Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Sziasztok!
Módfelett ritkán járok erre, mondhatni még nem is voltam, de most érdeklődnék egy kicsit. Szóval arról van szó, hogy a Phenom I-II 1066-os memóriákat is kezel, míg nekem 800-as KingMaxaim vannak, amivel nincs is semmi gond, mert tudom, hogy nincs jelentős teljesítménybeli különbség a kettő között, ámde gondolva a jövőre, s arra hogy még jó ideig szeretném ezt az alaplapot használni, a memóriát így viszont nem tudom bővíteni, ezért elhatároztam, hogy lecserélem őket.
Ezt néztem ki magamnak: [link]
A választás alapja a következő:
- 2GB-os modulok legyenek (hogy később 6-8GB is elférjen)
- 1066/CL5-re képesek
- viszonylag olcsóLényegében azért választottam mert mást nem is nagyon találtam. Azt szeretném tudni, hogy valaki tud-e a fentieknek megfelelő ennél olcsóbb/jobb memóriát, s esetleg ha valaki használja, akkor mire képes az ő példánya.
KingMaxaim:
Régebbi, kétoldalasak, kétféle széria, kétféle chip van rajtuk. Ennek ellenére 840/CL4 @ 1.95V stabil és 930/CL5 @ 2.05V szintén ( 4modulról van szó). Ezt csak tapasztalatként írom le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gyúrósok ide!
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Használt 1TB NVME SSD-k.
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest