Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr@ps
tag
helosztok!
a Geil Ultra 800 Mhz-es ramokról (a narancssárgáról) mi a véleményetek...?
-megbizható?
-kb mennyire lehet huzni (mekkora a felsö határa ami fölé már nem érdemes merészkedni?)
ezek mellé lesz:
ASUS P5KC
c2d E2160 (1.8 ghz)-de ez huzva lesz-(Arctic Cooling Freezer 7 Pro)
HD2900 Pro 512/512
ASUS 450W
válaszokat elöre köszönöm!!! -
barnam_
nagyúr
válasz
PiciKenny #3481 üzenetére
300MHz-es FSB esetén a ram 600, 720, 750, 900, 960, 999, vagy 1200 Mhz-en mehet.
Vedd az 1066-s ramot, és kis szerencsével mehet 1200 MHz-en.3ghzre húznám fel ami 300x10es fsbt adna,ha 1066on hagynám a ramot 1499 menne
Az nem lehet, mert a 4-es a legnagyobb szorzó, 300*4 pedig 1200 -
PiciKenny
senior tag
Szevasztok
GA-p35-ds3 & E2180 & DDR2 1066 os cuccról érdekelne egy dolog:
3ghzre húznám fel ami 300x10es fsbt adna,ha 1066on hagynám a ramot 1499 menne
ha vissza veszem 800ra ( remélem ad iendologra bios utmutást h ne 1066on menjen)
igy akkor a ram 3ghz mellet 1200on menne, amit még tök jól támogat a lap
szerintetek ezt hogy csináljam? 800as ramot vegyek ink, vagy 1066ost és azt vegyem lejjebb?
elöre is köszi a választ -
Kelvin
őstag
válasz
LALA_kiraly #3470 üzenetére
Akkor ezek szerint a tiéd még a régi chip-es,az ami a tesztben volt az már az új.De úgy néz ki ki kell várni a boltokba mire elfogy a régi fajta és utána érdemes venni v nézni a számozást.
-
szimeonov
tag
Sziasztok!
Van 2*1Gb+2*512Mb Geil value memoriam az alabbi parameterekkel(1,8v-osak):
Azt szeretnem megkerdezni, hogy a lap miatt(gigabyte 965p-s3 rev3.3 lapomba c2d 6750 proci van) csak 833mHz-n tudom jaratni a memoriakat, de csak 1.98 volton stabil, az a plusz 0.18 volt tesz-e kart a memoriaimba? -
szab.tam
nagyúr
hi!
kingmax 1066@1044 4-4-4-12, viszonylag magas, bios 2.37v-on (valójában mennyit kap, nemtom, everest nem írja ki), ventis hűtéssel, teszt alatt csak langyosodnak. de a fesz az maradjon az én gondom... (nvidia 650i sli chip, amiatt is kell valszeg a sok fesz, 2.31v-on, cl5-ön befagy, alatta el sem indul).
mást kérdeznék. itt már olvastam, hogy vannak bizonyos időzítések, amik önmagukban okozhatják a ram károsodását. ezek az értékek közt láttok-e elsőre ilyent? -
pinnacle
nagyúr
Köszi!Megpróbálom 8x500 vagy 9x450-ben hajtani.Gigabyte DS4 talán bírja.
-
Kelvin
őstag
válasz
LALA_kiraly #3458 üzenetére
Engem jobban érdekelne,h ezekhez az eredményekhez mennyi feszt adtál.Ugyanis ennyit a legtöbb cl4 800-as lazán megy.A teszt alapján itt pont az lett volna a lényeg,h kevés feszültséggel produkálja ez a ram.Dobj pár adatot erről kérlek.
-
Laraxior
titán
kis nyalánkság:
az intel térhódítása a memóriahűtés terén
dual
intel
memoricooler -
LALA_kiraly
őstag
Ahogy nézegett még nincs tapasztalat CSX 800 CEC-vel kapcsolatba.
Én most próbáltam ki egy párat, elég jók. 2*1GB DDR2-800 4-4-4-12 ha minden igaz D9GMH, így elég jól megy. CL5-be ~1100 mhz-ig jutottam. 1200 már nem megy, de nnyi pénzért nem elvárt. -
emre33
addikt
Fontos kérdés:
Van bárkinek infója arról hogy 2x2GB DDR2 KIT-eknek hol van a stabil 24/7 végük CL 4-4-4-12 -el -
NFree
addikt
Ne haragudj hogy meg mideg teged zaklatlak de nem tudnal egy jo oldalt ahol erdemes lenne szetnezni a vizes temaban esetleg ajalhatnal vmi komplet keszletet amit erdemes lenne megvenni mert ebben a temaban nincs meg tul sok tapasztalatom egyebkent en is szeretnek egy normalis halk gepet koszi
-
NFree
addikt
Gyartani kene sorozatban
tetszik.
Esetleg ha megvalnal tole megegyezhetunk.
Lattam a vegefele a kepeken mar a procit vizzel hutotted ,
ha szabad kerdezni milyen eredmenyeket ertel el ilyen ultra brutal tuningal
a kepeket nezve semmi nem maradt alap beallitason?
egyebkent koszi ha lessz egyszer idom lehet meg probalok osszeutni valami hasonlot
-
Zájec
veterán
javitott kiadás..
-
Zájec
veterán
-
Brumi˘
addikt
Egy kicsit feljavítottam a képet. Ha valami még hiányzik róla akkor írj és max lemérem.
-
Rusher
őstag
G.Skill F28500CL5-PK
900Mhz/4-4-4-12@1.95v
1125Mhz/5-5-5-15@1.95v -
Brumi˘
addikt
-
Brumi˘
addikt
Az a baj hogy nincs már meg a tervrajza, csak az a kép ami fenn van picassán is. Am lehet majd megcsinálom újra és akkor logoutra is írok róla. Felfogatás ezen a képen látszik. Az aljánál be vannak hajtva a lábai így kapaszkodik a memókat záró fülekbe. Nagy hátránya ha le akarom szedni ki kell húzni a 24 tűs alaplap tápot mert nem lehet csak oldalról felrakni.
-
djbahool
senior tag
#3415 ?
-
Brumi˘
addikt
Ha esetleg barkácsolni van kedved, én ilyet csináltam.
-
NFree
addikt
Sziasztok mindenki .
Tud valaki ajánlani nekem valaki egy jó memoria hütőt a lényeg hogy halk legyen,
Meg lenne még egy kérdésem a procitól távolabb lévő memoria slottba kurvára melegszik a ram Miért? -
Brumi˘
addikt
válasz
Johnny Cage #3412 üzenetére
Elég sokat postáztam már belföldre ill. külföldre is, és érdekes mód még semmi se tünt el... De nem kötelező gyártói garis ramot venni. Megveheted "ugyanazt" bolti garival is kétszer annyiért. Aztán ha esetleg tönkremegy valami miatt szívhatsz a magyar kiskerrel/nagykerrel...
-
djbahool
senior tag
Azt szeretném megtudni, hogy (Asus P5B-E alaplapban) Kingmax 1066-os RAM-oknak mennyi feszt. kell ill. lehet adni?
-
Ősember
őstag
válasz
ahogy subaru mondja, ne terjesszél hülyeséget. zabszem ment a seggedbe?
na de most komolyan. mennyi tapsztalatod van egyáltalán a postával?
-
subaruwrc
félisten
válasz
idáig senki nem panaszkodott nem kéne rémhíreket kelteni párolgó ramok címen
-
Ősember
őstag
válasz
Johnny Cage #3408 üzenetére
tipikusan az mond ilyet, akinek fingja sincs az egészröl.
de elnézem neked. jézus is ezt tenné
-
Brumi˘
addikt
válasz
Mi a problémád a garanciával? Hamarabb visszajöttek a crucial ramjaim angliából, mintha itthon egy kiskerbe cserélték volna. És nem szórakoztak. Ősember pedig nagyon segítőkész volt mindíg bármi bajom volt is (90% user error)
-
subaruwrc
félisten
válasz
mert mi baj is van a garanciával?
-
madman22
csendes tag
köszi!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest