- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Nikon DSLR topik
- Micro Four Thirds
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz
krammerka
üzenetére
Nem vagyok egy számtech zseni, magamtól tanultam meg mindent. Kb. 4 éve van gépem, előtte azt sem tudtam hol kell őket bekapcsolni, ma már ott tartok, hogy percek alatt összeszerelek bármilyen konfigot. Hardverben ott vagyok, a szoftveres részek nem fekszenek, a látványnak élek nem a számoknak. Ennyi hibám van de gyorsan tanuló típus vagyok ( most is 3 gép vár összeszerelésre az asztal alatt ). Mint írtam időm végtelen, netem DIGI, tudok feltölteni bőven. A gyerek és asszony nem szól bele az életbe délután 4-ig és este 21-től, megint enyém a pálya. Ennyi hirtelen.

Egy kis segítség viszont megint kellene
. Az előbbiekben felrakott eredményemen futott a gép, kikapcsoltam. Nemrég visszaindításkor levett mindent alapra. Megint beállítottam, mindenek adtam feszt, procinak is a biosban írt felett. Nyomok egy F10-et, és semmi. Elindul a gép de nincs kép. Ilyenkor egy reset segít, ekkor minden visszaáll alapra. Most a gép defaulton fut. Futattam memtestet is de nem hozott hibát. Mi lehet a gond? Új gép, aránylag márkás alkatrészek, a táp egy gagyi, ami a házzal együtt volt szerelve ( Stability Power 400W ).
Az alkatrészek: Sapphire HD4670 ddr4, 2x2Gb kingmax 800Mhz, Giga g31m-es2l, E5200, WD320Gb SATA vinyó.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Sweet.tv - internetes TV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Call of Duty: Black Ops 7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Nikon DSLR topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

. Az előbbiekben felrakott eredményemen futott a gép, kikapcsoltam. Nemrég visszaindításkor levett mindent alapra. Megint beállítottam, mindenek adtam feszt, procinak is a biosban írt felett. Nyomok egy F10-et, és semmi. Elindul a gép de nincs kép. Ilyenkor egy reset segít, ekkor minden visszaáll alapra. Most a gép defaulton fut. Futattam memtestet is de nem hozott hibát. Mi lehet a gond? Új gép, aránylag márkás alkatrészek, a táp egy gagyi, ami a házzal együtt volt szerelve ( Stability Power 400W ).