- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házi hangfal építés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
válasz
h.adam.92 #13556 üzenetére
ahoi
jah, hát a német csalók azok külön kategóriát ölelnek fel. amikor úgy jön hozzám, a 100% os fedezékemhez, hogy egy befordul és egy lövéssel fejes, az azért már akkor sok. mondjuk úgy állok a dologhoz, hogy ha ott megállom a helyem, a hazai szervereken egészen jól elleszek : )
-
Agostino
addikt
válasz
h.adam.92 #13554 üzenetére
ahoi
hát főnök meg nem mondom, úgy vettem egy ezresért anno egy tagtól a fiókot, mert neki nem kellett már. szerintem amúgy az orange box idejéből származhat a történet. mondjuk igazából ott zavar kicsit a dolog, hogy dust2 hosszún alulról visszanézek a-ra, megcélzom a fehér hordót a "teraszon" szépen guggolva kényelmesen, és semmi. kicsit alá is célzok a félrehúzás végett, de meh...
a cs go mint olyan, nekem sosem lesz opció. nézegettem róla videókat usa vs eu meccset de akkor azt hittem ez valami fun map vagy nem tudom, mert bűn gáz. a fegyverek meg egyenesen mintha időutazásból jöttek volna elő. most ezért engem itt mindjárt leoltanak, hogy depedig az milyen jó lesz, de akkor is: gay
-
Kassadin
addikt
válasz
h.adam.92 #13062 üzenetére
Akkor érted, hogy mire gondoltam. Példa, velem esett meg. Dobtak d2-n füstöt b-re, néztem füst végét, mondom ne lőjenek már oldalba. Természetesen jöttek is, őt lőttem le, mivel használtam az agyamat... Azt mondta, hogy lelőttem füstön keresztül, és ne legyek sztár a 2 hónapos fiókommal.
Szerintem neki problémái vannak nem csak ott bent, de a magánéletében is, a szerón éli ki magát.
-
Kigyodoki
tag
válasz
h.adam.92 #12519 üzenetére
Igen, tudom, de 5 éves kiscsaj mellett, - akivel gyakran kell foglalkozni, meg egyeduli gyerkoc is - nem olyan egyszeru fulessel jatszani.
Foleg, ha sikit a fuledbe, hogy ehes...
De sebaj, most bemelegiteskent bot-ok ellen nyomom, ahogy eszrevettem azok is eleg intelligensekre sikerultek. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
h.adam.92 #12225 üzenetére
hát ennyi. megkaptam. kalap-kabát.
ja....és írtam a forumba is. sértegettem kicsit őket, de csak intelligensen. nem anyáztam, nem b@zmegoltam. szimplán leírtam nekik, h nem kell levenni a bant, mert ilyen idiota adminok közé már kedvem nincs menni játszani, és ha megtalálom vhol ostromot, eltöröm az orrát.
erre kibannoltak a forumbol is
ennyit erről a mocskos szerverről és az adminjairol. és nem én vagyok az egyetlen akit ok nélkül bannolnak ezek a nyomoroncok...
btw van másik 2 accom még ezen a bannolton kívül...szal akkor mennék vissza, amikor akarok...de nem
-
-
GabN73
addikt
válasz
h.adam.92 #12149 üzenetére
hál'Istennek ott voltam
Nem látni a skineket,akkor ugyebár átlőhető ládák,fegyverek használhatatlanok voltak még...mint egy rossz béta...sőtt rosszabb volt a bétánál
Érdekes wild ellen (akkor) infernon hoztuk Tbe 8-2-re de 2 gép elszállt...na ott kúrtam bele a billentyűzetbe...
Őszintén hogy lehet lejönni szar géppel ?! Már lan előtt is kezdett felmenni a pumpa,kerékcsere...
Mind1,nem részletezem,lófasz volt,főleg ICl...
Kíváncsiságból fel akartam menni egy szeróra de amikor belépnék kilép a játék.
Megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest