Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Sziasztok!
Módfelett ritkán járok erre, mondhatni még nem is voltam, de most érdeklődnék egy kicsit. Szóval arról van szó, hogy a Phenom I-II 1066-os memóriákat is kezel, míg nekem 800-as KingMaxaim vannak, amivel nincs is semmi gond, mert tudom, hogy nincs jelentős teljesítménybeli különbség a kettő között, ámde gondolva a jövőre, s arra hogy még jó ideig szeretném ezt az alaplapot használni, a memóriát így viszont nem tudom bővíteni, ezért elhatároztam, hogy lecserélem őket.
Ezt néztem ki magamnak: [link]
A választás alapja a következő:
- 2GB-os modulok legyenek (hogy később 6-8GB is elférjen)
- 1066/CL5-re képesek
- viszonylag olcsóLényegében azért választottam mert mást nem is nagyon találtam. Azt szeretném tudni, hogy valaki tud-e a fentieknek megfelelő ennél olcsóbb/jobb memóriát, s esetleg ha valaki használja, akkor mire képes az ő példánya.
KingMaxaim:
Régebbi, kétoldalasak, kétféle széria, kétféle chip van rajtuk. Ennek ellenére 840/CL4 @ 1.95V stabil és 930/CL5 @ 2.05V szintén ( 4modulról van szó). Ezt csak tapasztalatként írom le.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest