- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Projektor topic
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Acer notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
CséZé
őstag
köszi, a proci tuningolós topicban már jártam és ott is segítettek
a cpu: 266*11=2.93Ghz-en megy(1.23v-on), a ram: 266*3=800Mhz@4-4-4-12ben.(2.0v-on)
Orthos Blend stresset is csináltam félóráig, hozzá kell tenni gyári hűtőm van és nem ment 60 fok fölé a hőmérséklet.
a DRAM : FSB arány 2:3, jó ez így? Vagy mennyi az ideális?Lehet még esetleg csiszolni ezen az eredményen? Figyelembe véve a gyári hűtőt?
-
Madmax81
aktív tag
-
ZooLee19..
tag
Hmmm....
Megvolt.
De mivel nekem alap biosos p5k-m van, nincs ramvisszaosztás,szal fsb:dram arány.Csak simán, hogy 667-800-1066, és Így vagy 920 on, vagy 1099 en megy, és az a fura, hogy 1099 en, csak 2.25 el akaródzik menni..-.-"
Na mind1. Érezni a különbséget.Szerk:
Nabakker, miközben ezt Írtam, éppen nyomnám az Ok gombot, erre kékhalál-.-"
Így most 2,3 mon megy....Elméletileg a corsair eddÍg vállal garit rá.Ha megdöglik ez van XD
De ez kicsit gáz, hogy tuningram létére nem megy 2,25 ön 1100 at-.-"Szerk2:
Nah, megint nyomom az ok -ot erre megint lehal...2,3 mon..-.-"Valaki megtudja nekem mondani, hogy eseteg az időzÍtéseket mennyire vegyam vissza?
-
ZooLee19..
tag
-
Blaze71
őstag
Figyelj! Azért, mert neked jól működik az ASUS lapod, még nem kellene lehülyézni azt, aki nincs vele megelégedve. Sokszor van vele probléma, pedíg régen tényleg az egyik legjobb volt. Mivel már messze nem a legjobb, nyugodtan kijelenthető, hogy 20-25 ezer alatt nem megbízható. Nem kéne egy terméket ennyire a szívedre venni, csak azért, mert ilyened van. Ez egy kicsit gyerekes, nem gondolod? Egyébként ugyan így csalódtam az MSI-ben is, ezért próbálkozok most a Gigabyte lapokkal. Eddíg jó, de lehet, hogy ez sem fogja bírni, csak egyenlőre nincs vele gond. Nem ez az első gép, amit összeraktam.
-
pengegyerek
aktív tag
A lapom bírja a 400- at amúgy Asus P5B Delux a márka, és a memó alapból 800MHZ- s de 400 MHZ- s FSB- nél 800 Mhz- n 4-4-4-12- es iőzítéssel már nem bírja 2 volton sem nem indul el.
Ilyenkor adjak neki több feszt vagy mi? Ha meg is tudnám csinálni gyorsulna a gép tőle egy kicsit is? -
Th3Ac3
tag
Azthiszem az elöbbi. A kompatibilitás listában télleg nem szerepel ez a Ram fajta.De a régi alaplapba sincs a listán mégis el-elment alapon LOL. A baj az hogyha én egyszer kicserélem ezeket akkor meg nem tehetek bele 2x2Gb-ot mert olyan nem is szerepel a listán
. Pedig nekem 2x2 Gb kell!!!
-
TheProb
veterán
-
TheProb
veterán
-
SteeWe
aktív tag
-
-
-
PPSH
őstag
hat neztem 2v-on de semmi
mar a 0,35-os emeles is a kritikus ertekekben van
de majd lehet megnezem.vagy mar lehet hogy a proccnak is emelni kellene?alapon most 3200mhz-n jar.neztem az idozitest visszaveve is de azon mar vegkepp el se indult.4-4-4-12-n mar 3* ujraindulas utan defaulton jart a cucc.
ahhoz hogy a ram mennyen foljebb eleg csak feszt emelni neki?425-hoz mar a lapnak is kellene adni valamennyi+ feszt nem?
-
-
NFree
addikt
Ne haragudj hogy meg mideg teged zaklatlak de nem tudnal egy jo oldalt ahol erdemes lenne szetnezni a vizes temaban esetleg ajalhatnal vmi komplet keszletet amit erdemes lenne megvenni mert ebben a temaban nincs meg tul sok tapasztalatom egyebkent en is szeretnek egy normalis halk gepet koszi
-
NFree
addikt
Gyartani kene sorozatban
tetszik.
Esetleg ha megvalnal tole megegyezhetunk.
Lattam a vegefele a kepeken mar a procit vizzel hutotted ,
ha szabad kerdezni milyen eredmenyeket ertel el ilyen ultra brutal tuningal
a kepeket nezve semmi nem maradt alap beallitason?
egyebkent koszi ha lessz egyszer idom lehet meg probalok osszeutni valami hasonlot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest