- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
Sziszifeca #5760 üzenetére
indits vagy 4 memtest-et, 800MB-al mindegyiket. Aztán 200%ig nyomjad legalább.
De a prime blend teszt-je is elég jó ramteszter -
Laraxior
titán
milyen durván néz már ki
Nekem fekete van -
Laraxior
titán
már beszéltem beteggel..ő intézi nekem a garit..tekinve istentudja hova való a gar
mé a papíron is több mint 300eurós ár van rajta
Hát..ez már nemigen tudja az 1000MHz-et CL4-4-4-12-ben...még CL5ben semde az 1350et tudja 2.45V melett 3dmark stabilan
-
Laraxior
titán
mi is a helyzet a Celljeiddel? Nálam is ugyanazok a tünetek... adhatok neki 2.4Vot?
Mert 2.38 Von egyáltalán nem stabil ..pedig csak 1024MHzen akarom hogy menjen...CL5ben.
Garis..és vissza küldöm garba..csak addig nagyon nem szeretnék default órajelekkel bohóckodni... a blend teszt egy mp után kidob..sajna
hiába stabil a procim
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
Próbáld tartani az órajelet.... aztán variálgathatod a szorzókat és az FSBket...
Mondtam: minél magasabb FSB-t próbálj tartani..még ha az órajel nem is változik. aztán ahhoz lőhetsz egy ramot. 333-on mondjuk pont 1066 lenne a ram.320x10 is jó..akkor mega ramod 1056on megy...ha úgy állítod be
-
Laraxior
titán
válasz
Overlocker #4609 üzenetére
egyelőre nem sikerült 1400 felett..13xx MHz-ekkel nem is foglalkoztam
-
Laraxior
titán
válasz
Overlocker #4607 üzenetére
csinos...beizzítom a Celleket
-
Laraxior
titán
válasz
Overlocker #4521 üzenetére
ugyanannyi mint a Tiéd
2.45V
-
Laraxior
titán
válasz
Overlocker #4506 üzenetére
Mára ennyi
1375ön is elindultak ugyanazzal a fesszel 5-6-6-18ban.. memsettel levettem 5-5-5-15re ott már problémák voltak
Holnap folyt köv -
Laraxior
titán
válasz
Overlocker #4501 üzenetére
nézek majd valamit a CellShock ramokkal
Tegnap 1272MHz-ig jutottam
-
Laraxior
titán
válasz
s7evcsenko #3859 üzenetére
XL5 nem megy nekik? ez így tetű lassú.Még a mezei kingmaxom is tudja az 1080at CL5-5-5-15ben.Igen,4 modul
-
Laraxior
titán
válasz
- = Zk = - #3722 üzenetére
jól jártál ezzel ne aggódj...jó proci 6400 BE
-
Laraxior
titán
válasz
- = Zk = - #3720 üzenetére
a lapod topikjában érdeklődj,régen volt AMD-m,azóta sokminden változott
-
Laraxior
titán
válasz
- = Zk = - #3718 üzenetére
gyorsulni fog...de nem észrevehetően
De ha már egyszer tuningramod van,hát hajtasad meg. 1066 CL4 elég jó lehet.Még a gyártó által javallott feszen is el fog menni így. Max 2.25
Nekem 1100en ment 4-4-4-8on. -
Laraxior
titán
kis nyalánkság:
az intel térhódítása a memóriahűtés terén
dual
intel
memoricooler -
Laraxior
titán
válasz
debut12 #3154 üzenetére
Ősember a memory bazáros pár száz kitet eladott már.Élettartam garancia,1200MHz mi kell még
-
Laraxior
titán
azt tudom hogy a magas fesz alacsony trd nem ajánlott 24/7re.Nekem ez ölte meg 3 nap alatt. Tesztig elmegy,de hagyd 8on vagy épp auton.általában 6oson még megy 2.3Val,de az biztos ha úgy hagyod nem lesz hosszú életű.
2.2V-on elvileg megy 1100 4-4-4-12 vagy 8on.
Előtte azért nézd meg hogy a bordák rajta vennek-e rendesen,mert találkoztam (és mások is) olynnal amin túl szoros volt a rögzítő pecek és alul szétnyomta a bordát,kicsit meglazítod fennt és szuper.Szal nem probléma,csak melegedésnél szerepe lehet,hogy nem illeszkedik rendesen. -
Laraxior
titán
igazából oly' mindegy milyen gar van rajta.Gondolom nem személyesen viszed majd be. Hacsak nem kiskerben veszed.
Ha postázni kell akkor meg 2000 pénz lesz.A Crucialt Angliába kell elküldened,de ne aggódj elég nehéz megölni. Nekem sikerült,de még üzemel
1100 CL4 trd auto akkor nem lehet baja.Tekintve hűtése is van (enyémnek is volt)
CSX az nem a Diablo ugye?Ha CSX akkor diablot végy,bár az meg drága.Nincsen mese ballistix a nyerő. Go Ősember -
Laraxior
titán
Nekem csak egy ilyenre futotta
-
-
Laraxior
titán
válasz
Achill3uS #2502 üzenetére
Akkor nekem valszeg az időzítések nyírták ki,és nem az hogy 2.3V-on üzemeltettem 24/7
Bár érdekes hogy a gyártó által garantált értéken elfut,de sem alatta,sem felette nem tuti
Nekieshetek én is 1300 körül is csak ne 7es perf. levellelNah majd ha küldenek szép újat..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Nintendo Switch 2
- Kedvenc zene a mai napra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest