- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
akoska07 #2696 üzenetére
Jó látni, hogy van ez a fórumrész és működik is
Szal. már értem, miért nem került még fel, ill. miért nem kaptam még választ - "csak hétvégén". Elküldtem az adatokat priviben - krammerkához -, és "egybegyúrtan" ott csatoltam, valamint e-mailben két külön képben, hogy eldönthető legyen, melyiket, hogyan...
-
-
zoo8800
veterán
válasz
zoo8800 #2684 üzenetére
és van még egy 400-as FSB is.
"Sajna" ez nem max, mert ehhez már 120-as PCIe freq kell, annál többet nem akarok neki adni#2677 storno
kell egyéb adat? -
kicsigeri
senior tag
válasz
zoo8800 #2677 üzenetére
Bakker most nézem, azért a te procid se egy rossz darab, csak kell neki a fesz. Kiváncsi vagyok a végére, mert én adhattam neki akármennyi feszt, az istennek se ment 385 fölé, de ugye azt vitte 12 es szorzóval is. De 6 os szorzóval se ment többet, egyet nem próbáltam még, hogy 12,5 szorzóval is viszi e a 385 öt.
-
johniee
senior tag
Listába való
E8200@3,2GHz@1,208V -
h.adam.92
őstag
LN2?
-
zoo8800
veterán
Hahóóó
[link]1,35V-be jó lesz?
-
lipi67
nagyúr
"Az FSB termination voltage rövidítése VTT jelentése FSB végződés feszültség."
A VTT és Vo korlátozott nagyságú jelfeszültség fog megjelenni az áramkör kimenetén, amely feszültséget egy precíziós ellenállásosztóval un. végződés ellenállásokkal valósítanak meg. Ennek az értékét állítjuk a biosban, amikor a VTT feszültségét szabályozzuk. A VTT jellemző nagysága (a szabv. Szerint) 1,2V a Vo=0,4V (1/3 VTT) a GTL REF pedig a VTT 67%-a tehát 0,8V.
-
Dyno
veterán
válasz
h.adam.92 #2668 üzenetére
Értem, no mindegy azért köszi, esetleg várom még mások jelentkezését hátha tudtok még valami okosat mondani.
Remélem ápr. 10-én megtudom végre venni az új házamat, és akkor procit is újrapasztázom, rá kerül az új hűtő(sharkoon silent eagle, ugyan az mint a Xigma s963, legalább is a borda), ésakkor jövök remélem sikeres postokkal
Tényleg milyen hűtőpasztát javasolnátok?Az AC-nek az az új pasztája megteszi?
-
h.adam.92
őstag
hali!
Hát azt a csipogást nem az alaplap csinálja, hanem az orthos
,amikor hibát talál. Tök általános dolog ne félj. Nekem is P5B-m van. Nekem is sokat droppol a lap és az is átlagos, hogy idle-ben több feszt kap mint load-ban. ettől sem kell félned
. az 1.275V 2.9 GHZ-hez?
ez valami vicc?
65nm-es prociknál ez a béka hátsó fele alatt van. nekem 1.3500V-on megy 2.9GHZ-t bár nekem ennyi a VID és e6320-asom van. szval nálad minden tök rendben van
-
Dyno
veterán
Sziasztok ma hazajövet nyomom be a géped, mondom áhhh tovább probálok menni egy kicsit, ezért itt is megkérdezném ezt, szerintem ti még elöbb tudtok választ adni.
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #2663 üzenetére
ne tudd, miket bénázok...
"másképp fest a setfsb "- Bakker! Én is -én is! Nálad már fest is? Nálam azt sose tette! Meg fogom lesni a csúszkát, megkeresem a "brutalüberhiper"funkciót, hátha megfőz és kimos
Bogim fél órája folyamatosan eszik, már nem hal meg.Reggel Krisztit viszem a gyerekseb-re, vizsgálat.. -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #2645 üzenetére
A proci lehetett limites, vagy a deszka. Nálam 6320 -as 517*7-en hótt meg, ott se a lap vagy a proci, hanem a PQI 800-as ramjaim adták meg szinkronban 1034-en magukat. A Set FSB nagyon jó! Megy az akár 600-ig is, gondolom. Keresek képet, hátha van róla valahol valamim, hülyeséget nem akarok mondani.
-
111111
tag
AMD AThlon 64 4200+ proci
M2n alaplap AM2 -
111111
tag
Üdv.
Processzor tápfeszét hol kell megemelni? 1,3 -1,5 között írták.. kössz!
-
válasz
h.adam.92 #2641 üzenetére
ugy értettem a stabilabb tuningot,hogy amikor elindul a lap
nem terheli folyamatosan a procit és ingadozik a proci fesz.
ezzel a drop mod-al ezt lehet orvosolni.
ezáltal könnyebben betölt egy olyan tuning beállitást,amit drop-al nem lenne képes.
ettől nem fog felrobbanni a proci xd -
h.adam.92
őstag
válasz
akoska07 #2640 üzenetére
és több feszt kapna és hamarabb felrobbanna a proci xd
jah csak ha esetleg vmit elrontanék, nem lenne pénzem egy másik lapra. illetve ha vennék akkor már egy felsőbb kategóriásra. gondolkodtam, hogy egy 6420-ast kéne beszerezni a 8-as szorzó miatt. biztos segítene az fsb csökkenés. ennél feljebb már nem mennék, 6550-től felfelé elég gyatrák tuningban illetve atomfeszt igényelnek
-
-
h.adam.92
őstag
hát... elfogyott a csúszka link
-
subaruwrc
félisten
4400 minfesz
az vmi max 24/7 kategória asszem -
h.adam.92
őstag
Áldás Békesség
!
Krammerka bővíteném az adataimat. KÉP VCore:1.5500V ezt tedd be max OC-be és a max FSB-t is átírhatod
További szép napot!
-
sadii
csendes tag
jön ki egy pentium E6300-as széria, egyetlen változás az órajel lesz, 2.8. most néztem meg hogy ami gépet kinéztem, megint összeraktam, és 6 ezerrel olcsóbb
szal lehet egy ilyet kéne belerakni abból a +6ezerből a dual-core E5200 helyett, az ára pedig 80-100$ lesz, de európában meg 80-100€
-
bocsi fiuk.
megcsináltam a tesztet.
csak este bealudtam és nem tettem fel a képet.
nem volt semmi gond,ment minden szépen.
355FSB-nél dobott el,utána már nem volt kedvem állitgatni.
2-3 FSB miatt nem akartam tovább tesztelni(352-353)
szerintem ez is elég,így.egyenlőre ennyi.
krammerka , köszi ha felteszed.
most meg megyek angolra.majd később leszek.
-
subaruwrc
félisten
válasz
petrelli86 #2601 üzenetére
egy tranyó minusz. ez így nem is garis..
-
kriszbon
őstag
válasz
Szia! Arról tuti hogy hiányzik a kondi, és nem valószínű az sem hogy abba a műanyag tokba törött le! Inkább előtte hentereghetett össze vissza, és akkor törött le! Egyébként ha valaki egy kicsit ügyes a forrasztásban az simán rá tud tenni egy ugyan ilyent(pár forint egy ilyen smd kondi) Szerencsés vagy hogy visszadja a pénzt, mert ki tudja hogy nincs e más baja pl. leesésből eredően!
-
válasz
petrelli86 #2609 üzenetére
hát elég hanyagul csomagolta be.
minimum bubis neylonba tekerve,bubis boritékban.(kb 50 ft a bubis boriték)
vagy bedobozolva,alaponsan körbe bugyolálva,hogy véletlenül se érjen hozzá semmi.
ez a minimum amit meg kell tenni,hogy biztonságban célba érjen.
a képen ugy látszik,hogy befelé van forditva,igy elég kevés az esélye,hogy ut közben törött le róla,ha mégis akkor meg kellene legyen a hiányzó darab.
ha visszautalja a pénzed akkor semmi gond.
jöhet privi -
petrelli86
aktív tag
-
válasz
petrelli86 #2606 üzenetére
az kis darabka igencsak hiányzik róla.
kérdezted tőle,hogy csomagolta be? pontos leirással.
ha rendesen becsomagolta akkor annak a procinak nem eshet semmi baja.
tapasztalatból mondom,rengeteg procit küldtem már postán.beszéld meg vele ezt a csomagolás dolgot,
és hogy nem volt benne a darabja ami letörhetett (szerinte) ut közben.
ha tuti nem nálad tört le róla,akkor nem buktad a pénzedet.
egyébként kitől vetted a procit ? -
kicsigeri
senior tag
válasz
petrelli86 #2603 üzenetére
Hát nézd találtam egy ilyen képet, ez alapján merem mondani hogy onnan hiányzik valami.
Szólj az eladónak hogy nem megy a proc. -
kicsigeri
senior tag
válasz
Mintha onnan hiányozna valami, de milyen prociról is van szó, az addig oké hogy intel meg 775, de szinte az összes típusnak más az alja.
-
petrelli86
aktív tag
heloka ph procimesterek!
szerintetek ezzel a procival minden rendben van??proc
mert sztem most vertek át vele itt a ph-n, két lapban is próbáltam egyikben sem indul..
ránézésre olyan mintha az a bizgentyű le lenne törve..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5-13500 OEM
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest