Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
Olyan furcsa h e8400-al ilyen feszen már 4-4,3Ghz volt meg
Na mind1, tuningoljon aki csak bír
-
Bagira01
veterán
Na meglett a nyóccónéccá 1,216v-on
-
bzs73
őstag
Na lehet csak maradok a lapnál.Északa neki feküdtem és átnéztem mindent újra és van még itt mit tanulni.Mindenesetre nyomtam most egy 8x450-et és amivel meglepett ez a proci megint hogy elég neki az 1.12vtt 450fsb-hez.Akkor elvileg 9x445-nál is elég lesz az 1.12vtt.Nem?
8x450@1.040v-1.12vtt -
egyébként ahogy elnéztem sok teszt került be a topicba,viszont kevés van ami majd megfelel a listára kerüléshez.hiányoznak egyes adatok a screenről.
javaslat:
mielőtt neki kezd vki tesztelni nézze meg hogy melyik opcióba kivánja elhelyeztetni az adott tesztet,és az opció feltételeit.
ezzel megelőzve a "felesleges" tesztet,és az ismétlést.#3991 Bagira01 : nem prime-ra gondoltam,hanem mit tud max a cucc.
-
-
bzs73
őstag
1.128v-on volt már prime teszt de az smallfft volt.Blend nem jön össze mert 10k-s tesztnél eldob állandóan,csak az az érdekes hogy kb 3 órája megy a gép és tényleg játszottam is,tömörítettem is és semmi fagyás.Persze olyan már nemegyszer volt hogy 1 óra blend lement és másnap fagytam.Nem érdekel már engem a prime.Játék,tömörítés és ha stabil akkor marad.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #3977 üzenetére
Szerintem igen.Jól mennek azok a deszkák.Na neked már írtam ha minden igaz stabil a 4ghz-em.Pár órája megy a gép és kis játék melett tömörítettem is és nem volt eddig fagyás.Hátha stabil lesz már.
Így vagyok -
kulerr
őstag
Na most volt idöm és alkalmam szórakozni a procival....sikerült is egy jó beállítást fogni 1,136V-al 4Ghz...ezzel a screenel lógtam akoska07-nek Bzs-nek meg Dime27 kollégának is!
Krammerka rakd be légyszi a táblázatba. pls.
-
Hi all ! szevasztok
na sikerült végre hazavergődni
délután volt egy win install,próbálgatom a win7-et.
egyenlőre nem rossz.látom megy a diskura.
örömmel látom,hogy krammerka is visszatért közénk.
remélem a hétvégén össze tudom hozni vele a megbeszélést és akkor én leszek az aki besegít a táblázat kezelésében. szép és nemes feladatBagira01 : bátran küldjed az E7200-t P45 deszkában. nekem igen csak jót tett neki a giga p45 ds3.
amugy meg nyugodat kölcsön adhatod vmelyiket,hogy megnézzük mit is tudnakBMW001 : nem sikerült elhozni azokat a ramokat ?
látom lenne érdeklődés az alaplapomra is.
addig nem tudom odaadni senkinek,amig nem lesz 1000% a kompi eladása. -
dudika1
tag
köszi a segítséget.
azt szeretném még kérdezni hogy van agy 7200GS 256MB PCI Expressz videókarim
amikor betölt az xp van kép de rengeteg a kék de más gépben is meg a biosban is. szerintetek mi lehet a baja? -
bzs73
őstag
ajaj.
Na hát én is asusos vagyok inkább de volt nekem is pl ud3r és kétség kívül abba ment a 8400 nekem a lagjobban.Előtte p5q-e lapom volt az sehol nem volt ud3r laphoz,és giga után lett megint ez a maximus II.Hát ebbe se ment úgy a 8400 proci ami most plaszy-nál van mint gigába.A lényeg hogy én a két lap közt vagyok mert asus jobban teccik,könyebb vele,jobb szolgáltatások, de giga jobban megy,igaz nem oly egyszerű és maguk a lapok se teccenek annyira de most nekem a teljesítmény fog számítani,és nem érdekel a márka,kinézet,szolgáltatás,stb.Csak is az érdekel hogy ebből az állat prociból a legtöbbet kinyomjam,és erre a célra nem épp a drágább lapok a jók.Sőt.Amit én tapasztaltam hogy minnél drágább,minnél bonyolultabb,több extra szolgáltatás,csicsás kinézet,stb annál kevesebbet tud a lap teljesítménybe.Persze ez az én tapasztalatom,de most egy egyszerű kommersz lap lesz az biztos. -
sz.j
nagyúr
válasz
DroiDMester #3966 üzenetére
Mivel nem szeretnék flamet indítani, csak egy megjegyzésem lenne.
Sajnos minden gyátó terékei között előfordul egy-egy rossz/hibás termék. Te a gigánál fogtál ki egy ilyent, más meg misik gyártónál. Ennyi ....Amúgy használd sok síkerrel és örömmel az Asus lapodat, én, mivel sajnos már nincs Abit, maradok a gigánál. (Mondom ezt úgy, hogy az egyik gépemben Asus lap van)
-
krammerka
őstag
válasz
dudika1 #3962 üzenetére
van [link] E4300-as eredmény (ezért is csináltuk ezt a táblázat dolgot)
Nállad a lap lehet a szűk keresztmetszet
DroiDMester: sok lappal volt már dolgom,de az hogy a giga szar lenne,ezt azért megcáfolom.Az EP 45 DS3 nekem se jött be,sőt..................,de azért még nem szar
-
válasz
krammerka #3960 üzenetére
Én nem a prociról mondtam mert a procim az a M2F lapomba Teker 4900.at is hanem a P35DS4.hez hasonlítottam mert abba ugyen eza proci nagyon nehezen akart még 3600.at is menni nemhogy 4200.at
sz.j kolega neked is a fentit tudom mondani az meg mi hogy Lehet, hogy kifogtál egy gyengébb/rosszabb lapot. ha ennyire nagy a szórás a giga lapok minőségében hogy egyik 2.x olyan jól megy mint egy ugyan olyan másik akkor csak sajnálni tudom hogy a giga ennyire ocsmány minőséget produkál! ASUS lapoknál is van szórás de max 5.% nem több! olyan nincs hogy 2.egyforma lapba egy proci 3600 at menjen a másikba meg 4200.at!
a többi cucc minden ugyan az volt csak a lap volt másik!
-
dudika1
tag
Valakit megkérnék hogy mekkorára lehet húzni a Intel C2D E4300 procit?
A gépem adatai:
Proci:E4300
Ram:1db 1Gb DDR2 667Mhz Ram
Alaplap:Asus P5PL2-E -
bzs73
őstag
válasz
DroiDMester #3957 üzenetére
Hát még eldöntöm mi lesz.
-
krammerka
őstag
válasz
az a "Nem gyengén ment benne",azért kis túlzás,szerintem a Giga lapok 35-ös fronton odaverik az Asust(az Abitot nem)
-
sz.j
nagyúr
válasz
Nem szabad így általánosítani ...
Lehet, hogy kifogtál egy gyengébb/rosszabb lapot.
Nekem például P35-DS4 van és nem panaszkodom rá.
Igaz nem csak a lapon múlik, de pl. nekem 1,36V-on ment 4,5G
Ha érdekel a #3952-ben lévő linken láthatod. -
sz.j
nagyúr
válasz
krammerka #3956 üzenetére
Sajna már nincs időm rá (és a röhej, hogy nyugdíjas vagyok), ott áll a rengeteg jó cucc és évente/kétévente ha egyszer eltudunk menni a nejemmel. Mert szerencsére Ő is egy megszállott volt.
Azelőtt meg hetente 3x-4x mentünk/mentem, akár több száz kilcsireEz van ......
-
hát én a helyedbe kurvára nem vennék P35 DS4.et nekem volt 1,5.hónapja de egy trágya lap a 8500.ösöm nem ment benne még 3600.at (8*450) se! és szidjátok a P35.ös ASUS lapokat de Nem gyengén ment benne ugyan aza E8500 proci 8*525.ön! ami a DS4.be még 8*450.en is kínszenvedve sikerült!
-
Bagira01
veterán
válasz
krammerka #3944 üzenetére
Asszem ezzel a procival lezárul egy 6db-os e7200 kereső túra
Ep35-ds4 annyiban mindenképp jobb, hogy van rajta LLC. 2 magos procik alá nagyon jó az ep35-ds4, sőt q6600 alá is. Én is jobban ellennék egy p35-ös lappal, de ez olcsóbb volt. Persze húgomnál még megvan 1db jó öreg ip35 a biztonság kedvéért -
-
Bagira01
veterán
Hijja, 1,1v vid-es e7200 a birtokomba
-
Bagira01
veterán
Mi van itt, múlt hét szombat óta nagy kaka se történt
-
bzs73
őstag
-
h.adam.92
őstag
krammerka felmondott?
-
lipi67
nagyúr
válasz
h.adam.92 #3927 üzenetére
Milyen vga-hoz kell az a 4GHz? Megnéztem, 2,66GHz-en már vga limitem van 4850-nel.
(#3928) dime27 : Látom, izléses kis cucc és nyomod neki. Én 1-1 teszt miatt szarrá is feszelem, 1,7v 8xxx-nek léggel ..simán. (Valós!!), Viszont..Nem konvertálgatok, se időm , se kedvem, se nem van van mit
. Igy meg tök értelmetlen. Nálad is alapon VGA limites sztem a 88GT. Persze, én is kíváncsi vok, hogy mit tud, de hiszed vagy sem, most pill a ramok is 800-on mennek, proci,vga alapon mert 1xüen nem kell több. Viszont jó tudni, hogy ha kell..van mihez nyúlni.
-
lipi67
nagyúr
"Nem fél orás blendeket szeretnék már látni " - Hát itt pedig asszem csak azt fogsz azon 1xü oknál fogva, hogy kva unalmas órákon át tesztelni.
Aki meg a kiteszteli a végletekig itt, hogy a legjobb eredményt linkelje, az meg sose fogja pengeélen táncoltatni, s azon járatni. A többi dologban van igazságod!
-
dime27
őstag
válasz
MPowerPH #3919 üzenetére
500fsbt stabilan q9550el aligha láttam kb egy kezemen meg tudnám számolni....Nem fél orás blendeket szeretnék már látni hanem 24/7re de sztem mindenkinek a baja egy és ugyanazon dolog mármint az ud3p tulajoknak mint pl nekem is 500fsb 1.4V cpu termination alatt stabilan nem jön ki...sajnos...De majd rájöttök ti is csak próbálkozzatok
-
bzs73
őstag
Jöv hétre kedd -szerdától már jóval hűvösebbet mondanak.Remélem az lesz és bírok már egy jót tesztelni.
-
ha érdekelne vkit,akkor esélyes lehet az alaplapom és a procim eladása.
ha viszik a kompit,akkor mindenképp eladom ezeket is. -
válasz
h.adam.92 #3910 üzenetére
hi
kicsit ha visszább olvasol,pont azt irták le hogy a q9550 alá nagyon nem jó a rampage,persze azt nem tudom,hogy formula is ugy reagál-e mint az extreme.
az viszont biztos,hogy a TPower és Giga UD3P-ben meg lehet küldeni becsületesen.nem rég értünk haza a strandról,megpriultunk rendesen.
de jól éreztük magunkat. -
h.adam.92
őstag
hy srácok
itt szeretnék kérni egy kis segítséget
egy q9550-est melyik lappal lehet a legjobban kihajtani?
én egy asus rampage formula-ra gondoltam, de van esetleg jobb választás? -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #3907 üzenetére
Holnap ott vár egy liba(neki kell az író) Most mondta , a multkor kicsit átalakítottunk 1-2 kocsmát..
(#3908) bzs73 : Tök örülök az uj f10c-s biosnak! Verni fogja az F6-ot, ami nagy szó!
Hát..Hőre sose panaszkodtam, a hangjuk meg..Engem nem zavar, Engusszal mikor keresgéltünk a "kincsesládájában" pont ez volt a szempont, teljesítmény.
Este ha alszanak majd a törpék meglesem megint. Ha 3,6GHz felé tudok ilyen feszen menni, akár 8MHz-cel, akkor ez jobb bios nekem, marad.Legyetek jók addig is!
Most lépek
Hali! -
lipi67
nagyúr
Megnéztem, uazt hozza simán mint az F6-os, de..akkor megszenvedtem, most könnyebb volt.[link]
-
-
lipi67
nagyúr
Szép napot!
Miről beszélgettek? Lap/ram? ud3r-ben Mushkinon kívül minden teper 1000x. P a vga miatt jobb sztem, más kül. nem hinném , hogy van. Teszteken se azért van p mert azzal jobb, szerintem azért mert olyan lapot vettek pont a felszeretsége miatt. Szerintem mindíg a puritánabb jobb tuningra. Csak a bordákról a kék kütyüket kell lehajintan és megy is.
(patriot 1200fölött stabil benne és 2x2 volt 11,5k.Igazt a team ..jobban megy.Nagyon álmos vok, este jövök
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest