- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Vagy az előző tulaj 1200MHz-en küldte 2.65V-al. Nem lehet tudni.
Én is erre gyanakszom, dobott neki egy kékhalált, aztán azonnal eladta, én meg 1000MHz-en 5-5-5-15-ben 1:1-ben néztem memtestel, úgy meg még akkor jó volt. Tod ez az a típusú crucial, ami 4-4-4-12 800MHz, 5-5-5-15 1000MHz-et tud. Nem ilyen 1066, mint ez az OCZ, na mindegy, este megkergetem, aztán meglátjuk, a vak is aszonta, de azért jó lenne, ha fél év múlva nem kéne gariztatni, már a répám tele az állandó ügyintézéssel, most vagyok túl egy alaplapcserén, az ünnepek miatt ültek rajta egy hónapig, közben vettem másikat muszájból, aztán levásároltam házra, erre behány a ramom
ááá iszonyat, még szerencse, hogy volt ilyen sodexho-s utalványom... oké, hogy normál esetben soha nem vettem volna újonnan stacker 830-as házat az alaplap gari miatt meg megvettem, mert épp nem kellett más, de azért már kezd egy picit sokba lenni a gép, mostmár jólvan, kezdem unni.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Kompakt vízhűtés
- Witcher topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- SSD kibeszélő
- Sweet.tv - internetes TV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG UltraWide 25UM58-P LED Monitor
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest