- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez a konnektorból felvett érték? Mert ha az, abból még számolj %-ot.
Nekem annó, E6400-al volt IDLE-ben ~250W, terhelve 300-310W konnektorból. Amióta E5200 van, nem mértem, pedig itt van még a kütyü, csak lusta vagyok bedugni a konnektorba.
@krammerka: Sztem sokkal kevesebbet nem, sztem több függ az órajeltől, mint a fesztől...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Chaser
legenda
Sztem már csak R0 van, adjatok nekik
Én meg rendeltem brutál hűtőket
, talán jövő héten többet tudok a procimról. Nagy eséllyel nálam is ep35-ds4 lesz a g31 után próbára -majd pü-be írd már le pls pontosan mit adtak hozzá-, aztán jön az x48-as DFI ha minden jól megy, azért 25k egy full 2.0 CF lapért DFI köntösben nem hagy nyugodni
-
Chaser
legenda
Majd kemény lesz, ha legalább egy külső vga-n lesz az igp helyett. Én úgy emlékszem az 1.2V@3.5-et gond nélkül tudta, vagy valamivel felette, ami elhanyagolható.
Én köszönöm a bizniszt, ha akkor nem adom el, nem biztos hogy veszek még1-et magamnak
És elég ütős darab jött helyette, pedig azt hittem annál jobb már nem fog megtalálni
Azért ne öld meg
-
thx
nem ugy alakultak a dolgok.Mindenkinek:
meg kérnék újra mindenkit,hogy a teszt eredményeket,amiket szeretnének a listán publikálni, a fentebb leirt módon küldjék el privátban a hsz linkjét amin az adott teszt-ek szerepelnek.Nektek köszönhetően van mit feltennem a listára. szivesen teszem...
annyit kérek,segitsetek azzal,hogy elkülditek priviben.
nem olyan nagy dolog,talán 1 percig is eltart megirni a privit.hackeeee: utána nézek a tesztnek,de legközelebb küldd el te is légyszi
és zájec és toyone is. -
-
hackeeeee
Jómunkásember
Csak én pont az EP35-DS3 lappal nem vagyok megelégedve teljes mértékben, valahogy nem szimpatizál a procival.. Nem az igazi. Több fesz kell neki, mint álltalában kéne, és ez így valahogy nem az igazi. S939-ről váltottam S775-re, az a rendszerem jó volt, sajnáltam eladni, dehát muszáj volt.
Arról még van is CPU-z infóm...
Meg is van. Régi szép idők..
Most cimbinek van 770-UD3-as lapja, 6400+ BE-vel, de valahogy az se olyan mint kéne.. Mondjuk azt írták sokan, hogy nem is kell túl sokat pluszban várni a procitól. Próbálkoztunk vele, 3,4 ghz-n már nem megy stabilan, szal nincs is húzva.
-
lizakattila
senior tag
Nekem egy IDE-s vinyó kavart be néha, de olyan szinten, hogy a BIOS-ig sem jutottam el. Miután lehúztam, bebootoltattam és visszadugtam, utána jó volt.
Igaz ezt nekem is csak a Giga lapomnál csinálta (előtte MSI volt, most Asus és ezekkel nem).
Lehet ez valami Giga specialitás, hogy az ide/sata vezérlő néha "önálló életet él". -
krammerka
őstag
Szia,ez aztán a hozzáállás
Viszont nem tudom mennyire vagy járatos a témában(tuning),mert a táblázatba való feltöltés csak egy része a dolognak.Sokszor kérik a segítséget tőlem,illetve Lipitől,illetve feltöltés elött ellenőrizni kell,hogy az adott kép megfelel-e az kritériumoknak,stb.................
-
-
lipi67
nagyúr
MCH-nak adj feszt, az kis lapocska meg fogja hálálni 4giga ram alatt. Vedd vissza őket, ne kavarjanak be. Ha van a biosában performance level, nézd meg, hogy nem -e szarul lőtte be a lap. Ha minden ok, akkor kilőheted a ramokat..
Lapod nem egy tuningbajnok (3fázis), de ennyire szar se a lap, se a proci nem lehet!
Valamit nem vettél észre, nem tom, hogy mit. -
Hi!
én mindig azt szoktam mondani,hogy akkor stabil egy gép,ha azok a programok játékok alkalmazások amiket használsz a gépen,hibátlanul futnak.
el lehet akármilyen Prime,IBT,orthos...
azokkal nem hibázik,aztán pl. az egyik játékból meg kifagy.
vagy egy tömörités,kódolás közben beáll mint a szög.meg van még a Big Typhoon ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen okostelefont vegyek?
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Stellar Blade
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest