-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Impressa
őstag
válasz
Nixon18 #9587 üzenetére
Szia!
Lehet, hogy az eredeti töltődben volt egy harmadik kábel, amin kapott a "referencia feszültséget", és ebből "tudta" a BIOS milyen töltő van csatlakoztatva a gépbe. Emiatt viszont nem feltétlen fogja feltölteni teljesen az akkudat. Viszont az "a" betű lenyomását nem írnám a töltő számlájára, az inkább gondolnám bill. hibának. Érdemes lenne megnézned, hogy USB-s billen ( milyen nyelvújító vagyok) is jelentkezik-e a probléma.
-
Impressa
őstag
válasz
Nixon18 #6053 üzenetére
Hogy a viharba ne lehetne 100%-os a kihasználtsága. Én folyamatosan ezzel küzdöttem, és meguntam. Kapott SSD-t és ennyi.
Ami nagyon tudja enni a HDD-t pl. vírusirtó ellenőrzést végez, vagy win update indul el stb...
Az SSD adat elérése sokkal gyorsabb a 4k szegmensben is ( de ezt már gondolom tudod ) És igen a másik lapos csere érett lett.... -
Dell XPS
veterán
válasz
Nixon18 #6029 üzenetére
Alaposan "leredukálta" magát, így nehéz lesz kitalálni, hogy mi lehet a háttérben..(vagy az új elárulja.)
Mod: pont ezt akartam még kérdezni: garanciális még?
(#6031) Rivaul Miért jártál volna, mindketten a memória próbára vártunk..
(#6032) kerkess Milyen processzorra gondoltál?
-
-
Rivaul
addikt
válasz
Nixon18 #4010 üzenetére
Használat közbe a Ffox nekem is 7-12%-ot mutat. Még ha az összes egybe is 40% körül jár az se kéne problémát okozzon. Nem tudom mikori de lehet csak elöregedett a rendszered vagy sok rajta a szemét. Esetleg melege lehet még a gépnek. Elég kevés az infó amin tovább lehet menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest