- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
válasz
Sutymorgo #2592 üzenetére
kicsit olyan kezd lenni ez a dolog mint Sthol buci amikor skandálja. kingmaxvagygeil? geilvagykingmax? tárcsázzanak
egy kis segitség neked.900 CL.4
ezt csak találomra neked mert nekem eszembe sem jutna ezen használni amikor simán megy ezen a feszen 1125mhz-et.
900 CL4. everest
1125 CL5. everestte döntöd el hogy mennyit nyom a latban nálad egy szintetikus teszt...
-
bim
veterán
nem értem miért ennyire feszült mindenki egy vacak 1400mhz láttán.
mindenki megprobálhatja.nekem sem került többe mint beállitani neki a frekit és adni a memonak 2,15V-ot ami nálam a lélektani határ...mch-nak meg toltam találomra 0,3V-ot.időzitést autora lőtem és F10....
csináltam egy validot meg futtattam egy everestet.utána reboot és minden szépen vissza a napi használatra.
szóval nem értem miért kell azon feszengeni hogy miért nem teli5.azért nem az mert eszembe sem jutott beállitani mivel ez csak egy ártatlan proba volt.
nem fogom megkisérelni tele 5-el mert egy hülyeségnek tartom hogy validokat mentsek egy olyam memorajelről ami számomra semmit nem hoz... -
bim
veterán
válasz
Gyuri27 #2487 üzenetére
igazábol nem értem mit vársz tőlem. ott a linken a kép egy dualmemteszt 312%-ig hibamentesen elfutott majd kikapcsoltam, mondván itt mindenki ilyen eredményeket lobogtat stabilnak kikiáltva...mindezt 2,05V-on
ha veszed a fáradtságot és megnézed az adatlapomat akkor máris tudni fogod mi a tesztkörnyezet.aggregátor: nekem semmi másért nem kell az mch-nak adnom feszt csak azért mert előjönne a pci-e 1x bug.amugy a memo miatt nem kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest