Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
modern
aktív tag
Sziasztok!
A minap vettem egy HP Compaq nc4010 subnotit és az lenne a kérdésem, hogy sok helyen olvastam, hogy nem lehet bele tenni 2x1gb ramot max 2x512mb-ot. Ez igaz?
-
ati012
őstag
válasz
800.henrik #10997 üzenetére
legfelső cpu
utána vagy egy chipset vagy egy gpu. Feliratozásból rá tudsz jönni.
utána meg ami kimaradt -
800.henrik
senior tag
válasz
800.henrik #10996 üzenetére
-
800.henrik
senior tag
Sziasztok!
Egy laptopban (Dell 1545) A CPU-ra, és a GPU-ra mi kell? A GPU-n GAP-PAD van, így 40 fokos. A CPU-ra raktam GAP-PAD-ot, és felment 90fokra, hűtőpasztával 70fok... Mi kell rá?
-
mustang92
újonc
Üdv.
Lenovo y510p laptopot fogok vásárolni,csak nem tudom milyen specbe:1.verzió:
intel core i7 4700MQ 3,4GHZ turbo proci
8 GB ddr 3 ram
geforce gt 750m 2 gb2.verzió:
Intel core i5 4200M 2.5 GHZ
8 GB ddr3 ram
geforce gt 755 Sli 2 gbaz ár ugyanaz.Az sli felé hajlok,de nem tudom az i5-ös proci elég e a mostani játékokhoz.Szerintetek?
-
dlor
tag
Sziasztok, átküldtek ide a kérdésemmel :-)
Van egy pár éves notim Lenovo c200 aminek már elromlott a billentyűzete ezért csak usb billenytűzettel használtam. tehét nincs fn+f6 most meghalt a monitor is :-) Szeretném berakni a tv alá a gépet de nem tudok külső megjelenítőre átváltani mert ahhoz ugye be kellene lépnem az intel extrem graphics 2 -be :-) ja persze bios sem elérhető így :-) Az egyetlen visszajelzés a hangszóró mert hallom hogy betölt az operációs rendszer :-) xp. Van valami billentyűkombináció amivel át tudnám váltani a megjelenítőt ? Ami még szóba jöhet az phonemypc Androidos alkalmazás. Ha a gépre telepített szervert el tudnám inditani akkor nyert ügyem lenne :-) Arra még emlékszem hogy win bill fel fel fel fel enterrel bejön a futtatás csak hiába írom be hogy phonemypc.exe hibaüzenettet dob. Ezen is és más gépen is. Sajnos billenytűzetre vagy monitorra most nem tudok költeni :-) Bármilyen segítség jól jönne főleg mert van pár játék a gépre telepítve amit szeret a kislányom na meg nagyon sok mese :-) Elnézést hogy fárasztalak titeket a hülyeségeimmel de meg kellet próbálnom ezt hátha itt tud adni valaki valami hasznos tanácsot.
-
DeFranco
nagyúr
apósom fujitsu AH531 laposán a bal touchpad gomb nem csak kattint, hanem léptet is lefelé egyet
beállításokban nem látom ennek nyomát, eszköz eltávolítása nem segít, csökkentett módban eltávolítás nem segít, driver újrarakás nem segítha eltávolítom a drivert, és valami generic cuccot tölt be, akkor nem léptet lefelé (meg persze nincs görgetés meg ilyenek, de ez alap) de amikor automatán újrateszi magát, és kéri az újraindítást, akkor igen, onnantól kezdve megint csinálja
ha felcserélem a gombokat (tehát balkezesre állítom a touchpadot) akkor is a bal oldali gomb léptet lefelé...
ennek ellenére úgy gondolom, hogy szoftveres a gond, mert generic driverrel nem csinálja... a gyártó oldaláról frissen leszedettel viszont igen... megbolondulok már, hogy nem jövök rámegoldottam a lila weather widget bugot, eltávolítottam 6 spyware toolbart, lefuttattam az elmaradt 28 frissítést, de ebbe beletört a bicskám
-
KISDUCK
addikt
válasz
afromonkey #10989 üzenetére
Lehet, hogy a vga váltással van a baj. Most volt egy friss cikk a logout-on, hogy problémás az intel és más vga-k közötti váltás. Próbálj meg drivert cserélni.
-
afromonkey
csendes tag
Sziasztok!
Van egy toshiba sattelite l850-13u-m. AMD Radeon™ HD 7670M videókari van benne. Az a gondom, hogy mikor játszani akarok, minden játék szaggat mint atom, kivéve ha a catalyst control centerben beállítom az AMD power playt O.o
Viszont ha ezt megteszem akkor artifact ( zöld madárlábnyomok a képernyőn ) majd kékhalál egy idő után. MI a fos van? -
Mike...
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Van egy FSC xi1554-es notim, amiben gyárilag Ati x1900-as MXM3-as vga van.
Beletettem egy nvidia gt9700m kártyát, hibátlanul működik, kivéve a monitor kimenetét a gépnek,
amióta ez a kártya van benne nem megy ki jel a DVI és svideo csatlakozón.
Ezt hogy tudnám orvosolni, miért lehet?
Elvileg az MXM csatlakozó pin kiosztása ugyanaz nem? -
Impressa
őstag
válasz
MinionFlasH #10983 üzenetére
Szia!
Ment pü. -
MinionFlasH
senior tag
Sziasztok!
Kaptam egy gyerekek keze között lévő Asus eee1000H netbookot, működött, mire visszafordultunk már nem volt kép, hibajelenséggel!
Lényeg, bekapcsolom ledek égnek, vinyó bekapcsol kép sötét marad! Ramot, majd hdd-t kiszedtem úgy se ment...
Szétkaptam alaplapi elemet kimértem az jó, chipsetek bekapcsnál langyosodnak, de a proci jég hideg
!
A kérdésem mivel nem ismerem őket eee pc-nél nincs olyan bios frissítés hogy pen drive megnyomok 2-3 gombot és frissíti, mert ugye kép-élet nincs benne?
BGA-s lehet a proci? Szerintetek érdemes megcsináltatni, illetve ha igen akkor hol, mennyiért?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
S-IW
tag
válasz
PR0JECTNR56 #10980 üzenetére
Szia!
Olvasd el! -
VIBO
őstag
válasz
donjohnson #10979 üzenetére
-
PR0JECTNR56
addikt
Sziasztok!
Egy Lenovo G510 a problémás eset a következő főbb specekkel:
- i5-4200M (Haswell)
- 6Gb Ram
- AMD 8750M 2Gb
- Windows 7 Ultimate 64bitA probléma "természetesen" videókártya fronton jelentkezik. Beszereztem a gyártó oldaláról a legfrissebb drivereket, de a Catalyst-ot képtelenség működésre bírni, maga a videókártya váltás nem működik a beépített intel és a dedikált AMD kártya között. A Catalyst driver újratelepítése során pedig csomaghibával lep meg a program és crash-el. Nagyon bosszantó a dolog, bármilyen segítséget szívesen veszek. Az itt leírtak alapján próbáltam alkotni valamit, de nem működött.
Előre is köszönöm.
-
VIBO
őstag
Milyen notit ajánlotok 100k körül?
Zenélésre, kis játék, hosszú üzemidő.
-
zalman90
őstag
jóestét . valakinek ötlete ?
samsung nc20 notebook
bekapcsolom , de semmit se csinál , fekete kép , csak az egyik led világít , pedig elvileg bootloláskor többnek is kellene
venti meg a vinyó ezek pörögnek , kipróbáltam másik rammal is , ha monitort kötök rá ott sincs kép
-
n42
tag
-
Lucky04
csendes tag
Sziasztok! Asus N55S notebookban, hogyan tudok LCD kijelzőt cserélni? Sajnos nemtaláltam róla videót/leírást.
-
online1986
tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni hozzáértőktől, hogyan tudnám a BIOS-ban elérni az advanced menü rejtett dolgait?
Samsung NP370 AMI UEFI bios valaki már próbálta már?
Előre is köszönöm! -
xcds
őstag
válasz
amdathlonxp #10960 üzenetére
Sztem azon a frekin már nem stabil a proci. Ilyenkor visszább veszik és megint teszt. Azért ezek a laptopok nem igazán tuningra lettek kitalálva.
(#10969) rooland: Nem.
-
rooland
senior tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés:
Lenovo G580-as laptopunk töltője elveszett. A laptopon megnéztem 20V 4,5A-t az inputja.
Van egy régi tökéletes IBM T20-as laptop aminek a töltője belemegy a Lenovoba és 16V 4,5-t az outputja.
Használhatnám vele ideiglenesen?
Gyors help plz!Köszi!
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Hp notikhoz van olyan szoftver ami letölti és/vagy frissíti a gép drivereit? A gépen win8.
-
csusza`
senior tag
Sziasztok!
Lenovo ThinkPad X230 BIOS problémám merült fel, ennek megoldása érdekében fordulok hozzátok segítségért.
Nemrég kaptam meg a notit elotelepitett win8proval. Szokas szerint a bios beállításokkal szerettem volna kezdeni. Ellenben egy par opcion kivul szinte minden szurke, lockolva van. Gondoltam en, hogy ez az uefi + win8 kapcsolatra vezethető vissza, ugyis megy bele egy ssd, majd jol ujra telepitjuk. Ugy lett, ssd be, win8.1 uefis telepitessel fel, a szituacio ugyanaz.
Utana olvasgattam par helyen, ahol azt irtak, hogy offolni kell a securebootot, amit a win8 imád, de egyrészt az is lockolva van, masreszt mar eleve disabled.
Talalkoztatok mar ilyennel? Hogy egy datum/ido nem allithato?
-
smog86
senior tag
Sziasztok!
Van egy új TOSHIBA Satellite C55-A-19D laptop ami csak 53%-ig hajlandó töltődni, mi lehet a probléma?
Kell a Toshibákhoz valami program ami az akkut kezeli? Vagy csak szimplán sz@r gyárilag?
Win 7 x64 -
kopke20
újonc
válasz
Buci21 #10862 üzenetére
Szia! Feltelepitettem ezt a virtu Mvpt majd az ujraiditas utan egy szomoru smile fogadott szep kek hatterrel! Csokkentett modban nem tudom elinditani, rendszervisszallitas nem mukodik,telepitolemezem nincs(eloretelepitett gep), es lustasagbol nem is csinaltam magamnak, szoval most meg vagyok love! Valami otlet? Vagy idulhatok Windowst venni?
-
Sev!er
aktív tag
Sziasztok! Az mitől lehet, hogy az újonnan vásárolt lenovo z510esem kék halált halt miközben telepítettem a windows updater által fontosnak ítélt frissítéseket? Aztán bekapcsoltam és semmi baja nem volt, újrakezdtem a frissítést és mind felment hiba nélkül. (win 7 x64) köszi előre is
-
semetka
őstag
Tegnap a lapos egy kékhalállal állt le. Hogy lehetne kideríteni hogy mi okozta? Létrehozott valami minidump mappát.
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
amdathlonxp #10958 üzenetére
13 perce megy a teszt végiig szépen 60 fokon van 2002mhz röl 1995mhz re állítottam
és nem melegszik. -
Dell XPS
veterán
válasz
Mustangjones #10955 üzenetére
Van Win7 támogatottsága a laptopnak.
-
Mustangjones
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi HP Probook (i5-4200m) használható Windows 7 64bit oprendszerrel? Mert hallottam egy ilyet, hogy más csak Windows 8-cal megy, de én ezt nem igazán akarom elhinni.
Előre is köszi!
-
xcds
őstag
válasz
amdathlonxp #10953 üzenetére
Nem yt-al kell terhelni, hanem vmi programmal.
63 fok az semmi. Attól nem kellett volna leállnia. Sztem ink nem bírja a proci a 2Ghz-et, vedd visszább egy kicsit. 80 fölé, ha nem megy negyed óra stressz teszt után sem, akkor nincs gond.
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
amdathlonxp #10952 üzenetére
63 fokra ment fel 5 perc alatt majd le állt azt hiszem nem kísérletezek.
-
xcds
őstag
válasz
amdathlonxp #10950 üzenetére
Terheld le 100%-ig és nézd a hőfokokat. Ha nem akar megfőni, akkor jó.
-
amdathlonxp
aktív tag
Sziasztok
[ezt]
jó ötlet ez szerintetek?Csinált ilyet valaki ha igen nem veszélyes ez egy kicsit?itt egy jó link
http://prohardver.hu/tema/azonnali_kerdesek_oraja_4/hsz_60548-60548.html
-
Sev!er
aktív tag
Sziasztok! Vettem egy z510es laptopot és most telepitem rá a win7et. Minden drivert felraktam már rá amiket a gyártó honlapjáról szedtem le a megfelelő op rendszerhez, viszont a vga drivert nem engedi mert azt irja hogy előbb Intel drivert kell felrakni? Ez most hogy is működik? Mivel nvidia 740es vga van benne gondoltam, hogy csak az nvidia drivert kéne felrakni de akkor ezek szerint szedjem le előbb az intel vga drivert (még ha nem is az alap integrált intel vga van benne) és utána az nvidiát? Vagy hogyan kéne? Köszi!
-
rii
nagyúr
válasz
donjohnson #10907 üzenetére
már tegnap reggel meg is vettem köszönöm!
csak annyi a munka h még csak 1x tudtam bekapcsolni, de nagyon patentnak tűnik!
nem volt időm visszajelezni hamarabb, de köszönöm a segítésget! -
gooool
őstag
Sziasztok!
Ma jött meg az új notim (adatlapon pontos leírás), be is laktam, drivereket, amik fontosak voltak felraktam, de a HD7670M-et nem tudom működésre bírni...
Az integrált Intel HD4000 megy, de ez az Eszközkezelőben felkiáltójeles, nem indítható státuszban van, és semmilyen Catalyst drivert nem tudok telepíteni, hogy az észlelje...
Mit lehetne tenni?Köszi a segítséget!
-
jaja1981
addikt
válasz
animatrix11 #10931 üzenetére
Házilag nem igazán javítható.
Nem tudsz olyan egyenletesen csiszolni, hogy szép legyen. -
animatrix11
őstag
üdv
Esetleg tudja valaki, hogy pl hp elitebook laptopoknál szálcsiszolt felületet ha karcos, hogy lehet javítani? lehet egyáltalán? polírozásra gondoltam, de akkor azon a részen matt lesz és nem olyan mint az eredeti
köszi!
-
PETEE78
senior tag
Sziasztok!
Lassan az elmebaj határán táncolok egy kényszerzubbonnyal!
Barátnőm gépe (Aspire One ZG5) tegnap újratelepítettem rajta az xp-t. ma fel szeretnék rakni rá drivereket, amiket leöltöttem a másik gépemmel az acer oldaláról. penyóra felmásoltam a progikat de nem csak drivereket, hanem vipre-t is. stb. Egyszerűen ármit felmásolok a gépre és elindítom, mindenre error-t ír ki, vagy csak félig installál és leáll. Van olyan program amit el sem indít...
Mit tegyek?
Van valami program, ami meg tudja mondani mi a gebasz? Igazából a wifi drivert szerettem volna felrakni de rájöttem, már semmit sem enged...
Pedig tegnap hiba nélkül felinstallálta az xp-t...
? -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
Buci21 #10914 üzenetére
Sajnos nem csak az Asus..
Nekem volt egy HP Pavilon G6, az is only w8. Nagy nehezen raeroszakoltam egy w7 64b-t, majd kiderult, hogy csak 1 USB-t lat.. Az pont kapora jott, mert se tapipad, se a lapos bill-je, se semmi nem mukodott.
Se egy driver, semmi nem volt hozza. Akkor w8 vissza, majd halisten elkezdett carakodni a gep es osszetortem. mondom sose tobbet w8. Erre veszek egy Acer gepet, szep, aranyos, pici, eros meg minden.. Mi van rajta, w8. A gyarto oldalan annak sincs semmi, csak a w8 driver..
Ezt a szutykot raeroltetik az emberre ha kell, ha nem.. oket az nem erdekli, hogy hasznalhato e vagy sem, csak vigyed.. Erdekes modon a regebbi laposoknal nem volt ilyen agressziv fellepes, hogy megszabtak milyen rendszert tegyel ra.
De hogy meg a sajat bill sem mukodik rajta, az azert vicc.
Remelem utolso 8as laposom, legkozelebb inkabb nem veszek semmit, ha raeroltetik az emberre a szemetuket. Inkabb veszek egy pici gepet, azt hurcolom. Monitor / TV meg csak akad itt ott, amire ra lehet kotni azt a vackot. -
jaja1981
addikt
válasz
Buci21 #10910 üzenetére
Win8 only és nem mennek a win 8 driverek win7-en ebben az esetben. Mindet kipróbáltam.
Illetve nem, a tapipad és a kártyaolvasó megy, NV vga megy, mert ahhoz van driver, többi kuka.Ilyen laptop: [link]
Sőt! Hardver ID alapján sem találok win7 driver-t. Kész. Az ASUS-t megvette a Microsoft.
amdathlonxp:
Nem valami kell, hanem minden. Laposnál minden szöszi driver kell, hogy minden funkciója működjön. -
jaja1981
addikt
Kollégák!
Én vagyok már szenilis, vagy ASUS X552CL notira nem lehet win7-et telepíteni, mert nem találok driver-t?
Tényleg nincs, vagy csak bénázom. HA van linkeltek? Win7 64bitIlletve volt előtte egy ASUS X550C, amihez voltak fent driverek az ASUS honlapján, de nem mind volt jó hozzá.
Tényleg ennyire gáz a támogatás az ASUS oldaláról, vagy béna vagyok.
Köszönöm.
-
donjohnson
addikt
ez jó vételnek tűnik 2 giga rammal.
-
zoltanz
nagyúr
Én valami Pentium M, Celeron M procit 2 GHZ körűli, gépet néznék ebből nagy a választék, (de a Flash-t felejtsd el, bár manapság a HTML5 leváltotta nagyából). Ram 1 GB ha csak 1-2 tabot nyit meg egyszere, 4 felett inkább 2 GB. Márka sztem így sorrendben HP, Lenovo, Dell, Toshiba, Asus, Fujitsu Siemens, Acer, Sony.
-
rii
nagyúr
sziasztok
múltkor itt nagyon jó tippeket kaptam (és havernek meg is vettem) egy olcsó notebookra.
most ismerős édesanyjának kellene, mert le szeretném cserélni erre a nagygépüket, hogy kevesebb legyen a villanyszámla
- NET, Skype, 14"-os kijelző
- akkumulátor nem fontos
(még WiFi se kell, csak UTP)hogy ha valaki látna 23.000 Ft-ig, vagy azt megkörnyékezően laptop-ot, megírná kérem?
sajnos én nem értek hozzá, hogy észrevegyem a buktatókat, vagy a túlontúl gyenge gépeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3/Intel i5-11320H/16GB/512SSD/RTX 3050 TI 4GB/Gari
- HP VICTUS Gamer laptop /i5-12450H/16GB/512 GB SSD/RTX 3050 4 GB/144Hz/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
- Dell Precision 7560 15.6 FHD / 11500H / 32GB / 1TB G4 új / NV Quadro 4GB / FPR WS tervező
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel