- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #3486 üzenetére
Ne szívass már
Már így is depis vok az eredményeidtől.
A helyes választásról meg ..Tod 3 feleség után azt hiszem én nem vok alkalmas rá
Nyomatsd!
(#3484) krammerka : Szuper! ja..Te! Egy jó tanács: Ha kiveszed a gatyából a "dolgodat" és úgy rázod, se pisi se foltKomoi! Én is így lettem szobatiszta!
(#3493) akoska07 : Beony! s azt hiszik, hogy ilyen "nyócázas" FSB, stb.. a valami..
-
bzs73
őstag
válasz
19balazs86 #3490 üzenetére
Igen amugy a jó kis 8400 procik jók nagyon főleg ha valami jó példányt tudsz kifogni.De az átlag 8400 is elég ált mindenre.Nagyon jó kis procik azok volt pár darab nekem is.Szerintem a legjobb ár értékarányba és teljesítménybe jelenleg a 8400.
-
19balazs86
tag
Én a +vételt nem mostanra gondoltam és ahogy olvasom amit írtál, te sem most fogsz tőle +válni. Nekem 1enlőre kicsit sok az áruk.
Jelenleg E8400-al is ki vagyok békülve, elprogramozgatok vele. Általában elégedett vagyok azokkal, amit a nagyok kidobnak, mert nekik már kevésÉs még így is sokan összetennék a kezüket egy E8400-asért is. Haverom infó boltba dolgozik és szokta is mondani milyen gépe van a nagy átlagnak...
Figyeltem én is, h Boss kolléga és pegazus is árulgat ilyet. Majd a közeljövőben szert teszek én is 1 hasonló mázlista példányra -
bzs73
őstag
válasz
19balazs86 #3488 üzenetére
De azért ez tényleg furcsa.Árulta egy ideje airbooms és nem kellet senkinek most meg nem tudom te hanyadik ember vagy aki szól hogy megvenné.A pláne hogy én tényleg már csak kíváncsiságból vettem meg mert eddig igen jóféle 8400 és 8600 procik voltak nálam és érdekelt hogy van-e külömbség köztük.Számít-e a 4mag,a 12mb cache,és stb de egyre jobban teccik és azt kell hogy mondjam számítanak a külömbségek.Eddig se volt semmi gondom semmivel de most valami eszméletlen milyen gördülékeny minden és észre se veszem ha a háttérbe fut 1-2 dolog még,és hát nem is hajtom mert max 3.6-on nyomom 24/7-be de bőven elég mindenre.Szóval teccik nagyon és hát ilyen alacsony feszeken a fogyasztás növekedés is elenyésző a 2maghoz képest.Még a hőmérsékletektől féltem kicsit de szerencsére ez egy jó hűvös proci és nincs semmi gond a hőfokokkal.Szóval egyelőre nem tudom még biztosra hogy megtartom-e de egyre jobban teccik ez a proci és csak is valami űber brutál wolfi-ért válnék meg tőle az biztos.Amugy boss kollega is árul egy ilyet és hát az se 1-2 napja vann fent az apróba. -
bzs73
őstag
Üdv.Na egy alapórajel az új procitól
Q9550-Alapórajel@0.912v -
krammerka
őstag
egy max fsb eléréséhez esetleg jól jöhet egy win alól futó tuning,de a biosból beállított a megfelelő.....................
Táblázat:
Hétvégén talán nem kell melóznom,akkor keressük egymást a táblázattal kapcsolatban,de legrosszabb esetben a jövö hét második felétől szabin vagyok,lesz több időm
Gatyába rázzuk itt a dolgokat -
F.B.I.
veterán
Menni fog a progival is 300mhz emelés, talán több is, én nem szeretek win alól tuningolni csak bios. Az alkatrészek megfelelőek egy kis tuninghoz, a programmal való húzáshoz meg aqz alaplapod topikjában bővebb felvilágosítást kapsz. A 2,6-2,7Ghz-et alapfeszültségen bírnia kell a procidnak.
-
bzs73
őstag
Na és még egy 3ghz mert ez elmaradt
Q9550-3ghz@0.960v -
F.B.I.
veterán
Üdv!
Segítenénk de egy kicsit hosszadalmas lenne ha most csinálsz ilyet először, ezért inkább itt olvasgass, kezdésnek:
remélem segítettem.
-
Gascan
tag
Sziasztok.. tudnátok tanácsot adni, hogy kell tuningolni a CPU-mat? Most csinálnék először ilyet, és csak arra lennék kiváncsi mit, hogy kell és mire ajánlatos odafigyelni.. Nem szeretném nagyon, csak legalább 2,66-2,8 Ghz-re felhúzni ha lehet..
-
bzs73
őstag
Na az új procival eddig itt tartok.Hát mondták hogy nem lesz oly egyszerű mint wolf-al mert azzal ment nagyon és hát igaz.Még egy norm blendet nem bírtam csinálni.Ha a gtl ref-eket auton hagyom meg el se indul 1.176v alatt a 4ghz de jó felé haladok de ki kell ezt a gtl-eket tapasztalni mert ha kicsit változik a vtt már nem is jó ugyanaz a gtl beállítás.Itt a cpu és nb gtl ref-ekre mondom ezt.
Q9550-8x450@1.072v
Q9550-4ghz@1.160v -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #3468 üzenetére
Várjuk.
Igen, nagyon bíztató, jó lenne egy brutal eredmény. Alapfeszes, alulfeszes tuning: Hát..Én se halnék bele ha nem csinálnám, a böhöm jobb
Oldal: Nagyon jó lenne, ha működne tovább, s lenne aki vinné egy darabig míg megoldódnak családi stb.. dolgok. Persze ha nem teher. Látom van rá igény és jelentkező is, beszéljétek meg és hajrá!
-
subaruwrc
félisten
üdvözletem
nyissunk nekem egy új sort
e8600 fpo: q820a600
vid 1.25v
léghűtés
lap rampage extreme
ramok ocz 1600 cl7 2*1
max fsb 645 -
F.B.I.
veterán
Ha kell segítség keressetek nyugodtan! Most el leszek egy darabig az X2 5050e tuningolásával, meg a gyerekre vigyázok itthon.
-
-
majd szerzek vmi léghütést,és azzal is megnézem.
vagy veszek vmit,majd meglátom.
lehet veszek Mugen2-t vagy Vendetta2-t
viszont a gyári hütős teszt magáért beszél,bármely oldalról közelitem a dolgot.tudod milyen vagyok,nem annyira az alacsony feszen való stabilitás ami izgat.
a köv héten leállás lesz nálunk és talán hagy a család időt egy komolyabb tesztelésre.rajta leszek az ügyön,hogy legyne ilyen-olyan eredmény.az oldal:
majd irok neki megint privit,mert én nagyon szivesen foglalkoznék a táblázat frissitésével.vhogy ez a topic és a táblázat közel áll hozzám. -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #3459 üzenetére
Szuper! Nem tudni még szerintem, hogy ez a lap miatt van-e vagy a proci, (kva alacsony a VID-ed), de ha léggel tudnál (nem kompival), menni tovább..az érdekes lenne. Arra leszek kíváncsi, a feszemelésnél hol jön el a holtpont,s mikor lesz kevés a léghűtés. Ezt a procit 1,4v-on nehéz lesz hűteni, kérdés, az mire lesz elég. Eddig nekem Kulerr procija tetszett a legjobban, csak az eltünt... Az is 1,15 alatt volt 4GHz-en asszem, de ha jól emlékszem , nem vot brutal lap alatta..
Majd az idő mindenre ad választ.
Sok sikert!Oldal: Írjatok neki privit ha van kedvetek továbbvinni!!!! Én gép elé is alig alig kerülök, Ő is szinte csak az üzijeit nézi időhiány miatt. Biztos örülne ha fellélegezhetne,s nyomnátok egy kicsit.(vagy sokat)
-
válasz
lizakattila #3464 üzenetére
én is ebben bizom.a táblázat kezelésével kapcsolatban én is irtam krammerkának.
vagyis,mi már egyszer beszéltünk erről krammerkával.
akkor félbe maradt részéről... -
lizakattila
senior tag
-
köszi
mondtam én neked,hogy kell nekem a jó kis biostar
(7900GS-nél már egyszer bejött a biostar,az is tuningállat volt GPU450@770.No.1)most majdnem vettem egy Mugen2-t,de vhogy mindig másra költök.
néztem a vendetta2-t is,az boltban is elég jó áron van és jól hüt.
de most lehet hogy ram vásárlás lesz és arra fog kelleni a pénz.
amugy meg,ha jó a proci elég a gyári hütő is
a többi eredményt ugyis "hidegre" teszem.
viszont ez az eredmény most szép kis csillag az E8400-ek egén.na jó,ha birok haveroktól hütőt kunyerálni akkor lesz még ilyen teszt.
-
válasz
akoska07 #3456 üzenetére
ime a folytatás:
1.1v teszt,gyári hűtővel
csak az FSB-hez nyultam,azon kivül semit sem állitottam,sehol sem.
más alaplapoknak a biosában igencsak turkálni-állitgatni kell.sztem ez elég meggyőző eredmény,az alaplapot tekintve.
sokan kételdedtek az alaplap tudásában.
igaz,hogy tuningra teremtették ezt a deszkát,de ezek szerint a bőven alapfesz alatti stabilitás is könnyedén megy benne. a tévhittel szemben.
mondjuk a proci sem egyszerü darab,de ehhez kellett egy TPower is
gagyi lapban nem menne igy a proci.
semmi extra vagy extreme hűtés. laza gyári hűtős teszt.
lehet kérek vmelyik haveromtól vmi léghütést,
mert érdekelne megy-e nekik együtt 1.12-1.13v-al a 4GHzitt akkor veszem a bátorságot és megvédem a Biostar TPower-t.
én örülök hogy a kezeim közé került és tesztelni tudom.
egyáltalán nem bántam meg a vásárlást.
ja... és az extreme tuning majd csak ezután jönvannak helyek,ahol alkotnak emberek véleményt (negetiv irányba) anélkül,hogy bármilyen tapasztalatuk lenne az alaplappal kapcsolatban
-
igen, én is ugy érzem,hogy megint sikerült vmi okosságot vennem
amugy még nem állitottam semmit sem a biosban.
csak simán elinditottam a tesztet.
egyébként sztem kb itt van a gyári hűtő hőlelvezető képességének a határa.
ezzel a fesszel kb 40 fokos kellene legyen egy jobb léghütéssel
de azért még feljebb tolom egy kicsit,ha hagyja. -
ma van egy kis időm és tesztnek inditottam a cuccot.
sajna még mindig a gyári hütőm van
a plusz bordát nem is raktam rá a fet-ekre.
egy kis induló teszt a gyári hütővel,C1E bekapcsolva hagyva
folyt köv... -
-
bzs73
őstag
akoska07?Na tesztek még nincsenek?Várom már hogy milyen a biostar lap.
-
F.B.I.
veterán
válasz
lizakattila #3450 üzenetére
Nekem eddig csak Giga lapjaim voltak, semmi problémám nem volt velük. Ez egy különleges eset lehet, proci és chipset találkozás, ilyennek is lenni kell és ez legyen a legnagyobb gond. Megoldottuk bár 2 napomba került, megérte, száguld ez a kis szépség.
-
lizakattila
senior tag
Nekem egy IDE-s vinyó kavart be néha, de olyan szinten, hogy a BIOS-ig sem jutottam el. Miután lehúztam, bebootoltattam és visszadugtam, utána jó volt.
Igaz ezt nekem is csak a Giga lapomnál csinálta (előtte MSI volt, most Asus és ezekkel nem).
Lehet ez valami Giga specialitás, hogy az ide/sata vezérlő néha "önálló életet él". -
F.B.I.
veterán
Újraindítás után megint lehalt. Most átraktam a sata meghajtót slavere és többszöri ki-be kapcsolás után is jó. Ez volt a megoldás. Hihetetlen 2009!
-
F.B.I.
veterán
Úgy néz ki ez volt a megoldás. Most minden megy, futatok még egy primeot és utána újraindítom.
-
F.B.I.
veterán
válasz
lizakattila #3444 üzenetére
Akkor proci ki lesz, cmos clear, proci be. Csak a jó kis pasztát sajnálom meg már olyan szépen elrendeztem, kötegelőztem a kábeleket, kicsi a ház, kevés a hely a feszítők kiengedéséhez.
-
F.B.I.
veterán
válasz
krammerka #3441 üzenetére
Nem vagyok egy számtech zseni, magamtól tanultam meg mindent. Kb. 4 éve van gépem, előtte azt sem tudtam hol kell őket bekapcsolni, ma már ott tartok, hogy percek alatt összeszerelek bármilyen konfigot. Hardverben ott vagyok, a szoftveres részek nem fekszenek, a látványnak élek nem a számoknak. Ennyi hibám van de gyorsan tanuló típus vagyok ( most is 3 gép vár összeszerelésre az asztal alatt ). Mint írtam időm végtelen, netem DIGI, tudok feltölteni bőven. A gyerek és asszony nem szól bele az életbe délután 4-ig és este 21-től, megint enyém a pálya. Ennyi hirtelen.
Egy kis segítség viszont megint kellene
. Az előbbiekben felrakott eredményemen futott a gép, kikapcsoltam. Nemrég visszaindításkor levett mindent alapra. Megint beállítottam, mindenek adtam feszt, procinak is a biosban írt felett. Nyomok egy F10-et, és semmi. Elindul a gép de nincs kép. Ilyenkor egy reset segít, ekkor minden visszaáll alapra. Most a gép defaulton fut. Futattam memtestet is de nem hozott hibát. Mi lehet a gond? Új gép, aránylag márkás alkatrészek, a táp egy gagyi, ami a házzal együtt volt szerelve ( Stability Power 400W ).
Az alkatrészek: Sapphire HD4670 ddr4, 2x2Gb kingmax 800Mhz, Giga g31m-es2l, E5200, WD320Gb SATA vinyó. -
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #3441 üzenetére
Feltölteni nem tudok, 1xrüen nincs netem , gépem rá. (gyerekeim) Viszont ha BÁRMI kétséges, elküldi, s szívesen megnézem, hogy ok -e , mehet e.
-Nézegettem, mostanában ez a divatos IBT is fut 1-2 procinál. (szerintem semmivel sem jobb-ezen volt is vita-, mint a prime, de..-
Az nem egészen jó dolog, ha IBT-vel lefuttatott eredmény úhgy kerül be, hogy már lefutott az IBT, mert pl. a képen 1,296v-van, de teszt alatt ember nem tudja , mennyin ment..
Jó lenne visszatértni az egységes külalkra.. -
krammerka
őstag
Szia,ez aztán a hozzáállás
Viszont nem tudom mennyire vagy járatos a témában(tuning),mert a táblázatba való feltöltés csak egy része a dolognak.Sokszor kérik a segítséget tőlem,illetve Lipitől,illetve feltöltés elött ellenőrizni kell,hogy az adott kép megfelel-e az kritériumoknak,stb.................
-
krammerka
őstag
Üdv!
Nagyon sajnálom,hogy mostanában nem tudok foglalkozni ezzel a táblázatos dologgal,főleg családi,és egyéb más okok miatt.
Viszont azt se szeretném,ha teljesen behalna,mert ez egy hasznos,igen sok információt tartalmazó adatokkal teli táblázat.Így ha valaki úgy érzi,hogy szívesen besegítene,és hosszútávon vállalja ennek a táblázatnak a feltöltését,kezelését,annak nagyon örülnék
Persze azért én is megmaradok a háttérben,nem tünök el,és Lipi barátom is segít amiben kell -
-
No-kia
addikt
Most nekem is jobban megy a proci mint tegnap, de a dominatorok csak nem akarnak 850Mhz-nél többet, sztem az alaplapom nem tetszik neki [link]
-
F.B.I.
veterán
Elkaptam a fonalat, adtam egy kis feszt mindennek és megindult a proci. Mondjuk a 26C fokos szobában a gyári hűtővel már most 62C fokos és maxon pörög. Meddig mehetek hőmérsékletben 70C?
Mennyit bír az intel hűtő rpm-ben? ( most 2800-on megy ).
Eredmények nemsokára ( csak alapfeszen ).
-
Csaszykj
aktív tag
-
Csaszykj
aktív tag
Mindjárt rakom befelé, majd jelzek mennyi a VID, és hogy alakulok vele.
Az ismerős ráér amúgy is, holnap este viszem neki a gépét úgyis csak le...
Bár a P5K lapját kipróbálnám szívesen mit tud, de majd ha össze lesz rakva meglátom úgyis, mivel én fogom feltolni benne a procit
Asus lappal még nem volt dolgom, ez lesz az első.
-
Csaszykj
aktív tag
Nem akar több fesszel sem rendesen menni, hétfőn szórakoztam vele 2 órát, mindig leáll az 1es mag Prime & Orthos alatt, néha újraindúl....
Ma jött meg egy E2180 Bagira01-től vettem, szerintem beépítem a gépbe, megnézni mit meg a proci a lapomban, mivel az ismim gépébe holnapra jön meg minden alkatrész, amit pakolok neki össze
-
-
lipi67
nagyúr
MCH-nak adj feszt, az kis lapocska meg fogja hálálni 4giga ram alatt. Vedd vissza őket, ne kavarjanak be. Ha van a biosában performance level, nézd meg, hogy nem -e szarul lőtte be a lap. Ha minden ok, akkor kilőheted a ramokat..
Lapod nem egy tuningbajnok (3fázis), de ennyire szar se a lap, se a proci nem lehet!
Valamit nem vettél észre, nem tom, hogy mit. -
F.B.I.
veterán
Nekiültem de szivat a lap. Egy Gigabyte G31M-ES2L ebbe pakoltam be 2x2Gb, 800Mhz-es Kingmaxxal az E5200-at.
A proci VID 1,275V. Először meghúztam 3,0Ghz-ig alapfeszen (eist,cie1 kikapcsolva) de nem indult alapra állította vissza magát. Adtam neki feszt BIOS szerint 1,3V azzal is reset. Akkor cmos clear lett, Biosban ugyanezek a beállítások csak még egy kis fesz, történetesen 1,35V resetel. Szerintetek? A lap a gyenge láncszem vagy a proci egy rossz széria?
-
lipi67
nagyúr
válasz
kicsigeri #3412 üzenetére
Most , hogy nézem a képet, nem a 7-es szorzó lesz ott a szűk keresztmetszett. (bár nem ideális, ez tény). Feszelni kell, s megy (menne )a magas FSB, az meg jó. Csak..Akkor feszelni kell ám a lapot, ramoknak szinkronban kell majd menni (ha túl magas az FSB-úgy legyen), viszont..Ha a valós Vid-je 1,15 és terhelve 1,18-on már olyan meleg. Léggel 24/7-es valós 1,35v-1,4v -ot most nem fog tudni elérni. Valós 1,25 felé nem hiszom, hogy érdemes mennie.
Amúgy meg: Holnap? Milyen idő lesz? Ne reggel írd meg mint ma! -
kicsigeri
senior tag
-
Csaszykj
aktív tag
Hali!
Ismim vett egy Q8200-at, csillagászati összegért, tuning szempontjából kérdezném hogy meddig lehet ezeket biztonságosan feszelni és húzni?
Csináltam egy kis tuningot már, itt egy eredmény.
-
mennie kell neki,hiszen azért vettem
én nem szerelek semmit sem.
ill. csak akkor ha rá kell rakni a hideget.
azt meg,bármikor szivesen teszem
sarokban szépen elrejtve van a cucc,én pedig könnyedén hozzáférek mindenhez.
végre nem kellett rádugni mindenféle vezetéket,gombokkal való üzemeltetéshez.
rajta van a ki-be kapcs és a reset,amik szépen világitanak.
kezd beállni a paszta a proci alatt,mert már csak 30 fokos a gyári hütővel.remélem lesz időm hétvégén tesztelni a saját gépemet is.
rám férne már egy kis tuning
mostanában mások gépét javitgatom,szerelgetem,bővitgetem. -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #3404 üzenetére
Tom, hogy tuninggurus lapocska, de a DFI se jön be sokaknak..
Biztos hasítani fog (reméljük), de ahogy mondod, nem 1xű, kell az info. Alapon is ok a gyári, de ha tuningolod, mindíg szereled? Én ezért (is) vettem egy jobb léghűtést, mert ott rohadjon meg, én nem szedegetem ki a hülye alaplapotA memkezelésére is kíváncsi leszek! Sztem abban a giga jobb lesz. FSB-ben..-No , majd látjuk!
Nekem végem, vége a sulinak. Egész napom elmegy a 2 törpémre, tuning csak 10 után, ami rendben is lenne, de ilyenkor elolvasom a leveleimet, benézek ide, s hulla vok..
-
F.B.I.
veterán
Tuningoltam az E5200-at de gázos a téma. Felraktam 3,06-ra CIE, EIST bekapcsolva, 1,125V-on (everest) lefutott a 3dmark06 szépen. Aztán gép újraindít és alapra tett mindent. Ekkó mivan? Adtam kis feszt, semmi, még fesz, semmi. Állandó alapra tétel és újraindult. Egy alaplapi CMOS reset sem tudta észhez téríteni, csak a gyári 1,275V-al indult el 2,5Ghz-en. Mindennek megfelelően adtam feszt, memók beállítva. Hogy lehet, hogy lefut egy teszt bechmark, utána lehal a beállítás...bordák nem melegek, proci 800-as ventinél 40 fokos.
-
én is kiváncsi leszek
másokkal ellentétben,nekem tetszik ez az alaplap.
van egy olyan érzésem,hogy ez kivételesen sokáig lesz nálam.azt azért elmondom,hogy ezeket a lapokat tuningra találták ki,nem minnél nagyobb 24/7 stabilitásra.persze fogok majd olyat is nézni.sajna gyári hütőnél jobb léghütésem még most sincs,és nem is vszinü,hogy csak azért beruházok egy "jobb" léghütésre.
nálam csak a tuningnál kell a jó hütés. más esetben abszolut alapon megy minden (ami bőven elég bármely alkalmazásra ami a gépemen használatban lehet) és ahhoz szimplán jó egy gyári hütő.az alaplap kijelzője a procira jelenleg 33 fokot mutat,ami nagy vszinüséggel helyes,mert minden más progi is ugyanazt mutatja.lesznek majd tesztek,de sajna csak a köv hétvégén.
addig gyüjtöm az infókata minnél jobb eredmény eléréséhez.
-
lipi67
nagyúr
Biostar? Na kíváncsi leszek!!! Remélem ütős lesz, s nem sztárolva van, tud is. (nem extrém helyzeteken készült tesztekre gondoltam, olyat láttam sok fórumon, olyan emberes 24/7-est, normál hűtővel. (ahol a lap és proci az irányadó még, s nem a hűtés) Sok sikeret!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest