Hirdetés
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
lapfüggő hogy az időzítések vgy a sávszélnövelés okoz e nagyobb teljesítménynövekedést. Na én is ettől parázok, hogy pont ezt a ramot nem csípi valamiért a lap.
mert akkor el kell adnom vagy a lapot vagy a mamkókat. Azért valamilyen szinten releváns lehet 2 különböző lapot is összehasonlítani. Legalábbis olyan szinten, hogy egy proci mit megy bennük. Amugy 2x raktam be ugyanabba a lapba és máshogy ment. Lehet most kis se veszem egy darabig
. Írtam, hgoy mindent ugyanúgy csináltam mint ahgoy szoktam, eléggé rutin szinten kapkodom már ki be a procit, de ilyent még nem láttam. MInden hajszálpontosan ugynanaz, csak a proci megy többet. Lehet hogy ennyit számít az a pár fok levegővel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Horgász topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Le Mans Ultimate
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mert akkor el kell adnom vagy a lapot vagy a mamkókat. Azért valamilyen szinten releváns lehet 2 különböző lapot is összehasonlítani. Legalábbis olyan szinten, hogy egy proci mit megy bennük. Amugy 2x raktam be ugyanabba a lapba és máshogy ment. Lehet most kis se veszem egy darabig
. Írtam, hgoy mindent ugyanúgy csináltam mint ahgoy szoktam, eléggé rutin szinten kapkodom már ki be a procit, de ilyent még nem láttam. MInden hajszálpontosan ugynanaz, csak a proci megy többet. Lehet hogy ennyit számít az a pár fok levegővel?