Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
Az normális hogy egy kb 2 éves laptop ventije jóval hangosabb mint újkorában?
Konkrétan anno nem is lehetett hallani, most meg zavaróan hangos.
Lenovo G770.
Vagy csak valamelyik driver őrült meg esetleg? Sajnos nemtudom de a notiknál a bios úgy vezérli a ventit hogy nem lehet belenyúlni mint a desktop gépeknél, jól gonolom? Legalábbis a szokásos progikkal nekem nem sikerült.
Előre is köszi a helpet. -
törölt tag
Sziasztok! mi lehet a gond ha a laptop kikapcsolás után pár perc múlva vagy azonnal újra is indul...??? sűrgős válasz érdekelne. köszönöm.
-
Sev!er
aktív tag
Sziasztok! Egy olyan gondom lenne, hogy most vettem egy lenovo ideapad z510-et amivel minden okés kivéve a wifi. A legújabb wlan driver van fent rajta (intel wireless-N 7260-as az adapter) és összevissza ingadozik vele a wifi jelerőssége, sebessége. 120/10es netem van és a letöltési sebesség nem megy sose 20mbit felé de legtöbbször csak ilyen 1-2 mbites eredményt mérek letöltési sebességnek a speedtesten. Viszont a feltöltési sebesség az szinte mindig normális 9-10 mbit között van. Az előző laptopomon (ASUS) ha ugyanazon a helyen ahol használva volt kb 5-6 éve, azzal 60-70mbites sebességet mérek letöltésnek mindig. A feltöltés ugyanúgy 10 mbit. Próbáltam mindent állítgatni pl.routeren is csatornákat állítani, tűzfalat lelőttem, drivert frissítettem, megnéztem másik böngészővel, de semmi nem segít. Valakinek esetleg ötlet? Hardwer hiba lehet esetleg? Köszi szépen előre is.
-
törölt tag
Sziasztok! Olyan probléma van, hogy a asus laptopomat nem tudom kikapcsolni és leállítani teljesen mert újraindul azonnal vagy percek múlva...
nagyon zavaró h már többféleképpen próbáltam kikapcsolni de mindíg újra indul...mi lehet az oka?? már az energiasémákat is beállítottam mégsem sikerül..windows7 starter van rá telepítve.ott lehet a hiba?köszönöm.
-
Nixon18
senior tag
Hello!
Megoldható valahogy wifin a képernyőmegosztás laptop és tv között? Vagy nagyon lassú lenne a netkapcsolat miatt? Mert pl youtube-os párosítás simán működik. Ilyen alapon a képernyőmegosztásnak is mennie kellene. -
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy van egy Ati Hd 3400-es 256MB GPU-val szerelt laptopom, ennél a nem dedikált Intel HD 4000 GPU erősebb vagy gyengébb?
Köszi
-
FRENK1988
veterán
Bajban vagyok.
magas frekvenciájú hang jon a HDD felol. A rendszer Megállt a laptop a beépített merevlemez tesztelő nem látja a hdd-t. Mi lehet a gond?
meghalt a HDD? -
Petyus87
aktív tag
Sziasztok!
Jobb helyet nem találtam ezért itt kérdezném.
2 hónapja vásároltam egy Dell laptopot, szeretnék mikrofonos fülhallgatót venni, mert TS-en panaszkodnak rám, hogy halk vagyok. A problémám, hogy nincs a gépen csak egyetlen egy fülhallgató jack bemenet, a legtöbb mikrofonos füles pedig olyan, hogy 2 jack csatlakozóból áll (1 a mikrofon, 1 a füles). Láttam USB-s változatot, de ritka, és horror drága.
Kérdésem az lenne, hogy egy jack átalakítóval ami pár Forintos tétel megoldható a dolog, vagy pedig egy külső USB hangkártyát kell vegyek?
Köszi előre is a segítséget! -
szabonagyur
félisten
Jaa így már értem, hogy félted a cuccot. Én a szomszédodban vagyok és ott is ilyen a koli meg az egész így már értem, mondjuk az enyémet nem nyúlták még le pedig kamera meg semmi sincsen. A GPS rész, hogy működik? Ez engem is érdekelne így elvben. Mert gondolom ha nem valami nagyon beépített eszköz a gépen belül akkor tök mindegy mivel aki lenyúlja egyből kiveszi.
-
K90
csendes tag
válasz
szabonagyur #11081 üzenetére
Hát, 27én házibuli/születésnap ahová megkértek, hogy vigyem el, mert az övék lehalt de Skype-os üdvözlet is lenne, viszont csak a házigazdát ismerem. Egyébként meg albérlet és egyetem Hollandiában, óriási épülettel és kamera csak a kijáratoknál van.
A visszaszerzésben segít a CompuTrace, mert van GPS, ~nonstop mobilnet meg minden ami ahhoz kell. Az adatokra ott a TPM és a kódolt merevlemez. -
szabonagyur
félisten
Szia
Milyen koli az ahol egy Kensington zár nem elég ahhoz, hogy valaki csak megfogja az asztalról és elvigye?
Meg a fizikai védelmet a szoftveressel elég nehéz összehasonlítani szerintem. Mivel te először úgy írtad, hogy a géped félted, utána meg mégis programokról kérdezel amik max az adatodat védik szerintem, meg biztosítás is de gondolom nem olyan egyszerű érvényesíteni azt sem. -
K90
csendes tag
Üdv,
Először is bocs, hogy ide, de a témába vágó [topic] halott, nekem meg 27-én esedékes a dolog.
Egy kimaxolt Dell Latitude E5430 boldog tulajdonosa vagyok és szeretném ha ez még sokáig így is maradna, ugyanakkor előfordulnak helyzetek mikor Kensingtonnal is féltem otthagyni.
Még vásárláskor beruháztam egy Intel Anti-Theft licencre, de a McAfee-nak köszönhetően egy hulladék az egész, másfél napomba került mire újra hozzáfértem az adataimhoz. (Azóta be is jelentették, hogy Discontinued, de a kutya nem írt róla egy sort sem a szaksajtóban)
Aztán rákérdeztem a Dell ügyfélszolgálatán a CompuTrace-re, de konkrétan az volt a válaszuk, hogy "ne merjek a BIOS-ban hozzányúlni, mert már rontott el gépet, amiben csak alaplapcserével állt vissza a rend és azt is csak jófejségből csinálták meg". Namost a CompuTrace démonban nem hiszek, az alulképzett supportban annál inkább.
Van bárkinek tapasztalata a LoJack for Laptops CompuTrace szolgáltatással/programmal?
Összeakad bármivel (nekem spec jó hosszú NOD32 licencem van, azt megtartanám.)?
Elérhető egyáltalán itthon, vagy be kéne hazudni, hogy Európa szerencsésebb felén élek?Most $99.99-ért 3 évre elég korrektnek tűnik és tartalmaz $1000-s biztosítást is, jó lenne ha jó lenne.
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
Dell XPS
veterán
válasz
Fecamester #11078 üzenetére
Lementett tartalomból, már nem működik sajnos az oldal.
Kimaradt (ATI): HD3450, HD3470, HD3650
Szerintem jobban jársz ha rákérdezel, hiszen a típusnál annyiszor felmerült a csere kérdése, hogy fejből megfogja mondani Neked.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Fecamester #11074 üzenetére
Értem, szokásos kényszer-upgrade és nem bővítés. Nincs sajnos erre mód, kell a VGA hozzá.
(#11054) Toobee: nézd meg live Linux alatt is esetleg, hogy kizárhasd a hardver problémát.
-
Sev!er
aktív tag
Sziasztok! Egy olyan gondom lenne, hogy adott egy új laptop (lenovo ideapad z510) és wifin keresztül szeretném használni. A legújabb gyári WLAN drivert feltelepítettem. Sikerül csatlakozni a routerre (TPLINK WDR 3600 - legújabb gyári fw), működik rendesen, viszont csak ma vagy 4x kellett "hibaelhárítást" csinálni a laptopon mert ledobott a netről. Miután megcsinálom a problémamegoldást utána megint működik rendesen. Viszont elég idegesítő, hogy ezt csinálja. Az előző asus laptoppal nem volt ilyen gond. Valakinek ötlet? Köszi előre is!
-
Dell XPS
veterán
válasz
Fecamester #11053 üzenetére
Szia,
Megnéztem, elvileg az alábbi kártyákat fogadja (Acer 5720; Nvidia VGA) :
MXM II. Nvidia: 8600gs ,8600gt, 9300gs, 9600gs, 9600gt,
A leírásod alapján olyan mintha nem fogadná el a gép a modult, esetleg próbálj Bios -t frissíteni ha még nem tetted volna meg. Nem tudom egyértelműen kijelenteni, hogy hibás a VGA. Arra nem emlékszem, hogy a 96XX -es szériához nem kellett esetleg VBios, próbálj rákérdezni a kollégánál aki sok-sok éve foglalkozik MXM -es modulokkal.
-
Vikt0r
aktív tag
sziasztok
Lenne egy most vásárolt új toshiba c55 laptop. Windows 7 van rajta az akkumulátor fel van töltve nincs elhasználódva, windows energiatakarékosság beállításokba be van állítva, hogy aksiról mennyen ha lehúzom a tápkábelt akkor még is ki kapcsol a laptop. Mi lehet a probléma?
-
Peetry
senior tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy dell latitude 2 éves laptop, tehát van még rá 1 év gari.
Ha én itthon kicserélem benne a hdd-t ssd-re, akkor ugrik szerintetek a gari? Vagy ilyen beavatkozás nem érinti?köszi előre is
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
mihu91 #11040 üzenetére
Ugyan ezt a kerdest tettem fel en is par napja, majd egy kulfoldi forumon megtalaltam mitol volt a baja.
Csak nekem 0,8Ghz-en ment a proci.A tolto csatlakozot huzd ki, varj par mp-et, majd rakd vissza.
Ha nem erzekeli rendesen a toltot, akkor leveszi a legkisebb orajelre a procit. -
xcds
őstag
válasz
MATEO6600 #11060 üzenetére
Ez nem igaz. Ha sleepbe rakod, akkor áramot fogyaszt, viszont azonnal használható szinte, ha felébreszted. Laptopoknál a fedelet arra szokták állítani, mert, amikor lecsukod, akkor úgysem használod, akkor meg minek menjen.
Viszont ha akksiról megy, sleepben is lemerül, csak lassan. Van még a hibernálás, akkor is onnan folytathatod, ahol abbahagytad, csak kicsit lassabban éled föl, mint sleepből, mert a ram tartalmát kiírja hdd-re majd indításkor visszatölti. Ez viszont ugyanúgy nem fogyaszt áramot, mint ha ki lenne kapcsolva.
-
Impressa
őstag
Igen, kevesebb áramot vesznek fel, mint a HDD-k. Persze, HDD mellé SSD-t is be tudsz tenni, vagy akár a helyére is, a merevlemez, meg mehet a DVD megható helyére, ha nem használod.
(#11061) Mercutio_ egérpad kábelét kihúzod? bár az lehet hibát fog jeleni, de ebben, most nem vagyok biztos.
-
MATEO6600
őstag
Köszi, nem volt hiba, minden felment alapból.
Másik egyszerű kérdésem:
Nekem valamiért az rémlik, hogy a laptopokat használat után nem kikapcsolni kell, hanem sleepbe tenni, mert a boot túl sok energiát fogyaszt. Ez igaz? Ha lecsukom a képernyőt, akkor sleepbe rakja alapból. -
Mercutio_
félisten
Fujitsu A532 notin, hogy lehet letiltani a tapipadot?
Biosban nincs ilyen funkció, eszközkezelőben nem lehet tiltani, csak törölni, de azt következő inditasnal újra felrakja
-
Toobee
veterán
Sziasztok!
Egyik pillanatról a másikra elhallgatott a netbookom és a 3,5-es kimenetén sem szólal meg. Windows-ban látom, hogy kap jelet, csak nem szólal meg. Drivert leszedtem, újraraktam, de semmi változás. Win7 32bit, Thinkpad X60.
-
Fecamester
csendes tag
Sziasztok! Acer aspire 5720zg. Videókártya csere után a gép bekapcsol, de fehér, fekete, piros, sárga színeket váltogat ciklikusan a képernyő és hibát jelez. Kérdésem, hogy vagy rossz kártyát (nem belevaló) vettem vagy a kártyának van valami baja? Amit vettem bele: VG.9MG06.001Köszi a válaszokat!!
-
<Soulfulfan>
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Toshiba Satellite P100 laptopom NVIDIA® GeForce™ Go 7900 vga kártyával.
A minap egyik pillanatról a másikra elment a kép és csak csökkentett módban volt hajlandó képet adni,de újra bootolás után semmi.
Csükkentett módban leszedtem a drivert és eltávolítottam a hardvert az eszközkezelőben.
Ezután bootolt és van kép is a szabvány vga driver segítségével.
Ahogy visszateszem a gyári drivert nem lesz kép...
1024x768 a max felbontás.
A notim 17"-es és 1440-es felbontásban használtam a 16:9 képarány miatt.
Most az 1024 széles,ám lapos képet ad így nagyon nem jó.
Mi a gond a vga kártyával:
Van javítási lehetőségem,vagy cserés?
Minden segítőszándékú hozzászólást,esetleg pü-t nagyon szívesen veszek.
1000x köszönet. -
VIBO
őstag
Sziasztok.
Most szereztem be egy Fujitsu LH532-t.
Hol találok infót akksi optimalizálásról?
-
Impressa
őstag
válasz
geckowize #11036 üzenetére
Akkor a telepítő jó, nem szóltam...
Ha a telepítést követően csinálod a particionálást, akkor nem lesz vele gondod. Nem a rendszer stabilitását "veszélyezteted", hanem az adatokat, amit már rámásoltál esetleg, meg a telepített programokat. Hányszor csináltam olyat, hogy kezdett fogyni a C meghajtó szabad területe, átméreteztem nagyobbra, egy jól belakott rendszert, és időnkét volt nemulass...
Amin elsiklottam, érdemes lenne a HDD-t megnézned Sentinellel, hogy minden okés-e a lemezzel. (található-e gyenge, illetve hibás szektorok)
-
Apollo17hu
őstag
kösz a segítséget
-
xcds
őstag
válasz
Apollo17hu #11044 üzenetére
Nem kell állítgatni semmit. Kell kábel, mert wifin elég lassú és rá kell dugni a rooter sorszámozott lyukaira a gépeket.
De ha idő van, wifin is átmegy. Meg kell osztani, amit át akarsz másolni és mehet a menet.
(#11045) MATEO6600: Eszközkezelőben nézd meg, van-e még felkiáltójeles hw. Meg, hogy minden működik-e.
(#11046) rii: Innen?
-
rii
nagyúr
egy HP Pavilin DV7-esen egyszercsak kiment az ezsközkezelőben a Wi-FI (sárga háromszögben felkiáltójel)
UTP-n valszeg lenne net, de nincs most UTP kábelünk ))))-.
szenvedek már egy 2 órája
a HP oldalán megtaláltam azAtheros 2011 Wireless LAN illesztőprogram -ot, SP52131.exe néven, de folyton rosszul töltődik le ... van hogy 7 és van hogy 20 megásként ... és egyikse jut tovább egy hibaüzenetnél ...tudna valaki linkelni Atheros AR9285 802.11\g\n Wireless Network Adapter-hez drivert?
))))-. -
MATEO6600
őstag
Sziasztok!
Új vagyok laptop témában, most vettem az első laptopom. (lenovo b590)
Win 8.1 fent van, annyi lenne a kérdésem, hogy kell-e külön gyártói honlapról drivereket felraknom?
Hivatalos oldal sajnos nem megy most, innét néztem: [link]
Ezek közül kell valamit felraknom, vagy a Win8.1 az update-tel mindent elvégzett helyettem? -
mihu91
csendes tag
Üdv!
Van egy Samsung Atív Book 2 intel i-5 3230m 2.6-3-2Ghz-es turbo boost procival.
Problémám: Eredeti a win8-am és lefrissített 8.1-re...amióta ez megtörtént azóta a processzor csak 1.2Ghz-en hajlandó futni, mindegyik sémában hiába van 100%-ra állítva a processzor akkor is marad a 12x100...
Valami ötlet hogyan tudnám visszaállítani hogy rendesen menjen ? -
xcds
őstag
válasz
Apollo17hu #11038 üzenetére
Sztem, ha van rooter, mindkettőt rá kell dugni és hálózaton keresztül átmásolni a legegyszerűbb. Vagy kölcsönkérsz egy külső vinyót...
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Van két notebook: egy Win XP-vel, egy pedig Win 7-tel. Az XP-s gépről kellene néhány tucat GB-nyi adatot átmenteni a másik gépre. Mi ennek a legegyszerűbb módja? (Pl. érdemes-e - egyáltalán össze lehet-e - kötni a két gépet?) Az XP-s gépben van DVD-író is végső megoldásként, de nem biztos, hogy még működik.
-
semetka
őstag
Azok a notik amiknek nincsen WIN8 támogatása és szeretném felrakni a win8-at rá, akkor drivert hol találok hozzá? Esetleg az update leszed mindent?
-
ventorbe
csendes tag
Sziasztok! Remélem jó helyre írok, szóval a probléma a következő:
Van egy Acer Aspire 5536G notebook, a töltőjét ha bedugom (nem a gépbe, csak a fali aljzatba) a töltőn lévő led felvillan, aztán folyamatosan elalszik, és a töltő a géphez dugva nem tölt. Egyik ismerősömnek egy töltőjét kipróbáltam az én gépemmel és azzal tölti minden gond nélkül, tehát gondolom a töltő a hibás. Esetleg valakinek van valami ötlete, hogy meg lehet-e javítani, vagy kuka? Ha kuka, akkor tudtok ajánlani olyan oldalt, ahol lehet venni olcsón ilyen dolgokat?
Előre is köszi: Bence.
-
Rivaul
addikt
válasz
amdathlonxp #11013 üzenetére
Őt keresd a problémáddal, nála jobb tanácsot nem kapsz ilyen ügyben. Ha még is benézted s nincs más választás akkor javít is nagyon korrektül.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Meklod #11024 üzenetére
Szia,
Sajnos a jelenség az GPU hiba, ahogy NEMO1968 kolléga is jelezte feléd. Amikor nem bírja el az illesztőt, azaz megszűnik a kommunikáció, az eléggé tipikus videokártya hiba.
(#11027) dlor: Nagyon szívesen! VGA kimeneten próbáld meg légy szíves ismételten, mert egyébként nem nagyon fogsz tudni belépni pl. a Bios Setup-ba sem. Szvsz így menni kellene!
-
dlor
tag
válasz
Dell XPS #11015 üzenetére
Hát közben indult a karácsonyi menet , így már csak hét végén fogom tudni ezt kipróbálni :-) Köszönöm a tippet. Kimenetek : 2 kimenetet is bedugtam :-) az egyik egy svhs másik pedig egy monitorkábel.
Viszont most ahogy kutakodok az emlékeimben mintha múlt héten próbáltam volna ezt a lehetőséget és nem történt semmi :-( Azért reménykedem benne hogy csak rosszul emlékszem. Kérdés Ha esetleg a gyorsbillentyűk nem is voltak engedélyezve akkor buktam igaz ?:-) -
Sziasztok!
Adott egy Sager P150HM noti,benne egy gtx460m vga-val! Tegnap játék közben egyszer csak elsötétült a kép, ezután restart és "kék halál" folyamatosan....
Csökkentett mód,hibakeresési mód, javítás......eredmény mindig ugyanaz a "szép kék képernyő"!
Win7 újrainstall....egészen addig minden rendben ,míg az nvidia driver fel nem megy,ezután szétesik a kép és újraindul a noti. Integrált vga nincs gépben csak a 460M.
Amíg a driver fel nem megy addig valami szabvány vga-nak ismeri fel a win7, 14mb memóriával ,ami ugye hülyeség,mert 1.5gb-os a vga.Ami aggaszt,hogy az aida64 is ugyanezt írja ki, aminek elvileg látnia kellene ,hogy gtx460m van a gépben.
Kérdésem az lenne,hogy meghalt a kártya vagy esetleg még lehet valamit kezdeni vele? Vga bios frissítés?
A vicc,az hogy addig nincs kép szétesés ,meg semmi hibajelenség,amíg az nvidida driver fel nem megy,de sajnos anélkül használhatatlan a noti!
A válaszokat/tanácsokat előre is köszönöm! -
semetka
őstag
-
Impressa
őstag
válasz
geckowize #11014 üzenetére
Hali!
Szerintem, telepítsd fel a wint, és utána csináld meg a particónálást a win lemezkezelőjével, szerintem.
Nekem 1180eh csücsül a polcon, de én rövid időn belül megváltam a Vistától, és win 7-re váltottam, de nekem nem volt gond a telepítésnél... Lehet a win telepítővel is probléma lehet, ha még nem használtad soha....(#11018) NEMO1968 Neked is.
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Lenovo G550 laptopomhoz keresek hűtőpadot. Milyet vennétek? Valami belépőszintűt szeretnék, pár ezer Ft-ért. Azért kell, hogy nyugodt szívvel letehessem az ágyra.
-
NEMO1968
őstag
Sziasztok!
Jól tippelek,hogy ez GPU hiba?
Csökkentett módban,és már a BIOS-ban is ilyen.
Külső monitorral nem volt lehetőségem kipróbálni.[/L]
-
Dell XPS
veterán
Szia,
Van egy-két dolog amit nem értek, de pl. milyen kimenetről csatlakoztál? Ctrl+AltGr+F7, Ctrl+Alt+F7?
Remélem sikerült mesét nézni a leányzónak..
(#11008) Fecamester: közelebb lehetne kerülni a válaszhoz (remélhetőleg), ha elmondanád milyen MXM-es modult vásároltál a géphez.
-
geckowize
őstag
Hello!
Van egy HP Pavilion dv5-1190eh FT157AKC notebook. Erre egyszer akartam telepíteni úgy Win7-et, hogy partícionálni is akartam, azonban mikor feltelepült az OS, újraindítás után befagyott a kép bootolásnál, a HP logónál. Ezt még garanciálisan megjavították, visszaküldték WinVista 32 bittel (4GB ramból 4GB-ot lát, úgyhogy ennek örültem), azonban mára már használhatatlanná lassult megint a rendszer, így megint a Win7 telepítésére adtam a fejem.
Mit csináltam rosszul anno? Inkább ne particionáljak? Van valami recovery partíció, amit akkor elrontottam? -
amdathlonxp
aktív tag
Sziasztok
Már nem szándékoztam ide írni karácsony előtt de mégis ...szűkségem lenne egy kis segítségre
Átmeneti megoldás ként vettem egy lg flatron képcsöves tv-t személyesen mentem érte ott a srác bekapcsolta fél percre rendbe volt minden lecipeltem a 4.ről sétáltam vele vagy 500m az autóig majd fel a 10 re itthon bekapcsoltam tökéletes kép hang majd egyszer csak elkezdett magas frekvencián sípolni folyamatosan ..hangerőtől mindentől függetlenül............szóval nézhetetlen mit tudnék vele csinálni mert a kép a hang rendben van csak sípol tudnátok adni valami gyors szervizes tanácsot..?
már lekaptam a hátulját de nem tudom honnan jön a hang.......
ha 30 percig ki van kapcsolva utána kb 5 percig nem sípol gondolom addigra melegszik be valami ami ezt a hangot adja ki
Tanácstalan vagyok,most haza cipeltem a szemetet? -
800.henrik
senior tag
válasz
szabonagyur #11009 üzenetére
Nem régi gépről szedtem le a pasztát, ÚJ 775-s hűtőn volt
. Raktam rá másik Windows-t, most jó
-
szabonagyur
félisten
válasz
800.henrik #11001 üzenetére
Amúgy ne csodálkozz, hogy a géped forró meg minden amikor össze vissza csinálsz mindent rajta... cpu-ra nem azt raksz amit kell, aztán régi prociról szeded le... Komolyan mondom szegény géped már sajnálom, tákolt windows, tákolt hardverek...
-
Fecamester
csendes tag
Sziasztok! Acer aspire 5720zg. Videókártya csere után a gép bekapcsol, de fehér, fekete, piros, sárga színeket váltogat ciklikusan a képernyő és hibát jelez. Kérdésem, hogy vagy rossz kártyát (nem belevaló) vettem vagy a kártyának van valami baja? Köszi a válaszokat!!
-
Dell XPS
veterán
válasz
zalman90 #10991 üzenetére
Elvileg javítható, de a gazdaságosságot nehéz nekem megállapítani, mert itt a Te szempontjaid érvényesülnek. Érdemes árajánlatot kérni, esetleg véleményezést is mellé, és azután mérlegelni tudod, hogy belevágsz vagy másikat veszel. Általában 15K árnyékában meglehet oldani, de nem minden eseteben sajnos (bevizsgálás (!). Szvsz többet nem érne meg, ha hosszabb távon gondolkodnál benne, akkor vegyél másik gépezetet.
-
modern
aktív tag
válasz
amdathlonxp #11005 üzenetére
hm azt hittem csak sata-s van , köszi és kellemes ünnepeket fórumozók
-
semetka
őstag
Asus laptopnál mikor megnyomom az esc-t a biosban és kihozza hogy miről bootoljak akkor 3 választási lehetőség van. HDD, ODD, meg van olyan hogy UEFI ODD. 3. lehetőség mit jelent ? Mi a különbség a sima ODD és az UEFI ODD közt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- Remek áron eladó 13 generációs új Msi Modern 14 laptop/i7/16gb/512ssd/Intel iris Xe/Fhd/Ips/Garanci
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3/Intel i5-11320H/16GB/512SSD/RTX 3050 TI 4GB/Gari
- HP VICTUS Gamer laptop /i5-12450H/16GB/512 GB SSD/RTX 3050 4 GB/144Hz/
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- SzoftverPremium.hu