Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Nem én tehetek róla. Ne engem , a kbarcikai "nemzetiségi" rendőröket szidd. Én..Én kicsit többet tettem mint a szidás

Láttam, hogy q9550. Nyüstölöd is?
Ja! Nem láttad a feleségemet? Ha taliznál vele, mondd már, hogy megyek Hozzád, idegeskedjen már egy kicsit, kben is , asszem jön a szülinapja, legyen már egy kis izgalom
(#4072) subaruwrc : Igen, valami ilyen okosság lehet az ok. Lehet, hogy olyan mint egy nő? Szép,de agya nincs, ill. (ez) hűteni nem olyan jó? Remélem, h nem. Nem, mert 3 feleségemet ezért vettem el, s ott se volt soha mögöttes tartalom
Hát..ja! Még ezek a sima rev.2-es Reaperek is! 1,79v-on 1200-on volt nálam, de ott..mintha elvágták volna. 2,1v-ig adott vagy plusz 30!!!MHz-et, utána meg csak rontott rajta a feszemeles..
Új hozzászólás Aktív témák
- RENNSPORT
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 6-7 gen i5 T procik
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest