-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
válasz
megint én #12038 üzenetére
köszi.. de ezeket már olvastam... és meg is csináltam a steam supportos dolgokat amit írt a gyerek... még a steam install filet is újból leszedtem a netről.. de minden ugyan az....
sőt most hogy letöröltem mindent... 20gb steam mappát is... telepíteni se lehet őket újra...steampowereden már be is regeltem.. de még nem enged írni.. pedig kaptam emailt amivel visszaigazoltam a regisztrálást.. de kiírja hogy nem vagyok még aktív...
-
scope2007
addikt
hali!
nem tudom mi van... újraraktam az egész wint (nem csak emiatt), steamet, az összes gémet lehúztam újra.. semmi régi beállítás, mappa nem zavarhat be..
most minden teljesen újonnan letöltött..most se enged felcsatlakozni szerverre :S mi lehet? -
-
scope2007
addikt
eredeti cs:s ezt írja bármelyik szerverre akarok csatlakozni:
"You are in insecure mode. You must restart before you can connect to secure servers."
mi a megoldás? pls help
-
scope2007
addikt
válasz
enginev3.0 #11986 üzenetére
-
scope2007
addikt
nekem bejön az updét utáni csé... shotgun mintha jobban sebezne.. azaz könnyebben lehetne vele ölni.. ezt már szeretem
-
scope2007
addikt
hali!
tudnátok mondani jó magyar szervert?
d2 only no awp lenne a legjobb.. erdetisegyébként ezt nem tudjátok mitől lehet? sokszor le/fel rakom a játékot tálcára, ha meghalok.. addig fórum vagy msn stb... és mikor kb 20x-ra teszem vissza eltűnnek a dobozok, tereptárgyak
elég durva.... rendesen ott vannak, de átlátszó minden... ez egy über csítnek is elmenne.. pedig semmi ilyesmi nincs.. csak tálcára le/fel a gém sokszor és ez lesz
-
scope2007
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- VoIP telefonálás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest