Hirdetés
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Ilyen egy komoly célszerszám
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
1000 !

-
Ebit
addikt
válasz
laragirl83
üzenetére
Én is értelek,de ott azért valami más gond lehetett./10 fok pasztától ?/
A paszták szerepét, nem szabad túl misztifikálni.
Megjegyzem, én inkább a tőkéletesen polirozott, illesztett felületekre eskúszőm. -
popey37
addikt
[link]
ez lemaradt az elözőből -
laragirl83
őstag
lol, ezt én értem, de itt azon van a hangsúly, hogy freezer7-nél a gyári paszta (kissé keményebb, kevésbé nyúlós, tömörebb cucc) a tuti, és ha ezt 1x megbontod, utána ha ráteszel sima fehér trutyit, ami egyébként jó, ebben az esetben nem lesz az.
én ugyanígy jártam, hűtőt levettem, stock trutyi lekapar, fehér paszta fel, plusz 10 fok terhelve. -
popey37
addikt
ugy néz ki, megvan a ludas: lecseréltem a hűtést, feltettem a régi intel hűtőt és láss csodát orthos mellett csak 65-58 fok 10x299 fsb-vel, fsb:dram 1:1, 3-3-3-9 beállitásokkal.
viszont a CPU-z elég kevés feszt mutat:a biosban 1.4 voltot adtam neki / ez a legkissebb érték, nem tudom miért/ -
Ebit
addikt
válasz
laragirl83
üzenetére
itt baxtad el ha AC freezer 7 proval hűtöd... nem szabad átpasztázni,
Sajnos, ha valaki leszereli a hútőjét illik újrapasztázni, természetesen csak azután, hogy az előző anyagmaradványokat eltávolitotta. -
popey37
addikt
megoldódni látszik a multkori tuning gondom. már csak egy jó hűtő kellene, mert a C2D marhára melegszik.
Pedig azt hittem eddig, hogy a prescott viszi a primet, de a C2D lepipálta[link]
a proci biosból 1,4 voltot kap, de a CPU-Z csak 1,35 körülire kalibrálja a feszt. a hőfok ugy 80-85 között. az FSB 299, a szorzó 10.
Az elöző procim˛prescott 3.0Ghz@ 3.75Ghz/ sem melegedett 60 fok fölé, a hűtés: Artic Freezer 7.
szóval nem értem -
P00By
nagyúr
Egy kis olvasni való[link](2 vs. 4 mag)

-
Rusher
őstag
válasz
C.Brigante
üzenetére
De az milyen? 800Mhz CL5? Mennyi van a címkére írva? Időzítések is auto?
-
C.Brigante
veterán
a ramnak nem adok feszt soha, azt auton hagyom (lehet nem jó ötlet de fingom nincs mennyit adjak neki pl 3200-nál /alias 400fsb-nél/) nekem sima P5B m van ami azt jelenti, hogy nekem nincs NB feszem (csak deluxe-nál) termination fesz meg 1.3 a legkissebb és ezt is adom neki. ha a ramnak én adagolom a feszt az valahogy sosem tetszik neki, csak ha auton hagyom..

-
Rusher
őstag
válasz
C.Brigante
üzenetére
Mennie kéne 1.4v-al 3200-on, de ha 1.4v-ot állítasz be akkor mit ír a CPU-Z? Ahogy megy feljebb a fesz annál nagyobb a vdrop is....a ramnak elég a fesz? FSB Termination 1.25v, NB Vcore 1.25v ennyi elég ehhez a beállításhoz......sztem nem befolyásolja, pici lépésekben adj feszt a procinak 400FSB-n, csak nézd közben mennyit ad neki 400FSB-n

-
C.Brigante
veterán
B2-esem van igen, azt tudom mert megnéztem, hogy 1.32V körül ír az új cpuz 1.28-at
a ramjaim samsung 800-asok (E6400-hez nekem nem kellett jobb a 8-as szorzó miatt)
tehát akkor túrjak még neki feszt 3.16-nál? 1.4V-al 3.2-ön ment már nem értem miért fagy most ki azon a fekin amin régen teljesen jó volt, befolyásolhatja a VGA csere de a PCI freki is 100-on van...
-
Rusher
őstag
válasz
C.Brigante
üzenetére
A P5B lapokban is viszonylag nagy a vdrop, ha 1.38v-ot állítasz be biosban mennyit mutat pl. CPU-Z? Próbáld meg 1.4v-al és orthos blend test....de lehet a ram is..... milyen ram? mekkora freki, fesz? esetleg winrar verzió?
mod.:ja az alapfesz az igen annyi, de milyen steppinges a procid? Ha B2 akkor 1.3525v-ig alapfesz
[Szerkesztve] -
C.Brigante
veterán
hali, segítsetek sík ideg vagyok,
volt egy stabil beállításom (legalábbis én azt hittem) amit 3.16Ghz képvisel, tegnap viszont azt vettem észre, hogy egy RaR kicsomagolás közben mindig lefagy, 3x indítottam újra és kezdtem a csomagolást újra és mindig más helyen fagyott meg. A kérdésem az lenne, hogy akkor is fagy ha kevés a fesz és akkor is ha magas? mert kicsit furcsa volt számomra, hogy 3.16ghz nek már 1.38V-ot kellett adnom és még ezzel is fagyott. Mi számít általában alapfesznek (1.3225V és környéke?) mennyiről indítsam akkor ha ilyen fagyásaim vannak? köszi! -
tlac
nagyúr
válasz
laragirl83
üzenetére
jajj

tuning nélkül is előjött? (ha volt úgy a géped
) -
fabicska
tag
Sziasztok egy core 2 duo E4400-am van.
Ugye az alapórajele 2Ghz (200x10), én 2.8Ghz-re húztam (280x10), és az lenne a kérdésem, hogy így hogy tudom meg, hogy stabil-e vagy nem, vagy hogy nem tesz-e benne kárt.?
És még az lenne a kérdésem, hogy a tunning miatt a proci élettartama nem rövidül?
Szerintetek maradhat ez a 40%-os tunning?
(elég hideg volt ma talán úgy lehetséges, hogy dvd->avi konvertáláskor mind2 mag hőmérséklete 40 fok körül volt így.
)
köszönöm: fabicska -
tlac
nagyúr
válasz
laragirl83
üzenetére
kösz, ez megnyugató
melyik verzióval tapasztaltad a hibákat? -
grunge
addikt
élet apró örömei: most elöször kaptam kaposváron szilikon pasztát

-
-
VinoRosso
veterán
lapfüggő hogy az időzítések vgy a sávszélnövelés okoz e nagyobb teljesítménynövekedést. Na én is ettől parázok, hogy pont ezt a ramot nem csípi valamiért a lap.
mert akkor el kell adnom vagy a lapot vagy a mamkókat. Azért valamilyen szinten releváns lehet 2 különböző lapot is összehasonlítani. Legalábbis olyan szinten, hogy egy proci mit megy bennük. Amugy 2x raktam be ugyanabba a lapba és máshogy ment. Lehet most kis se veszem egy darabig
. Írtam, hgoy mindent ugyanúgy csináltam mint ahgoy szoktam, eléggé rutin szinten kapkodom már ki be a procit, de ilyent még nem láttam. MInden hajszálpontosan ugynanaz, csak a proci megy többet. Lehet hogy ennyit számít az a pár fok levegővel? -
-
VinoRosso
veterán
a cl3= cas lateny 3. Ez gyártónként változó hogy az egyes modulok milyen konkrét időzítésekkel adják a cl3al vagy cas3-al jelölt modulokat, de murénánál a cruicalok 3-3-3-9-en mentek 850en. A tuning is hajt, meg az hogy ha veszel valamit, akkor az miért nem működik nálad és másnál meg mért megy fíling. Pl van egy szkennerem is, zsír új volt mikor előrször használtam és nem csinált értékelhető képet, fel voltam robbanva, amikor visszavittem és zsír képeket csinált a boltban, és be kellett vinnem a gépet hoghy elhigyjék nem kamuzok, aztán egyik spanál szkenneltem vele dolgokat, mert sürgős volt, és azóta tökéletesen működik. Pedig azzal se csináltam semmi különöset. De ilyenkor hidd el idegbajt lehet kapni.
-
McKenny
tag
Sziasztok átlagban meedig lehet húzni levegővel coolermaster hypertx2 vel a ezeket:
6400,6420,6750? ti melyiket ajánjátok?
Erről vmi vélemény? GA-P35-DS3 -
Qru
MODERÁTOR
válasz
VinoRosso
üzenetére
Elsőre is ''sajnállak'' hogy ilyen problémákkal küzdesz.

Másodjára, ugye nincs két egyforma alaplap (tuningban ugye). Lehet ha veszel egy másik P5K-t abban meg menni fog. Ráadásul van az úgy, hogy egy lap nem komál bizonyos modulokat ezzel nincs mit tenni. Lapot vagy ramot kell cserélni. Proc tuning terén én a helyedben megsasolnám ha tudod egy P35-ös Giga lapban DS3/DS4/DQ6 amilyet szerezni tudsz.
Hőfokhoz annyit, hogy azért az sem mindegy, hogy milyen a paszta vestagsága pl. A másik, hogy két különböző lap mért értékeit nem igazán mérvadó összehasonlítani. Nem mérnek pontos értéket, inkább csak tájékozódási pontnak jó.
Ha elég CL3-ban 800MHz akkor pedig ajánlom a ST T800-at. [link] Azzal talán meglesz a CL3 800-on. Egyébként szerintem nem kéne erőltetni ezt a CL3-as dolgot, kicsit irreális elvárás DDR2 esetén, másrészt a nagyobb sávszélességell sokkal többet érsz mint az időzítések szűkítésével (ez saját tapasztalat is). -
szasanyi
félisten
Nenm tudom megállni, hogy meg ne jegyezzem: vannak akinél a ''...mi a gond? vegyél egyet és próbáld ki testközelből...'' azt jelenti, hogy nem tud, vagy nem akar újabb (x-edszer) 50k-t kidobni.Vagy ez mindenkinek evidens?

MOD: igaz azt sem tudom, hogy a ''címzett'' hogy áll, és hogyan gondolkodik.
Ezt is meg kellett jegyeznem.
[Szerkesztve] -
Rusher
őstag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Hmm....nem nagyon értek egyet pl. ezzel ...de lutri a p35 a procimnak, ráadásul a mostani p5k-s szériának nem túl jó a hírneve, akad jó pár hibás darab... sztem nem kritikus a helyzet akinek gondja van vele sztem annak megvan az oka és ez a ''nem túl jó a hírneve....'' azért nem sok ember panaszkodik a topikban sőt pl. más külföldi fórumokon is írnak pl. P5K+6850ES és semmi gondjuk nincs vele még FSB WR-t is csinált vele vki......az meg, hogy nem megy jól P35-el egy 6850 az megint hülyeség sztem, nekem 6750 G0 van tehát majdnem ugyanaz és 3.9G-t elértem vele léggel........miért nem próbálsz ki saját részre egy P35-ös lapot? egy P5K Deluxe-al sztem nem lenne gondod és a ramok is szárnyalnának benne sztem 1300-on is......mi a gond? vegyél egyet és próbáld ki testközelből......a CL3 kérdés meg igen.....egy magasabb órajel@CL4 többet hozna a konyhára mint 800CL3, mint ahogy Ribi is írja minek?....ez már nem 975......

-
Ribi
nagyúr
válasz
VinoRosso
üzenetére
Keresztkerdes : Minek neked cl3 ?
Csak a tuning hajt vagy Miert vagy ennyire elegedetlen a 3,7g-vel ?
Engem is szetbacott az ideg hogy a ramjaim valamiert nem akarnak normalisan menni, kb 840-en sem, cl5-ben. Persze kb 1,8v-vel megy 800-on cl4-ben, es 900-on is elindul cl4-ben, de valamiert cl5-nel meg a booton sem jut tul. Tetezve azzal hogy haver giga lapjaban meg vigan szaguldozik.
Eleinte meg en is gondoltam leszarom es veszek uj lapot, meg uj hutot mert az sem valami fenyes es majd hajtom 3,4G-n (mert haver ramjai nalam ugy hasitanak mint a veszedelem, ami persze ugyanilyen mint ez, csa 1 honappal korabbi).
Aztan inkabb lexartam az egeszet. Amugysem hoz annyival tobbet hogy erdemes lenne itt szorakozni, esetek 90%-ban ugyis alapon hajtom.
Persze ez neked nem vigasz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak nemertem hogy most is eleg jol meg a szeker es akkor idegbajt akarsz kapni hogy nem megy meg egy kicsit jobban

-
Muréna
őstag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Háj

Meggyógyítottam a procid
Nemtudom még mindig, hogy mi baja lehetett a prociddal a lapomnak..
amúgy nemhiszem, hogy kevesebbet menne p35-be a procid mint a 975x-be sőőt..
Lehet h a procid kupakja nem tetszett a blokkomnak, lövésem sincs..
Sztem még mindig jobban járnál valamilyen p35-tel.. -
VinoRosso
veterán
Csöcs!
nem is tom hol kedjem ... van egy G0-os 6850ES procim. 3,7-et ment nálam ASUS silent knight-tal[link]. Kicsit keveselltem, azt gondoltam hogy a lapom nem szereti valamiért, és feladtam egy hirdetést, hogy kipróbálnám más lapban, hátha így többet megy. Sikerült is találnom egy p5k-t Murénának hála, tegnap teszteltük többek közt a procit is. Meglepődtem, mert nem ment 3,7et, pedig vízzel hűtöttük, nem értettem, miért nem megy annyit amennyit nálam. Megkergült tőle a lap, irreális hőmérsékleteket jelzett ki a core temp( -38°C, és 110 °C ) valamint folyamatosan kékhalállal fagyott ki winfosból, még 3,6ot se ment. 'Jó' lett volna, ha jól megy p5k-ban, nem egyszerű elmondani, hogy miért. A lényeg, hogy memóriagondjaim vannak.Vettem cruical ballistixokat, 1066os handpicked, és nem indulnak a lapomban 1066on, sőt 1000en sem stabilak, akármilyen beállításaokkal próbálkoztam. Próbáltam őket p5b-ben, itt szintén ugyanigy viselkedtek. Muréna p5k-jában viszont vidáman futkorásztak 1200őn. A poén még csak most jön. Miután hazaértem Murénától, gondoltam letesztelem, nem e szállítás közben lett valami baja a procinak, azért nem ment úgy mint nálam. Mindent ugyanúgy csináltam mint előtte, ugyanabba a lapba tettem, ugyanolyan pasztát tettem rá, ugyanavval a hűtővel hűtöttem, ugyanolyan beállításokkal indítottam el...nem hittem a szememnek. A korábban 80°Cos proci most 70°C alatt volt. Stabilnak tűnt 3,7en , úgy gondoltam emelek egy kicsit az órajelen. 3,8ig húztam, fél óra után is csak 70°C-osak voltak a magok[link]...gondoltam még egy lapáttal ráteszek, 3850en futtattam végül, fél óra után ezt is lelőttem mert már késő volt, ugy érteztem le kell feküdnöm aludni, mert nekem ez már sok [link]( érdemes az idle hőmérsékletekre is egy pillantást vetni: [link]). 1,6V-ot adtam neki BIOSból( kb 0,2V drop van rajt ) 3850Mhz-en, és így is 2 fokkal alacsonyabb hőmérsékelet produkált, mint pár hete 3,7en BIOS-os 1,55V-tal. Akkor azért nem emeltem tovább mert már eléggé 80 közelében járt és elég nagy volt a fluktuáció, tuti ha akkor megemelem eléri a 80at. Most meg több feszkóval magasabb órejelen 2 fokkal kevesebb. Komolyan kezdem azt hinni, hogy valami rontás van rajtam, vagy megbabonáztak vagy nem tom, mert ennyire sztochasztikus viselkedést nem produkálthat egy hardver. Nem tudok rá magyarázatot találni, hogy hirtelen mitől javult fel ennyire. Na jó az igaz, hogy most pár fokkal hidegebb a levegő, mint amikor teszteltem, de tényleg csak pár fokkal, és nem hiszem, hogy ez a pár fok 150Mhzet jelentene. Azonkívül nem értem, hogy vízzel miért volt 80°Cos ugyanazon a napon 3,7en, amikor nálam léggel 3,85ön sem érte el a 80°C-ot. Na jó lehet, hogy Murénának gyenge blokkja van, nem tom, annyira nem néztem, meg nem is értek hozzá, de annyira gyenge mégse lehet egy akármilyen blokk, hogy a Silent Knightommal ráverjek. Pláne ennyit. Végülis örülnöm kéne, hogy ennyire jól megy a proci, nem néztem feljebb, de szerintem már kéne feszt emelni( meglepődnék ha ennyivel még tovább tudnám tolni ), bár az is lehet, hogy ha még hagytam volna egy fél órát, akkor kijött volna a hiba, de akkor meg 3,8at tuti megy, az meg már jónak mondható léggel. Csak az a baj, hogy a memóriáim meg egyetalán nem mennek jól ezzel a procival ebben a lapban. Valamiért el sem indul 1066on az 1066os memkó nálam. Ez még nem is lenne gond, ha vinné a cl3at 800on, mert végülis nekem ilyen ramokra lenne szükségem. Valszínű vinné is, Murénánál 850en ment cl3ban. De még cl4ben sem stabil. cl5ben el eldöcög, pi 32M lefut, blend teszt nem hibázik, de csak 800on, ez kevés ettől a ramtól. Tehát a ramnak kéne egy p35, a proci viszont nagyon nem ment jól p5k-ban. Fogalmam sincs mit kéne tennem. Igazság szerint azért vettem ezeket a ramokat, mert van 2G Geil Ultra 800+om, amiből az egyik modul tropa, és gariba lesz cserélve, helytte meg kell valami menjen a gépben. Addig ok, hogy megvárom míg visszajönnek gariból, de valamiért ezek nálam csak 2hónapot mentek, igaz bírják a 850et cl3-ban, de igen igen melegek voltak, és az egyik el is szállt. Ha mondjuk ugyanilyeneket kapok vissza, lehet megint így járok. Viszont a cruicalokat se tom ehhez a laphoz megtartani, mert azok meg a lappal nincsenek jóban. p35höz jó lenne, de azzal meg lehet a proci nem lesz ilyen jó. Vennék még 2G ramot, mert régóta kiszeretném próbálni az 1066+os a-datát, de nem akarok 6Gramot nem tudnék vele mit kezdeni, meg ha az se megy akkor kenhetem a hajamra azt is, vennék egy új lapot is, de lutri a p35 a procimnak, ráadásul a mostani p5k-s szériának nem túl jó a hírneve, akad jó pár hibás darab, és nem mellékesen a maxom meg elég jól megy, nem nagyon szeretnék tőle megválni. Mi a nagy büdös lóf@szt csináljak? Úgy vagyok már, hogy úgy érzem egyszer csak elfog a méreg és kib@szom az összes sz@rt a kukába!Sokat nem lenne jó tökölni, mert vagy a lapot vagy a ramot passzolnom kell, és a hw gyorsan veszít az értékéből, tehát mielőbb el kéne döntenem, hogyan tovább. Szal kéne egy kis segítség, az lenne a legjobb, ha valahogy el lehetne érni, hogy menjenek a cruicial ramjaim ebben a lapban. -
LuXAA
csendes tag
válasz
Hobli1988
üzenetére
3440-en megy FSB: 430Mhz 8x szorzo.
A huto nagyon csendes, ha leveszem a haz oldalat akkor sem hallatszik a hangja. Szerintem a legjobb valasztas ar/teljesitmeny alapjan.
1.43V-on nalam is lefutott jol a 3dmark 06, de a 3dmark 05-nel a processzorteszt resznel kifagyott. Ezert emeltem meg a feszultseget. Csak most kivancsi vagyok ra, hogy mennyi a max ettol a procitol.
A homersekletet CoreTemp-pel neztem, a magho 61 fokos terheles alatt. -
Keitaro
addikt
-
LuXAA
csendes tag
Sziasztok!
Van egy C2D E6420-asom, jelenleg a 3440Mhz-et (8x430Mhz) csak 1.48V-tal tudom stabilan tartani, Orthos alatt max 61 fokos igy a proci.
Az lenne a kerdesem, hogy emelhetek-e meg feszultseget 1,50V vagy 1,52V-ra, hogy nagyobb orajelet erjek el, vagy gyakorlatban elertem a proci maximalis kihajtasat?
Nem akarom, hogy a tulzott feszultseg miatt elhalalozzon.
Ja es meg egy kerdes: Kingmax ramom van, most 2.15V-ot kap, a kovetkezo lepcso mar 2.25V, azt meg birjak ezek a ramok? -
Hobli1988
aktív tag
válasz
kitsikatsa
üzenetére
-
kitsikatsa
tag
valaki segítene nekem és belinkelné hogy mit kell ebállítani a biosban a tuninghoz...
(Giga DS3 , E6600 , 2x1GB Geil Ultra)
1x már megtaláltam a linked de most mentudom hol volt
köszke. -
Bagira01
veterán
Van valakinek ip35 pro lapja e4300-as procival?
-
cellpeti
nagyúr
Mennyi feszen megy a ram alapon?DDR2???
-
Zoli329
addikt
Alámérni csak bizonyos fesz után mér alá a cpu-z, everest viszont nem (legalábbis eddig nem). Az mutatja a valósat (elvileg) és mikor ráuszítom az orthost akkor szépen lemegy 1.325re 1.5V-nál. Kevésbé terhelő alkalmazásnál pl pi olyan 1.4V-ot tart azért. Ami elképzelhető, sokan mondtak már 0.2V-os droppot ennél a lapnál..
-
Zoli329
addikt
3.3ghz valós 1.30V-al terhelés alatt stabilan mennyire jó?
-
péter007
senior tag
válasz
Bagira01
üzenetére
hy
én sztmondom ne tegyél 6-os venti a hyper tx mögé
túl kicsi a 9-eshez képest és lehet hogy visszafogná a hűtést ahelyett hogy segítene a hangról nem is beszélve...
ha pwm-re dugod a hyper tx ventiét akkor nem lesz gond a lap szabályozz ha panelre akkor meg te
az a venti átfújja renesen a bordákat ne aggódj
inkább a ház elejébe tegyél egy ventit ha nincs mert a hideglevegő mindig elkél -
Bagira01
veterán
Szerintetek egy cm hyper tx gyári pasztáját lecserélve artic silver 5-re lesz változás a hőmérsékletekben. Tuning miatt érdekelne. Picit megrántanám(megint) az e4300-m hátha így jobb eredményt tudok elérni. Meg raknék a hyper tx hátuljára egy 6cm-es ventit hátha az is segít.
-
Zoz^
csendes tag
hy
Az miert van hogy most 7*400 megy a gepem ami 2800MHz
CPU-Z 2800 at ir ki sajátgép tul 3200MHz-t és az Orthos is 3200Mhz-t
7*400 alap hőfok 27C gyári léggel
Ötletek!?
E6420 procirol van szo
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Zoz^
csendes tag
hali
400 (hetes szorzoval)
DDR-2-800
100
33,33
disabled
2.10 ez a ram fesz enyi kell neki hogy mennyen!!!
1.300v
1375v
1.450
1,50
1,057
ezek a beallitasok melle mien ram idozitést hasznljak?
kingmax mars 1 gb/800mhz (konkrét otleteket pls)
THX
-
Muréna
őstag
Cpu-z 1.41.0[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)