- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- RAM topik
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Vagy az előző tulaj 1200MHz-en küldte 2.65V-al. Nem lehet tudni.
Én is erre gyanakszom, dobott neki egy kékhalált, aztán azonnal eladta, én meg 1000MHz-en 5-5-5-15-ben 1:1-ben néztem memtestel, úgy meg még akkor jó volt. Tod ez az a típusú crucial, ami 4-4-4-12 800MHz, 5-5-5-15 1000MHz-et tud. Nem ilyen 1066, mint ez az OCZ, na mindegy, este megkergetem, aztán meglátjuk, a vak is aszonta, de azért jó lenne, ha fél év múlva nem kéne gariztatni, már a répám tele az állandó ügyintézéssel, most vagyok túl egy alaplapcserén, az ünnepek miatt ültek rajta egy hónapig, közben vettem másikat muszájból, aztán levásároltam házra, erre behány a ramom
ááá iszonyat, még szerencse, hogy volt ilyen sodexho-s utalványom... oké, hogy normál esetben soha nem vettem volna újonnan stacker 830-as házat az alaplap gari miatt meg megvettem, mert épp nem kellett más, de azért már kezd egy picit sokba lenni a gép, mostmár jólvan, kezdem unni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Házi hangfal építés
- Elden Ring
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Fejhallgatós találkozó
- Formula-1
- Facebook és Messenger
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest