Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
Engem 3,7GHz megállított. Igaz 3,4 meg VID-en meg is volt (1,35).Utána ..szinte csinálhattam vele akármit..
- Nem hiszem, hogy bevállalom akkor. Majd körbenézek, hogy Zájecére, ami itt köröz a PH-n, hogy s ki tette rá, bár félő, hogy nem fogják tudni rá a választ.
sz.j:
(nem akartam ennyire konkrét lenni, de kb ez a lényeg) 
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
Az,hogy 3GHz-en azt nyújtja,de 8*375-ön javul...Agy 4GHz-re felrántott Wolfhoz meg az AMD-nek...évek kellenek..

dangerzone: [nézd át ]
Bator92: Ahogy subaru mondja,nyomj az NB-nek feszt!!! -
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
Ez Ok barátom,de a linkelt tesztekben csak egy sec.van,azt akartam végigzongorázni(100proci teszt,amit fent linkeltem),csak nem tudom,hogy mi a fenét(s hogy)indítottak ott el.S bár kvra csípem,ha nekem franciáznak,magát a francia nyelvet nem ismerem,s Trianon után kvra nem is akarom..)
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
Merre kolbászolsz?Nem tudod,barátunk jegezik?Csinálni kellene valami nagy durranást!
(milyen lenne a 8xxx-ben szidott fapados,fos p35-ös MSI neo-val a 4300-ast léggel 1,8V-körül 4GHz-re húzni?
)
Lehet el kéne adni a 8400-est.Minden opción a végére értem,mi a fenét csináljak vele..Vagy csak használjam a gépet?
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
Hát..ahogy néztelek mikor a polirt beindítottad..nem mondanám!Normális az,hogy az Asus silent square pro-m annyira nyers tappal került forgalomba?13k volt akkor,azt hittem annyiért már alap egy normális kidolgozás..(Kben hűteni hűt..igaz 2db 12-es venti segít neki..)
-
rob210
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
Azért szoktak egy két tizedet adni, mert lehet , hogy csak látszólag stabil, de egy komolyabb terhelés mellett megborulna a rendszer.
Én spec mindig adok neki 0.1 et mert attól nem lesz baja.
A másik örülök neki, hogy te ilyen isten kegyeltje vagy, de én már láttam szétégett alkatrészeket. (sajnos)
Így ezen megjegyzésed cáfolnom kell sajnos.
Sőt már kingmax ramot is láttam megégve.
Semmi extra nem kellett hozzá csak egy Gigabyte ds4-es lap.
No comment.
/saját kezűleg sikerült leégetnem, gyönyörű fehéres világos szürkés füstöcske lengedezett a gép belsejében./ -
-
válasz
subaruwrc
üzenetére
bocs, hogy itt hülyülök, csak nem lehetet kihagyni, hogy egy 7 millás szerveren ilyen gyérek ezek az eredmények
viszont szereztem tegnap egy qx9650-et, ami nagyon szépreményű, alapfeszen is megy 3600-at. majd 7végén jól meghajtom és mutatok összehasonlitást a q6600-osommal

-
mocsok77
csendes tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Foxconn 946GZ7MA-8KRS2H alaplap (s775)
Intel 946GZ, Intel Core2 Duo/Intel PentiumD/Pentium4/Celeron4 533/800 MHz FSB (LGA775), UDMA 33/66/100, 4xSATA 300 RAID, 1PCIExpress(x16), 1PCIExpress(x1), 2PCI, Dual Channel DDR2, PCI GIGA LAN, PCI audio 8CH, USB 2.0
ez egy gépboltos változatFoxconn 946GZ7MA-8KRS2H alaplap (s775)
Intel 945GZ, Intel PentiumD/Pentium4/Celeron4 533/800 MHz FSB (LGA775), UDMA 33/66/100, 4xSATA 300 RAID, 1PCIExpress(x16), 1PCIExpress(x1), 2PCI, Dual Channel DDR2, PCI GIGA LAN, PCI audio 8CH, USB 2.0
ez meg egy netsyses
melyiknek higyek??? -
mokus1
addikt
válasz
subaruwrc
üzenetére
Nked meg azért mert nem vittem a cuccost de le kellett utaznom szombaton tatárol győrbe és nem értem haza vasárnapra.
Aztán végre összettem az uj gépet mivel a tápom tönkre kurta a lapot a procit és mint kiderült a hdd-t is.és még magát is
Na azt elvittem gariba a lapot azt kicserélték egy ds3ra a l-t a procit is kicseréltem vettem tápot is.erre a bootolásszr megakad nézem az egyik chip szétvan égve a hdd-n.na ez fasza.szóval ezen is 5körül cserélik a elektronikát.
Most itt ülök laptop előtt.És elinditom de kurva lassu ez.tesom cerka 1,5gigása is gyorsabb xp-vel.512rammal.
ez meg egy T7300as 2giga 4mb 2gigaram vista
elinditom nézem ad a videokarinak 780mb-ot a videokarinak ez mi??ezért ennyire lassu meg szanaszét van szemetelve.meglett csinálva csak ezt a kibaszott turbocache-t nem tom kikapcsolni mert azért vista alatt kell az a 2giga.de sehol semmit nem találok és még drvert sem találok ehez. -
Pocak89
senior tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Igen az villan fel. És az normális hogy most 3.33GHz-n megy a proc, biosban kellett neki adni 1.43V feszt, de orthos közben nézem cpuz-vel akkor meg 1.33V van?
És ez nem teljesen ide kapcsolódik de nem válaszoltak a ram topikban. Most a 800-as memóm 925-ön megy. Alap fesz:2.0V A kérdés: most 2.15V ra van állítva. Az sok neki? (eddig semmi baj nem volt vele)
-
_core
aktív tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Kicsit keresgeltem. Ezek az ertekek mar jobban illenek ahoz a procihoz
Abban kiegyezhetunk, hogy ez nem az alapfesze egy 6750-nek 
-
_core
aktív tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Nezd meg mennyi feszt kap a processzor tesztek alatt!!! Az en procim ennel kicsit jobb fajta es az stabilan alapfeszen nem megy 3500-at.Az mas dolog hogy lehet hogy bejon a Win vagy hasonlo de az kit erdekel!Nekem 8x450FSB hez Biosban 1.34V kell adni 8x500FSB hez meg 1.54-et hogy stabil maradjon a rendszer.
-
Armando_19
őstag
-
Powerer
tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Ugye ez FSB 425 és így stabil, FSB 444 már egyáltalán nem volt így stabil, de a kettő között mondjuk 433-at lehet, hogy menne és az szép is lenne, pont 2,666->3,466ghz. Lehet, hogy azt megpróbálom. A régi Northwoodomból kiindulva a tartósan magasabb feszültségen üzemeltetés nem nagyon tett be a jó kis Intelnek. Ez ezeknél az új generációs prociknál is így van remélem.
A PCIE sebességének állításáról mit kell tudni? Megéri pár mhzet húzni?
-
Powerer
tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Köszi szépen, ki is kapcsoltam.
Még olyasmiket szeretnék megtudni, hogy:
ASUS P5K alaplapom van, vettem bele jó Kingmax Mars 1066-os ddr2-t, de miután beraktam csak 800-on ment. Az ASUS által javasolt beállításokkal fel tudtam rakni 1066-ra és a rendszer maga stabil, azonban különböző játékoknál mégis fagyásokat tapasztalok.
Milyen beállítást javasolnátok ehhez a konfigurációhoz?
Azért ebbe a topicba írok, mert a memória "tuningolása" szorosan kötődik a proci húzásához is, amire szintén szeretnék rákérdezni.
Az ASUS P5K-ban van az E6750-es c2d, a fent említett memóriával. Nem egy tuningkonfiguráció, de azért valamit csak ki lehet hozni belőle. 333 helyett 350-et? Ilyesmit? -
-
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
ugyan menj már, ki a francot érdekel. manapság ez az 545 már mindennapinak számít
persze. lenne egy 8200am jönnék egy 4000mhz 1.22v-os screennel és tökönszúrná magát mert nem tudna ma már állítgatni rajta
de nem jössz mert gyurma vagy

booz: próbálok alkotni valami olyat, amitől szépszeműnek szálanként hullik ki a haja irigységében

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(nem akartam ennyire konkrét lenni, de kb ez a lényeg) 

)

]