Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
#Jim74: Az én ízlésvilágomnak tökéletesen megfelel a videód minősége, szerintem teljesen jó!
#tkesy: Csodát nincs értelme várni, minden átalakítás romlással jár. Ezért választottam én azt a módszert, hogy eleve mpg-ben csinálom a capture-t és a szerkesztés végén is abba renderelem. A progi saját készletéből választottam formátumot. Így nem lesz a minőség sosem igazán tökéletes, de ha YT-ra kerül fel ígyis-úgyis konvertálja a hely a saját formátumára. Ezzel egyébként sok időt takarítok meg, hiszen a szerkesztés utáni kimeneti formátum nagyjából ugyanaz, mint az eredeti, így a renderelés nem tart hosszú ideig, sőt...
Az a tapasztalatom amúgy, hogy ez a kimeneti formátum a YT szempontjából is jól kezelt, a legkevesebb minőségbeli romlást látok benne (legalábbis az általam kipróbáltak közül).
De íme az MSI Afterburner és a Corel VideoStudio-ról a lényeges képek (így használom):
Ezt inkább url-ként, mert nagy:
Corel formátum_01 -
tkesy
őstag
Ez a Corel X6 beállítós része érdekelne engem is, mert most előre adott profilokat használok, de annyira nem vagyok megelégedve vele... pl itt van 3x2 kép, kettő tömörítés [Corel gyári profilok] után egy pedig amit a fraps felvesz, és azért szemmel látható a "romlás" mértéke... (pl a pilóta és motorszállító neve az cockpit oldalán...)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest