Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.kristof
senior tag
válasz
donjohnson #11197 üzenetére
Nincs ilyen. Nagy nehezen felbírtam erőltetni a .netet de a driver még mindig nem akar.
Lehet reinstall lesz a windowsnak.
-
törölt tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Laptop hűtő takarítás SOS
8 éves szegény, gyári, csavarhúzó nem érte.
XIV Bosnyák tér környékén lakom.
Hova menjek? Valami megbizható hely, és
megvárnám ha lehet.
Elöre is köszönöm a segítséget. -
donjohnson
addikt
válasz
t.kristof #11196 üzenetére
tedd fel kézzel a net framework 4.5-öt és próbáld úgy telepíteni a legfrissebb drivert.
a lassúságra pedig: bios-ban nem látsz olyan beállítást, hogy max performance on ac? -
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Most vettem egy Lenovo G505s laptopot és olyan gondom lenne hogy amikor töltőn van a gép akkor lassabb minden játék rajta. Ez beállítási hiba vagy ez normális? Illetve ismerősöm hasonló tudású MSI gépén a WOT lazán megy, még ezen 30fps körül..esetleg ez is vmi beállítási hiba lenne? (gyári cd-ről raktam fel az ati drivert, legújabbat nem bírtam mert a .net framework 4.5-nél megállt a telepítés) -
crysis88
tag
Sziasztok.
Adott egy HP 2D03SQ notebook [link] ami a tegnap előtt lett vásárolva.
Windows 7-et szerettem volna rá telepíteni , de akkor jött a meglepi amikor a HP oldaláról le akartam szedni a drivereket , ugyanis csak windows 8 es 8.1-hez vannak driverek.
Na mondom egye fene barátkozzunk meg a 8.1-gyel , feltettem , de úgy latom ehhez is rosszak a driverek.
A probléma a sok apróságon kívül az lenne hogy az Istenért sem tudom kiválasztani hogy a HD 7450M-et használja az Intel integrált helyett
Könyörgöm segítsen valaki -
válasz
jahatpersze #11192 üzenetére
szia,
akkumulátoros üzemmódban is adott a probléma, vagy csak hálózati táplálás esetén?
-
jahatpersze
aktív tag
válasz
NEMO1968 #11191 üzenetére
Szia!
Ez a nyekergés mindig jelen van, már akkor kezdődik amikor bekapcsolom a gépet, de a win7 még el sem startolt. Nem számít a hangerő, mindig zenél, viszont csak halk zenénél hallom, mert a nagy hang elnyomja. Szokott lenni alapzúgás nagyobb hangerőnél, de ez nem az, és csak a jack kimeneten csinálja a külső hangszóróknál nem hallok ilyet. Majd megpróbálom gariztatni! Köszi!
-
NEMO1968
őstag
válasz
jahatpersze #11190 üzenetére
Szia!
Ez minden hangerőnél megvan,vagy csak nagyon feltekerve?
Próbáld meg gariztatni.
Egy jó készülékben(legyen az bármilyen hangot kiadó kütyü),semmiféle zajnak,zörejnek nem volna szabad lenni.
Esetleg max.hangerőn egy nagyon halk sustorgás,mély zúgás. -
jahatpersze
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Lenovo B590-et. Csak most vettem észre, hogy a hangkártya halkan, de állandó jelleggel ciripel vagy nyekereg (nem alapzúgás!) a jack kimeneten, bármilyen fülest is rakok rá. Szerintetek próbáljam meg szervizeltetni, vagy azt fogják mondani, hogy ez nekik nem hiba? (Linux alól is csinálja, és gyakorlatilag mindig, ha feszültséget kap a hangkari.) Köszi szépen!
-
osszaki
tag
válasz
szabonagyur #11186 üzenetére
A hivatalos honlap ott vérzik el, hogy az OS választó fülnél nem lehet mit választani. UK oldalon se, szóval nem régió fail. Win8as cuccok nem mennek fel :/
-
osszaki
tag
Hali! Asus K55VJ notebookhoz csak win8 support van? A hozzá adott lemezen csak win8as driverek vannak, de egyszerűen nem hiszem el, hogy a Win7et hiába raktam fel rá mert driverek nélkül semmit nem tudok csinálni. Elég csak a netet megemlíteni... Létezik ez? /win8 volt eddig rajta, de utálom, gondoltam jó lesz a win7 ismét, de úgy érzem elfelejthetem a lapin.../
-
NEMO1968
őstag
válasz
Mikika #11177 üzenetére
Szia!
Meg kéne nézned,rendesen a helyén van-e az antenna.
Esetleg próbálj meg csatornát váltani.
Megpróbálhatsz másik drivert is a WiFi-hez.
Próbálj meg egy másik WiFi modult szerezni bele egy próba erejéig,ill. kipróbálhatod egy USB-s WiFi vel is.Ezúton szeretném megköszönni minden kedves fórumozónak egész éves segítségét a hozzám hasonló láma felhasználók nevében.
Remélem a jövőben is legalább ilyen eredményesek lesznek a PROHARDVER fórumai.
Jó mulatást az év utolsó napján!!! -
Sev!er
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap felment a win 8.1 a laptopomra (lenovo z510). Minden tökéletesen ment, viszont ma amikor be akartam kapcsolni ez a hibaüzenet fogadott: VIDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR és kék halál volt. Lenovo honlapjáról szedtem le a 8.1es drivereket (kivéve az INTEL VGA driverét, mivel azt alapból felrakta a win8.1). Mit ronthattam el? Mi a teendő?
Köszi
-
semetka
őstag
Tegnap kitakarítottam öcsém laptopját (K52-es Asus) állandóan pörgött és melegedett. Aida 100%-os terhelésnél proci 95 ig ment fel és 6000!-et pörgött. Elviselhetetlen volt. Azt hittem újra kell pasztázni, de nem kellett. 3mm-es por volt a hűtő előtt, persze hogy nem bírta kinyomni a meleg levegőt.63 fokos alapjárat helyett 45 fok lett , 100% nál meg max 70 fok. Venti fel se kapcsol, sőt ma egyszer le is állt, csak lestem.
Bocsi a regényt.
-
anti12
újonc
Sziasztok. Segítséget kérnék, remélem jó helyre írok.
Adott egy vadi új Lenovo G700-as Notebook. Win 7 Ultimat-et raktam rá. USB-ről telepítettem, fel is ment minden gond nélkül. Azt hittem szinte semmi dolgom nem lesz, eddig ehhez voltam hozzászokva. Hát nem így történt. A hangon kívül semmi nem települt. Telepítőlemez nuku, csak egy 64 bit-es, Win8-hoz való lemezt adtak. Másik gépemen egy pendrive-ra leszedtem az összes szükséges Win7 drivert a gyártó honlapjáról, majd szép sorban elkezdte felpakolni. Nem is volt gond, csipset, videókari, hálókártya, minden felment, kivéve a bluetooth és a wifi. Az előbbinél elindul a telepítő, végigvisz szépen, extracting files, majd finish, utána pedig a következő hibaüzenetet vágja a pofámba, "A Windows nem találja a(z) 'c:driversWLAN' fájlt. Ellenőrizze hogy helyesen írta-e be a nevét, majd próbálkozzon újra". (agy@asz!!)A wifi-nél ugyan ez a helyzet, kivéve hogy semmi hibaüzenet nincs, hanem a finish után egy pillanatra felugrik egy fekete ablak, majd semmi.
Átlagos felhasználó vagyok, de egy rendszer telepítést meg szoktam oldani. Ha valami gondom van, a neten általában megtalálom a megoldást. De most már három napja kínlódok vele. Túl vagyok 4 újratelepítésen, és egyszerűen nem jutok vele semmire. Ha valakinek esetleg van ötlete, szívesen fogadom. Előre is köszönöm. -
Mikika
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Fujitsu Siemens Amilo M6450G tipusú noti Windows XP vel.
A WiFivel van gond. Látja a routert de nem csatlakozik azt mondja hogy a kapcsolat blokkolva vagy hatótávon kívül van, végig túrtam minden beállítást de semmi rosszat nem találtam. Mi lehet a gond?
Köszi Miki -
rabbit87
tag
Sziasztok fórumozók!
Olyan nyűgöm volna, hogy szeretném ha hangosabb volna a laptop belső hangszórója!
A gép egy Lenovo ideapad G570 GL.
A gép full hangerőre tekerve is (az eszközkezelőben és a lejátszókat is) olykor elég halk.Egyetlen médialejátszó van, ami rádöbbentett, hogy többet is tud a gép az a VLC. Ott ugyanis 200%-ra lehet tekerni a hangerőt, így már élvezhető vagyis inkább hallható a hang normálisan.
Kérdésem, hogy van-e erre valami utólagos program, ami a teljes rendszer hangerejét megemelné, nem csak az adott lejátszóban?
Köszönöm minden segitőnek!
Boldog új évet nektek!
-
szabeska
addikt
Sziasztok! Le kellett cserélnem a HP 8530W -ben a HDD-t, eddig egy 7200-as volt benne, az új egy WD 5400-as. Minden szép és jó, egyetlen játéknál tapasztalok hibát, amit eddig nem: League of Legends, talán mert sok fájlból dolgozik, a kommentár hangok elcsúsznak, megakadnak, később töltenek be, beakadnak és többször "játszódnak le egymás után". Ez betudható a HDD forgási sebességének? Van rá megoldás, hogy kiküszöböljem ezt a "hibát"? Áthelyezni a merevlemezen, vagy bármi? Köszönöm!
-
Dell XPS
veterán
válasz
dangerzone #11168 üzenetére
Nincs közötte sebességkülönbség, mert messze nem tud ilyen lehetőséggel élni, még a SATA1 sebességét sem éri el. SSD meghajtónál lényeges lehet, itt nem. Kompatibilis visszafelé, így működik fog természetesen.
-
Dell XPS
veterán
válasz
gerenda110 #11145 üzenetére
~15K általában a javítás. Kisebb műhelyek, szervizek, ez alatt is vállalnak, de ez nem minden esetben jelent minőségi különbséget! Érdeklődni kell, a fórumon kaphatsz erre vonatkozó segítséget, referenciát illetően is.
(#11147) FlashLed: Integrált a dGPU az alaplapra. Egyébként a szériában nem található MXM -es modul, és a HD7670 minden laptopban integrált. Core i7 -es processzor nagyon tud fűteni, (pl. nem ehhez tervezett notiknál) ezért érdemes monitorozni, de nem gondolnám, hogy megfelelő hűtés mellett problémákat jelentene. Említett vezérlők integrálva vannak a processzorban.
(#11150) zolisx4: szerver-gépről és hálózatról, amennyiben nincs hozzá Dell külső optikai meghajtó, illetve kábel. USB -ról nem lehet, mert nincs vezérelve az alaplapról.
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
5400 rpm-es laptop vinyók között mekkora sebességkülönbség van a sata 2 illetve 3 között?Illetve a sata 3-as csatolófelületű vinyó működik, ha sata 2-es csatlakozóm van a laptopban?
-
btudos
nagyúr
válasz
donjohnson #11164 üzenetére
Megvolt a videó is, amin láttam hogy nem lehetetlen a küldetés, de egyébként service guide alapján dolgozom, az a bevált módszer. A probléma nem is ezzel van, csak az ODD mögötti sarokban a két csavarral ami nem akar kijönni.
NEMO1968: Köszönöm, megpróbálom
-
donjohnson
addikt
válasz
btudos #11162 üzenetére
szétszedős videót néztél róla?
-
btudos
nagyúr
Sziasztok,
adott egy Acer Aspire 5742G, bár ez igazából annyira nem is fontos. Takarítás, pasztázás miatt szedném szét, de az alján az egyik sarokban van két csavar, ami ugyan simán forog, de sehogy nem lehet kiszedni, mágnessel sem, így viszont nem is jutok tovább a szétszedésben.
Van valami ötletetek, hogy a lehető legkeveseb rombolással hogyan lehetne ezt megoldani? Megfúrni nem szeretném, mégiscsak notebookról és fő tartóelem csavarjáról van szó.
-
FlashLed
senior tag
Kössz mindenkinek...
-
Sev!er
aktív tag
Sziasztok!
A problémám a következő. Vettem egy lenovo ideapad z510es laptopot, felraktam rá a win7et és minden működik szépen, kivéve a wifi. Folyton belassul, ledobál a netről, változtatja a jelerősség minőségét, sebességet (egyszer 300mbit/s, máskor 12 mbit/s). Először router hibára gondoltam (most vettem egy új TP LINK WDR 3600-at), viszont megnéztem ugyanazon a helyen ahol használva van a notebook a régi laptopom és azzal meg fixen 60-70mbit/s sebességet mér a speedtest, amíg az új 5-10 között. Állítgattam én mindent, próbáltam leszedni a wifi drivert, aztán felraktam a legújabbat de a helyzet változatlan. Sőt most már inkább még lassabb lett a net, alig hozza be az oldalakat. Ez hardweres hiba lehet, vagy amiatt lehet, hogy win7 van rá felrakva és nem win8/8.1? Mert ha lehet köze ahhoz, hogy win7 van és nem 8 akkor felrakom rá a 8.1et és megnézném úgy is, viszont ha azt mondjátok, hogy nincs köze ahhoz akkor nem szórakozok egy reinstallal, mivel van jobb dolgom is
Köszi szépen előre is!
-
pockhome
senior tag
válasz
amdathlonxp #11156 üzenetére
De nem bootol be optikáról, mert bedobja ezt a fentebb írt hibaüzenetet
-
vmarci1
csendes tag
Üdv, van egy Hp pavilion típúsú gépem. Egy amd A4-5150 2 magos APU processzorom van és elvben egy integrált Amd radeon hd 8350G és egy Amd radeon hd 8670M 1 GB kártya a gépben. Azt manuálisan is be tudom állítani, hogy melyik Videókártyát használja a gépem? mert eléggé szaggatnak a régebbi játékok is ha esetleg játszani van kedvem. A boltban azt mondták automatikusan átvált a gépem arra a grafikus vezérlőre amire kellene. A cpuz ban is csak a 8350G-t mutatja. A gép HP Pavilion 17-e051sh. A választ előre is köszi
-
Mr.Wiking
tag
Windows 8-on amikor valamit telepíteni vagy eltávolítani akarok, a Windows Installer kiírja hogy ERROR 2503 és 2502. mit tegyek?
-
pockhome
senior tag
válasz
amdathlonxp #11153 üzenetére
Ezert nem ertem en, mert a BIOSban tokeletesen megjelenik hogy 120GB stb...
Viszont akkor le kellene formázni elotte, mert igy nem jut el addig se hogy bebootoljon a win telepitolemezrol. Hogyan tudom ezt megoldani? Biosbol nem lehet leformazni? -
dlor
tag
válasz
Dell XPS #11015 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Végülis ez a billenytűkombináció nem működött sehogy sem, de sikerült átállítanom a megjelenítőt máshogy :-) Egy ugyanolyan intel alaplapi cuccról lemásoltam a folyamatot és billenytűzettel vakon odalépegettem és beállítottam :-) nem a legtutibb módszer de bejött :-)
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
pockhome #11151 üzenetére
Szia
Szerintem hdd hiba vagy telepiteni kell.....esetleg bios beállitások
bios-ban látszik a hdd?ott mit ír ki pontosan ?
Illetve ezer éves p3 asoknál volt olyan is hogy csak azzal a rammal indult az oprendszer amivel telepítve volt ez csak az 1 es slot-ra érvényes..Illetve nem tudom milyen bios van rajta de nézd meg hogy a hdd-nél mit ír ki auto-ra vagy hdd re kell állítani.
-
FRENK1988
veterán
válasz
gerenda110 #11145 üzenetére
Általában 10-20k között szokott lenni attol függően hogy kérsz-e hozzá vmifele védelmet
-
pockhome
senior tag
Sziasztok!
Gericom ezeréves noti, a hiba a következő:
The file is possibly corrupt. The file header checksum does not match the computed checksum.
ezt írja ki bebutulás helyett.
ha kiveszem a winyót, akkor kóser, csak akkor ugye nem tudok vele kezdeni semmit...
külföldi fórumokon azt írják hogy RAM hiba, kicseréltem, próbáltam benne 4 különbözőt, minddel ugyan ez a hiba jön elő.
Mit lehet vele kezdeni?Előre is köszi!
-
zolisx4
őstag
Sziasztok
Egy olyan dologba futottam amire nem találtam megoldást .Szóval Dell latitude C400,Tönkre ment a hdd ki is cseréltem de nem tudom telepíteni ,se usb és külső cd-dvd ről sem lehet.Hiába állítom a biosba be hogy arról induljon nem jó az f12 re kiírja hogy miről lehetne indítani de ott nem szerepel se usb se külső meghajtó ,.
Van valakinek ötlete mert sürgősen szükség lenne a gépre . -
borics96
csendes tag
Hello!
problémám lenne....mégpedig vettem a napokba egy dell inspiron 3537 laptopot és felrakosgattam rá a drivereket..a quickset-tel van gondom :/ mégpedig nem tudom állítani a fényerőt (igen tudom melyik bill. kombináció, de sajnos csak kijön a kép ami jelezné, de nem történik semmi)
Valami bevált megoldás?
köszönöm -
DiamondBack
senior tag
-
FlashLed
senior tag
Senki semmit nem tud erre? : [link]
-
Ice&Lime
veterán
válasz
amdathlonxp #11143 üzenetére
jó kösz, egyébként ledes a kijelzője.
csak az az érdekes, hogy egy egyáltalán nem "régi" darabról van szó. -
dozzer
tag
Szevasztok!
Problémám következő: Lőn egy Toshiba Satellite c660 1x4 laptopom ami bekapcsolástól egészen a rendszer felállásáig fehér képernyőt mutat ami ugrál össze vissza közben bekockásodik. VGA problémára gyanakszom, de más véleményére is kíváncsi vagyok! Csak netezésre van használva de eközben is szokott szétcsúszni a kép. A kérdésem az lenne hogy ebben a laptopban cserélhető a vga mert nem nagyon találtam erről infót?! Köszönöm a válaszokat!
-
Ice&Lime
veterán
válasz
amdathlonxp #11138 üzenetére
Azt hiszem úgy is csinálja, amikor jobban kihajtom a kijelzőt.
Egyébként volt egy monitorom, elég régi volt már és annál volt ilyesmi, hogy az osd menüben, amikor 70 alá állítottam a fényerőt akkor kezdett szabálytalanná válni a fényerő.
Olyan pislákolás jellegű a dolog.
Ilyenkor mi van, mit cserélnek, gondolom jó lenne a kábelt is és az invertert is, hogy ne kelljen kétszer szátszedni..? -
válasz
DiamondBack #11139 üzenetére
szia,
igen, van.
a 32 kontra 64 bit jellemzően nem probléma.
milyen wifi eszköz eszközli a hálózatot a két munkaállomás között?
az ipc címek kiosztása megfelelő? azonos (al)hálózat...stb? -
DiamondBack
senior tag
Sziasztok!
Van lehetőség laptop és PC között fájlmegosztásra wi-fi-n keresztül?
Próbáltam már otthoni csoportot mindent de nem sikerült, nem látja egymást a két gép.a noti: Acer aspire 5742G win7 64bit
a pc pedig az adatlapomon lévő win 7 32 bitLehet probléma hogy az egyiken 32bites a másikon 64-es van?
Esetleg ha van ideje valakinek le tudja írni lepésről lépésre a teendőket?Előre is köszönöm !
-
Dell XPS
veterán
válasz
gerenda110 #11136 üzenetére
akkor szerviz (BGA -ás üzem), ha ez lenne a szándék.
-
Ice&Lime
veterán
Elitebooknál érdekes dologot figyeltem meg, hogy alacsonyabb fényerőnél olyan, mintha a fényerő ingadozna. Ez miért van illetve gondolom nem normális dolog?
Inverter vagy micsoda? Kicserélésénél ez megszűnik, mennyire kell komolyan venni?Este szoktam leginkább észrevenni, amikor sötétben használom csökkentett fényerővel.
-
Dell XPS
veterán
válasz
gerenda110 #11126 üzenetére
Nézd meg légy szíves HDD, ODD, akku nélkül felváltva egy-egy memória modullal, slot -ot is cserélve közben. Ha nincs változás akkor vezérlő hibás a noti, és csak egy reball vagy chip csere segíthet rajta. Sajnos a chipset alapján esélyes.
-
Dell XPS
veterán
-
dReFiX
senior tag
Hali. Ebbe a régebbi laptopba [ SATA I ] vajon bele tudnék rakni egy ilyen SSD-t [ SATA III ]? Mert nemsokára cserélve lesz a vas, viszont HDD már haldoklik benne és arra a 3 hónapra már nem akarok HDD-t cserélni benne az SSD viszont jó lenne a következőbe is, ha ebbe is bele menne esetleg. Köszönöm !
-
FlashLed
senior tag
Sziasztok
Egy két amatőr kérdésem lenne!
Nemrég vásároltam egy HP Pavilon G6-2240SH laptopot.
Na most ebben ivy bridge cori 7i + HD4000vga és pluszba egy radeon 7600-as kártya van.
Akárhol keresem a neten,nem találom,hogy ez a radeon alaplapra van integrálva,vagy ez külön kártya e benne?
Ha külön kártya akkor milyen csatlakozású MXM?Aztán még az érdekelne,hogy ugye itt az integrált IGP a proci mellett van, tehát lényegében már nincs mitől tartani,hogy megfő az alaplap ugye?
Mert a north bridge is, igp is a proci része ha jól tudom?! -
gerenda110
aktív tag
válasz
amdathlonxp #11127 üzenetére
igen sötét marad. de régebben egyből indult. most kezdte el.. 3 óra kell neki. fn +escre meg villog a power button. Bios resetet próbálok csinálni
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
gerenda110 #11126 üzenetére
Szia
lehet alaplap hiba is.mikor újra indul ahogy írtad többször is akkor a kijelző sötét marad? -
gerenda110
aktív tag
válasz
jahatpersze #11125 üzenetére
Szevasztok!
Van egy Acer Aspire 6530 Notim, És bekapcsolás után folyton újra indul. Kb 3 óra újra indulgatás után bekapcsol nagy nehezen. Tehát bekapcsolni bekapcsol 3 óra után. Addig meg csak bekapcsol a led,és a venti felpörög. de biosba sem tudok belépni. Valami ötlet? -
Impressa
őstag
válasz
jahatpersze #11122 üzenetére
Hali!
Ha a HDD helyére teszed be, akkor nem kell semmilyen keret, ha viszont az ODD helyére szeretnéd berakni, akkor erre lesz szükséged. -
Zirowe
nagyúr
válasz
jahatpersze #11121 üzenetére
Igen, mindenképpen használtat szeretnék, köszi, akkor majd megnézem és írok megint.
-
jahatpersze
aktív tag
Valaki meg tudná mondani, hogy egy ilyet hogyan lehet egy Lenovo B590-es laptopba szerelni? Milyen keret kell hozzá?
-
jahatpersze
aktív tag
válasz
Zirowe #11120 üzenetére
Konkrétan abba a gépbe, amit linkeltél max 2x2GB DDR2-es 667MHz-es RAM megy. Kezeli a 800MHz-est is, de azt is csak 667MHz-en, így elég bele a 667-es. Én használtam venném, nagyon drágák most a RAM-ok. Pontos géptípus alapján lehetne csak megmondani milyen megy bele, mert a proci+chipsettől függ.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, lány ismerősöm laptopjába kéne ramot bővítenem.
A gép hp550 vagy hp500-as, ezt nem tudja pontosan (sajnos nincs előttem a gépe), jelenleg 1gb ram van, és ezt szeretné lecserélni 4gb ramra (2x2).
Vajon milyen ram kell bele? -
kisorosz
tag
Szisztok!
Az lenne a probléma, hogy a laptopomon Acer aspire 5732z a képernyő világítása nem működik, vagyis ezt gondolom, mert ha megvilágítom a képernyőt akkor látszik a kép. Az elején csak bekapsolás után ment a még egy darabig a világítás, aztán menet közben ment el, visont most már be se kapcsol a fény. Fénycsővek halhattak meg, vagy mi probléma lehet? -
Atomixx
aktív tag
válasz
szabonagyur #11113 üzenetére
Üdv
G500
közben találtam sok infot, később le lesznek tesztelve. [link] + hsz-k. Talán működni is fog úgy ahogy kellene -
NEMO1968
őstag
válasz
Ferdzsoo #11105 üzenetére
Igen,lehet hogy segìtene a pasztázás,de az is lehet,hogy csapágyas a venti.
Megpróbálhatod kicsit megolajozni,vagy WD 40-el megkenni.
Lehet hogy halkìt rajta,és akàr 1 évvel is kitolhatod a csere idejèt.
Èn fecskendővel tűvel csinálom,ìgy csk oda jut az anyagból,ahova kell.
A WD 40-ből üdìtőskupakba nyomok kicsit,ès úgy szìvom fel. -
Ferdzsoo
addikt
-
Mercutio_
félisten
válasz
jahatpersze #11097 üzenetére
Ez nem synaptic-os így nincs a driverben olyan kezelofelulet.
Feree13: 2 év alatt elég sok szöszt osszeszedett már az a hűtés, én bevinném egy notiszervizbe illetve ha még garis márka szervizbe takaritasra. Biosban lehet bizonyos notiknal annyit állítani, hogy hűvösebb legyen legyen a gép vagy csendesebb a hűtés, illetve hőfok függöen menjen vagy fix sebességen.
-
Atomixx
aktív tag
Üdv
Adott egy új Lenovo noti. i5 4GB 1Tb
Intel + Ati 5870 2GB VGA
Mi a módja a VGA driver installnak hogy működjenek is rendesen. Intel driver fenntvan, de az Ati felkiáltójeles az eszközkezelőben. win7 64bit
Lenovo oldaláról szedett driver van fennt. Adtak hozzá driver lemezt, arról se jó
Van valami trükk?thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- Remek áron eladó 13 generációs új Msi Modern 14 laptop/i7/16gb/512ssd/Intel iris Xe/Fhd/Ips/Garanci
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3/Intel i5-11320H/16GB/512SSD/RTX 3050 TI 4GB/Gari
- HP VICTUS Gamer laptop /i5-12450H/16GB/512 GB SSD/RTX 3050 4 GB/144Hz/
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!