Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Westlake
újonc
válasz
bendeguz76 #1201 üzenetére
Üdv népek!
Két kérdéssel fordulok hozzátok!
Tudom hogy hülyén hangzik a téma, de mégis az lenne a felettébb kíváncsi kérdésem, hogy a codemasters F1 2013ban hogy a fenébe kell tankolni?
Mint mondtam is, tisztában vagyok vele, hogy jó nagy hülyeség maga a kérdés, de hiába állok be verseny közben kerékcserére és ha kell, tankolásra is, csak a kerékcserét adja meg, a tankolást nem!Arra gondoltam, hogy most vagy hibás a játék (codemasterséknél ez mint tudjuk már 2010től jól ismert jelenség forma) és ezért nincs soha tankolás (legalábbis Nálam nincs), vagy külön egy billentyűvel meg kell kérvényezni a tankolási folyamatot.
Ami meg a sokak által emlegetett (túlzott???) gumikopást illeti, az Nekem nem volt, de ez a tankolás kérdés megőrjít!Remélem ez nem megint valami hiba. Ya, és ha nagyon fontos, akkor nem az FLT van meg Nekem.
Ha esetleg egy billentyű leütéssel kell megkérvényezni az adott csapattól a tankolást, akkor melyikkel???
A beállításokban semmi erre vonatkozót nem találtam!A másik kérdésem az lenne, hogy tört verzióval ha lehet, akkor hogyan, milyen megoldással lehet szerverre menni??
Megkérnélek titeket, légy szíves ha tudtok, segítsetek!
Előre is megköszi!
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
bendeguz76 #1201 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 230 vezeték nélküli fekete billentyűzet
- HP Probook 4740S Prémium kategóriás alumínium 17,3 HD+/CoreI5/8GbRam/RadeonHd akár játékra is
- Dell G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, makulátlan állapotban, bővítve 24gb ram/1TB SSD
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- MSI G321Q Gaming IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő