Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Hát...Nekem olyan hosszantartóak szoktak lenni..
subaruwrc : Láttalak ám, dezentorkodtál az amd-s (még leírni is fáj) procis topikban. 100db limititált, égszerdobozos kütyü. Azt hittem először, hogy valami műtéti emlék (epekő pl),de asszongyák, hogy processzor..(kinek mi).S láttam, elmagyarázták Néked, hogy nem nagy kunszt a tuning, csak nyomni kell az FSB-t meg önteni a szutykot
Ugye milyen jó, hogy felnyitották a szemed?
Mod: A forma 1 meg a gyorsulási nem ok példának.F1-nél ha nem van karambol, s nem hal meg valaki akkor unalmas és a 2. kanyar után elalszom, gyorsulási meg olyan mint a jégkorong. Guvvad a szemem, de sose látom azt a kva korongot
ha hűvösödik, szeretnék 4GHz-es prájmolást a 9400-gyel 1,25v körül. ha nem mén, eladom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest