- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
válasz
Harbinger85 #44098 üzenetére
Vehetsz noname töltőt ,vagy vehetsz jót. Azt úgye tudod ha gagyit veszel és behal akkor kinyirhatod vele a notid?
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Írtam korábban, hogy az Acer notebook töltőjét megrágta a macska. Megnéztem a töltő pontos típusát, sajna az akksis vékony kábeles részen látok több rágást, így valószínű az is rossz, a másik vége elég vastag. Az érdekelne mennyibe fáj átlagba egy ilyen.Töltő típusa:
Chicony
Model: A18-065N3A
UP/N:A065R178P REV:01
INPUT/Nilai Daya : 100-240 V~1.7 A 50-60 Hz
OUTPUT: 19 V 3.42 A 65 W LPSIS 13252 (Part 1)/ IEC 60950-1
-
Chaladys
csendes újonc
Sziasztok!
Nemrég vásároltam használtan egy Y510p notebookot. Sajnos nem hozza a várt eredményeket az SLI build, mivel pont az a játék nem támogatja az SLI-t, amivel játszok.
Amiben viszont a segítségeteket szeretném kérni, az nem más, mint alkatrészek a notihoz.
A proci hűtőventillátora 2 nap használat után csapágyas lett, nagyon csúnya hangja van, így szeretném cserélni.
A bal oldali hangszóró membránja szakadt, azt is szeretném cserélni.
Hol tudok hozzá alkatrészeket vadászni? Hol éri meg keresnem?Köszönöm a segítséget!
-
C0R0
csendes tag
válasz
ricsi99 #44088 üzenetére
Szia!
1) A teljesítmény vissza van fogva, csak a takarékos órajelen hajlandó csak menni.
2) Az eredeti és az "újonnan" vásárolt bontott (de jó, mert 3-4 órát bírta vele - már nem emlékszem) akksival is ugyanaz történik, azaz szép lassan lemerül.
3) A töltő biztosan jó, más laptopban működik.[ Szerkesztve ]
-
C0R0
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata hozzáértő notebook szervizessel?Thinkpad x1 carbon gen2 laptopom nem tölt (a töltő tuti jó) és szeretném megcsináltatni.
Magyarországon belül nem számít, hogy hol van, ha kell postázom (ettől függetlenül BP a preferált). Az sem baj, ha nem cég, hanem magánszemély.
Kóklerekkel, akik egyben alaplapot szeretnének cserélni kérlek hagyjatok, az nekem is menne.
Köszönöm! -
ricsi99
addikt
válasz
kvcs_zltn #44084 üzenetére
Valamibe bele kell tenni:
usb külső ház.... szerintem 3 ropiért bármely számtech boltba van
Aztán ez a csúnya orosz user programját usb-pen drive-ről elinditva ,sok varázslatra képes...
Vagy virtuális gépeben inditani.. és onnét kinyerni...[ Szerkesztve ]
-
kvcs_zltn
csendes újonc
Sziasztok!
nem tudom ide illik-e de talán igen.
Lányom notebookja processzorhibás, nem egy mai darab újat kíván.
Viszont van rajta egy jogtiszta Windows meg Office is
Az új gépre már nem venném meg, mivel nem olcsó.Hogy tudom kinyerni a halott gépből a WIndows meg az office kulcsát? az SSD szerintem jó benne, de az új gépbe nem tehetem mert hát garos a kicsike.
M2-es tehát külső házba sem megy bele. PC meg nincs itthon.Valakinek van ötlete?
-
Kbali
nagyúr
válasz
SeatLeon08 #44080 üzenetére
És így volt pasztázva? Meg ne vedd!
-
válasz
SeatLeon08 #44080 üzenetére
Szia. Igen
[link] sr0mq üsd be gugliba. -
Soma01
veterán
Sziasztok!
Azt meg tudjátok mondani, hogy milyen nyelvű billentyűzet kompatibilis gombszámban, elrendezésben a magyarral? (azaz csak átkell matricázni) Azt tudom, hogy a német az jó, de még mi? Olasz? Orosz? Spanyol? Mi? -
rii
nagyúr
válasz
SeniorTilla #44071 üzenetére
köszönöm
utólag szrekesztettem, írtam be a dvi-t
dvi-hdmi átalaskítás létezik?
-
-
rii
nagyúr
sziasztok
azt szeretném megkérdezni, 200-400e ft környékén van olyan laptop amire rá lehet tenni 2 db 20"-os monitort?
a monitorokon dvi/dsub kimenet van
a dvi-ról van displayport átalak0tóolyan latop lenne jó amin van a 3 közül 2: dsub, dvi, displayport
[ Szerkesztve ]
-
Kódos
aktív tag
Sziasztok ma újra pasztáztam az Asus gamer laptopomat mert tegnap észrevettem hogy megint "magas" tartományban volt a GPU hőfoka ( max 86 C) kb 10 hónapja volt rárakva a folyékony fém.Nem volt nekem folyékony fémem így sima pasztát raktam rá MX4-et és most meg abba a hibába estem hogy gyakorlatilag nem is megy a gép még úgy se ahogy eddig.Most a gpu core lock össze-vissza ugrál 120-1500 között a hőfok meg 93C.Ez mitől lehet hogy magasabb lett a hőfok?Az oké hogy ugrál a Core lock nyilván emiatt de nem értem mért magasabb hőfok mint előtte.Elég régi volt már az mx4 pont annyi volt hogy újra tudtam pasztázni a gépet,lehet hogy lejárt?Ennek mennyi a lejárati ideje vagy van egyáltalán?Mi okozhatja ezt az anomáliát? Érdekes módon a CPU hőfok 85 körül van full terhelés alatt általában az szokott gond lenni...Vagy valami nem oké a Heatsink-el?Nem illeszkedik jól?Kicsit patthelyezbe vagyok mert már újra pasztázni se tudom mert pont elfogyott ami volt.Néztem a folyékony fémet is a Thermal grizlytől ,már arra is gondoltam lehet azt kellet volna vissza rakni rá de azt hittem hátast dobok pcx-en 13e ft.
-
ricsi99
addikt
válasz
ordas12 #44061 üzenetére
Tapasztalataim szerint az üzenet csak figyelmeztető jellegű a töltést azért illene vennie.
Kérdés:
Amikor megkaptad volt benne töltés? Gyárilag 10-20% töltötséggel kell érkeznie...
Másodjára
Nézd meg ,hogy a legfrissebb bios van e a gépeden... ez után az "Aida" nevű tesztprogrammal rá lehet nézni az akku állapotára.
Ha esetleg az sem látja az akkut akkor inkább a visszaküldést javaslom ha az előző akku-val hibátlan volt a töltés...
Ha helyi kisker-ben vetted akkor ,vidd be a komplett gépet és úgy jelezd a panaszod ,ha e-mag vagy -ebay akkor meg cseréltesd ki elsősorban.
Sajna előfordul ,hogy a raktárban porosodó több éves akku-kat is eladják..... -
ordas12
csendes tag
Sziasztok !
Ide is beírom hátha tudtok segíteni.
Adott egy régi Lenovo B590 laptop , rendeltem bele egy utángyártott akkut.
Beletettem , de nem tölti , kiírja , hogy nem gyári .
Működésre lehet valahogy bírni , vagy küldjem vissza ?
A válaszokat előre is köszi. -
perfegor17
senior tag
válasz
SeniorTilla #44059 üzenetére
így van
-
válasz
perfegor17 #44058 üzenetére
Igen ilyen is előfordul, de akkor akkuról rendesen kell mennie, ha kihúzod a töltőt.
-
Kbali
nagyúr
válasz
mrdreamer #44055 üzenetére
Elsőre BIOS upgrade-et javasolnak szinte mindenhol, de felmerül valóban az alaplapcsere is, ha driverezés nem oldja meg.
Egyéb találat.[ Szerkesztve ]
-
mrdreamer
csendes tag
válasz
SeniorTilla #44054 üzenetére
Van szerintem is valami hardveres kehéje... Alapból azért húztuk újra mert rendszeresen minden előjel nélkül lefagyott. Egyszer csak megállt a kurzor és onnan egy tapodtat se, csak a hard reset. Én már kifogytam az ötletekből, dolgoznom meg kéne, úgyhogy vitetem szervizbe. :/ Aztán onnantól nem bánom mit kezdenek vele.
-
-
mrdreamer
csendes tag
Sziasztok!
Teljes tanácstalanságban vagyok már, hátha tudtok segíteni:
y530-15ich 1060-am van, céges laptop. Rendszeresen lefagyott, ezért újrahúztuk a Windows-t, drivereket. A Vantage mindent jónak mutat de a gép nyomorult lassú. 798mhz alapjáratról sehova nem mozdul a proci és nem tudom miért. A ventilátor se pörög fel maxra csak ha manuálisan indítom fn+q-val, de ilyenkor se mozdul el a proci 798mhz-ről. Biost ellenőriztem, a legfrissebb van rajta. Driverek szintén frissek. Power management jól van beállítva. Köszi ha tudtok tippet adni. -
Kbali
nagyúr
Én alkudnék belőle. Ha szétnézel, 2 év garral volt ennyiért. Ha valóban új az akksi benne, akkor az áremelő tényező, de nemigen tudod ellenőrizni, főleg azt nem, hogy nem valami utángyártott van benne. Esetleg ha személyesen vennéd és ngedik, akkor egy HWinfo, speccy, AIDA meg tudja mutatni az akksi állapotát, ciklusszámát is normál esetben.
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
150 ezer forintért ajánlották ezt a laptopot megvételre.
DELL E5550
I5-5300U
8 GB DDR3
240 GB SSD
Akksi 4-5 óra
Kijelző 15,6 FullHD
Windows 10Szerintetek megéri? Én hajlok rá, az eladó szerint új az SSD, RAM és akksi.
[ Szerkesztve ]
-
ricsi99
addikt
válasz
Alurion #44043 üzenetére
A kis lifegő kábel egy wifi antenna vége, szerintem csavard be egy kis szigetelő szalagba ,nehogy oda érjen ahova nem kellene... gyárilag kis müanyag tokban van.
Kijelzőt úgy tudnád szétszedni , hogy elöröl kell a műanyag keretet lepattogtatni ,de mivel egy vékony kis vacak + a rögzitő fülek is könnyen törnek + a kijelző alsó részén ,van hogy 2 oldalas ragasztó szalaggal is rögzítik , igy elsőre nem javaslom.
Kábel hiba inkább mozgatásra jön elő... ha fix állapotában is csinálja akkor kijelzőre tippelek. -
Alurion
csendes tag
válasz
Pyttawrx #44042 üzenetére
Mindenhol ilyen, biosban is.
A kábelek ránézésre rendben vannak, de a képernyőt egyelőre nem tudom hogy kell szétszedni, holnap keresek egy how-to videot.
Lement egy öndiagnosztika is, ott jelzett hogy az aksi már a végét járja, bár meglepődnék ha egy haldokló aksi ilyen hibát produkálna. -
Alurion
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy DELL Latitude 7280 laptop, aminek a kijelzője a mai napon elkezdett vibrálni: kb. 2-3 másodpercig vibrál, majd ugyanennyi ideig rendesen működik, és ez váltakozik.
HDMI-vel rákötöttem egy monitort, ott minden rendben, ezért arra tippeltem hogy a kijelzővel lehet a gond.
Leszedtem a hátulját, hátha látok valamit, de az egyetlen gyanús elem ami feltűnt az egy fekete kábel ami csak úgy lifeg a semmibe. [kép]
Előre is köszönöm a segítséget. -
válasz
dogpatch06 #44036 üzenetére
1. körben telepítsd újra
-
válasz
Szia. Annak Szerintem HDD lesz a gyenge láncszeme. Ha HDD van benne akkor cseréld ssd-re pl wd blue 3d-re, meg ha lehet bővíteni akkor ramot tegyél még bele.
Most mi a konfig? -
Kbali
nagyúr
válasz
Milyen oprendszer, milyen háttértár?
-
dogpatch06
csendes tag
Sziasztok,
Van egy relatív régi Dell Inspiron 15 (5000 series) laptopom, ami iszonyú lassú lett (szó szerint 20-30 perc amíg a Windows asztal megjelenik indítás után). Mivel alig van rajta valami - főleg böngészésre, fénykép nézegetésre használjuk - nem igazán értem, hogy mi lehet a probléma. Van valami ötletetek, hogy mi lehet a probléma?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Van egy Asus F5N gép. Pendrive-ról szeretnék rá W10et telepíteni. Bővítettem 2x2GB-ra meg kapott egy SSD-t is. Mikor a pendrive-ot elkezdi olvasni, bejön a Windows logo, utána egyszerűen kikapcsol a gép. Ötlet esetleg?
-
-
Comes
tag
válasz
Pyttawrx #44027 üzenetére
Konkrétan a 64GB-ot megemlítették a kommentekben (ennél a videónál), de a +16GB releváns lehet
Videó: https://youtu.be/UH-xH_DGvwo
Cikkek a CPU max. memória támogatásával kapcsolatban:
https://en.wikichip.org/wiki/amd/ryzen_3/4300u
https://gadgetversus.com/processor/amd-ryzen-3-4300u-specs/
https://nanoreview.net/en/cpu/amd-ryzen-3-4300uÉrdekes, hogy az utóbbi két cikk a 32Gb-ot említi..
Félre értés ne essék, nem akarok ennyi memóriát bele feleslegesen, csupán kutakodtam, hogy melyek a küszöbértékek az SSD-vel és a RAM-mal kapcsolatban
Bízom benne, hogy ez is segítség azoknak, akik hasonló cipőben járnak
Amennyiben, beszerelted a 16Gb-os modult, írsz róla ?
Szép napot!
-
Comes
tag
válasz
SeniorTilla #44028 üzenetére
Max egy 16GB-os modullal bővíteném
-
-
Comes
tag
Sziasztok!
Adott egy Asus Vivobook Flip 14” (TM-420IA) Ryzen 3 4300U procival szerelt laptop, 4GB integrált DDR4 RAM-mal, kibővítettem +8GB-tal.
A CPU támogatása szerint 64GB RAM a maximális beszerelhető, viszont a laptop gyártója alapján 8+4GB. Viszont láttam videót, ahol +16GB-tal vagy +32GB-tal bővítették.
Az ügyfélszolgálat sem tudott állást foglalni, szerintetek mi a maximális beszerelhető memória modul?
Segítségeteket köszönöm
-
Red_Bull
aktív tag
Üdv
Szerintetek még kb hány évet mehet még el egy 12 éves HP Elitebook 8530p?A merevlemezét azt kicseréltem SSD-re, tehát az nem esélyes hogy beszarik, billentyűzet, zsanérok megkíméltek.
Olyasmire gondolok hogy ennyi idősen szokott olyan lenni már, hogy felpúposodnak a kondenzátorok az alaplapon vagy ilyesmi?
/Olyanba ne menjünk bele, hogy mennyire elavult stb..azzal nyilván tisztában vagyok/
-
patky77
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy régi 2012-es Samsung NP300 laptop. Bekapcsolás után megjelenik a BIOS logo F2 és F4 választási lehetőséggel majd kikapcsol és újra bekapcsol. Ezt ismétli folyamatosan. Sem az F2-ra sem pedig az F4-re nem reagál. Legutóbb LINUX volt rá telepítve, de egy áram szünet miatt az sem indult már el mindenféle hibákkal. Félre lett téve és most ismét használni szeretném, viszont még újrahúzni sem tudom a fent leírtak miatt. HDD-t cseréltem benne, ugyan ez a jelenség. Ramot is, de akkor is.
Mi lehet vele a probléma? -
-
vaakuum
addikt
válasz
SeniorTilla #44018 üzenetére
Megoldottam. Vezetékmentes egérrel és a vezetékes billzettel is lehet ébreszteni alvó módból. Egy ősöreg laptop, aminek a kijelzője már egész sok sorban szét van folyva. Átmeneti megoldás lesz, hogy a monitorral legaláb addig is lehessen használni, amíg kukázva nem lesz.
-
válasz
vaakuum #44017 üzenetére
Kicsit nyitva kell hagyni a kijelzőt, én is így használom. Különben sem jó a gépnek, ha lecsukott kijelzővel megy, a hűtés miatt. A kijelző meg öregszik a hőtől.
Vagy: x360-as, kifordítható gépek esetében sokszor oldalt van a bekapcs gomb, azt lehajtott kijelzővel is eléred.
-
vaakuum
addikt
Ha a laptophoz nincs dokkoló, általában hogyan lehet megoldani, hogy ne kelljen nyitogatni a ki-és bekapcsoláshoz külön rákapcslt monitor, bill és egér esetén? Biosban kellene keresgetnem?
-
-
Kbali
nagyúr
válasz
SeniorTilla #44014 üzenetére
Két VW-m is van, amiben pont így működik
A nyolcvanas években terjedt el a megnevezés, amikor elkezdődött a nyugati import (igaz Wartburgban is volt asszem gyári tetőablakos, de az csak billenthető volt).
-
Amikor nem húzódik hátra, hanem csak felbukik. Mi valamiért így hívjuk, lehet, hogy tévesen, ezt az üzemmódját. A lényege, hogy akár 180-nál is kinyithatod, nincs orkán a kocsiban, csak légcsere. Dohányzók, hagymás babot kedvelők nagy örömére.
VW-ban nem, BMW-ben jellemző.
-
Kbali
nagyúr
válasz
SeniorTilla #44001 üzenetére
Mi az a "sibedára" nyitott tetőablak? A sibeda maga a toltótető németből ferdítve: Schiebedach
-
ricsi99
addikt
-
ricsi99
addikt
válasz
zsigii #44007 üzenetére
Nem ismerem a játékot de a gépigény szerint nem egy nagy durranás.
Szerintem tedd árfüggővé a dolgot....amennyit rászánsz abból mit lehet per pill használtan venni... Újba ne gondolkodj... Ha rákap a gyerek akkor a késöbbi játékokhoz kevés lessz ha ehhez a játőkhoz kerel gépet -
-
válasz
zsigii #44007 üzenetére
Attól függ, mekkora a gyerek. 1 év alatt laptopot, 1-3 év között nótbukot, afelett tabletet, ha jól tudom. Asztali gép csak felnőtteknek való, mert nehéz és nem könnyű cipelni a koliba. De amúgy egyiket sem, mert jövőre elavul mind
Te, a kérdés után nem kérdőjelet kell írni!?
[ Szerkesztve ]
-
MATEO6600
őstag
Májusban vásárolt HP Elitebook laptopom most kell harmadszorra gariztatni, az eszem megáll. Eddig kétszer javították, de alaposan, az alaplapot kétszer cserélték.
Van jogom új laptopot kérni csere helyett? -
zsigii
csendes tag
Notebookot vagy asztali gépet érdemes most venni! Fortnite-ozni a gyereknek?
-
válasz
--Disztroj-- #44003 üzenetére
Segítse elő a levegő keringtetését. Amúgy milyenek most az értékek? Idle, meg terhelés alatt?
-
válasz
Igen ezt vágom, ezért írtam. Neked is jót tenne egy kis légmozgás, neadjisten friss/klimatizált levegő otthon, nem álmosodsz el olyan hamar. A gépnek is jó.
Az én tapasztalatom az, hogy ha meg is kergetem az Omen 17-est (i7H, RTX2080 Super, az egyik legnagyobb konfig, legnagyobb hőtermeléssel), akkor sem kell neki hűtőpad, mert a gép saját hűtése rendben van, és jól végzi a dolgát. Régebben másik noti típusnál volt, hogy betettem két kis post-it tömböt a két hátsó láb alá (kb. 1 centi magas), ezzel hallhatóan megváltozott a ventik járása, magyarul több levegőt fújtak át a hűtőbordákon, javítva a hűtést. Pytta is javasolta ezt, sztem először próbáld ki. Nézd meg a hőfokokat. Ha ezzel nem változik, akkor sztem a hűtőpaddal sem fog érdemben.
[ Szerkesztve ]
-
ricsi99
addikt
válasz
Minél nagyobb venti... elevel kissebb fordulaton kapod meg a levegő mennyiséget ... ergó halk, második fele hogy nem egyforma a laposok alja ,belső kialakítása a hűtés szempontjából sem... minnél nagyobb felületen adod neki a friss levegőt ,annál valószínűbb hogy meg is találja akkor az utat befelé....
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
Pyttawrx #44002 üzenetére
Az alját emeli gyárilag azzal, ha kinyitom a fedelét. A paszta meg minőségi és tavaszi vétel a gép, szóval alapból jó a helyzet.
A kérdés már csak az, hogy melyik pad az ajánlott, mert rengeteg van és sok ventis, vagy csak egy nagy solo, vagy ezer másik. Ebben kéne jó tipp. Az hogy veszek, már eldőlt.
SeniorTilla:
Extrém a példád. Ami nálam fennál; a teljesen álló levegő otthon, szemben az irodában nagyobb belmagasság mellett, ablak mellé rakott géppel. Szóval itthon fő a saját levében, bent meg a környezetből szállítja el a meleget már egy minimális fuvallat is.
Egyébként igen, a puding próbája az evés, de azért öngyújtóval nem megyek sztem boltokba csekkolni : D szal jó lenne pár tipp, milyen padok az ajánlottak. -
válasz
--Disztroj-- #43999 üzenetére
Szia. Ha megfelelő a hűtőpad , akkor veheted. De nem az 5-10e kategória lesz. Ha viszont ki van takarítva és pasztázva, és csupán megemeled az alját, azzal többet érsz el.
-
válasz
--Disztroj-- #43999 üzenetére
Könnyen le tudod ellenőrizni egy gyertyával vagy öngyújtóval, melyik mekkora szelet gerjeszt.
Ettől függetlenül: ha a gépnek eleve jó a hűtése, akkor sztem nem kell alá hűtőpad. Ha eleve nem jó, akkor pedig a hűtőpad sem fogja ezt a problémát megoldani.
Példa: kinyitom a tetőablakot a kocsiban, csak sibedára, nem elhúzva, és így is akkora légáramot gerjeszt, ami több mint a ventilátorok által befújt levegő. A természetes légmozgás sokkal komolyabb a mesterségesen gerjesztettnél.
Nem egy nagy összeg, vedd meg, próbáld ki, legfeljebb majd megírod nekünk a véleményed, milyen volt a hatása
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hivatalos marketinganyagok a Pixel 9a-hoz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gaming notebook topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook U728 12" i5-8250 (4/8), 16/256 fémházas fullhd win11pro laptop eladó olcsón
- ASUS ROG G513M - RTX 3060 - Ryzen 7 4800h - 32GB RAM - 6 hónap gari
- HP Probook 450 G10 i5-1335U 16GB Ram 256GB SSD Magyar Garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet, gyári gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest