Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Van egy kb. 6 éves HP 6730b-s laptopom. Nagyon magas frekvenciájú, halk zaj jön a ventillátor felől belőle, nagyon zavaró. Nemrég volt kitisztítva egyébként... Gondolom jó eséllyel cserélni kell valamit.
Valaki foglalkozik laptop javításával, vagy tud ajánlani megbízható embert, esetleg üzletet? Volt olyan szerviz, amivel befürödtem korábban és nagyon drága volt.
Székesfehérváron, Érden, Törökbálinton vagy Budán keresnék, ezek a területek jönnének nekem szóba.
-
törölt tag
Az AMD sohasem a drivereiről volt híres.
-
NEMO1968
őstag
-
HAL-9000
tag
válasz
haromegesz14 #9493 üzenetére
-
nonsen5e
veterán
válasz
Látom mindenhol ez van, **sznak win7-re drivert csinálni, így terjesztenék a 8-at...
-
haromegesz14
aktív tag
válasz
Szerk.: Javítom, funkció billentyűk működnek, csak éppen a Windows gomb lenyomásával párosítva ...
(Bocsi, szerkesztési időből kifutottam)
-
haromegesz14
aktív tag
Sziasztok!
Egy Lenovog 505-t szerettem volna Win7-el használatba venni, gyári lemezen viszont nem találtam csak Win8 drivereket. Szétnéztem a hivatalos oldalukon, ott sem találtam a megfelelő drivereket. Feltelepítettem a lemezen találhatóakat, eszközkezelőre ránézve minden okésnak is tűnik, funkció billentyűket viszont nem tudom működésre bírni. Mit kell tennem? Driverek maradhatnak
-
nonsen5e
veterán
Sziasztok!
Adott egy HP Compaq CQ58-270SO notebook, használt, története hosszú... csak a gép, nincs hozzá nálam driver dvd.
Elvileg gyárilag Win8-al jön, amikor hozzám került Win 7 volt rajta.
Újratelepítettem a Windows 7-et, működő drivereket honnan találok rá, HP honlapja kilistázza a terméket, viszont ha a driverek között keresek rá akkor megáll a tudománya.
Tud valaki segíteni? gyorsan kellene
Előre is köszönet! -
padi68
senior tag
Sziasztok,
mit lehet ilyenkor tenni?
1. szeretnék az itthoni laptopomba belépni de ezt dobja ki:
" A felhasználói profil szolgáltatás szolgáltatás( 2x írja...)nem tudott bejelentkezni
felhasználói profilt nem sikerült betölteni...."
A fiam profiljába betudunk lépni, de én voltam a rendszergazda így semmit nem enged telepíteni...
2. A múlthéten elszállt a külső wd hdd-m kint( a motor döglött meg így max százezres adatmentés jöhet...most meg még ez is....)
hova és milyen módszerrel érdemes az adatokat ezentúl menteni, hogy meglegyenek biztosan?
-
aszti93
aktív tag
Rendben. Köszönöm a segítséget.
-
Impressa
őstag
válasz
aszti93 #9487 üzenetére
Elég lesz 3.16-os is. Azt, hogy 65W vagy 90W-os az adapter, a te esetedben nem számít. Egyik adapter sem ad le folyamatosan akkora áramot, ami rá van írva: Ez terheléstől függ, mikor mennyi áramot vesz fel a gép. Nyugodtan használhatsz hozzá 90W-osat is, nem fogja tönkretenni.
-
NEMO1968
őstag
válasz
aszti93 #9487 üzenetére
Nem nyírja ki,ezt biztosan tudom
.
Az áramforrásokra azt írják,mennyi áramot képesek max. leadni károsodás nélkül,nem pedig azt,hogy annyit mindenképp lead.
A fogyasztókra pedig azt,mennyi kell neki min. a stabil működéshez.
Valahogy még jobb is,ha izmosabb kicsit a töltőd.
Nem fog annyira melegedni.
Van kocsid?
Kösd rá az akkura a helyzetjelző égőt(0.5 A),direktben az akksira(55 Ah)
Tönkremegy az égő? -
aszti93
aktív tag
válasz
Impressa #9486 üzenetére
Olyan nagyon gamerkedni nem lehet vele mert egy T2500as proci van benne továbbá egy GMA950-es vga és 1gb-ram (2-re szeretném bővíteni), megy egy 40GB-s vinyó amit szeretnék 120GB-re bővíteni. Elsősorban tanuláshoz vettem, játékra van egy asztali gépem. Tehát akkor jó a 3.16 amperes is. Am. a 4.7Aperes töltő nem nyírná ki a a gépet meg az aksit? És nekem 65wattos kéne, ha 90 wattosat dugnék rá az csinálna valamit a géppel vagy az aksival? Ja és egy RM Mobile One 945 laptopom van (Z91F).
-
Impressa
őstag
válasz
aszti93 #9484 üzenetére
Szia!
Egy átlagos felhasználás mellett, nem fogod érezni a hiányát. Összesen 5W-al kisebb a teljesítménye, mint az eredeti töltődnek. Ha erősebb igénybevételnek teszed ki hosszútávon ( sokat gamerkedsz is vele, CPU,VGA igényes játékokra gondolok ) akkor jobban melegedhet, és idővel elfáradhat, tönkremehet, de ennek kicsi a valószínűsége. -
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
Van egy RM Z91F laptopomés egy 19 voltos és 3.42amperes töltő kne hozzá. Azt szeretném kérdezni, hogy a fent említett töltő helyett jó lenne hozzá 19 voltos 3.16amperes töltő? -
stracker06
aktív tag
Sziasztok!
SOS segítség kellene!
Van egy laptopom, amire gyárilag telepítve volt a win8. Kb 2 hete frissítettem win 8.1-re, maradt ugye az eredeti hivatalos licenc, meg stb., működik is a 8.1.
Azonban vírusok, stb miatt ma úgy gondoltam, hogy csinálok egy alapállapotra történő visszaállítást. Meglepődtem, mert a rendszer nem engedte, azt írta ki, hogy néhány fájl hiányzik és helyezzem be a rendszer telepítőjét vagy a helyreállítási adathordozót. Na, nekem ezek közül egyik sincsen, mivel alapból telepítve vot a gépre az op. rendszer, semmit sem adtak hozzá.
Ilyenkor mit lehet csinálni a szervizen kívül? -
NEMO1968
őstag
-
hossszú
őstag
Úgy néz ki alaplapos lett az Asus EEE pc 1000H-s netbookom, érdemes erre költeni vagy kuka?
Bekapcsolás után néhány másodperccel becsíkozódik a kép majd teljesen el is megy vagyis halvány szines csíkok maradnak a fehér képernyőn. -
Krisz79
őstag
9465 Krisz79
Ebben tudnátok segíteni? -
FRENK1988
veterán
Egy HP compaq n615 be bele lehet tenni a Hp Pressario CQ56 kijelzojet?
-
HF77
őstag
helo
szerintetek érdemes a jelenlegi Samsung 320gb hdd-met (7200as) lecserélni mondjuk egy 64gb SSD-re? -
Szemikee
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen rakom fel a kérdésemet.
Ha nem, akkor előre is elnézést kérek.A jelenlegi notebookom specifikációja ez:
- 15,6" HD+ (1600x900) LED matt SuperBright lcd extra vékony kávával
- 3. generációs Core i5-3210M CPU (max 3,1 GHz)
- 6 GB DDR3 1600 MHz RAM
- HD4000 + nVidia GeForce GT 640M (1 GB GDDR5)
- SSDGondolkozom a lecserélésén. Viszont amit szeretnék annak csak a processzora jobb.
Minden más ugyanez. 40000Ft-ba kerülne nekem a fejlesztés mindennel.Az új proci Intel Core i7 3615QM-lenne.
Az lenne a kérdésem,hogy van értelme a cserének?
Illetve az I5-ös proci az kiszolgálja a 640M -et?
E mellé a videó kártya mellé nem felesleges az I7-es processzor?
Néha játszom, de semmi videó vágás vagy ilyesmi.A segítségeteket előre is köszönöm!
-
panzer2
csendes tag
Olyan problémám lenne, hogy újra raktam az alienware m18x r2-őm és most sehogysem tudom működésre bírni a wifit. A driver ami hozzá van nem települ fel. Ezzel az üzenettel: this software package cannot be installed on your system.
Ha esetleg valaki tudna segíteni azt megköszönném. A gépre egyébként az eredeti alienware windows került.
-
robicheck
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, amire már pár napja keresem a megoldást, de eddig nem találtam rá. Így most rajtatok a sor:
Adott egy Asus X502C notebook, aminek a numerikus billentyűzetébe beraktak a Num lock helyére egy <> karakterű billentyűt, amit ha megnyomok, akkor megnyitja a böngésző kezdőlapját. Ennek funkciója számomra teljesen fölösleges, ezt szeretném kiiktatni. Ezt elég sokszor sikerül megnyomnom egyébként, ilyenkor amit írtam egy adott weblapon, mind el is vész (pl. munkámból kifolyólag sok adatlapot kell kitöltenem, a del gombot meg nem mindig találom el vakon...).
Itt egy kép is, hogy lássátok:A segítséget előre is köszönöm
-
Krisz79
őstag
válasz
Thunderzolee #9464 üzenetére
Köszi.
Próbáltam. Nem lépett be.
Továbblépett még a főképernyőn ez jelent meg.:
(utolsó sor) Enter new date (mm-dd-[cc]yy): _
Itt megakadtam.
Pl.: a 0-gombra ' ezt gépeli. -
-
HAL-9000
tag
Felteszel rá egy tetszés szerinti rendszert, majd a drivereket (ha kellenek) és használod
-
Krisz79
őstag
Megérkezett a notim.
Op rendszer nélkül.
Mi a sorrend ilyenkor? (beállitások tekintetében...) -
HAL-9000
tag
Köszönöm!
Ilyenkor a billentyűk is cserélődnek a panellel együtt vagy azt notebookja válogatja?
-
HAL-9000
tag
Mennyi időt vehet igénybe egy Hp notebook billentyűzet paneljének a cseréje? Ha előre szólok a szerviznek, hogy szerezzenek be egy panelt, mert a mostani fel van "szakadva" akkor pár óra alatt meglehet a csere?
-
HF77
őstag
válasz
Thunderzolee #9452 üzenetére
köszi!
-
-
HF77
őstag
helo
Dell D630 laptop kezeli a SSD?
köszi -
válasz
Putyi bácsi #9448 üzenetére
Pusztán kíváncsiságból kérdezem, ha csak 2GB ram van a gépen, miért van rajta 64bites oprendszer?
Másrészt esetleg a WoT topicban nem kérdezted még? Hátha ott jobban tudják mi okozhat ilyen hibát, ha amúgy minden paraméter megfelel a játék futtatásához.
Esetleg a DirectX verzió rendben (telepítve) van?
Bár ha más játékok mennek, akkor gondolom nem ez a gond. -
Csak egy tipp.
Lapozófájlt esetleg kapcsold le, hátha a lassú merevlemez az oka (HD Sentinel gondolom nem mutat amúgy hibát, ugye?), bár akkor meg lehet kifutsz a 4GB ramból.De őszintén szólva ezen a konfigon nem lenne szabad akadnia játékoknak.
Amúgy ha a felbontást lejjebb veszed akkor is akad, ugye?
Processzor terheltséget néztél közben?Esetleg ha túl régi az oprendszer, rakd újra, hátha..
-
Putyi bácsi
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom...
Van egy ilyen gépem:-2*1Gb ram / DDR2-667 (333 MHz) /
-intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5750 2.00 GHZ
-ati mobility radeon hd4650 1Gb video
-WDC WD3200BEVT-22ZCT0 320 GB
-64 bites op rendszer win 7 ultimate sp1de, a World of Tanks neveztű játék használatánál mindig kikapcsol a gép.
Minden más játék hibátlanul megy rajta.Kérdés, hogy mi lehet a gond?
Köszönöm!!
-
nwcastl
csendes tag
Ezt és az ehhez hasonló beállításokat már minden féle verzióban kipróbáltam, de egyik sem segített. Aztán következett a google, de ott sem találtam megoldást. A helyzet továbbra is a következő:
abban a pillanatban, hogy lehúzom a laptopot a töltőről, a windows automatikusan aktiválja az 'Energy saving' sémát.
Természetesen tiszátban vagyok vele, hogy az üzemidő rövidebb lesz, de ez egyáltalán nem zavar, mert a töltőt bármikor vissza tudom dugni. A teljesítményre viszont nagy szükségem van, mert párhuzamosa futnak olyan programok (photoshop, indesign, illustrator és hasonlók), amelyek megkívánják az erőt. -
Dell XPS
veterán
Mivel rendszeresen javítasz gépeket, így nem akartam a hőfokokon rugózni, de ennek hiányában nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy rendellenes a ventilátorszabályzás. Elképzelhető, hogy már monitoroztad és másfelé koncentrálsz, de majd jelzed úgyis..
ODD helyén hozzáférsz, meg tudod emelni a billentyűzetet, ha eddig nem oldódott volna meg.
-
Lengyi
aktív tag
Üdv
Van egy kb 1,5 éves laptop:
Asus g53sx
- Intel Core i5 2430M @ 2.40GHz
- NVIDIA® GeForce® GTX 560M 3GB GDDR5 VRAM ( 192bit )
- 4GB DDR3 1333 MHz
- 500GB 5400rpm
A problémám pedig, ha futtatok egy játékot 2-3 mp-es fps dropokba ütközök és nem tudom mi okozhatja eztMost legutoljára például a Dota2-nél tapasztaltam..
Netet böngészve nem találtam különösebb megoldást, valahol a hdd-t emlegetik mint gyenge pont. Szerintetek lehet köze a dologhoz? Azt még meg kell említenem, hogy a gép kétszer is volt szervizben vga probléma miatt, mindig cserélték a kártyát. Így került végül a 3Gb-os változat az i5 mellé, ha valaki nem értené a párosítást. Összehasonlítani a régi állapotokkal nem tudom, sajnos mert közel 1 éve nem futott játék ezen a gépen. Halvány emlékeim szerint az első meghibásodásig ( gyengébb kártyával! ) nem volt "szerencsém" ehhez a jelenséghez. Valakinek ötlete, tapasztalata? Előre is köszönöm! -
nwcastl
csendes tag
Sziasztok!
A következő kérdéssel fordulnék hozzátok:
Jelen pillanatban a laptopomon Windows 7 Ultimate 64bit fut. Minden alkalommal, amikor a hálózati töltőt lehúzom a gépről és az akksira váltok, a rendszer automatikusan 'Battery Saving' módba kapcsolja a gépemet, így minden alkalommal vissza kell állítanom ezt. Mivel ezen a gépen dolgozok a munkahelyemen és otthon is, ez naponta akár 3-5 alkalmat jelent.
Igaz, nem egy nagy probléma, viszont annál idegesítőbb. Miért nem képes azt a sémát megtartani, amit beállítok neki.Szóval a nagy kérdés az, hogyan lehet ezt megoldani? Hogyan lehet kiküszöbölni, hogy a tápkábel lehúzásakor a windows ne döntsön úgy helyettem, hogy ő inkább a battery saving módot használja, és lerántja a teljesítményt és a fényerőt, hanem hagyja inkább a 'High performance' üzemmódban, amit a kábel lehúzása előtt is használtam.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
HF77
őstag
válasz
Thunderzolee #9439 üzenetére
-
mutyi
senior tag
válasz
Dell XPS #9429 üzenetére
A lényeg,hogy nem csak Windows alatt csinálja,hanem pl. futtattam memtestet is és egy 10-15 perc után elkezdett süvíteni és abba sem hagyta.
Másik kérdésem, hogyan tudom kivenni a billentyűzetet a Pavilion dv6-nál?
Hiába csavaroztam ki amit kellett, nincs egy piciny rés sem, hogy alá tudjak nyúlni a billentyűzetnek és a másik oldalról meg nincs igazán olyan pont amit megnyomva csavarhúzóval kicsit felnyomódna a bill hogy alá tudjuk nyúlni és fel tudjam pattintani.
Ötlet? -
-
HF77
őstag
válasz
Thunderzolee #9436 üzenetére
mindenre használom...net,film,néha game
7200 320-as hdd van benne, 4gb ram -
padi68
senior tag
válasz
Thunderzolee #9435 üzenetére
:-)
Kösz szépen a "CTRL+F5" tökéletes!!!
-
"Érezhetően?"
Mire használod a gépet?
Többi összetevőjét lehet tudni? (ram, hdd)
Ha csak netezel vele, meg ilyen alap dolgokat csinálsz, akkor 2MB L2 tárnál nagyobb nem nagyon kell egy kétmagos processzorhoz. FSB az ugye most is 800MHz, szóval igazából csak órajellel tudsz variálni, valamivel gyorsabbak a magasabb órajelűek, de olyan szédületes csodát ne várj.Ha csak 5400RPM-es a merevlemezed, akkor azt cseréld ki egy újabb 7200-esre, vagy inkább egy SSD-re. Na ez majd dob a sebességen.
Illetve ha nincs legalább 2GB ramod, akkor azt se árt bővíteni 3-4GB-ra. -
-
HF77
őstag
válasz
Dell XPS #9358 üzenetére
köszi Dell XPS
egy ilyen proci van a laptopomban...Core 2 Duo T7100 1,8Ghz 2MB L2 cache 800Mhz FSB 65nm
érdemes ezek közül valamelyikre cserélni??érezhetően gyorsabb lesz..?
Core 2 Duo T7700 2,4Ghz 4MB L2 cache 800Mhz FSB 65nm
Core 2 Duo T9300 2,5Ghz 6MB L2 cache 800Mhz FSB 45nm
65nm és 45nm...mi a különbség? -
válasz
Palesz191 #9398 üzenetére
Próbáld meg nem azt a toolt használni, hanem parancssorból készítsd elő a pendriveot.
http://pctamogatas.blogspot.hu/2010/06/windows-7-telepitese-usb-meghajtorol.html
http://dirtywindows.hu/2010/04/02/2-1-0-129/
logout.hu/tema/_windows_7_operacios_rendszer_telepit/hsz_92.html
-
Az nem lehet esetleg, h el van tömődve ott, ahol a ventilátor kifújná a levegőt a lamellákon keresztül? Volt már szétszedve? Kitakarítva? Mióta van meg?
Tegyél fel egy Aidát, azzal is megnézheted a pillanatnyi hőfokokat a tálcán használat közben.
Vagy hát az van, amit Dell XPS írt. :/
-
Dell XPS
veterán
Szia,
Lehet hibás ventilátorszabályozás is (későn kapcsol, ezért nem tudja már visszahűteni, de nagy fordulaton "szenved"), és melegedés állhat természetesen. Néha tapasztalni a hűtési-házirend módosítását egy-egy alkalommal, de nem gyakori sajnos a BIOS frissítéseknél. -Monitoroztad már a gépezetet? HWINFO64 -el próbálj "beleszólni" a szabályozásba, hátha normálisabban működne, természetesen, ha egyéb okok nincsenek.
-
mutyi
senior tag
Van egy HP Pavilion Dv6-os noti nálam és ha egyszer elkezd felpörögni a ventillátor,akkor gyakorlatilag folyamatosan pörög teljes fordulaton, ami valljuk be elég zavaró.
Mi lehet az oka? Túlmelegedés? Esetleg bios frissítés segíthet valamit? -
Coleszi
tag
válasz
Thunderzolee #9422 üzenetére
Ó szuper, nagyon köszönöm. Ebbe bele sem gondoltam
64 bit home premium egyébként
-
DeNOx
tag
Természetesen megnéztem telepítés előtt, hogy lehet-e rá win7-et tenni.
Egyébként megoldottam a problémát mégpedig úgy, hogy asztali gépemen letöltöttem a drivereket, csináltam egy bootolható ubuntut a pendriveomra és ubuntun keresztül átmásoltam a gép merevlemezére a drivereket aztán vissza win 7-be és feltelepítettem. Köszönöm azért a segítséged és a többiekét is.
-
PM965 chipkészelt.
Socket P foglalat.
Ezeket támogatja, de csak 800MHz-es FSB-ig:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_P
Keress köztük 35W-os TDP-ig ami neked szimpatikus.Jelenleg ugye a T5450 órajele se túl magas (1.6GHz), ill. az FSB is csak 667MHz; L2 tár az 2MB, ez rendben van. Keress hozzá 800-as FSB-vel, legalább 2MB L2 tárral, és hát értelem szerűen minél magasabb órajellel.
http://hardverapro.hu/aprok/hardver/processzor/mobilDe meg kell mondjam, ennek a gépnek el kéne vinnie a HD-t akadás nélkül. Esetleg nem eszi valami a háttérben a processzort?
-
Impressa
őstag
Szia!
Azt a programot nyugodtan figyelmen kívül hagyhatod, nincs hozzá köze. A villogás, amit tapasztalsz, az az, amit Dell XPS kolléga is írt: Van esély rá, hogy a töltésvezérlő letilt Valószínű, hogy még mindig nem engedélyezi a töltést, érdemes lenne a kolléga által javasolt akku kivesz-visszatesz módszert elvégezni párszor, hogy elindulhasson a töltés. Nálam is a túlmerülés okozta a problémát, és én is ezzel a módszerrel tudtam "ráerőltetni" a gépre.... - na ezt jól megfogalmaztam, de remélem érthető - -
válasz
Coleszi #9421 üzenetére
" eredeti telepítőm sajnos nincsen.."
Tölts le egyet.
Teljesen legálisan letöltheted az MSDN-ről is akár, (vagy bárhonnét torrentről, ha az szimpatikusabb).
Az eredetiséghez nem a lemez megléte a feltétel, hanem a gép alján a matrica a seriallal.Melyik verzió kellene?
Letöltés az nem warez, manapság már a Microsoft is inkább a netre teszi ki, mint, h lemezen árusítsa (persze optikán is beszerezhető természetesen). Az számítana wareznak, ha nem a neked meglevő seriallal aktiválnád, hanem valami más módon.
-
DrJaka
aktív tag
-
Coleszi
tag
Sziasztok!
Nemrég vettünk egy Samsung Series 7-es Chronos gépet. Ám az előző tulaj win8-at tett rá, amit nem igen supportál a kiccsalád. Hogyan tudnám vissza tenni a 7-et úgy, hogy csak a kód van meg a seggén a gépnek, azaz install cd-m nincs hozzá.
Valójában a kérdés lényege az, hogy másolt WIN7 CD-vel (természetesen az adott verzióval, pl professional 64bit), de eredeti kóddal jogtiszta 7-et kapok, avagy nem?Köszönöm!
-
q13579
senior tag
Sziasztok!
Van egy 5 éves Lenovo R61i-m a következő specifikációkkal:
Processor Intel Core 2 Duo T5450 / 1.66 GHz ( Dual-Core ) .
RAM installed size 4.0 GB .
Hard Drive 128 Gb SSD
Operating System Microsoft Windows 7 UE.
Display Type 15.4 in TFT active matrix .
Max Resolution 1280 x 800 ( WXGA ) .
Graphics Processor PCI Express x16 - NVIDIA Quadro NVS 140M .
Optical Drive DVD-Writer - Plug-in moduleAz alap modellt annyiban fejlesztettem, hogy 2 giga ram helyett 4 gb van benne, illetve vettem bele még tavaly egy 128-as SSD-t.
A gép arra amire használom még mindig tökéletes, azonban az utóbbi időben pl youtube videok esetén HD-ben már szaggat... A memória, illetve SSD elég kellene, hogy legyen, gondolom a szűk keresztmetszet itt a processzor.
Kérdezném, hogy szerintetek lehet-e ebben cserélni nagyobbra, illetve egyáltalán lenne-e értelme? Érezhető javulást tapasztalnék-e? (Két évet még jó lenne ezzel kihúzni, mert hálás kis masina...)
-
-
Skinny26
aktív tag
Üdv!
Egyik ismerősöm vett egy elég izmos notebookot és az lenne a probléma, hogy nem a dedikált VGA-val megy a gépezet, hanem az Intel chipsetjét alkalmazza. Hogyan tudnám átállítani neki? Egy Lenovo G510-es gépről van szó.
Köszi előre is! -
DrJaka
aktív tag
Sziasztok!
Az esetek 90%ában akkumulátor nélkül használom a laptopom (ASUS K52J) de tegnap valamiért bennehagytam az akksit úgy dugtam rá a hálózatra. A probléma a következő:
Win7-ben a jobb alsó sarokban a tálcán az akksi ikon azt írja hogy "0% áll rendelkezésre, csatlakoztatva nem töltődik" Magán a laptopon az akksi visszajelző ledje pedig villog.
Mit állíthattam el? Vagy tönkrement volna az akksi?
Válaszokat előre is köszönöm! -
Krisz79
őstag
Lenovo topic létezik G 500 sorozathoz?
-
NEMO1968
őstag
Szia!
Ez a ròka fogta csuka àllapot.
Valami progival megnèzed,milyen LAN vagy WiFi van pontosan a gèpben,aztàn valami ismerősnèl töltesz le 5-6 drivert mindegyikhez.(valamelyik csak jó lesz alapon)
Ha talàltàl,ès mèg működik is,akkor gyorsan mented is valahova.
Màst nemigem tudsz csinàlni. -
DeNOx
tag
Sziasztok!
Olyan gonddal fordulok hozzátok, hogy adott egy Asus X502CA típusú notebook, amihez gyárilag Windows 8-at adtak, de Windows 7-et szeretnének rá a gazdái. Na most a történet ott kezdődött, hogy a géphez nincs dvd olvasó hanem csak usb csatlakozó, tehát pendrive-ról kellett föltelepíteni a win7-et, ez eddig tökéletesen ment is egy kb 3 órás szarakodás után mivel ráadásul még USB3.0-ás csatlakozói vannak a win 7 meg nem igazán díjazta ezt telepítés közbe, de a végére összejött a dolog és felkerült a rendszer, az újabb probléma most az, hogy a windowsba történő belépés után nem hajlandó semmit se felismerni... se az usb csatlakozókat, se az ethernet csatlakozót, se a wifit... Hogyan lehetne rá felvarázsolni a drivereket ilyen esetben, mert nekem ez egyelőre elég sakkmattnak tűnik?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- Remek áron eladó 13 generációs új Msi Modern 14 laptop/i7/16gb/512ssd/Intel iris Xe/Fhd/Ips/Garanci
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3/Intel i5-11320H/16GB/512SSD/RTX 3050 TI 4GB/Gari
- HP VICTUS Gamer laptop /i5-12450H/16GB/512 GB SSD/RTX 3050 4 GB/144Hz/
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD