Hirdetés
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
Még mindig nem értem ,hogy mit olvassak el, mit irtál le? Aztmondtad bizonyitod ,hogy nem egyenletes? bizonyitottad? nem . akkor miről beszélünk? adj egy tesztet ami mutatja ,hogy az sebészi pontossággal elteritett fokokat ver arra amit a hűtő terit el! (mert ebből indultunk ,ha jol emlékszem...
) -
laragirl83
őstag
jó azért ha lenne lehetőségem és keretem, akkor ha tehetném, hidd el csak AC MX1 vagy MX2 pasztát használnék, mert igenis van különbség paszta és paszta között, csak nem akkora

mert ugyebár: [link]
ebben a tesztben a sima wolfs paszta meg a többi noname alap trutyi alapból benne sincs...
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
A tőkéletes hatást,felfekvést, csak az egyenletes rétegvastagságú homogén /egyfajta/ paszta
Ezt nem értem, egyenletes a nyomás nyégy ponton, akkor a felesleges paszta bőven távozik.A hűtő alatt lesz tökéletes. X2-nél pengével egyengettem el a pasztát és ne mvolt 1 fok különbség sem ,hogy csak ráraktam és a hűtő szétnyomta . Mondjuk talán ez szilikonra jobban igaz, de ezüstnél is ilyen áll fent
[Szerkesztve] -
laragirl83
őstag
lol, ezt én értem, de itt azon van a hangsúly, hogy freezer7-nél a gyári paszta (kissé keményebb, kevésbé nyúlós, tömörebb cucc) a tuti, és ha ezt 1x megbontod, utána ha ráteszel sima fehér trutyit, ami egyébként jó, ebben az esetben nem lesz az.
én ugyanígy jártam, hűtőt levettem, stock trutyi lekapar, fehér paszta fel, plusz 10 fok terhelve. -
Clemi
veterán
Oksa, köszi a választ, de nem derül ki számomra, hogy milyen sebességgel mennek a memóriák, és amúgy a tesztekben stabilan ment-e a konfig. Na és persze az a néhány új funkció a biosban amiket leírtam, azok mit befolyásolnak, illetve egyáltalán mit jelentenek.
Amúgy ha már irok megint, egy újabb kérdés. Ti milyen RAM-ot javasoltok? Most itt a gyártmányra gondoltam. Nagyon kacsalódok egy Geil value, vagy Ultra 2X1GB szettel. -
Soak
veterán
alacsonyabb proci szorzó magasabb alaplapi FSB a legtöbb alaplap 450-nél behal.
975-re gondolsz? mert akkor az igen, de 965 és p35 biztos nem (még nf680i se, ha nem vagy nagyon szerencsétlen)
szerk: Viszont a pr oci ra sokkal több esély van ,hogy FSB wallos lesz
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Független, karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)