Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MPowerPH #4031 üzenetére
nekem UD3R.em van és énis ezt a módosított biost használom csak az R.re írtat! nálam annyit számított hogy a gyári bios-okkal végig próbáltam majdnem mindet F4-F9.ig! de a Q9550.esem nem akart azokkal 4.G felett menni ezzel a módosítottal megy 4300.at is lazán!
és igen NAGYON PRIMITÍV nekem is egy X48 Rampage Formula volt ez elött hát ahoz képest egy (hogy a szavaiddal éljek és viszonyítsak egy BMW.hez ez a UD3.as lap csak egy ócska Trabant.nak felel meg) viszont a másik gépemben egy P45. Maximus II Formula duruzsol na az még a Rampage Formulától is keményebb deszka! ha lesz úgy lóvéd cseréld le egy olyanra az UD3.at! nem fogod megbánni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Milyen program, ami...?
- Gyúrósok ide!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 3D nyomtatás
- Windows 11
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő