Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Na nem vártam holnapig és levettem a feszeket alapra.
NB:1.10
cpupll:1.50
SB:1.10
Fsb term:1.20
és most megy a prime gond nélkül.Akkor eddig én kicsit túlfeszeltem a lapot.Nem gondoltam volna hogy nb-nek is elég 1.10v-t.Eddig 1.20v alatt nem is volt.Na ez jó.már megint jóészakát csináltál nekem lipi.Nem először.Köszi. -
lipi67
nagyúr
Ilyen kis fesznél a Load line maradhat enabled, olyan feszugrás úgy se lenne ami bármi kárt is tudna okozni, az jó.
A PLL szerintem az alap 1,5V -on is jó kell, hogy legyen, ez is tuti, azt leveheted.
A terminationt 1,24v-ról szerintem viheted 1,2-re simán
Az NB-t is leveheted alapra (1,1v)
Így is mennie kellene.
(Persze 1enként veszegesd, ha valamit nem bírna, tudd rögtön, hogy mi is az. Ja! Ez magánvélemény,de ha jó a proci és a lap, ezekkel simán futnia kell) -
lipi67
nagyúr
-
ezt az eredményt vizhütéssel érték el
ezt az eredményt léghütéssel érték el
szóval bármi megtörténhet nálad is.
egy cpu-z képet linkelhetnél a procidról. -
bzs73
őstag
Üdv.lipi majd nézz már rá erre a beállításra hogy szerinted jók-e a feszek vagy még szerinted van mit állítani.Vagyis hogy valami fesz sok-e.Ez lenne a nyári melegre a beállítás ez nekem elég.3.6ghz@1.080v.köszi.De ha más is ránéz észrevételeket szivesen fogadom.
-
lipi67
nagyúr
Hát..ez az! A lap elvileg kvajó. A ram se az a széria ami produkálna thré példányokat. Viszont nem sziporkázik. 3:5-ben 1450-1500MHz -et megy, de az semmire se jó, hisz elég thré alatta a memek sebessége. (mintha csak az órajel kúszna felfelé,de a teljesítmény nem) Prájmoltam 1330-on, ez se rossz,de lehet, hogy rosszul fogalmaztam:
X-Y beállításoknál fut jól a ram, és x-y -nál a proci is, de...mi a fenét kezdjek 3,4GHz-en futó procival 1300-as ramokkal? Nekem egy 4,9GHz-en ketyegő proci mellett kellene 1300 körüli ram (durván) a Dmark Cinebench 10 Super PI miatt., s ezt 1x-re képtelenség összehozni. Amit szeret a ram, azt a proci nem stb.. Nem elég "rugalmas" a ram..
-
bzs73
őstag
Én se vagyok semilyen párti.Minden tipusba vannak jobbak meg nemolyan jók csak én asushoz szoktam meg el is vagyok vele.Ezt már írtad egyszer hogy eladod az procit meg lapot aztán mégis maradt.Szerintem akármilyen lapot veszel ha sűrűn cserélgeted a cuccokat benne ram stb ugy is lesz olyan hogy nem fog jól menni valami.UD3 szeriát pedig nagyon istenitik meg hát te is mutattál itt a multkor jó ramkezelést.Na te tudod amugy én is cserélgetek elég sűrűn dolgokat.Sokáig nem huzza nálam se semmi mert szeretem az uj dolgokat én is aztán hol jól jövök ki valamiből hol meg nem mert nem szerti egyik a másikat vagy nem ugy megy ahogy én elképzeltem.Én most azon gondolkodok hogy visszaállok 2x1gb ramra a 2x2gb-rol mert könyebb azért 2x1gb-al,kihasználni meg nem birom a mennyiséget a sebességet meg kibirnám és az meg kevés.Mondjuk ősembertől amit vettem 2x2 Crucial Ballistix 800mhz megy 1140mhz-t 2.1v-on de többet nem így a max fsb-m 570.Szóval valszínű lesz 2x1gb és valami olyan ami megy 1200 körül vagy kicsit felette.
-
lipi67
nagyúr
A lényeg, hogy teker, és nem is csúnya. Ne hidd, hogy én gigapárti vagyok. Bizonyos kategóriákban nagyon jók, de szeretni sose fogom őket.
A híres memkezelésük..hm.Tapasztaltam rengetegszer és most.. a Team Xtreem -vicc.
1x-re a procit és a ramot is húzni ebben a labban szinte lehetetlen. (nem 4-4,4GHz-re meg 1200MHz-re gondolok)
El fogom adni az egészet asszem. -
bzs73
őstag
Üdv lipi.Megy rendesen ahogy egy jó középkategóriás lapnak menni kell.Szerintem nincs ott nagy külömbség giga és asus közt,inkább kinek melyik a szimpatikus és hát ki mit szokott meg.Nekem asus egyszerűbb és könyebb vele azért is maradtam asusnál,de gigával is elvolnék ugyanígy.
-
lipi67
nagyúr
Szép napot!
Látom, jól szerepel az Asus. Én sajna semmit se tudok felmutatni (most) -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #3069 üzenetére
egy kis fsb: p5q-e
Nekem a 2x2 gb ram 1140mhz-t megy tehát max 570fsb-t tudok az biztos megy,de a fenti fsb az már szerintem nagyon jó ilyen középkategóriás asustól.A deluxe persze még jobb csak még plusz 10ezer azt meg nem éri már meg szerintem meg tesztek szerint se. -
abból a szériából,ez a deszka az amit megvennék,kipróbálnék.
vagy a deluxe-t.
amikor még 28k-ért meglehetett venni,akkor halogattam és végül nem vettem meg.
pedig jó lenne most 28k-ért
majd azért egy maxfsb-nek nézzünk utána
hátha kedvet kapok én is megint az asus-hoz.(asus párti voltam) -
-
bzs73
őstag
Üdv.Új eredményem az új lapommal.
-
syC
addikt
Köszi.
Jövő héten teszek fel ederményeket.
-
syC
addikt
-
syC
addikt
Sziasztok!
Egy E5200-as eredményem már van, az 1.2V-os: [link]
A többi szépen lasan jönalaplap: Asus P5K-E
memo: 2x1GB Micron D9GMH 1066
hűtés: H2O (részletek ha kell: adatlap)mod: FPO:Q839B197
-
sgteam
aktív tag
krammerka mikor lesz frissítés?
-
válasz
krammerka #3045 üzenetére
Hi!
én meg is kaptam őket,és válaszoltam is rájuk.
ezek szerint te nem kaptad meg őket.
amiket küldtem régebben azokat sem kaptad meg.
nem nyomtad le véletlenül a letilt gombot ?mindjárt elküldöm emilben a screent a privikről.
...: na elment az emil,remélem azt megkapod.
-
-
sgteam
aktív tag
1volt lol annyival az én gépem el sem indul
grat
-
OFF: hátha érdekel vkit
-
lipi67
nagyúr
Ugye milyen kis humoros vagyok!? Majd elmegy a kedven..keddtől szorítsatok..
-
subaruwrc
félisten
-
lipi67
nagyúr
válasz
winfier #3020 üzenetére
Ugyan ez. D9GKX-es és a dátum..27/06 (a ramokon 2009 02 van)
[itt tartok], de prájmolni csak 1333-on tudtam és ez a 3:5 sántít, sehol sem elfogadott.
Azért 1200-nál jobb.. -
winfier
senior tag
huh
és ezek a bordák vannak rajta amit linkeltél vagy a HR-07?
Akkor tényleg lehet, hogy bele botlottál egy antitunig kit team ramba
Mikor csomagolásúak? cpu-z -->SPD
Az is lehet, hogy nem D9GKX chipek vannak rajta.
Nem tok fel menni a team oldalára, de az nem lehet, hogy ezek dark szériás ramok.(nem biztos, hogy vannak a dark szériába 1200MHz-es ramok)
Azokon nem micron chipek vannak. -
lipi67
nagyúr
válasz
winfier #3017 üzenetére
1066-on 1,86v 5-5-5-15. 1200MHz -hez 1,96v 5-5-5-15
felette meg SEMMI ! Annyit tud 2,4v -on is mint 2v -on.Nem Nem Zájecé
Egy srác vette 3-4 napig volt nála,s küldte Ősembernek mert mást nézett ki és monitorra kellet a lé.40k -ért rendelte neki Ősember,s többet voltak dobozban mint gépben. Nálam pár napja vannak és 2v- nál többet eddig nem kaptak. Most (ma) gondoltam elmegyk 1400-ig,s adok kis fesz is neki a cél érdekében. Hát..jött a hidegzuhany. Nem megy
f6-f8-f9-es biossal 333/400-on , mindent végigzongoráztam, semmi.
Mi a fene lehet. 1200-hoz szinte fesz se kell neki, de felette meg nem megy! -
sgteam
aktív tag
cpu sensor test [link]
most ez jó vagy nem?
-
winfier
senior tag
Grat
Látom te is kezdesz belejönni
Most nézem, hogy neked is team ramok vannak
Nálam úgy mennek mint a húzat.Mondjuk nem is gyilkolom őket 24/7-re kb. 1,88-1,90V kapnak és eddig a max 2,38V körül volt. 2-4 slotot próbáltad vagy a biosokat végig próbáltad, hogy melyik fekszik a ramnak
(G)MCH Frequency Latch próbáltad 400-on? Nekem eddig meg nem sikerült 2,1V alá menni 1200MHz-en, de ellentétbe mennek 1275MHz-et 2,3V-on Stabilan.
Szerk: Ezek a Zájec féle 1200MHz-es team-ek?
Akkor ezeknek úgy kéne menni mint a húzat 1344MHz stabilak -
sgteam
aktív tag
nekem 6db 12cm ventri van a házban plusz egy 8cm plusz a táp 12cm plusz a ház 14cm ventrije plusz a vga musashi hűtőn 2db 10cm ventri
-
lipi67
nagyúr
válasz
winfier #3008 üzenetére
[615-ös FSB]
Nálad minden ok a ramokkal? Nálam..Furák. 1,9x v-on 1200-on memtest és blend stabilan mennek, ez jó. Viszont..2,4v-on se tudnak 1230-at stabilan. Nem értem -
winfier
senior tag
válasz
bolcsodal #3010 üzenetére
Nekem nagy server házam van Chieftec DA-01-BD
simán elfér benne, gyors kötözővel volt megoldvaSajna képet nem csináltam
Nálam:
- 4db 8cm venti van
- 3db 12cm (2 procin)
- Akkor még ide vehetjük a vga-t meg a táp 12cm ventijét.
és még mindig van 3db 8cm ventinek hely(mondjuk van egy kis modding a házon)
-
sgteam
aktív tag
nekem csak 8cm van
a 12 már azért durva lenne nálam
-
winfier
senior tag
-
winfier
senior tag
Krammerka én is kérnék egy max fsb frissítést
7x618
köszi
üdv. winfierbolcsodal:
Enyém azért durvább
És nekem ilyenem is van 600fsb 1:1 4GB TeamXtreem -
válasz
bolcsodal #3001 üzenetére
igen,jól látod. sima DS3.
fesz,hőmérsékletet nem tudok mondani. állitgattam folyamaotsan és nem tudom mi lett a vége. egyébként nem kellett agyon feszelni,azt tudom.
majdcsak rakok egyszer vizet a deszkára.lipi67 : grat neked is.
bizom benne,nekem is sikerül ezt elérni. -
lipi67
nagyúr
Jó reggelt!
De régen jártam erre. Látom vannak szép eredmények, gratula.
Sajna el vagyok havazva, időm kevéske. Krammerka nekem is javítsd már ki a [Max FSB] -t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest