Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Ajaj, mint az állat. Visszaraktam alapfeszre, bebootolt, egyelőre adtam neki egy kis Orthos SmallFFTt elalvás előtt, 10 percig vitte aztán kilőttem.
Tényleg, az normális hogy a CoreTemp 81 fokot mér? Mindkét magra?
mod: [link]
csak hogy mutassam tényleg bebootolt végre
[Szerkesztve] -
StaMiNa
aktív tag
Na, ilyen ha visszemgyunk az idoben?
[link] -
Oldamúr
csendes tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
letöltöttem azt a progit,de nekem ez csak 2400mhz-et ír átlagosan mondjuk mindíg változik,de everset,meg easytune5 is 3200mhzet állandóan.Szal azt hoigyan tudom elküldeni neked,vagyis belinkelni ide,v hogy van ez?Bocsi az értetlenkedésért de még nem csináltam ijet..bár gondolom nem nagy szám
-
StaMiNa
aktív tag
Antituning:
[link] -
subaruwrc
félisten
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
Norciborci
üzenetére
Ha FSB 400, a többi default (memóriával együtt), akkor vígan repeszt, de a CPU-z szerint a PCI-E csak 1x (de gondolom ez normális)
Ez nem normalis, nezz korul a lapod topikjaban a problema orvosolosaban
És ha fsb 400on van, az mennyi tuning a procinak? -
Norciborci
csendes tag
Emberek, kérlek segítsetek szegény nyomorult árván...
[link]
Mit tegyek? Mit lehet tenni? Mi a javaslat?
Nagyon hálás lennék
-
Oldamúr
csendes tag
Sikerült!3200mhz-en fut a proci!Már csak annyit szeretnék megkérdezni,hogy szerintetek alapfeszen a 6750est meddig lehet húzni?
Ja és az everest a memóriának 5-5-5-22-t ír..a ramom:
Corsair 2GB DDR2 (2x1GB 800Mhz PC2-6400 4-4-4-12) XMS2 memória hũtőbordával
ahhoz h 4-4-4-12-őn menjen mit mire kell állítani? -
-
köv lenne a kérdés ....
6300@3500mhz core duo max terhelés core temp szerint 70 fokos alaplap szerint 62c 1,4v biosban ,cpu -z szerint 1,36v kap (szobába 26-27 fok tetőtér:Só
)
Sok ez a hőmérséglet? csak azért mert a hűtőt megnéztem nem olyan meleg ,kétszer is leszedtem rá raktam cseréltem pasztát nem változott a hőmérséglet ami rőhely hogy megnéztem ua ebbe a lapba egy 6420 at gyári ventivel 1.5v al hidegebb mint az én procim Hyper TX el
Most akkor mi van ???? és a 6420 nagyobb voltal miért hdiegebb gyári ventivel ???????

UTÁL ENGEM EZ A PROCI !!!
JAA másik alapfesz 3333mhz alap lap szerint 42 fok core temp evest stb szerint magonként 56-58 fok :S pfff ez is soknak tünnik egy hyper txel -
awokado
tag
Sztem a memóknak csak fégszügséglet esetén kell +feszt adni...
De ha nem így van akkor javítsatok ki.
Az én D3-am 1,9v ad alapbol az antituning a-data memómnak és így nagyon jól működik az e6400 3,2GHz-en.(igaz a ram csak 800-on ketyeg
)
[Szerkesztve] -
Oldamúr
csendes tag
Oks mindenkinek köszönöm a segítséget megpróbálkozom vele!

-
dregpeter
tag
Sziasztok, összeraktam egy gépet, alaplap Gigabyte GA-P35-DS3 proci E6550 , chieftec 450 W os táp, feltettem a proci gyári hütőjét bekapcsolom a gépet, de nem akar elindulni a hütője, megmozdul de nem indul, MI LEHET AZ OKA?
-
awokado
tag
Numerikus billentyűzeten próbáltad beütni a 0-át?
Persze ha nem világít a Num Lock akkor nyomd be a Num Lock gombot!
[Szerkesztve] -
Oldamúr
csendes tag
azt én is megtaláltam de az az 100-tól 700ig dolog nem enged 0-ra végződőd értéket beállítani...sőt 0nem is lehet az értékben mert a 0-s billentyűre nem reagál...oda mit írjak..meg az eddig említett menüpontokhoz..még gyári hűtő van a procin..szal túlhúzni nem akarom..de olyan 3,2ghz körülire a 2.66ról jó lenne fellőni..
-
awokado
tag
Ds3 nál az fsb beállítás a következő:
M.I.T.-ben megkeressük a CPU Host Clock Controlt---itt enabled
Alatta pedig már be tudjuk állítani az FSBt(CPU Host Frequency)---itt megadhatunk egy számot 100-700ig(ez lesz az fsb)
Én is sokáig kerestem...
FSB te esetedben sztem legyen 400
[Szerkesztve] -
-
subaruwrc
félisten
pcie freki 100
memory freki 800
ddr2 overvoltage 2.1 volt ha nem állítod hanem +okat tudsz adni akkor az 1.8hoz kell hozzászámolni szóval + 0.3volt
ezenkívül cpu overvoltage 1.35volt legyen.
egyelőre ennyi. bár fsb ről még szó sincs..... azt is kéne állítani. fsb freki v ilyesmi -
StaMiNa
aktív tag
válasz
laragirl83
üzenetére
Rendben, kezdenek alakulni.

Mar kezditek vagni a dolgokat, mit hogy kell? -
awokado
tag
Pls hsz 281
-
dirkam
tag
válasz
laragirl83
üzenetére
f10 es y, elmentem persze. nem pittyeg semmit.

-
dirkam
tag
hi
egy kis segitseg kellene..
van 1 ga-945p-ds3 lapom, 2160 procival, 2*512 667 memoriaval.
biosban beirom kezzel fsbt es ha elmentem ujraindul a gep, akkor visszair midnent alapra es nem ertem, hogy miert.
gyari huto van rajta, meg tudom, hogy a lap sem vmi uber, de ha csak 10el emelem fsbt akkor is viszsakerul a regi
mi lehet a gond?
koszi
-
subaruwrc
félisten
-
Oldamúr
csendes tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Megtaláltam,a kézikönyvben az említett dolgot.
Szal ha egy ligtos beállítást tudnál javasolni,az jó lenne!
Csakhát nem igewn nyulkáltam még az előző gépemnél se sokat a biosban,de meg akarok tanulni minden fontosat!Ha leírnád lépésről lépésre mit hol,hjogyan ,mennyit azt nagyon megköszönném!!!

-
Bagira01
veterán
Sztetek jól tuningolható proci ami ment ilyet[link](kb 5 percre próbáltam nem hinném hogy stabil volt) vagy csak véletlen?
-
subaruwrc
félisten
hát először is olvasgatnod kell mert kis tapasztalat kell a tuninghoz. semmi nem fog leégni ha ésszel csinálod.azt az easytune-t meg felejtsd el mert csak fagyás lesz belőle.biosból a legtutibb tuningolni.először is bújd át a lapod kézikönyvét h mi hol van és keresd meg a cmos clear jumpert h ha nagyon elrontanál valamit akkor tudj resetelni.ha ezek megvannak akkor egy lightos beállítást összedobunk

-
Oldamúr
csendes tag
Ja és van egy progi amit az alaplaphoz adtak vmi easytune 5.Ez elég egszerűnek tűnik,de mikor felnyomom a proci teljesítményét,v lefagy, v ujraindul és utána megint marad az alap órajel mintha mi sem történ volna...

-
Oldamúr
csendes tag
ost vettem egy új gépet:
Gigabyte GA-P35-DS3P alaplap s775
Intel Core2 Duo-2,66GHz (E6750) LGA775
Corsair 2GB DDR2 (2x1GB 800Mhz PC2-6400 4-4-4-12) XMS2
Asus Geforce 8800GTS 640MB PCI-E
Chieftech 550w-os táp
WD 250GB sata-2 16mb vinyó
Egyáltalán nem vagyok otthon géptuningolásban,szóval nem akarom,hogy bármi
is leégjen,v tönkremenjen benne!
Ha valaki részletesen le tudná írni lépésről lépésre mit hol,hogyan kéne csinálnom azért rendkívűl hálás lennék az illetőnek!Meg szeretném tanulni mit hogyan,de magamtól nem akarok kísérletezgetni,mert nincs pénzem új procira v ramra ha tönkremegy
..... -
Neck
veterán
Nem megy. Se 7x400on, de még 6x400on se. Valami nem bírja a magas FSBt. De mi? A Videó Károlyom beleszólhat szerintetek? Másra nemtok gondolni, mivel ha bebootol (mint pl most 8x350en, akkor szépen behalkul a VGA hűtő, viszont amikor magasabb FSBvel próbálkozom, üvölt a VGA hűtője, és nincs kép, csak villog a monitor...
-
Neck
veterán
Kivettem, lehúztam mindent. Nincs benne semmi, se TV Tuner, se DVD író, csak 1 SATA vinyó amin a rendszar van. Az egyik RAMot is kivettem. Ami a meglepő, hogy 8x350-en alapfeszen megy minden, és se 8x375, se 7x375 se sehogy nem bootol be még ha sok feszt adok is neki. Ötlet, vélemény?
-
Neck
veterán
Valami nem bírja a magas FSBt. Csak rá kéne jönnöm hogy mi. 8x350-en stabil a gép (2800MHz) viszont 7x375ön be se bootol... Csak villog a monitor mint ami nem kap jelet de fogalmam sincs mi a fenéért...
Pedig semmi nincs a gépbe, csak 1 Pinnacle TVtuner... lehet amiatt szerintetek? -
-
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker
üzenetére
Akkó jól értelmeztem...

#416: Thermaltake Extreme Spirit II elég erős hűtő...bírja az iramot 965ön? Nekem nagyon, de ilyen magas fsb-n nem tudtam megnézni csak P35be...
[Szerkesztve] -
válasz
laragirl83
üzenetére
1,37v alja , 7*500 : [link]
-
Anulu76
csendes tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Hi
QuadGt-vel hogy érted el az 535-ös fsb-t? Hűtöd velemi nem-gyárival a hidat?
Nekem egy 6320-al, 450FSB felett nem igazán megy. akkor az összes fesz topon, a procc pedig 1,45-ön ketyeg. 5let? -
-
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker
üzenetére
Tehát amin van már boot és tudok validot csinálni az max fsb-nek számítható? Persze ez procinál is igaz...
-
tlac
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
hmm... egy időben készült a procink
L627A84A -
laragirl83
őstag
enyémen amúgy: L626A966
-
-
tlac
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
mi az fpo-ja?
-
-
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker
üzenetére
Gondolom csak boot volt...
Valid oszt csók.. 
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
na azzal jó világ lesz 
akkor nekem az arctic silver 5 után mi jön még?
[Szerkesztve] -
válasz
laragirl83
üzenetére
Abit uguru-ja jól mutat
Nálam 1,35v biosból-> 1,3v load.
Mindjárt megnézem..Eddig amúgy 535fsb-ig juttottam, a lap ''még'' korlátoz!
subaruwrc jah, kb +10c sztem mint kellene, jövőhéten veszek egy Artic Ceramiát!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

)