- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Westlake
újonc
válasz
bendeguz76 #1201 üzenetére
Üdv népek!
Két kérdéssel fordulok hozzátok!
Tudom hogy hülyén hangzik a téma, de mégis az lenne a felettébb kíváncsi kérdésem, hogy a codemasters F1 2013ban hogy a fenébe kell tankolni?
Mint mondtam is, tisztában vagyok vele, hogy jó nagy hülyeség maga a kérdés, de hiába állok be verseny közben kerékcserére és ha kell, tankolásra is, csak a kerékcserét adja meg, a tankolást nem!Arra gondoltam, hogy most vagy hibás a játék (codemasterséknél ez mint tudjuk már 2010től jól ismert jelenség forma) és ezért nincs soha tankolás (legalábbis Nálam nincs), vagy külön egy billentyűvel meg kell kérvényezni a tankolási folyamatot.
Ami meg a sokak által emlegetett (túlzott???) gumikopást illeti, az Nekem nem volt, de ez a tankolás kérdés megőrjít!Remélem ez nem megint valami hiba. Ya, és ha nagyon fontos, akkor nem az FLT van meg Nekem.
Ha esetleg egy billentyű leütéssel kell megkérvényezni az adott csapattól a tankolást, akkor melyikkel???
A beállításokban semmi erre vonatkozót nem találtam!A másik kérdésem az lenne, hogy tört verzióval ha lehet, akkor hogyan, milyen megoldással lehet szerverre menni??
Megkérnélek titeket, légy szíves ha tudtok, segítsetek!
Előre is megköszi!
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
bendeguz76 #1201 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen házat vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- YouTube
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest