Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
dangerzone #1272 üzenetére
Neten nem játszok.Csak szingli,többek között azért is,mert a tokos verzióm nincs meg,ergó eladtam,mert nem működött úgy,ahogy annak kellett volna.De amúgy se vagyok oda érte.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
dangerzone #1270 üzenetére
Az értékelés már a csatorna kezdete óta le van tiltva.Ha valakinek tetszik valami,és ki akarja fejteni ezt,akkor írja meg kommentbe.
De jogos kérdés,nem tudom,csak annyit,hogy többen nézik.Eddig csak 1 embertől kaptam negatív visszajelzést.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
dangerzone #1257 üzenetére
Az már sajnos nem lesz kijavítva.Az a project file már nincs meg.Esetleg új intrót készíthetek (ami lesz is,mert ez már elavult) de jó ideig még el kell viselni ezt a kis hibát
.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest