- MILC felhasználók szakmai topikja
- HP EliteBook / ZBook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Amazon Kindle
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Genius007 #6921 üzenetére
EU TOP
világhuntop1azé ne mond,h a 100 fps kevés.
igazábol én onnantol nem látok különbséget a játékban,miota megvettem egy p4 3Ghz+6600gt kombot.azzal volt átlag 80 fps.ott még nem használtam maxot.és feltűnt,h 60-70 fps felett már semmi különbség.0 akadás,nem szaggat.semmi különbség egy 60- 342536265246fps között számomra.csak a 100 az szép kerek szám,azért van annyin.de felőlem lehetne fps max 60 is.vagy akár 50.semmi különbség.a vakulásos dolog humbug.
itt csak arra kell figyelni,h folyamatos legyen a game.álljon szépen az az fps egy szinten,ne ingadozzon össze-vissza.
az 1. gépemmel amivel játszottam volt rajta 9-15 fpsem
az ugy működött,h én láttam mindent rendesen,de a többi ember engem laggolva látott.ez azt eredményezte,h könnyedén lőttem le bárkit,de én nem kaptam.100fpsel ez ugy megy,h lövök,de kapom is.
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- MILC felhasználók szakmai topikja
- World of Tanks - MMO
- HP EliteBook / ZBook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest