Hirdetés
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videószerkesztés
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Most hozattam OHS-ből egy 2x2GB-os DDR2 kittet, mondtam a srácnak, hogy ami éppen van jóféle ilyen sodexho-s ajándékutalványra volt, örültem, hogy el tudtam passzolni meg hogy pont volt is valami, mivel a rampáromból az egyik pont becart és gyártói gari lesz.
Ilyet tudott adni:
OCZ Reaper PC2 8500, 1066MHz, ez az a heat pipe-os cucc, de valami szekönd edisön lehet, mert a hetpájp nem réz színű, hanem króm és a borda se olyan a tetején, képet nem találtam a neten guglival.Tudja valaki mennyit megy ez CL4-ben, vagy hogy CL5-ben meddig bírja? Szóval hogy mit mutat? Marha körülményes a cémoszklír, mert a GX2 miatt nem férek oda, ráadásul még be is kell csavarozni a VGA-t, különben saját súlyánál fogva kijön, akkora tégla, szóval szívesen venném a tapasztalatokat, hogy ne kelljen szerelnem.
Ja meg mégvalami. Nézem a dobozon, hogy ennek is már a gyári fesze 2,2V, szóval nemtom meddig fogja bírni ez is, én azt hallottam, hogy DDR2-nél 2V fölött már vasfoga van az időnek, nem nagyon értem ezt az új módit, hogy már gyárilag jóval fölötte vagyunk.. a speckóban 2,1-2,3V ot írnak. Milyen chipeket használ az OCZ? Meddig bírja ez vajon 2,3V-on?
A Crucial Ballistix Tracer kittem 2V-os volt gyárilag, 2,05V-on járattam, aztán simán behányt, mondjuk 2. tulaja voltam, lehet előttem adtak az arcára, de amikor átvettem hibátlan volt, ráeresztettem a memtestet szóval most elbizonytalanodtam, hogy most akkor mi is van gyerekek, kifogtam a tutit, vagy ez ennyi és a tuning DDR2
1-2 után simán behány a fesztől? Nem értem, mert ez elég vagy bukta lenne a gyártónak élettartamgarivalVagy úgy vannak vele, hogy elavul, aztán már inkább kidobják és újat vesznek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Steam topic
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Óvodások homokozója
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- NBA és kosárlabda topic
- Battlefield 6
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest