Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr.Westlake

újonc

válasz bendeguz76 #1201 üzenetére

Üdv népek!

Két kérdéssel fordulok hozzátok! :R

Tudom hogy hülyén hangzik a téma, de mégis az lenne a felettébb kíváncsi kérdésem, hogy a codemasters F1 2013ban hogy a fenébe kell tankolni? :(((
    Mint mondtam is, tisztában vagyok vele, hogy jó nagy hülyeség maga a kérdés, de hiába állok be verseny közben kerékcserére és ha kell, tankolásra is, csak a kerékcserét adja meg, a tankolást nem! :(( Arra gondoltam, hogy most vagy hibás a játék (codemasterséknél ez mint tudjuk már 2010től jól ismert jelenség forma) és ezért nincs soha tankolás (legalábbis Nálam nincs), vagy külön egy billentyűvel meg kell kérvényezni a tankolási folyamatot.
    Ami meg a sokak által emlegetett (túlzott???) gumikopást illeti, az Nekem nem volt, de ez a tankolás kérdés megőrjít! :O :W Remélem ez nem megint valami hiba. Ya, és ha nagyon fontos, akkor nem az FLT van meg Nekem.
    Ha esetleg egy billentyű leütéssel kell megkérvényezni az adott csapattól a tankolást, akkor melyikkel???
    A beállításokban semmi erre vonatkozót nem találtam! :F

A másik kérdésem az lenne, hogy tört verzióval ha lehet, akkor hogyan, milyen megoldással lehet szerverre menni?? ;]

Megkérnélek titeket, légy szíves ha tudtok, segítsetek! :) Előre is megköszi! :))

Új hozzászólás Aktív témák