Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
krups8
tag
válasz
Impressa #10298 üzenetére
Ja, partícionálva. Arra gondolsz, hogy a C-re mennyen a Win és a D marad, aztán ha fent a win átpakolom a C-re a drivereket és format a D is ugye?
Nagy koponya vagy, sajnos PD-m nincs (elveszett), de akkor a következő kérdésem, hogy a fertőződhetett D nem fogja nekem bevírusozni a C-t, amíg formázom. Illetve az olyan, mint ha win telepítés közben formáznám? Elég a gyorsformázás ami majd felülírja a régi cellákat, ha jön az új adat, vagy biztonságosabb és gyorsabb lesz a gép, ha teljes formázást választom?
-
Impressa
őstag
-
bianca3
tag
Netbookom (Acer aspire one NA3) töltője megtört valahol és nem tölti már az aksit. Vettem hozzá egyet, de annak a feje nem ebbe a típusba való, lötyög, kiesik.
Most van egy jó hozzá. Ami kell hozzá pontosan az 19 V, 1.58A és 30 W.
Ami van hozzá új az 19V, 1,58A és 65W!30W helyett a 65W-vel rendesen működne?
Ismerősömnek túltöltötte egy rosszul választott töltő és magától elszállt a laptopja...
Várom az ötleteket! Kösziii
-
Tamás24
tag
Sziasztok!
Van egy Clevo M72SR típusú notim, ami bekapcsolás után folyamatosan sípolni kezd, szétkaptam és kipróbálva mindent kiderült, hogy USB billentyűzetről bejutok a biosba úgy 2 perc agyattépő sípolás után, tehát az alap billentyűzete szinte biztosan meghalt, biosban minden más lát, de itt jön a csavar.
A folyamatos sípolás megmarad és a biosban láthatóan úgy funkcionál mintha a szürkeplusz (+) nyomva tartaná valami (folyamatosan pörögnek a számok ahol a kurzor van és nőnek, vagy ha minusz nyomok kicsit lassul a növekedés), kiszedtem a beépített billentyűzetet, de így is maradt a jelenség, ami miatt persze a gép nem indul el. Van Ötletetek? -
krups8
tag
Sziasztok!
Ha nulláról akarok teljes format után telepíteni XP SP3-at egy régi Fujitsu-n (1.6Celeron), akkor azt megtehetem úgy, hogy mikor felment az XP halászom össze a drivereket hozzá? Természetesen vezetékes a net. Minden driver nélkül tehát, ha rádugom lesz netem, miután felment a OS? Mert CD nincs, a gép pedig már kur.va lassú, hogy böngésszem meg próbálgassam, előre összeszedjem őket. Előre is köszönöm!
-
3RROR
aktív tag
Sziasztok.Lenne egy problémám a HP NX7010 laptopommal.Szétszedtem kitakarítani és miután összeraktam bootolásnál (ha jól hallottam) 4-3-5 pittenyéssorozatot ad le és utána bootol az XP. Googleben próbáltam keresni de nem találtam semmit.Tudnátok segíteni?
-
looser
addikt
Sziasztok! Samsung NP300V5A noti egyszer csak lefagyott. Belefagy az indulásba is. Ha beteszek egy Hiren's boot cd-t, a menüig eljut, de mozogni nem tudok benne. Ha viszont kiveszem a vinyót és cd-ről bootolok, a gép akkor is lefagy, de ha usb-ről bootolok (hdd nélkül), akkor elindul a telepítő. Másik hdd-vel is ugyanez. Elképzelhető, hogy a sata vezérlő hibás?
-
Impressa
őstag
válasz
amdathlonxp #10280 üzenetére
Szia!
Keresd őt privátban. -
amdathlonxp
aktív tag
Sziasztok
Van egy MSI notebook-om tök jó meg minden csak ha bele dugok valamit az usb-be akkor lefagy ha pedig benne van valami és úgy inditom akkor be sem tölt.Az expresscard hol megy hol nem de ha benne van indításkor szintén nem tölt be,illetve ha olyan kedve van elmegy,vagy kicsíkozodik a kép. És expresscard nélkül kifogástalan a gép.Gondolom alaplap hiba az érdekelne hogy ezt érdemes javítatni mert nekem az usb kell mindenképp.De nem szeretnék rá sokat költeni,milyen árban mozoghat egy ilyen javítás?
Előre is köszönm -
Impressa
őstag
-
szabonagyur
félisten
válasz
NEMO1968 #10265 üzenetére
A volt tartománya beleesik a régin szereplőn, valamint a dobozon rajta volt, hogy ASUS támogatott, meg 1 hete már megy is vele napi 12+ órát hiba nélkül. A gépre amúgy semmi nincs ráírva, ha volt is lekopott, a töltőn meg csak V volt írva az meg beleesik az új töltőn szereplő tartományba.
-
geotom
tag
Sziasztok!
Lenovo g565 laptop-ba szeretnék ssd-t tenni.
Mivel nem találok semmi érdemi leírást az alaplap sata vezérlőjéről
(talán sata1) ezért kérdezném, hogy tudja e valaki pontosan milyen van benne?
Üdv:Tom -
Impressa
őstag
válasz
perfegor17 #10271 üzenetére
Szia!
Van a gépeden egy Assist gomb? mert ha azzal indítod a laptopot, akkor be kellene jönni a menünek (SONYCare Rescue Mode), majd Start Bios Setup [F2]. -
ati012
őstag
válasz
perfegor17 #10271 üzenetére
Még véletlenül se formáztad le ugye?
-
ati012
őstag
válasz
Aldo Novares #10267 üzenetére
Használsz virusirtót, tördezettségmentesítőt stb.
Szerintem a 7-es tökéletes, de egyébként oly mindegy.
perfegor17: mit ír ki? Boot menü (F8 / F12 általába) -ben ki tudod választani hogy HDD-ről boot-oljon? Miért állítottad át?
-
perfegor17
senior tag
Sziasztok át lett rakva egy win8-as laptop biosa uefi-ről legícy-ra de most nem indul a win8 hogy lehet vissza lépni.A lapzop egy sony gép.
-
Aldo Novares
aktív tag
Fél éve vettem egy Lenovo G565-t , akkor lett újratéve, gyors volt szuper, mostanra eléggé belassult, újraszeretném tenni ezért , Win8 vagy Win7 -et ajánljátok ? Most Win7 van rajt, 4 Gb ram van a gépbe
És mit tudok az ellen tenni hogy ne lassuljon olyan gyorsan be a gép ? Valam gyorsító progi esetleg, vagy csak szabadítsak fel a vinyón helyet? 50 gb van most
-
NEMO1968
őstag
válasz
szabonagyur #10261 üzenetére
Szia!
A gèpre sincs semmi ràìrva?(V,A)
Legalàbn olyat kène szerezned,aminek a feszültsège egyezik,az amper lehet nagyobb. -
ati012
őstag
válasz
amdathlonxp #10254 üzenetére
modern: szerintem nem kezel 2 magost. 2 x 1GB DDR1 RAM pedig iszonyat drága lesz bele.
-
Impressa
őstag
válasz
szabonagyur #10261 üzenetére
Szia!
Nyugontan használhatod vele, nem lesz baja, több tartalékod marad. -
szabonagyur
félisten
Sziasztok
A múlt héten, valószínűleg az elektromos hálózat hibája miatt... megadta magát az 5,5 éves ASUS F5SL gépem töltője. Mivel sürgős volt és gépem sem volt, így bementem a hely Saturn áruházba és mivel nem tudtam mekkora a jó töltő vettem egy 90W-at. Gondolom ez bőven elég, de mekkora kellett volna amúgy? Gondolom bajom nem lesz belőle, hogy nagyobb mint a régi. (Igen a régin nem volt rajta semmi felirat sem). A töltő amúgy jól teszi dolgát és kb. 10 Eur. különbség ha volt a 65W-hoz képest.
-
modern
aktív tag
Üdv.
Clevo m55g laptopba nem tudja valaki, hogy maximum milyen proci jó? Annyit tudok hogy most egy Intel Celeron M 360j proci van benne, de ez édeskevés remélem hogy két magosat is elbír.
Illetve hogy 2x1gb ramot is, a jelenlegi 2x512 helyett. Valaki tudna segíteni benne?Előre is köszönöm!
-
Sheld
senior tag
Asus K53TA alsóházat bontottan tud ajánlani valaki? Esetleg egy olyan gépházat, amibe kompatibilis az alaplapom? (Az se baj, ha fémház, vagy valami hasonló, csak tartósabb legyen.)
-
Impressa
őstag
válasz
amdathlonxp #10254 üzenetére
Üdv.!
Dobd át a kérdésedet ide: Azonnali kérdések órája -
Sziasztok!
Lenovo E125-ön hogyan tudok belépni a BIOS-ba? Végigzongoráztam már minden gombot, de egyszerűen nem tudok bejutni. Előre is kösz!
-
amdathlonxp
aktív tag
Sziasztok
Biztos nem jó helyre írok de lenne egy routher problémám hátha tud valaki segíteni. Ez egy Mercury kob br100
Nem éppen új,és semmilyen program vagy ilyesmi nincs hozzá csak bedugtam és ment eddig,de tegnap valami történt mert azt irja ki ez a kapcsolat korlátozott vagy nem jött létre (természetesen net van)
Használat közben állt meg ,és se a hálózati diagnosztika,se hálózat javítás nem segít,Itt felhasználó neves digi net van amit nem én állítottam be hanem a digi szerelője a Futtatás -menüben ügyködött valamit de nem figyeltem,ipconfig-al próbálkoztam az nem hozott eredményt,ki be kapcsolás meg volt 50 x semmi.Tud esetleg valaki még valamit amit ki tudok próbálni?
Előre is köszönöm -
semetka
őstag
Valaki itt a fórumon foglalkozik rossz laposokkal? Ismerősömnek van egy Fujitsu Siemens Amilo Pa 3553-as notija, de bekapcsolásnál nincs kép. Venti felpörög aztán leáll. Power led ég. Azt mondta alaplapos valószínű, járt már így másikkal. Alkatrésznek eladná ha valakit érdekel. Van ilyen emberke a fórumon?
-
értem köszönöm nektek
-
válasz
Impressa #10246 üzenetére
Jelenleg egy e320as noti van nálam abba csak simán belerakok egy ssd.ét beletolom és kész.Sima sata csatlakozás van rajta.De emlékszem régebben volt 2db laptop nálam és mind a 2 be más foglalatú hdd volt.Nem is tudtam belerakni az egyiket a másikba, innen jött a gondolat ha kerülne hozzám más laptop akkor abba is tudnék e ssd rakni?Vagy kell hozzá valami kiegészítő? nincs konkrét típus csak úgy általánosságban.
-
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy azt miből lehet tudni melyik laptopba lehet ssd-ét rakni? Vagy mindbe lehet? Köszi
-
Kbali
nagyúr
válasz
Attila xy #10240 üzenetére
Az általad keresett árkategóriában a legalja gépek kaphatók meg újonnan, de ennyiért még használtban sem igazán kapsz jót. El kell fogadni, hogy a minimálisnál magasabb gépigényű játékokat manapság a 150-200e Ft-os kategória elégíti ki, de itt sem csak a hardver erejét kell nézni, sokat jelent a szerviz/garancia háttér.
Tényleg jobban jársz egy épített desktoppal, ráadásul az később is bővíthető, cserélhetők az alkatrészek. Ma már egy laptopban garanciavesztés nélkül max. memóriát, HDD-t tudsz cserélni, VGA szinte esélytelen (főleg erősebbre), ill. a processzort is egyre gyakrabban forrasztják az alaplapra. -
Attila xy
tag
válasz
ati012 #10239 üzenetére
Ezt szomorúan hallom.Meddig bírják ezek a 80 ezres árkategóriában szerelt laptopok?Nem használnám minden nap max hetente háromszor.Tábla az van 1 éve vettem 40-ért,utólag mondom elég lett volna egy olcsóbb is.Ezen az androidon olyan furcsák az appok,teljesen más mint egy windows.
Működő rootot nem tudsz Prestigiohoz? -
Goatman
aktív tag
Üdv!
Vennék egy Mini-PCI Wifi kártyát egy előkészítéssel rendelkező régi laposba. A kérdésem az, hogy 3 csatlakozós kártyát vehetek úgy, hogy a gépben csak 2 antennakábel van (Main, Aux)?
-
Attila xy
tag
Üdv!
Az érdekelne hogy milyen árban lehetne hozzájutni egy olyan hordozható eszközhöz amin gond nélkül futna a witcher 2 , és hasonló konfigurációt igénylő társai?
-
Ulius80
tag
válasz
amdathlonxp #10232 üzenetére
Jó reggelt!Hazaérve kicseréltem a cpu-t a régebbire,de ugyan az a helyzet!Kicseréltem utána a hdd-t egy másikra,de semmi!Hirtelen ötletből szétkaptam a lapost teljesen,darabokra,aztán vissza mindent,de sajnos a helyzet változatlan!Esetleg gondolok még a vga-ra,északi-déli híd?volt nálam egy asus k50ab,ott a vga halt be,de legalább a ledek világítottak,de ennél semmi,csak a bekapcs gomb,meg hogy áram alatt van!Akkor lehet hogy alaplap?Semmi előjel?
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Van egy pár hetes Dell 7537-em. Azt vettem észre ma, hogy filmezéskor a hang meg-megakad, "recseg, pattog", és olykor az egér is "belaggol", de maga a gép is képes belassulni. Sajna fingom sincs, hogy mi okozhatja. Tegnap még jó volt, ma kezdett el szórakozni. Tippek?
(Meg pl MPCHC-ban hangerőállításkor a kép is belassul egy kicsit - eddig mintha nem csinálta volna)
-
Sheld
senior tag
válasz
amdathlonxp #10230 üzenetére
Én alaplaphibára gyanakodom, de remélem, hogy "csak" a proci lesz a ludas.
-
Ulius80
tag
válasz
amdathlonxp #10228 üzenetére
a cpu-t csak holnap tudom visszatenni,jelenleg melózok,azt nem hoztam magammal!hálás köszönet a válaszért,holnap írok,ha van vmi fejlemény!kösz mégegyszer!
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
Ulius80 #10227 üzenetére
Ez már nagyobb gondra utal így legalább kizárható a telepítés vagy a hdd hiba.Esetleg nyomj egy resetet ha van ilyen a gépeden.De ez már csak egy szalmaszál.
Továbbá írtad hogy cpu csere volt ha jól emlékszem,esetleg vissza kellene cserélni,simán lehet az a gond Ha gond van a cpu val nem ad képet a gép vagy be sem kapcsol.sőt most hogy utána gondolok 98% hogy ott lesz gond.
-
Ulius80
tag
válasz
amdathlonxp #10226 üzenetére
kivettem a hdd-t,de ugyan az,memóriát is cseréltem,semmi..
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
Ulius80 #10225 üzenetére
Szerintem vedd ki a hdd-t nézd meg megy e a gép rendeltetés szerűen Bios stb ,ha igen akkor formázd le a hdd-t egy másik gépben és kezd előröl,illetve hdd ki be szerelése után lehet el tudsz indítani egy telepítést.
Amíg a hdd ben van nem fogsz tudni belépni a biosba ,gombelem hiba kizárva szerintem. Újra telepítés , -
Ulius80
tag
válasz
donjohnson #10224 üzenetére
sajnos nem,csak fekete a kijelző!Esetleg gombelem lemerülhetett?
-
donjohnson
addikt
válasz
Ulius80 #10222 üzenetére
bios-ba be tudsz lépni azért az alatt az 5 másodperc alatt? bootolhatnál dvd-ről vagy pendrive-ról, hogy visszaállítsd a rendszert.
Krisz79: ha kevés a hely a C:-n vagy, ha windows újratelepítés utánra is meg akarod tartani a játékot, akkor mindenképp érdemes így csinálni.
-
Krisz79
őstag
válasz
donjohnson #10220 üzenetére
Rendben. Köszönöm.
Érdemes különben így? -
eisento
addikt
válasz
amdathlonxp #10218 üzenetére
felraktam win8 win 8.1 egyikkel se megy a kamera vilagit a kis ledje de kepet nem ad. holnap visszavisszuk a boltba mert lehet a kamera szar....
-
donjohnson
addikt
válasz
Krisz79 #10219 üzenetére
amikor telepíted a játékot, akkor általában meg szokta kérdezni a telepítő, hogy hova telepítse.
C:\Program Files\Játék-ot átírod E:\Program Files\Játék-ra vagy amire szeretnéd, csak E:\-vel kezdődjön.
az indítófájlt (parancsikont) pedig automatikusan az asztalra rakja úgyis. -
Krisz79
őstag
Szeretném megkérdezni,hogy telepitsek 1 játékot,ha azt szeretném,hogy a tartalom maradjon E: meghajtón és csak az inditófájl legyen a C:-n.
Köszönöm. -
Impressa
őstag
válasz
DeFranco #10216 üzenetére
Ilyen terhelés mellett ( használat) szerintem teljesen jól bírja az akkud. Mondhatnám azt is, hogy hibátlan: és igazából az a lényeg, ténylegesen mennyit bír és nem az, mit ír ki a win. Mivel folyamatosan változik a terhelés, így folyamatosan változik (késve természetesen) a hátralévő idő számítása is.
-
-
Impressa
őstag
válasz
DeFranco #10212 üzenetére
Ha kiveszed az akkut, ránézésre mennyire tűnik "gyárinak". Tudom fura kérdés/kérés.
(gyárinál azért rajta szokott lenni a laptop márkaneve is) ha jól értettem, amit írtál a másik topikban, hogy legalább 2 órát bír az aksija? HDD cserénél még kalibrációra se lenne szükséged, hisz a win a BIOS-ból olvassa ki az információt. Ettől függetlenül lehet érdemes lenne megcsinálnod, mert utána a BC is pontosabb infót ír ki neked az akku állapotára vonatkozólag. Gyárilag 6 cellás 48Wh akkuval jött ki, neked meg olyan mintha 4 cellás akku lenne most benne.
-
Impressa
őstag
válasz
DeFranco #10210 üzenetére
Üdv.!
Dobd fel a BatteryCare kíváncsi vagyok, mit ír ki az akkudra.
De már az gyanús, hogy akku feszültségére 3,7V-ot ír neked. Legalább 11V-ot kellene kiírnia. Ha meg teljesen fel van töltve, akkor 12,4V környékén kellene lennie. Ha nem írtad fel az akkud sorozatszámát, akkor nem nagyon tudod kideríteni a cserét. -
DeFranco
nagyúr
sziasztok!
Adott egy kb. fél éves Fujitsu laptop (LH532)... az akku elhasználódása AIDA szerint így fél évesen 27%-os. Ez normális?
Akkumulátor állapota 86 % (Magas energiaszint)
Teljes akkumulátor élettartam Ismeretlen
Hátralévő akkumulátor élettartam 8125 mp (2 óra, 15 perc, 25 mp)Akkumulátor tulajdonságai
Eszköz neve BAT1
Gyártó PAC
Egyedi azonosító PAC BAT1
Akkumulátor típusa Újratölthető
Tervezett kapacitás 47520 mWh
Kapacitás teljesen feltöltve 34582 mWh
Jelenlegi kapacitás 29560 mWh (85 %)
Akkumulátor feszültség 3.740 V
Elhasználódás mértéke 27 %
Energiaállapot Merülés alatt
Merülés mértéke 12431 mWEz mennyire reális? Tudni kell, hogy az akku le lett adva a laptoppal együtt egyszer javításra, így matematikailag előfordulhat, hogy kicserélték az akkut. Ezt tudom valahogy ellenőrizni?
-
Impressa
őstag
válasz
oliver7777 #10207 üzenetére
Igen, ez így van, az update szolgáltatás pörgeti a procidat. Ezt a win szolgáltatásainál tudod kikapcsolni(tiltani), hogy ne okozzon galibát. Amit linkeltél, azt pont múltkoriban csináltam végig, és pár dll-nél nekem hibát dobott, nem lehetett módosítani őket vmiért, de ettől függetlenül megoldódott a probléma.
-
eisento
addikt
válasz
amdathlonxp #10202 üzenetére
nincs esetleg a lenovonak vmi sajat progija amivel lehet tesztelni a kamerat?
-
oliver7777
tag
-
Aldo Novares
aktív tag
Fél éve vettem egy Lenovo G565-t , akkor lett újratéve, gyors volt szuper, mostanra eléggé belassult, újraszeretném tenni ezért , Win8 vagy Win7 -et ajánljátok ? Most Win7 van rajt, 4 Gb ram van a gépbe
-
TheProb
veterán
válasz
TheProb #10199 üzenetére
Ha a az AMD Driver Autodetect-el szedem le a drivert arra azt írja a winfows 8.1, hogy "ez az alkalmazás nem fut az ön gépén". Kikészülök már ettől a sz@rtól komolyan mondom. Berágok azt visszarakom a win7-et, egyetlen előnye enne a trágya op rendszernek, hogy gyorsan bootol fel, ezen kívül semmi, meg talán 1-2 játék jobban megy rajta, bár a 0fps nem ezt mutatja...
-
Impressa
őstag
válasz
oliver7777 #10203 üzenetére
Üdv!
Mekkora a RAM kihasználtságod? és mennyi van benne? A HDD kondíciója még nem indokolná a gép lassúságát, mert a hibás szektorok, már kizárásra kerültek, azaz arra a területre már nem is a vinyód.
A CPU alapjáraton 68°C ? nem terheli vmi a procidat a háttérben? -
oliver7777
tag
Sziasztok!
Van egy Fujitsu-Siemens Amilo A3667g nootbook-om. Újratelepítettem a windows xpt, de a problémámat nem oldotta meg, továbbra is dög lassú a gép.
Hülye kérdés lesz, mert kevés az információ, de látatlanban hátha van valakinek tippje, hogy mi okozhatja a problémát, mi döglődik a notiban?
A merevlemez kondíciója 95 %, 5 hibás szektorral, átlag 48 fok hőmérséklettel. CPU 68 fok. Van kiegészítő hűtés a notin.Köszi!
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
eisento #10200 üzenetére
Skype,régebbi-újabb változat letöltése segíthet,ha sajátgépben.vagy más programmal ki tudod próbálni a kamerát és ott megy akkor az nem lehet gond.Estleg skype alapértelmezett kamera beállítások.De a skype szórakozik szerintem,nekem is volt már ilyen.Én régebbi verziót kerestem és megoldódott.
-
HellGreg
őstag
IDe is beírom, hátha...
Sziasztok, van nekem egy LS11HR típusú PB-m, 2 éves, a következő konfig:
- sandy i5 2410 m
- 4 gb DDr3
- Radeon 6650m 1Gb + Intel akármiaz a bajom, hogy elkezdtem WoT-ozni, ment is high grafikán, csak néha melegedés miatt lekapcsolta magát a gép. Plusz hűtőt nem használok. Rájöttem, hogy minimum grafikán is teljesen jól néz ki, levettem, csak a tripla pufferelést hagytam pipálva (nem tudom mi az), amúgy minden minimum, 1920 felbontásban (külső monitort használok). első 1-2 csata oké, 50-60-70 fps. Aztán elkezd hülyülni, leesik 15-20 környékére, akad, elég idegesítő. Levettem 1680-as felbontásra, ugyanaz. Feladatkezelőben belőttem hogy egy mag vigye, ugyanaz. Beállítottam magas prioritásúra, ugyanaz. Kilőttem azokat a háttérfolyamatokat, amelyek bezavarhatnak. Ugyanaz. És már nem tudok mit kitalálni. Kínomban rákötöttem kábellel a routerre (előtte wifin volt), egy ideig nagyon jó volt, majd megint ugyanaz, akadás, 15 fps stb. És már nem tudok mit kitörpölni neki. Néha 40 fps, máskor (többször) 15-20.
Nem hiszem, hogy a konfig gyenge lenne hozzá, tehát valakinek van valami ötlete esetleg?
Előtte Skyrim, Cities XXL, Heroes VI, FIFA 13 (asszem), GTA 4 szépen futottak. Ez meg nem.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos új Lenovo Ideapad Slim 5 Laptop /R7-7730U/16 GB Ram/512 SSD/14" FHD+ OLED/ Garancia
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- Remek áron eladó 13 generációs új Msi Modern 14 laptop/i7/16gb/512ssd/Intel iris Xe/Fhd/Ips/Garanci
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3/Intel i5-11320H/16GB/512SSD/RTX 3050 TI 4GB/Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!