- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Projektor topic
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleskin
tag
válasz
Zé_Mester #5048 üzenetére
NB volt már 1.28 on és langyos volt mert van egy Zalmanom a CPU-n ami szépen rányomja a levegőt
a Rmaokat pedig 2.4 ig is emeltem de akkor se akartak 1200-n menni,
Hiába rakom az FSB-t 375-re és a másik FSB-t 400 ra vagy 333. az 1200 nem megy. Pedig memtest+ is nyomtam, és hibátlanok.
A gyártóval is felvettem a kapcsolatot, ők mondtájk, hogy 400 ra rakjam az FSB-t és a másiakt 375 ig tornázzam fel, akkor lesz 1200-on, de hogyan?hiába tolom neki, egy bizonyos mértéknél nem akarja jobban, nem indule l a gép, nincs az a pittyegés, magyarul OC failed.
Azért várom a helpet -
Tidus
addikt
válasz
Zé_Mester #4543 üzenetére
Azért kérdeztem, mert nálam a ram gyári adatai, (amik a ramon vannak megadva, matrica,) nem egyeznek a tesztekben lévő adatokkal! Olvasd el a fenti kérdésemet, és az alapján nézd meg te is a te adataidat! Egyeznek?
"Jorus" válaszának adok igazat, de attól még az adatok nem eggyeznek!! -
goom
senior tag
válasz
Zé_Mester #2629 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ! Alighanem maradok akkor a Kingmax 2×2×1GB-nál.
Pero: akkor is necces a párosítás, ha egyszerre veszem a két KIT-et, egy helyen, egy típusból? Vagy az valamennyire csökkenti a kockázatot? Gondolom, ennél sokkal többet úgyse nagyon tudok tenni. -
Zájec
veterán
válasz
Zé_Mester #2270 üzenetére
persze , az szép is
de a feszröl hol van a kép..
vagy azt nem kell linkelni , csak bemondani a hangosbemondóba..(#2271) szasanyi : nem templom...
akkor ne irja oda ha nincs róla kép... mert fölösleges..egyébként semmi baj nics ezekkel a ramokkal, nem tudom miért kell csodálkozni
hogy megy +200mhz-t...
csak eddig a sok béna user nem tudta kihozni belöle..
a sok balfasz csak sirni tud , hogy milyen szar a kingmax.. meg igy nem megy
meg úgy nem megy..de vannak hálisten userek akik megmutatják hogy hogyan is lehet xarból
várat csinálni.. (na ez a tudás, nem a tuningramot tuningolni +100mhz-t)
gondolok itt :Zé_Mester-re meg dokar-ra is..
na meg jómagamra is... akik ezt megmutatták -
nagash
senior tag
válasz
Zé_Mester #2261 üzenetére
Szóval az alap dolog, amit nem értek, minden alapon vagy auto-n, mégsem úgy működik a ram mint ahogy azt a gyártó írja. SPD szerint ez a ram 800Mhz-en 5-5-5-18-at megy. Honlapon azt írja, hogy 4-4-4-12-n... Akkor miért nem lehet ezt beleprogramozni?
Na csináltam képet az eredeti felállásban, és utána az átállítottban is. Nem sokat javult...
Első állapot:[link]
Második állapot:[link]
Megjegyezném, hogy én nem tuningolni akarom, csak a gyárilag megadott értékeket szeretném belőle kivenni... Ha már piszkálni kell, ahhoz, hogy az alap értékeket tudja, az már régen gáz nem? -
nagash
senior tag
válasz
Zé_Mester #2259 üzenetére
O.K. Köszi az infókat!
Egyébként okozhat ez olyasmit hogy lassan indulnak el programok, illetve lassan boot-ol a win?Mert, hogy az a gondom, hogy egy friss rendszer igencsak lassan indul, a progik indításánál pedig néha 20s is eltellik mire elindul, de mondjuk játék alatt minden fullon, nem észlelek lassuságot... Minden esetre holnap kipróbálom amiket írtál.
-
nagash
senior tag
válasz
Zé_Mester #2255 üzenetére
Szia!
Köszi a gyors választ! Érdekes mert ugye auto-n van a beállítás, de az Everest nem ír ki semmit az spd adatokra... azt hinné az ember, hogy a Geil azért figyel ezekre a dolgokra...
Lehet, hogy ezért szarok a beállítások, hisz nem tudja a Bios mi alapján belőni? Megpróbálom akkor átállítani, majd jelzem, hogy mi lett az eredmény.Mégegyszer köszönöm!
-
subaruwrc
félisten
válasz
Zé_Mester #2212 üzenetére
kössz.
toltam primeot is.
7 óra blend 1200on 2.1v tal. -
subaruwrc
félisten
válasz
Zé_Mester #2123 üzenetére
köszike mester
nemelső kitem nem volt stabil 1200on mert az egyik modul behibázott a másik 2.25v on tudta. a második kitben mind2 tudja az 1200at 2.25v-on ez meg ......
még kevesebb is elég neki de majd délután megnézem.
ha párhuzamot kéne húznom akkor 2.25v on valószínű az 1200 5-5-5-15/18on cr2 be -
ludasmatyi
tag
-
-
Myers
senior tag
válasz
Zé_Mester #1940 üzenetére
Ha már Az A-Datáról beszéltek, hagy kontárkodjak bele a beszélgetésetekbe.
Én is A-Data-t terveztem, csak én 800+-ost.
Viszont kérdeztem a bazárokban, azt mondták, hogy mostanában nem kaptak. Ráadásul a 800+ -os gyanusan olcsó, 14-15k körül van. 14k-ért Mikron chipes?Hol lehetne még A-Data-t szerezni/nézni?
-
subaruwrc
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 2042
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest