Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
Szerintetek mennyit javíthat a proci hőmérsékletén ha leszedem a kupakot és újrakenem?
-
Bagira01
veterán
Halljátok ez elképesztő e2140-nek 500Mhz körül van az fsb wall ja, 495-n win nem áll fel (betöltésnél lefagy) Most 490Mhz-n virgoncan szaladgál és kevesebb fesz is elég lenne de biztosra akartam menni

-
Bagira01
veterán
Sziasztok ilyen adatokkal renedelkező e2140-l már találkozott valaki? 1,1375v vid és Q716A517 fpo

-
Bagira01
veterán
e2180-ból ezen a feszen ennyit sikerült kicsikarnom

-
Bagira01
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Teljes mértékben egyetértek. Elég idegesítő, ha valaki beböki, hogy meddig érdemes húzni a procit és társai. Van itt pár ezer hsz és nagy valószínűséggel a kérésére a válasz már el is hangzott. Ez nem várjuk a sültgalambot meg stb. Az meg hogy egyesek nem bírják kitölteni a konfig részt és úgy kérdik hogy most mi legyen egyenesen
Azért nem minden esetben kell leoltani a pácienst
, szépem keressen vissza azt ha nem leli a módot akkor térjen vissza
az adataival és konkrét problémával
-
Bagira01
veterán
válasz
WildDaemon
üzenetére
Én is most nézem, hogy a ds5-nél nincs quad triple phase. Ugye ezt a hoc-s hírbe nem írták, pedig ez is elég komoly butítás. Sztem nem fog gondot okozni. Van aki 6 fázisú lapba használ q6600-t és sztem nem gond. De utánajárhatsz a topicjába

-
Bagira01
veterán
válasz
WildDaemon
üzenetére
Sztem az x38-ds5 is elég jó döntés lenne, sőt sztem az egyik legjobb

-
Bagira01
veterán
Van vkinek tapasztalata, hogy vízhűtés bevezetése után mennyit javul a cpu tuningolhatósága. Mindenféle tapasztalatok érdekelnek

-
Bagira01
veterán
Szerintetek e2180-nak vízzel 3dmark06 alatt mekkora feszt lehet adni max(jéggel megturbózott vízzel, teraszon)

-
Bagira01
veterán
Nemsokára megméretettetik az e2180. Tegnap csak 3/4 óra erejéig volt időm a teraszon fagyoskodni, és nem is volt igazán hangulatom hozzá. Annyi már szinte biztos, hogy 4,2Ghz-t nem viszi még 1,68v-n se
Talán a 4,1Ghz kijön belőle, 3,8Ghz ahogy néztem kb 1,58-1,6v ba benne lesz, de majd elválik
Ja és fsb 450-55Mhz között van vhol(persze kint és win alól) -
Bagira01
veterán
Én most nézegettem, 1,312v-n megy az e4300-m 8x400-t

-
Bagira01
veterán
Hátha vkit érdekel e4300

-
Bagira01
veterán
e2140/60/80-nál van vmi tuningos fpo

-
Bagira01
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
500-s fsb azé oda...-na. Sztem lesz egy csúnya limitem
. 4,5Ghz nekem már bőven elég lenne. Ott egy super pi és már boldog is lennék. Ahogy elnézem nem lesz itt wr
. Ezek a piszok tuningerek túl elszántak, ahhoz a 4,6Ghz-hez már tényleg nagy mák kell
. Mind1 még nincs semmi biztos, még lehet reménykedni 
-
Bagira01
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Köszi
Én is vmi ilyesmit sejtettem. Akkor uccu neki azt az 1,72v valóst, azt lehet, hogy még világviszonylatba is elérek vmit
. Amúgy érdekelne, hogy mennyi lehet, most a legatomabb e4300(világon) eredménye léggel
. Nem tud vki vmi oldalt ahol vannak ilyen eredmények? Én ezt találtam. Ez azé már durva ilyet meg sem kísérlek 
-
Bagira01
veterán
-
Bagira01
veterán
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem, ha most így léggel win alól eljutottam bios 1,7v-l a 4Ghz-ig akkor sztetek ugyanekkora fesszel de szárazjéggel mehet többet is

-
Bagira01
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Hát én ezzel az eredményemmel nem elégszem meg
Újrapsztázom a procit és talán hidegebb időbe meg még többet is
. Még a win alól fsb emelést megnézem ,mert 445-n a bios még bejött, csak a win nem indult, az csak 436-n. Ha megjön végre a vga-m akkor megpróbálok 3,7Ghz-n markolni, hátha sikerül. -
Bagira01
veterán
válasz
X Factor
üzenetére
Igen
Udvaron 3 ventivel. Nem vészes a terhelt hőfok sem olyan 60 fok körül van. Most biosba kiszedtem a takarékos sz@rokat, így terheletlenül 1,680v terhelve, mint múltkor 1,664 Az a baj, hogy a lapba a következő beállítás 1,75v, ez most 1,7v és kb 0,02-0,03-t droppol, szóval 1,75 nél lenne 1,72v ami meg már sok
. Ja és ami furcsa, ha adok az fsb-nek feszt akkor nem megy ennyit, szóval csak a procc kapott feszt, de azt bőven. Talán kéne a lapra vmi grafitos vmod, hogy ne droppoljon és akkor lehetne még menni 1,7v-ig -
Bagira01
veterán
-
Bagira01
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Úgy hogy hd3870-m lesz és 3dmarkhoz mégis csak kéne az a 3,6ghz
(ami ilyen hidegbe még több is lehet) Rendeltem mx-2 pasztát az is hoz talán pár fokot. De a polír az csak a végső megoldás, mert akkor gari annyi és úgy nehezebb eladni
Meg amit már említettem talán egy tr ultra 120 extreme is segítene 
-
Bagira01
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Nem hiszem. Egy 400w-s greenpower csak proci tuninghoz. Mondom azt csinálja, hogy fölrakom mondjuk biosba 438-ra. Leáll. Aztán rendesen betölt, nem indítgat újra mint mikor nem bírja. Aztán indítom a cpu-z és láss csodát csak 433. Lehet az fsb feszen kéne emelni meg egy picit az mch-n is.
-
Bagira01
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Ebbe a lapba már nem tom belőni pontosan a feszt. szóval ha még meglesz akkor megpróbálkozok, még fsb fesz emeléssel most volt +0,10 és akkor talán meglesz a 3900Mhz. De már nem nagyon akarok semmit tönkretenni
Hűtőt meg megpróbálom egy tr ultra 120 extreme-re cserélni ráfizuval 
-
Bagira01
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Gyári órajelhez való százalékos tuningba
Amúgy nekem kellett futtatnom tat-t a valid miatt 60%-n akkor volt 48fok kint és sípolt mint állat(kb 10 mpre néztem)
Szóval én sem kínzom. Mer itt már csak 0,5 voltonként lehet állíttani és 433 fölé nem megy, egszerűen beállítom aztán megy gép és mégis csak 433 marad -
Bagira01
veterán
Sziasztok. Van egy olyan problémám, hogy a biosba az fsb-t 444-re állítom és vhogy mindíg visszaállítja magát 433-ra
Miért csinálhatja? -
Bagira01
veterán
Hy all. Lenne egy olyan kérdésem, hogy kinek van itt a legtuningosabb e4300-a
(nem magam fényezem, csak érdekel) -
Bagira01
veterán
Nekem ennyit megy a procim biosból. Szerintetek set fsb-vel a 3,9Ghz-t ki lehetne hozni?
-
Bagira01
veterán
Hy all. Visszatértem cpu-z

-
Bagira01
veterán
Hát én nem is a stabil eredményre hajtok. Nekem bőven elég az is hogy mondjuk alapfesz fölött picivel 3,2Ghz-n több óra játék után is stabil. Nem vagyok híve az ilyen orthos-nak és társainak. Max annyira hogy 3dmark előtt megnézem mennyire megy fel vele a procc azt kész(elővigyázatosság). 3,2Ghz mire nem elég
. De azért nem árt néha feszegetni a határokart. 430-as fsb a vége úgyhogy én sem megyetek el a végtelenségig
. Talán több fesszel, meg ha az fsb-nek meg mch-nak is adnék feszt menne feljebb de ez nekem így is megfelel. -
Bagira01
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Én 3645Mhz-t kipróbáltam de nem bírta a hűtő. 1,52v-n orthos 90fok

-
Bagira01
veterán
Most nézegetem az e4300-m 1,328v-n 430 a max fsb semmi másnak nem adtam feszt. Ha adnék a proccnak még feszt akkor menne feljebb is az fsb vagy ez lehet a vége

-
Bagira01
veterán
Mennyi az esélye hogy egy 2 ventis infinity-vel javul a procim tuningolhatósága a hyper tx-hez képest

-
Bagira01
veterán
Nem tud valaki eladó tuningos c2d-t(min 3,7Ghz 1,45v kürül)J a és nem túl drágán

-
Bagira01
veterán
Na Brumi jóvoltából megvan a coretemp 0.94 ami elvileg jól mér. Most 3,2Ghz-n 1,344v-n 7 perc orthos small test 9-es prioron felmegy 70 fokra, 28-30 fokos terheletlenül. Nem túl nagy az ingadozás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azért nem minden esetben kell leoltani a pácienst 
. Akkor küldd meg neki 1,68v-t és törj a babérjaimra
Megnézted már hol wallos a cpu 

Ja és fsb 450-55Mhz között van vhol(persze kint és win alól)
. Akkor nekem is kéne vmit alkotni
. Biztonság kedvéért van még egy nagy adag artic ceramique-om is. Hiába a jó procc vga nélkül nem élet az élet
Hétvégén frissítek biost is hátha pár mhz még kijön