Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Steam Deck
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- CPU alulfeszelés
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
killer1203
senior tag
Az 1407 FSB valós van kép

-
AMD46
csendes tag
adjak képet? öreg? xD
-
AMD46
csendes tag
9*352

-
AMD46
csendes tag
nekem 1407 az fsb ram nem akarta tovább xD
-
AMD46
csendes tag
pctuning.eof.hu nekem is van a hűtőm alap 1,40625feszt kap
képet rakunk fel -
AMD46
csendes tag
jelentkezzetek
pctuning.eof.hu -
Muréna
őstag
-
Mr.Grincs
veterán
Borzalmas mennyi időt vesz igénybe. Nem kívánom senkinek ezt a szenvedést. De most jutott eszembe. Mielőtt bekrepált volna az anyalap, feltűnően belassult a gép. 2nappal ezelőtt lassult be, reggel is lassu volt aztán este már nem tudtam bekapcsolni.
Lehet benne valami összefüggés? -
Mr.Grincs
veterán
Hát elvileg az van, hogy teljesen újat adnak, csak nem tudom mi a franc tart 2-3 hétbe. Mivel nagykerben vettem ezért gondolom a papírmunka lehet a dolog mögött. Meg ott ahogy elnéztem nemhiszem hogy nekiállnak forrasztani meg tesztelgetni.
Létezik, hogy ennyi időbe teljen kicserélni egy lapot?
Ott azt mondták, mivel nem 3 napon belül történt a meghibásodás, azért tart ennyi időbe a csere. De sztem ez csak a lustaság, habár hála istennek sosem kellett cserélnem semmit, de most megjártam. Igaz a dobozt odaadtam. De a cd-k nállam vannak.
-
kisa8800
tag
Hi!! Ma megpróbálkoztam elérni és stabilá tenni a 3800Mhz-et. 3 perc orthos után a vista ájult el kék képernyö kiséretében. Ilyenkor mi van? Valami kevés,de mi? Ilyenkor jön a pll meg a nb + fesz vagy a ramnak kevés a 2.1 volt?
-
Bagira01
veterán
Mennyi az esélye hogy egy 2 ventis infinity-vel javul a procim tuningolhatósága a hyper tx-hez képest

-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Anthony28
üzenetére
Hali Főnök, Létezik az hogy ezt a lapot megjavítják, ha igen akkor hogyan és az milyen minőségűre sikeredik? Vagy csak kamu az, hogy kicserélik egy újra?
Egyáltalán érdemes muterlapot javítani? Vagy hogy tudják egyáltalán kideríteni fixre és megcsinálni a hibát és garantálni azt hogy nem lesz több olyan hiba, azzal amit megkókányoltak.
-
Bagira01
veterán
Nem tud valaki eladó tuningos c2d-t(min 3,7Ghz 1,45v kürül)J a és nem túl drágán

-
Achill3uS
nagyúr
-
reset
senior tag
Szervusztok Emberek!
A tuning mintha igencsak aláfűtene a CD-DVD-író progik futtatásának. Nálam a Nero 6 nem akar rendesen működni...a FinalBurner viszont megy rendesen. Ti hogy vagytok ezzel a dologgal? -
scope2007
addikt
hali!
kicsit húzni szeretném a gépet....valaki segítene? biosba mit mire állítsak?
ramok milyen időzítéseken menjen?PCI Express Frequency
PCI Clock Synch
FSB termination voltage
ram voltagepls help
-
-
Anthony28
őstag
Ez a bajom...1 értéket akarok belőni amitől nem hal meg a cpu 1-2 éven belül.Nem akarom állítgatni.Orthos alatt nekem is felmegy 67 fokra.
Hosszú távon nem túl szerencsés így hagyni sztem bár az Intel honlapján 72 fok van megadva.Csak nem tudom hogy ez a maximum?
A drop mód-ot cerkával csináltad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Filmvilág
- Diablo IV
- 3D nyomtatás
- Steam Deck
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Időközben pedig Anti-Drop funkciót is tudja már a lapom.
Hosszú távon nem túl szerencsés így hagyni sztem bár az Intel honlapján 72 fok van megadva.Csak nem tudom hogy ez a maximum?