- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- ASUS notebook topic
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ruszki
senior tag
válasz FlashLed #11998 üzenetére
Üdv!
Milyen oprendszer van fent!?
LAN-on keresztül van internet!?
Ha beírod a cmd-be,hogy ipconfig /all akkor mit ír ki pontosan!?
Esetleg próbáld meg itt az alaplapi wifi bekapcsolása mellett ugyanitt a parancssorban,hogy ipconfig /release és ezután pedig ipconfig /renewÜdv,Ruszki!
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
FlashLed
senior tag
sziasztok
Adott egy ASUS EEEPC 701.
Van benne beépített wi-fi és sehogy sem tudom munkára bírni.De ha egy USB-s wifi adaptert dugok rá sem megy.
Folyamatosan ip címet akar lekérni és nem csatlakozik fel.
Nem értem mi lehet baja,se beépítettel se usb-sel nem megy.
Bios frissítés és windows reinstall megvolt!Erre tudna valaki valami okosat?
The Mechanic
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Adott egy Acer Aspire R7 R572G laptop. HDMI-vel összekötve egy TV-vel, de a hang nem megy át. Ha a lejátszóeszközöket megnézem, ott van a Digitális hang(HDMI), de azt írja, nincs csatlakoztatva. A kép az tökéletes.
Mi lehet a gond?
Everybody lies.
-
SN2O
aktív tag
Sziasztok
Adatok titkosításában kérnék némi segítséget.
HP Probook-ról van szó és szeretném bevédeni magam arra az esetre ha eltűnne a gép(ne kerüljenek máshoz az adatok, képek, iratok, stb...)
Windows 8.1 van rajta és gondolkodtam a bitlocker használatán is, de ha jól értelmezem...mivel nincs TPM benne, minden indításnál be kellene dugni egy pendrive-ot a gépbe, ami nekem nagyon nem szimpatikus
(valami kicsit egyszerűbb vagy jelszavas megoldás lenne a szimpatikus )Ismer vagy használ Valaki jobb megoldást?
-
Rivaul
addikt
válasz Kezdő Balázs #11989 üzenetére
Már kaptál választ attól a kollégától aki ott is tenné
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Adott egy Sony Vaio notebook. Eléggé belassult már rajta a rendszer, de hiba nélkül működött. Teljes formázás után újra akartam telepíteni a Win-t, és azóta kékhalál fogad. A vinyót kicseréltem, hibátlannal is ugyanez a gond. Esetleg valami ötlet? Ha van relevanciája, az egyik USB és a hangkimenet már régebben meghalt. Gondolom valami hardveres hiba, de furcsa, hogy eddig meg jó volt.
-
Dell XPS
veterán
válasz Kezdő Balázs #11986 üzenetére
szia,
Mire kellene a gép? Szükségállapot és csak új gép jöhet szóba? 90k-100k között lehetett hozzájutni általában, ergo ennyi az értéke, kivétel. ha magánszemélytől lenne dobozosan (~80k).
Minden bizonnyal elfut rajta a Win 8.1, de érdemes rákérdezni a topic-ban, ott már lehetnek tapasztalatok, értékelések.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
Rivaul
addikt
válasz Kezdő Balázs #11986 üzenetére
Noti árazás: [link]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Kezdő Balázs
tag
Sziasztok Kedves szakik!
Véleményeket és javaslatokat szeretnék kérni uncsi tesóm nevében ,Lehet vásárol egy lapost TOSHIBA Satellite C55-A-163 újonnan ,kérdés mennyit ér? nincs rajta oprendszer ,ha Win 8.1 -et 64 bitesben vásáról rá azzal működni fog és melyik féle 8.1-est ajánlanátok neki?
előre is mindenkinek a segítséget köszönjükÜdv:Balázs
-
Kbali
nagyúr
válasz Rodzser Mór #11973 üzenetére
Kézzel is ki lehet választani, minden modellnek van saját száma. Fontos az oprendszer megjelölese is. Ha nem találod a géped, akkor nézd meg még aza archív szekcióban
-
padi68
senior tag
Sziasztok, 2 évig szépen működött de most nem ismeri fel a laptopom/egyik sem, 3db lett kipróbálva./ a microsoft wireless 800 egér+billentyűzet eszközt.....
Mit lehet ilyenkor tenni?
kösz
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
NEMO1968
őstag
-
xTc
aktív tag
válasz amdathlonxp #11976 üzenetére
Sajnos nem tudom szétszedni, mert nem a sajátom, illetve csavarhúzom sincs ilyen méretben. :-( Köszönöm szépen a segítséget, valami ilyesmire tippeltem volna én is. :-(
-
amdathlonxp
aktív tag
Szia
Vedd ki a hdd-t és nézd meg bejön e a bios..ha nem akkor vga hiba ha igen akkor valami kisebb gond a hdd környékén.ui ördögi egy masina a 1058 jelemző az alaplap hiba ennél a típusnál
a palmrest alatt van a hdd mellette a bios elem Ha az aksit leszeded meg az elemet is lehúzod illetve a töltőt is eltávolítod akkor a bekapcs gomb nyomva tartásával elvileg reseteled..
[ Szerkesztve ]
Whatsapp on keresetek légyszi!! +4915175260023
-
xTc
aktív tag
Helló!
Lenne egy msi megabook 1058, ami nem bootol fekete képernyőt kapok. Rendesen elindult, windows-t akartam rá telepíteni, újraindult a hibás windows-zal majd azóta fekete képernyő. A boot logó se jön fel, így a bios-ba se tudok belépni, tudok valami segítséget, támpontot adni? Esetleg, hogy tudnék egy bios resettel próbálkozni?
Előre is köszi.
-
Globus
csendes tag
Segítsetek jó emberek ! Van egy Fujitsu T730-as laptop tapblettem és a fizikailag benne lévő ( a két kábel is a helyén van ) Sierra MC 8780 3 G sim modemet nem tudom szóra birni . Minden drivert letöltöttem Gobi 2000 , One click internet , a Fujitsu gyártói oldalról Win 7 64 bitre , de a Win 7 az eszközkezelőben , továbbra is úgy látja , hogy mini card--- sárga háromszög --az eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve . A neten sem talál hozzá. Bevetettem a driver keresőket , azok sem .A Sierra honlapjáról meg szerintem ember nem tud leszedni drivert . Tömény szopatás.....2 napja kínlódom vele , pedig nem vagyok kezdő
Ha csak írnak és sokat kérdeznek írásban . Még képeket kérnek . Úgy fogalmaznak ,hogy mikor lehetne MEGNÉZNI és nem úgy hogy megvenni ,akkor nem jó ,vagy átlag piaci az árad. Ha jó az ár akkor csörgés és ,ha dugóba kerülnek. a kocsik tetején ugrálnak át mint a Belmondó ,nehogy lemaradjanak . :-
-
formula01
senior tag
válasz willow87 #11968 üzenetére
Hét elején vásároltam egy inspiron 3737 notit, és semmi problémám nem volt vele, nincs is, viszont kíváncsiságból csak leszedtem a hdd tune pro progit, hogy ránézze vele a hdd-re.
Mint mondtam, használat közben semmi gondom nincs vele, nincs lassulás, semmi, viszont a smart alatt azt tapasztaltam, a cirka 2 es fel nap használati időm mellett nagyjából 2 millió interface crc error-uz képest, hdd sentinel azt írja: A merevlemez állapota hibátlan, Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgetési vagy adatátviteli hibák sem.Most akkor mégis mi van, mi nincs? Érdemes ezzel foglalkozni, és visszamenni a boltba, esetleg garivesztés nélkül itthon megpróbálni valamit, vagy ne foglalkozzak vele?
Illetve arra kérném azokat, akiknek 3737, 5737, 3537, 5537-es gépük van hdd tune pro-ban rálesnének ők is smart fül alatt interface crc error sor count oszlopára? Kíváncsi vagyok másnál hogy alakul a szám, mert nyilván nulla kellene legyen, de érdembe problémát nem okoz, sérült fájlom nincs, ehhez képest meg 2 millió hiba hihetetlen sok.
Köszi előre is a választ.
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
Rivaul
addikt
Ahogy előttem is mondták, itt aprón hirdesd meg. Sőt többen vannak akik vesznek hibás laposokat. Keress rá a hirdetésekre. Esetleg bonthatod is s akkor többet kihozol belőle. Boltba bevinni badarság mert a felét nem kapod annak mint amit így összeszedsz.
-
Teemu
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan boltot, ahol felvásárolnak használt, hibás laptopot? Az alaplapot leszámítva minden működik és szép állapotban van. (Asus EEE 1000H.)
Vagy tudtok ajánlani valami topic-ot itt a PH-n ahol kérdezősködhetnék?Köszi!
-
HF77
őstag
heló
lenne egy ilyen gépem: Fujitsu Esprimo u9210
és a kérdésem az lenne, hogy hol tuok benne ramot cserélni?? sajna én nem találtam róla videót!
nem akarom az egész hátulját szétszedni...(mert gondolom ott)köszi
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
taip
senior tag
válasz Rivaul #11961 üzenetére
Igen, azt tudom, hogy a kártya többet is tud. Nem fogalmaztam pontosan.
Ha úgy szeretném használni, hogy egyszerre menjen a két képernyő (kiterjesztett asztal, vagy hogy hívják), akkor mit kezd a Windows az eltérő felbontású, sőt eltérő arányú kijelzőkkel?(Bocs ha ez már itt OFF).
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
Sziasztok!
Ha a notin van HDMI kimenet, akkor arra rá lehet kötni egy külső monitort, aminek 1680x1050-es felbontása van és DVI csatlakozója? (Persze egy HDMI-DVI átalakító közbeiktatásával.) Hogy lehet összehangolni a noti 1366x768-as felbontását az asztali monitoréval?
Még nincs meg a gép, azért kérdezem, hogy nehogy vásárlás után lepődjek meg.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
Rivaul
addikt
Noti összerakásnál ki lett felejtve a kijelző szalagkábelén a test kábel lecsavarozása. Megy így is csak érdekel hogy negatív következménye lehet-e?
-
KDSH
tag
Üdvözletem!
Tegnap vettem egy HP Probook 450-et.
Egy aprócska problémám van vele, pontosabban a billentyűzetével. A probléma egészen pontosan az, hogy az egyik gomb (a '.' , vagyis a ? mellett jobbra), kicsit furán viselkedik. Valahogy mintha jobban be lenne süllyedve, és nehezebb benyomni. Úgy értem, gépelés közben már többször jártam úgy, hogy például e-mail cím beírásakor kell lenyomnom a pontot de mégsem nyomódik le. Használhatónak használható, de érezhetően másképp (határozottabban) kell lenyomni, mint bármelyik másik gombot. A gépet még lehetőségem van visszavinni 3 napon belül. Az lenne a kérdésem, hogy ez a hiba megéri ezt?
Előre is köszönöm a segítséget! -
amdathlonxp
aktív tag
válasz Dell XPS #11951 üzenetére
Hp omnibook xe 4500,valamint pavilon ze4200? nem mai darabok de "sógornőm" kb facebookra használja így nekik jó volt,még tőlünk kapta pár éve és mostanában már sok gond volt vele így valahol örülök is a váltásnak.
Köszi még egyszer
[ Szerkesztve ]
-
Dell XPS
veterán
válasz willow87 #11952 üzenetére
FuSi megeszi a Brazos gépet, mert elképesztően gyenge, és alkalmatlan még általános használatra is (netezés). Én ennél erősebbel sem tudtam szinte semmit kezdeni. Mivel a barátod, így talán alkalmad lenne egy-két alkalmazást megnézni rajta, és utána Te is jobban látnád.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
willow87
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Fujitsu Esprimo V6555 típusú noti, ezzel a felszereltséggel:
Intel C2D T5870 2x2 Ghz
2x2 Gb DDR2 (single channel) RAM
nVidia Geforce 8200M G VGA
320Gb Sata winyó és az alap sallangok wifi etc.Egy barátom által lehetőségem lenne lecserélni egy Asus K53U C50 notira. Ennek a felszereltsége:
AMD Brazos C-50 - 2x1 Ghz
3 GB DDR3 (dual channel) RAM
ATI Mobility Radeon HD6250 WGA
320 GB Sata winyó és hasonló sallangok wifi, hdmi etc-Az Asusban lévű Brazos architektúra előnyei tetszenek nekem, a LED háttérvilágítású kijelző is az akkus üzemidő különbségekről nem is beszélve.
Játékok terén nincsenek nagy igényeim, de az a 2x1 Ghz nagyon nem tetszik.Sajnos nem vagyok tisztában az AMD C-50 APU képességeivel, a kérdésem az lenne hogy az Asus hardvere jelentősen gyengébb a jelenlegi Fujitsumnál, vagy kb elfuttatja ugyanúgy a jelenleg használt régebbi játékaimat és programjaimat? Tisztában vagyok vele h egyik gép sem egy gamer masina, de egy kis kikapcsolódás nem árt
Megtisztelő válaszotokat előre is köszönöm!
*CoD FAN* *GrandTheftAuto FAN* *Tiesto4Ever*
-
Dell XPS
veterán
-
-
Dell XPS
veterán
válasz Arlekim #11918 üzenetére
szia,
van természetesen különbség, sajnos nem tudom a pontos részleteket, de ránézek. Láttam már 60GB -os meghajtót 10-12k -ért, elképzelhető, hogy egyszerűbb megoldás lenne.
SSD: 220/200 Mb/s
(#11945) lajosx
(#11948) amdathlonxp : Sajnos van! Ahhoz képest, hogy elsőre azt ajánljuk általában ellenőrzésre (azért jó teszt!), simán lehet alaplap hiba.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz amdathlonxp #11943 üzenetére
Az a baj csak 30 pinesem van ,
2 lcd 2 szalagkábel és 2 alaplap van de akárhogy variálóm ugyan az a hiba mind két gépnél.Most vagy mind kettőben ugyan az a rossz vagy alaplapos mind kettő...
Amúgy ilyen alaplap hiba szerinted van hogy csak külsőn ad képet?Mert ilyen esetbe elsőre az lcd vagy szalagkábel jut eszembe .
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz Dell XPS #11942 üzenetére
Az a baj nem én szedtem le a lcd kábelt az alaplapról mert ezeket könnyű fórditva rádugni vagy ilyesmi,mivel kint van kép én arra tippelek hogy ki lett ütve a csatlakozó az alaplapon.bár az is fura hogy táp jön ki az inverternek mert ez egy dugós.
Nem értem de azt hiszem megtaláltam a megoldást vegyenek egy új gépet mert ennek lejárt az ideje.Whatsapp on keresetek légyszi!! +4915175260023
-
Dell XPS
veterán
válasz lajosx #11939 üzenetére
Gondolkoztam még rajta, mert meglepett, hogy közben SSD -re lett cserélve a meghajtó. Igazából a merevlemezre tippeltem, esetleg memória, de szerintem ezt látni, hallani kellene (videós segítség), mert így nehéz lesz, legalábbis nekem.
(#11940) amdathlonxp: Reset ezen nem fog segíteni, nekem olyan mintha az alaplapon lenne a hiba, ezért szerettem volna "kizártnak" látni az LCD panelt. Volt ilyen esetem, de nem jut eszembe a konkrét megoldása.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
h1mpi
félisten
Sziasztok! Ilyen problémával a 20 év alatt nem találkoztam.
Adott egy Dell N7110-es notebook ami alaplap és billentyűzet cserés volt gariban. Azon nem csodálkozok, hogy a win7 nem indult el, de azon igen, hogy nem tudom újra telepíteni se. A win7 feltolja a telepítendő fileokat és utána megáll... Ubuntu linux felmegy... Ötlet? Lehet a dvd is meghalt, mert linux pendriveról ment fel?! KösziFully electric lifestyle!
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz Dell XPS #11938 üzenetére
Szia
Ilyen kicsiben csak a 2 hp lcd-jét tudom variálni az a baj,de mind a két gépnél ugyan az a jelenség így nem jutottam előrébb
tényleg nem tudom esetleg alaplaposak,mert az alaplapon a tűk szoktak elgörbülni a csatalkozóban de az mind 2 gépnél jó,mind 2 szalagkábel gyalázatosan néz ki de megtörve nincs ,
esetleg beválhat egy resetelés szerinted?Whatsapp on keresetek légyszi!! +4915175260023
-
Dell XPS
veterán
válasz amdathlonxp #11935 üzenetére
Nincs ott Nálad egy panel amit próbálhatsz? Vagy a HP kijelzőjét egy működő gépre csatlakoztatni?
Üdv, Dell XPS
-
havri1
félisten
-
amdathlonxp
aktív tag
Sziasztok
Egy régi hp pavilon van nálam (bn.öm húgának a gépe)lehúzták az lcd kábelét az alaplapról és hiába dugták vissza csak a hátér világítás megy kép nincs....minden normálisan van összedugva átnéztem de nincs kép...
Azért is érdekes mert van nálam egy ilyen gép bontásra ami ugyan ezzel a hibával került hozzám kicsit szórakoztam vele de utána elkönyveltem hogy lcd,vagy szalagkábel hiba mivel kinti monitoron van kép mind két gép esetében.
Tudna esetleg valaki segíteni mi lehet a gond?Whatsapp on keresetek légyszi!! +4915175260023
-
Dell XPS
veterán
válasz havri1 #11927 üzenetére
SM- Busz:
1.) teljes áramtalanítás: akku és tápcsatlakozó eltávolítás
2.) power-gomb nyomva tartása: kb. egy percig
3.) 1-2 perc múlva indítás tápról (akkumulátort ne helyezd vissza (!)
Így van, a palmrest alatt van rögzítve, tehát nem okoz különösebb nehézséget. Elképzelhető, hogy megsérült, megtört, nem ül rendesen a csatlakozóban, szóval ezeket kell ellenőrizni.
Itthon is lehet szerintem, mivel nem gyakori az eszköz meghibásodása, így nagy öröm amikor el lehet adni touchpad-ot (végre).
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Toshiba Satellite Pro L300 -20L
Nem működik a TouchPad..Win telepítőnél nem is jelenik meg a kurzor, agombokra sem reagál. BIOSBAN Disableden volt. Enabledre raktam, de semmi, ugyanúgy nem működik.
Szerintetek mit kéne meglesnem?
Ezt lehet cserélni..?[ Szerkesztve ]
havri
-
Kbali
nagyúr
válasz Rodzser Mór #11922 üzenetére
Csak úgy tudod megoldani, hogy szerzel egy olyan Win verziót, ami eredetileg a gépen volt, a gépen lévő serial-lal pedig aktiválod.
Az összes többi drivert meg típus és oprendszer alapján le tudod szedni a Toshiba honlapjáról. Nem tudom, milyen régi a gép, de egy időben adtak hozzájuk driver meg utility lemezt. -
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
Rokonomtól megkaptam egy Toshiba notebookot. Eredetileg volt hozzá Win7 operációs rendszer és egy rahedli program. De a HDD-t megtartotta, mert rajta voltak fontos adatok, képek stb, így kellett vennem hozzá egy új HDD-t. Ő azt az op.rendszert már nem tudja használni, mert egy új laptopja van, csak külső HDD-ként használja. És szinte esély sincs rá, hogy odaadja azt a HDD-t. A gépen rajta van a windows sorszámos matrica, tehát minden legális.Ilyen esetben a gyártó (vagy importőr) elérhetővé teszi nekem az oprendszert és az összes szoftvert, amit a géphez adott eredetileg? Nem bánnám! Hiszen nincs semmi visszaélés vagy illegális felhasználás.
-
Sholom
tag
Sziasztok! A Toshiba C855-12L gépemen szeretném frissíteni a BIOS-t, hivatalos support oldalról. A problémám az, hogy hibaüzenetet kapok:
"Current platform have secure boot feature, it must provide NV storage location by IHISI interface. The authenticate variables will be modified or cleared by flash process"
Utána ha Okéra, ha X-re megyek, újra betölt a flashelő program és onanntól már engedné a flash-t! Secure boot kikapcsoló nincs sehol a BIOS-ban már 5x megnéztem.
-
Arlekim
aktív tag
válasz NiceFire #11919 üzenetére
Próbálj szerezni egy feszültségben (V) és áramban (A) közel, vagy teljesen azonos tápegységet, és próbáld ki. Ennek kellene megelőznie a gép teljes szétszedését, hiszen ha a baj mértéke olyan, hogy szét kell szedni, jó eséllyel amatőrként nem fogod tudni javítani, vagy csak alaplap cserével.
Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
NiceFire
csendes tag
Sziasztok!
Már kb. egy héttel ezelőtt ezzel a kérdéssel jelentkeztem itt, kaptam két választ amiket köszönök, most újra leírnám:
Toshiba Satellit L300 laptop magára lett hagyva és mire visszatértem hozzá kikapcsolt. Be akartam kapcsolni, de csak a sárga akku töltetlenség jelző villant fel párszor, aztán semmi. A gép közben rá volt dugva a hálózatra, a töltőn keresztül. Kivettem az aksit csak a töltön volt rajta így már a sárga led sem csinált semmit. Szét szedtem a laptopot a csatlakozón be megy az áram.
Mit nézzek még meg, mi lehet a hiba oka? A töltőn is átjön az áram. Azt nem tudtam mérni, hogy mennyi,ha ez számít. Aki tudna segíteni tegye meg. Mit kell megnézni, esetleg milyen értékeket kell mérni és hol? Amennyiben ez így nem eszközölhető akkor elnézéseteket kérem, de kezdő vagyok ebben.
Köszönettel!
-
Arlekim
aktív tag
válasz Dell XPS #11916 üzenetére
Köszi!
Megtaláltam, úgy 2600ft környéke, free shipping.
Ettől függetlenül még aggódom. Vajon a zif, és a sata meghajtók között van méretbeli eltérés? El fog férni ez a nem flexibilis cucc, ott ahol eredetileg szalagkábel volt. Jó kis gép a 2530p, de vajon megér e ennyi vesződséget, és ha minden klappol is, fölé tudunk e menni az eredeti 16Mb/s csigulásnak "Original hdd is ultraslow"Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
Arlekim
aktív tag
HP 2710p gyárilag 1,8" zif hdd-vel szerelt. Az ilyen hdd-k, ssdk vagy nincsenek, vagy nagyon drágák.
Meg lehet oldani hogy ezt a csatlakozót
Lecseréljük olyanra, amin legalább egy nyamvadt ata, vagy esetleg sata port található?Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
őstag
Sziasztok.
Van itt nálam egy lenovo noti.Ha elindul az op rendszer és betölti a kezdőképernyőt a gépből ciripelő síproló hangot hallani mi lehet baja?vagy ez normális? Ha mozgatom a kurzort azt is simán hallani.Volt már valakinek ilyen gondja?
-
wineZ
csendes tag
-
ozzzy21
csendes tag
Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem! Acer aspire 7741G-6426-hoz szeretném leszedni a drivereket és ebben kérnék segítségét hogy honnan a legegyszerűbb és ha esetleg valaki tudja linkelni azt nagyon megköszönöm. windows7 64 lett telepítve az eszközre.A segítségeket előre is köszönöm.
-
TheProb
veterán
Nem nagyon kéne!... Laptop hűtő így se arra van tervezve, hogy huzamosabb ideig hűtse a terhelt vga-t.. Nekem pl nyáron így főtt meg a gépem alaplapja és az oc-zva se volt, szerencsére cserélték garba
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
wineZ
csendes tag
Üdv! Adott egy Dell 3537! Benne egy Intel HD4400, és egy Hd8850M VGA, kérdés a következő, hogy tudnám a Radeont kicsit overclockolni?
Nem vagyok elérhető itt sűrűn! hivjatok telón 06202837813
-
béke
aktív tag
Hali volna egy HP nc6120-as gépem ami bekapcsolásnál Power on keycode-ot kér,
Végignéztem jó pár youtube-ot
Próbáltam olvasni az érthetetlen külföldi oldalakat megoldásokat de nem működött egyik sem lehet ezzel kezdeni valamit vagy törjem ketté és elfelejti ??
Előre is köszi bárkinek ha valaki tud segíteni meghálálom.Alá írás :)
-
Chabi
aktív tag
válasz uszkart #11903 üzenetére
ha nem számít az ár akkor nvidia, de ha igen akkor szerintem a radeon hd 8800 + ok a jó választás, különösen a 8970.
Sony Xperia M4 aqua+ Dell Inspiron 15R 5537 Silver (FHD), Intel core i7-4500U 1,8 Ghz(2 Cores, 4M Cache, up to 3.00 GHz), 8 Gb DDR3, Amd Radeon HD8850M 2Gb, 1000 Gb Hdd (5400 rpm)
-
Impressa
őstag
válasz ligeti8 #11904 üzenetére
Üdv,
Van benne védelem, de ahogy megszakítod az áramkört, onnantól kezdve nem fogja engedélyezni a chip a cellák töltését. Ha mégis sikerül megoldanod (külső táppal), akkor még mindig ott vagy, hogy a töltésciklus-számláló nincsen nullázva, így ha eléri a maximumot, akkor megint csak letiltja a cellák töltését, hiába újak.
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
ligeti8
csendes tag
Tiszteletem minden kedves fórumozónak !
Olyan kérdésem lenne, hogy a gyári dell 5110 esem 6 cellás akkujában a cellákat simán ki tudom cserélni ( tehát szétszedés után újat rakok bele házilag) vagy számolnom kell valami olyasmi blokkoló timer chippel mint a tinta patronokban ?
Köszönöm a válaszokat előre is !
Bizonyos esetekben mindenre igen !
-
uszkart
tag
Hi!
HD8870 vagy GT745M?
Köszi!
-
Kozs
tag
Reggelt!
Olyat csinál a notim,hogy gondol egyet,eltűnik a kép 2 sec múlva kattan egyet(szerintem a HDD) visszajön a kép,de be van zárva minden,csak az üres asztal jelenik meg,utánna gond nélkül megnyithatok bármit,és folytathatom. Energiagazdálkodásban kivan kapcsolva,hogy a merevlemez bármikor is leálljon,biosban szintén,windows 8 operációs rendszer van rajta(legális). Ez miért lehet?
[ Szerkesztve ]
Olyan nincs,hogy valami nem sörnyitó
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo V330 15.6" FHD / Magyar bill. / i5 8250U / 8GB DDR4 / 256GB M2 SSD / Windows 11
- Lenovo ThinkPad T430 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I WIN10
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 11CPU/14GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Macbook Pro 14" M1 Pro 8C CPU/14C GPU/16GB/512GB Silver DE
- HP USB-C dock G5 L61609-001