- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
egy max fsb eléréséhez esetleg jól jöhet egy win alól futó tuning,de a biosból beállított a megfelelő.....................
Táblázat:
Hétvégén talán nem kell melóznom,akkor keressük egymást a táblázattal kapcsolatban,de legrosszabb esetben a jövö hét második felétől szabin vagyok,lesz több időm
Gatyába rázzuk itt a dolgokat -
F.B.I.
veterán
Menni fog a progival is 300mhz emelés, talán több is, én nem szeretek win alól tuningolni csak bios. Az alkatrészek megfelelőek egy kis tuninghoz, a programmal való húzáshoz meg aqz alaplapod topikjában bővebb felvilágosítást kapsz. A 2,6-2,7Ghz-et alapfeszültségen bírnia kell a procidnak.
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Segítenénk de egy kicsit hosszadalmas lenne ha most csinálsz ilyet először, ezért inkább itt olvasgass, kezdésnek:
remélem segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest