Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
Tuningoltam az E5200-at de gázos a téma. Felraktam 3,06-ra CIE, EIST bekapcsolva, 1,125V-on (everest) lefutott a 3dmark06 szépen. Aztán gép újraindít és alapra tett mindent. Ekkó mivan? Adtam kis feszt, semmi, még fesz, semmi. Állandó alapra tétel és újraindult. Egy alaplapi CMOS reset sem tudta észhez téríteni, csak a gyári 1,275V-al indult el 2,5Ghz-en. Mindennek megfelelően adtam feszt, memók beállítva. Hogy lehet, hogy lefut egy teszt bechmark, utána lehal a beállítás...bordák nem melegek, proci 800-as ventinél 40 fokos.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- TCL LCD és LED TV-k
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sorozatok
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest