Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
a cl3= cas lateny 3. Ez gyártónként változó hogy az egyes modulok milyen konkrét időzítésekkel adják a cl3al vagy cas3-al jelölt modulokat, de murénánál a cruicalok 3-3-3-9-en mentek 850en. A tuning is hajt, meg az hogy ha veszel valamit, akkor az miért nem működik nálad és másnál meg mért megy fíling. Pl van egy szkennerem is, zsír új volt mikor előrször használtam és nem csinált értékelhető képet, fel voltam robbanva, amikor visszavittem és zsír képeket csinált a boltban, és be kellett vinnem a gépet hoghy elhigyjék nem kamuzok, aztán egyik spanál szkenneltem vele dolgokat, mert sürgős volt, és azóta tökéletesen működik. Pedig azzal se csináltam semmi különöset. De ilyenkor hidd el idegbajt lehet kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Kés topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenMediaVault
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- GAMEREKNEK Kötelező alaplap!!! Akár részletre is! Érdeklődj!!!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest