Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz79
őstag
Hogy lehet az 5.1 Creative hangszóróim rákötni a notira? Lenovo G500
-
Impressa
őstag
Szia!
Ha win 7 van fent, akkor abban a topikban kellene feltenned a kérdésedet, mert ott hamar választ kapsz a kérdésedre. -
padi68
senior tag
-
Driftmester
tag
-
-
Huroq
senior tag
válasz
Impressa #9590 üzenetére
Köszi szépen a választ.
No meg észrevettem mást is.
Ezt a szériát azért választottam, mert elvileg a kijelző keret már nem fényes. Hát ezt benéztem, mert az.
Szétszedős videókat is néztem róla, ott azt írták könnyen bővíthető. Egyetlen dolgot kifelejtettek, hogy Lenovo matrica van a csavaron.Nem nagyon értem miért, hisz akkor, hogy bővítek memóriát vagy cserélem SSD-re a vinyót.
Maga a géppel semmi problémám, csak megint nem azt kaptam 100%-ig amire számítottam.
Mindegy. Még egyszer köszi a segítséget. -
Impressa
őstag
Hali!
Ebben az esetben én, megkérdezném a Lenovo supportot, hogy mondja meg, hogy is van ez. Vagy a boltot, ahol vetted. A bolt oldalán sem az van, hogy 1+1 év garancia, mert az ugye mást jelentene ( +1 évet már a bolt vállalná, nem pedig a gyártó). De van ilyen topik is, ha itt nem kapnál kimerítő választ. -
Impressa
őstag
válasz
Nixon18 #9587 üzenetére
Szia!
Lehet, hogy az eredeti töltődben volt egy harmadik kábel, amin kapott a "referencia feszültséget", és ebből "tudta" a BIOS milyen töltő van csatlakoztatva a gépbe. Emiatt viszont nem feltétlen fogja feltölteni teljesen az akkudat. Viszont az "a" betű lenyomását nem írnám a töltő számlájára, az inkább gondolnám bill. hibának. Érdemes lenne megnézned, hogy USB-s billen ( milyen nyelvújító vagyok) is jelentkezik-e a probléma.
-
Huroq
senior tag
Üdv mindenkinek!
Ma beszereztem egy Lenovo G500-as notebook-ot.
Érdeklődnék, hogy ehhez a szériához alap esetben nem 2 év jótállást adnak?
A bolt honlapján ez szerepel, de a Lenovós jótállási jegyen 12 hónap, illetve a weboldalukon a szériaszám ellenőrzés után is azt írják 12 hónap.
Ez nekem így érdekes. -
Nixon18
senior tag
Hello!
Van egy Samsung laptop, amihez a tápot a szervizesek egy univerzális tápra cserélték, mivel gyárit már nem lehet hozzá kapni. Amióta ez megvan az akkuidő jelentősen leromlott (ezt a töltő számlájára írom). De most elkezdte azt csinálni, hogy néha "benyomja" az 'a'-t. Szerintem ez is a töltő miatti alaplaphiba. De gondoltam, megkérdezlek titeket is, hogy van-e esetleg más ötletetek.
Leöntve nem lett, ki van takarítva, stb
-
Raider 01
aktív tag
válasz
Thunderzolee #9584 üzenetére
Külső billentyűzettel tökéletesen működik.
-
Raider 01
aktív tag
válasz
Thunderzolee #9584 üzenetére
Értem,rendben!
Külső billentyűzettel,még nem próbáltam.Na mindjárt keresek egy usb-s bill-t. -
válasz
Raider 01 #9583 üzenetére
Írt valamit, de inkább kitörölte, ezért üres a hsz-a.
Mielőtt beküldöd a hsz-t, olvasd át amit írtál, akkor nem lesz benne hiba, de ilyen t-betűket meg felesleges új hsz-ként beküldeni, össze tudjuk rakni a mondatot anélkül is.
Esetleg az adott szöveg 5 percig szerkeszthető még.
De szerintem ezeket te is tudod.De hogy ON is legyek.
Ha újraraktad a rendszert, és továbbra is fennáll a hiba, akkor nem állítottál el valamit, hanem hardveres hibával állunk szemben. Nem lett pl. leöntve a billentyűzet?
Esetleg ki kellene szerelni, kipróbálni egy másik billentyűzettel.
Külső billentyűzetet ha rádugsz pl. USB-n, akkor is csinálja?Az oprendszer újrarakásával a hibának meg kellett volna szűnnie.
-
Raider 01
aktív tag
válasz
Thunderzolee #9579 üzenetére
Azt hittem valami vírus okozza,és raktam új op "win7 32",de ugyan az!Egyik pillanatról a másikra.Biztos ellet nyomkodva valami!
-
Raider 01
aktív tag
válasz
Thunderzolee #9579 üzenetére
Acer 5742Z .Igen van rajta külön numerikus.
A betű lenyomásánál a1-et ír pl ki. -
-
Erre a kérdésedre már válaszoltunk, ahogy a többire is.
Miért kérdezgetsz csapongva mindent?
Elmondtuk mit lehet azzal a notival fejleszteni. Ha egyenként két-három naponta újra megkérdezgeted, attól nem hiszem, h más választ fogsz kapni. Ez nem totó, nem találgatunk, mikor válaszokat adunk, akik itt válaszolgatnak, többnyire fejből vágják az egyes chipsetek tulajdonságait, támogatottságait, valószínűleg mindig ugyanazt a választ fogod kapni; vagyis ugyanazt a választ kell, h kapd.A Dell hivatalosan nem adott ki listát arról, mik a támogatott processzorok a laptophoz; mint ahogy a laptopokról úgy általában a gyártók nem szoktak.
A manual csak a chipsetet említi.
Az meg 800-as FSB-ig kezeli a Socket P-s processzorokat.
Valószínűleg mindet.
A géphez kétféle BIOS van (A17, és A19), ha nem a 19-es van fent, akkor rakd fel azt, bár nem írja, h mi a különbség köztük, de lehet, h az utóbbinál hozzá adtak még processzor mikrokódokat (45nm-eseket pl.), de ez csak tipp.Tessék, Google első találata:
Lefelé görgetve ott van, h még X9000 processzort is kezel a gép.Ez 45nm-es, ráadásul 45W-os a TDP-je is, ami több, mint amihez a gép hűtését tervezték, és mégis megy a gépben. Na mondjuk ilyet ebben a topicban nem fogunk ajánlani, de mindenesetre ha az működik benne, akkor a többi 45nm-est is meg fogja enni.
Ilyeneket meg ne kérdezz tőlünk, h megéri-e tizenpárezrekért ez vagy az a processzor. Szerintem nem, de azt neked kell eldöntened, h mennyit szánsz rá.
Maximum ha nem leszel elégedett az eredménnyel, akkor utána még eladhatod, és vehetsz a gépbe SSD-t. -
oldsaman
tag
válasz
Thunderzolee #9574 üzenetére
Köszi szépen
-
Raider 01
aktív tag
Sziasztok!
Egy acer noti elkezdett egy billentyű lenyomására több karaktert megjeleníteni!
Milyen kombinációval tudom ezt kikapcsolni?
Köszönöm! -
ryori
senior tag
Notebook képernyőnél, most vettem észre hogy állítható a frissítési frekvencia, 40Hz / 60Hz.
mi a kettő közt a különbség? googleban próbáltam rákeresni, de nem találtam semmit.
átálításra, látszatra nincs különbség. elvileg ha batteryn van átvált 40hzre -
Impressa
őstag
válasz
Skinny26 #9554 üzenetére
Szia!
A win lemezkezelőjében látszódik a maradék tárterület. Ha most lett telepítve a win, és particionálva a meghajtó, akkor a maradék területet aktívvá kell tenni, és akkor jó lesz.(#9553) HF77 hali, a laptopod chipsetje határozza meg, hogy milyen procikat tud kezelni, illetve a jelenlegi procid TDP-je még a meghatározó tényező.
-
kexksz
addikt
Valakinek Dell szervizzel van tapasztalata? Mennyi idő alatt végeznek, stb?
Van egy kevesebb mint egy hónapos 5521-em, ma meghalt benne a RAM. (Több gépbe is néztem, az én gépemben is néztem több RAMot, stb, 100, hogy csak ezzel a modullal van gond, és hogy valóban ezzel van.) Mi itt a szervizelés menete? Carry-in garim van. Vissza kell küldenem az egész gépet, hogy kicseréljék ezt a modult, vagy elég nekik a modul is? (Nem nagyon látok rá racionális érvet, hogy minek kéne a noti is a RAM-on kívül miután azzal nincs gondom és most is arról írok egy másik RAM-mal, de gondolom ez nem számít.
)
-
Huroq
senior tag
válasz
#44406528 #9561 üzenetére
Szia!
Sajnos látatlanba nem sokat tudok mondani.
A WoW szereti a sok RAM-ot meg az erős CPU-t (főleg nagy tömegben), de ettől függetlenül nekem egy Pentium B960 és egy GT630m videokártya társaságában vígan futott a WoW akadás mentesen, közepes beállításokkal.
Nem a VGA hőmérsékletre gondoltam hanem a CPU, de mindegy is hisz valószínűleg nem az a probléma ha van alatta plusz hűtés.
A programok megnyitásának sebességét egy SSD mindenképp javítaná, de a +4GB RAM-mal kapcsolatban már nem vagyok ilyen biztos.Driverek normálisan fel vannak pakolva? A gép valóban a dedikált VGA-t használja?
-
törölt tag
Szia!
Főként WoW-al játszom, de az akadások simán játék nélkül is jelentkeznek.
A VGA sose megy 55 fok fölé, általában 50 fok körül mozog játék közben ( használok külső ventillátort ). A HDD-t megnéztem Sentinellel, 100%-os, max 32 fok.
SSD-n gondolkodom én is, illetve hogy egy + 4 Gb.os memória segítene-e vajon a dolgokon? -
Huroq
senior tag
-
noreszz
csendes tag
válasz
Krisz79 #9558 üzenetére
szia! most tettem újra mert nem volt jó, otthon hétvégén egész nap ment a wifi tökéletesen. ide feljöttem a koliba bedugom az aljzatba világít , látja a hálóztot de nincs net.
a rendszer hibátlan, 100 GB van a c re hagyva, driverek feltelepítve gyári cd ről.
most is wifiről vagyok! -
noreszz
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy nem tudok csak wifi vel csatlakozni a netre. A hosszú hétvégére haza vittem a laposom és ( lenovo g580 AH, win7 / 64 bit) és ahogy feljöttem, bedugtam aljzatba és nem csatlakozik. Már a rendszert is újra telepítettem de semmi. Valaki tudna segíteni? DNS problámra hivatkozik! -
Driftmester
tag
Hy all!
Az lenne a kérdésem, hogy ASUS G50Vt-be muszáj 9800m GS-t vegyek/rakjak, vagy GTX260m is jó bele ami alapból G51VX vagy G60VX-be való [úgy tudom, hogy a G60J-s az tuti nem jó a G50VT-kbe] (külföldi fórumok szerint műxik a G50VT-kben a GTX 260m is)
Ha mégis csak 9800m GS-t kell vegyek, akkor abból 1GB-s is jó vagy 512MB-s gyári kell..? -
törölt tag
Sziasztok!
Ajándékba kaptam az alábbi laptopot:
Samsung ATIV Book 4
Processzor: Intel® Core™ i3-2365M
Merevlemez: 500 GB Hard Drive (5400RPM)
Memória: 4GB DDR3
Operációs rendszer: magyar nyelvű Windows® 8 ( előre tellepített )
Grafikus vezérlő: NVIDIA® GeForce® 710M (2GB)Jelen konfigurációval nagyon lassúnak érzem a a gépet. Egy programot hosszú másodpercek után nyit csak meg, játék közben egy idő után drasztikusan leesik az fps, programok közötti váltás lassú stb.
A kérdésem, amiért hozzátok fordulnék:
Érdemes lenne bizonyos dolgokat kicserélni a fenti konfigban, vagy reménytelen a dolog?
Gondolok itt pl memória bővítésre, HDD cseréje SSD-re, esetleg ( amennyiben lehetséges ) proci cserére.Válaszokat előre is köszönöm!
Krisz
( Írtam a Mod fórumba, de későn láttam meg, hogy több hónapja nem írt oda senki, ezért teszem fel itt is a kérdést. )
-
Skinny26
aktív tag
Üdv!
Olyan problémám lenne, hogy van egy Lenovo G510-es notebook-ja egyik ismerősömnek, és az 1TB-s vinyóbol csak 50GB-t lát... Nem tudok megoldást találni rá, ezért fordulnék hozzátok, hogy mi lehet a baj?
Köszi előre is!
-
HF77
őstag
helo
Dell D630 laptop támogatja a T9300-as cpu-t (és egyéb 45nm-es procit)?köszi
-
nonsen5e
veterán
válasz
metalbambi #9542 üzenetére
Hát... ha van egy tonna pénzed, (teljesítménynyereséghez képest tonna) és a laptopodban hajlandó vagy beáldozni a WiFi kártyát [a mPCIe slotot], elhagyni a laptop beépített kijelzőjét, venni egy spéci PCIe vagy Express card átalakítós PE4L egységet és egy külön tápegységet.
Kérdéses, hogy a 7670M-hez képest mekkora extra egy bármilyen PCIe x1-be helyezett külön kártya, viszont akkor sem éri meg ha a pénz egyáltalán nem számít, ezt csak így "FYI" írtam.http://www.hwtools.net/jpg/PE4L-EC060A_4_1.jpg
Az én problémám megoldódott, 10 órán keresztül kerestem a drivereket különböző Svéd meg Dán nyelvű oldalakon, a Bluetootht kivéve minden tökéletesen megy.
Windows megjeleníti a BT-t, de nem talál semmit meg írja, hogy kell driver, az ehhez való driver pedig azt írja, hogy hardware kell a driver alá.
-
oldsaman
tag
Hi .
Valakinek van esetleg egy HP9005-ös billentyű ? Mert le szeretném cserélni a hibásat .
-
Rainman05
tag
-
Rainman05
tag
Üdv valaki tudna segíteni?
Van egy toshiba satellite l30m010 laptopom.
És van egy acer aspire 5735z laptop ami rossz de porcija hibátlan!
Esetleg át lehet rakni a acer aspire 5735z laptop porciját a toshiba satellite l30m010 laptopba? -
spyduck
nagyúr
válasz
Nem! Sem lehetőséged (rá van forrasztva a lapra), sem pedig elég hűtésed nincs ilyesmire.
-
Krisz79
őstag
válasz
szia.
Nagy valószinűséggel,nem.
De várjuk meg a szakik válaszát!
Esetleg nincs a notidnak saját topicja? -
metalbambi
tag
Sziasztok! lehet nagyon butaságot kérdezek... Lehet notebookban vgat cserélni? mert van 1 samsung np350e7c laposom, hibátlan benne a kártya, de gondolkodtam 1 8750m vagy esetleg geforce ban (jelenleg 7670m van benne). szóval: lehet benne cserélni? előre is köszönöm a nem bunkó kifejtős válaszokat
-
Krisz79
őstag
válasz
FRENK1988 #9540 üzenetére
Jól sejtettem , vga driver volt a hiba.
Klónoztam a kijelzőm.
Igy látom,mind a 2 készüléken.
F9-el meg kikapcsoltam a noti kijelzőjét....
Bár a minitor 19".4:3
Igy 1024x768 mind a 2 eszközön.
Ha lehúzom a monitor kábelt , átáll a noti a hozzá való kijelző méretre.Az eszközkezelőbe még mindig van hiányosság.:
-Egyéb eszközök: 2 ismeretlen eszköz, Universal Serial Bus (USB) vezérlő, Videóvezérlő.
-Videókártyánal is csak Intel HD Graphics van.
Hol az Amd videókártyám??? -
Krisz79
őstag
Lenovo G500 notimba bedugtam a monitorom csatiját,de nem csinál semmit a monitor...
Mit kell még állitani ? -
válasz
borsoka111 #9529 üzenetére
Szeva vedd ki az alaplapi elemet 20 percre!
-
honyike
aktív tag
Sziasztok!
Egy Dell XPS 1645 -ös notebook képes arra, hogy az SD foglalatbe helyezett 64GB-os memóriakártyát SSD rendszer lemezként kezelje? Tehát hogy arra telepíteném a Windows-t, és onnét bootoljon be.
Köszönettel: Gábor
-
borsoka111
újonc
Sziasztok.
Elég kínos problémába ütköztem.
Egy ismerősöm meg kért,hogy telepítsem újra a gépét. Rendben mondtam. Már nem először csinálom.
El is kezdtem a telepítést, de mikor a liszensz szerződé elfogadása után láttam,hogy nem, lát meghajtót a gép.
Oké nem gond biosban beállítom.
Beléptem a biosba ami jelszóval védett. Gondoltam ezta jelszó kérést eltüntetem.
És itt hibáztam!
Be írtam a régi jelszót.ok.elfogadva.
új jelszó. csak lenyomtam az entert
új jelszó megint. Ismét csak enter.
Ezzel sikerült elérnem, hogy a biosba ne lehessen belépni. Ráadásul így a windowst sem tudom frissen telepíteni, mert nem lát meghajtót a gép.
Mit lehet tenni ezzel kapcsolatban?
A gép egy Fujitsu Siemens Esprimo laptop.
Op rendszer win. Vista. és Win xp-t szerettem volna telepíteni. -
Impressa
őstag
válasz
Patrick #9520 üzenetére
3 lépésből áll:
1. lépés kikapcsolt állapotban feltöltöd az akkut teljesen, míg a töltésvisszajelző led el nem alszik, vagy megváltozik a színe pl. sárgáról zöldre.
2. indítsd el a gépet csökkentett módban, és húzd le a töltőről. Merítsd le teljesen az akkut, míg ki nem kapcsol.
3.A 2. pontban leírtak szerint feltöltöttem megint.
Ha a win is úgy akarja, utána már jó %-ék értéket fog mutatni neked. Lehet érdemes még egyszer megismételni a műveletet, hogy biztosan jól mutassa a töltöttségi szintet. -
kalapacsolok
senior tag
Illetve 64 bites rendszerem van, rosszul emlékeztem. Meg is találtam a megoldást, leírom, mások okulására:
64 bitesen hibát ír ki, tanúsítvány a baj. rtcore64-es fájlt átmásolni a könyvtárba, felülírni és megy!
innen letölthető a program: http://cpu.rightmark.org/download.shtml
a kiegészítő fájl meg innen: www.flipfire.net/download/rtcore64.zip (http://forum.notebookreview.com/windows-os-software/435958-rmclock-win7-64-bit.html)Az advanced cpu settingsben a c4e-nél az enable nincs kipipálva most, alapesetben... Hogyan tovább?
-
NEMO1968
őstag
válasz
nonsen5e #9507 üzenetére
Na most lehet hogy hülyeséget írok majd,de próbáld meg újratelepíteni aktív netkapcsolat mellett.
Lehet hogy már a telepítéskor talál sok drivert.
Teszel fel valami AIDA-t,vagy HWinfo64-et és egy másik gépen keresel hozzá akár úgy is,hogy a hardverazonosítót írod be a böngészőbe.
Más javaslatot nem tudok. -
-
Rocko66
aktív tag
sztok.
Haverom az alábbi típusú laptopjat ssdvel szeretné bövíteni: Toshiba L750 1No.
Belefér még az ssd vagy ami benne van vinyó ki kell venni?
Köszi előre is -
xcds
őstag
válasz
kalapacsolok #9517 üzenetére
64 bites oprendszernél ki kell cserélni egy fájlt, de már nem tudom pontosan mit és mire, rá kel guglizni. De megpróbálhatod úgy is, hogy le ok-zod a hibaüzenetet, hátha megy rendesen. Itt le van írva, hogy , működik a program, az advanced cpu settings-nél lehet kikapcsolni a c4e-t. Nem tudom, hogy megoldja-e, enyémnél a gyári power manager programból ki tudom kapcsolni, így csöndben van.
-
kalapacsolok
senior tag
Köszönöm a tippet, megnéztem, biosban se cpu power management, se C4E state beállítási lehetőségem nincs. Végigpörgettem, mik vannak...
"C2D-nél win-ből is megoldható pl rmclock-al." - a C2D az a core2duo rövidítése?
Letöltöttem windows 7-re, elvileg települt is, de aztán kiírta a windows, hogy nem települt helyesen. Tény és való, indításkor hibát jelez... Hogyan tovább?
Próbáljak meg drivereket frissíteni, hátha az megoldja a problémát? A c4e state kikapcsolása meg fogja szűntetni a hangot? Jár ez vmi egyéb problémával? (lassabb gép, váratlan kikapcsolás vagy bármi....
-
xcds
őstag
válasz
kalapacsolok #9513 üzenetére
Ez az alaplap. A processzor tápellátása cicmereg. Lehet játszani a biosban a cpu power managementtel. A C4E statet kell kikapcsolni, ha lehet. C2D-nél win-ből is megoldható pl rmclock-al.
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
kalapacsolok #9500 üzenetére
Közben szétszedtem, kiszedtem a billentyűzetet. Vártam, míg a ventillátor teljesen leáll, nem pörög: a hang ugyanúgy szól. Valahonnan baloldalról jön a laptopból, nem tudom jobban belőni. Az biztos, hogy nem a CD-meghajtóból jön. Vinyó meg nincs benne, csak 1 SSD (amire kicseréltem korábban).
Mi okozhat zajt? Processzor? Vagy a ventillátor úgy, hogy nem is pörög, csak a feszültség alatt is ilyet adna ki?
Közben felvettem 10 mp-et a hangból, itt meg lehet hallgatni
[link]
Jól hallatszik, mi ez az éles hang, ami néha meg-meg szakadozik... Kinek mi a tippje, mi okozhatja ezt, honnan jöhet? És hogyan tudnám megszüntetni? -
Patrick
addikt
Sziasztok, 30%-os akkuköltségnél lekapcsol a laptop, mintha teljesen lemerült volna, de valójában van még 30%, ennyit ír ki az óra mellett a tálcán. Ötlete van valakinek?
Utána töltő be és 30%-tól kezdi el tölteni.
-
Rockybro
tag
-
nonsen5e
veterán
válasz
NEMO1968 #9501 üzenetére
A LAN jel át van X-elve, most csak wifis net van nálam, holnap kipróbálom azért kábellel, egyedül a hang megy.
Eszközkezelőben is az Ethernet után nagy sárga felkiáltójelek vannak.
A win8-as driverek közül feltettem a vga drivernek keresztelt valamit - amivel semmit sem tudok állítani csak a CPU sebességet, de nem is műküdik (a WoW arra panaszkodik, hogy nem talált VGA-t). Laptopban lévő APU-hoz ha valami mezei Catalystet leszedek az jó, vagy spéci ehhez való kell? [E1200] -
HF77
őstag
helo
lenne kettő cpu
Core 2 Duo T7700 2,4Ghz 4MB L2 cache 800Mhz FSB 65nm 8000ftCore 2 Duo T9300 2,5Ghz 6MB L2 cache 800Mhz FSB 45nm 13000ft
T9300 megéri az árát,érdemes inkább azt venni??
köszi
-
Impressa
őstag
válasz
Rockybro #9503 üzenetére
Szia!
Amcsiban 110V-os hálózat van, nálunk viszont 230V. Neked viszont nem kábelre, hanem inverterre lenne szükséged, ami vissza alakítja a feszültséget a kívánt értékre. Egy jó, megbízható inverter annyiba kerül kb. mint az itteni hálózatra szánt gyári töltő.NEMO1968
-
NEMO1968
őstag
válasz
Rockybro #9503 üzenetére
Hello!
Először is nézd meg,hogy használható-e mindkét feszültséghez.(110-220V)
Ha igen, elég egy konnektorba dugható átalakítót venned,amibe bele lehet dugni az amerikai dugót,a másik villa pedig a magyar konnektorba megy.
Valami ilyesmi kellene neked. -
Rockybro
tag
Amerikai Lenovo laptoptöltőt hogyan érdemes magyarosítani? Lehetne csak az adapter és a konnektor közti szakaszt cserélni? Vagy csak vegyek egy átalakítót? És ha igen, akkor milyet? (nem igazán értek a feszültségekhez meg áramerrőségekhez )
-
FRENK1988
veterán
válasz
kalapacsolok #9500 üzenetére
KillHates kollégát ajánlom
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- Remek áron eladó 13 generációs új Msi Modern 14 laptop/i7/16gb/512ssd/Intel iris Xe/Fhd/Ips/Garanci
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3/Intel i5-11320H/16GB/512SSD/RTX 3050 TI 4GB/Gari
- HP VICTUS Gamer laptop /i5-12450H/16GB/512 GB SSD/RTX 3050 4 GB/144Hz/
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával