Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Impressa
őstag
Szívesen!
Nem feltétlen fog problémát okozni, viszont hamarabb "öregszik"(használódik) el procid, ha folyamatosan ilyen tartományban mozog. A valóságban a 105°C az arra vonatozik, hogy anyagkárosodás nélkül képes elviselni ezt a hőmérsékletet( rövid távon ), de nem a végtelenségig természetesen. Ezért is szoktuk javasolni a rendszeres tisztítást ( porcicázást). Az újrapasztázás sem elhanyagolható, akár 1-1,5 évente is megismételhető, ha szükséges.
-
kripo
tag
-
Huroq
senior tag
Sziasztok!
Egy i3 3217U processzornak mekkora a megengedett maximális hőmérséklete?
Sajnos nem vagyok járatos ilyen téren.Előre is köszönöm.
Üdv.
Erik -
kripo
tag
Sziasztok!
Abban kérnék segítséget, hogy, Acer V5-121 notihoz létezik olyan progi (win7 alá) ami a benne lévő akkut "csak" 60%-ra (vagy nem teljesen) engedi tölteni, ha rajta van a töltő?
Így kvázi egy szünetmentes tápként funkcionálna (minta a Lenovo progijával) vagy marad az aksi ki-be mód, ha hálózatról megy...Illetve a benne lévő 1 db KINGSTON ACR256X64D3S16C11G 204P-DDR3-SODIMM-2GB-12800 ramot
Tulajdonságok Everest szerint:
Fizikai formátum SODIMM
Altípus Synchronous
Méret 2048 MB
Sebesség 800 MHz
Teljes szélesség 64 bit
Adat szélesség 64 bit
Eszköz elhelyezése DIMM 0
Bank elhelyezése CHANNEL A
Gyártó Kingston
Sorozatszám 5C2E3BBC
Címke Asset Tag:
Modell név ACR256X64D3S16C11G4 vagy 8 GB-ra érdemes cserélnem (a gépezetben csak 1 db RAM Slot van kiépítve
)?
Köszi a segítséget előre is...
-
fungi
aktív tag
válasz
donjohnson #8387 üzenetére
Igen, az lesz, köszi!
-
fungi
aktív tag
Sziasztok, kérdeznék. Lányom Dell Vostrojában az egyik 2 gigás memória /Ddr2, 800 Mhz/megadta magát, legalábbis a gép nem indult, aztán mikor kivettem, a maradék 2 gigával ment rendesen. /A kivett Ramot betoltam
a másik slotba egyedül, akkor megint nem indult./ Szereztem egy ugyanolyat /Hynix/ újra 4 giga a Ram, minden rendben.Aztán hülyeségből beraktam a kivett, elvben nem működő 2 gigásat egy Lenovo T61-be, /ott Ddr2 667 Mhz-es
a Ram/ egy meglevő 1 gigás Hynix mellé, és működik, 3 Gb Ram lett a 2 helyett./1 gigást cseréltem le./
Szóval a Lenovoban jó, a Dellben nem, összefügg
a Mhz különbséggel, vagy megjavult, vagy mi rá a magyarázat? Kösz, J -
empir3
tag
Sziasztok!
Van egy Acer 7745G laptopom (i5, 4GB RAM, HD 5650 2GB).
Szeretném frissíteni a VGA driver-ét csak az a helyzet, hogy mellette van egy alaplapi Intel VGA. A Catalyst-ben van a Switchable Graphics opció. S azt hallottam, hogy ezt másképp kell updatelni, mint az "egyedülálló" VGA-kat.
Végülis hogyan kell eljárni a frissítésben? Ugy, hogy minden jól müködjön. -
Hardver Arc
senior tag
Hali!
Lenovo g585 tipusú notebookom van amd e2-1800 brazos processzoral 4giga rammal..
A processzor ugye nagyon gyenge a stronghold és a call of duty 2 még éppen nem akadozik és láttam youtubon 8giga rammal tesztelték a resident evil 5 részével és viszonylag médiumon 40-60fps el max felbontással 1366*768 ment valószínű az enyémen nem mennem és az a kérdésem volna ha én is tennék a gépembe még 4 giga rammot akkor sokkal nagyobb látványosabb teljesítményt érnék el ezek szerint?
nem gondolnám hogy dupla annyi ram csodákra képesEgyébként nem játékra vettem a gépet meg tisztába vagyok vele hogy nem gammer notebook csak nosztalgiázni de azért jó lenne ha futna a modern warfare vagy prototype stb nem 800*600as felbontáson.. mert azért elvileg a resident evil 5 nek nagyobb a gépigénye mint ezeknek a videoban mégis max felbontáson meg médiumon futott ugyanazzal a konfiggal a video tesztben csak dupla annyi rammal mint nekem..
Azért ez kicsit szánalmas hogy egy 2012es noti 2magos proci majdnem hogy sokkal gyengébb mint például egy sima intel pentium 4 ami mégcsak nem is magos..vagy például 1magos pentium prescott proci le aláz egy két magosat..elég gáz -
Logeeen
senior tag
-
Tomeh
csendes tag
válasz
Dell XPS #8371 üzenetére
Köszönöm szépen a választ! Én is erre gondoltam, de végül furcsamód csak felment a dvd-ről, bár igaz, csak egy home basic verzió! Egyébként ez az egyetlen windows dvd-m jelenleg, viszont van egy jogtiszta win8 iso-m az egyetemről, ezzel próbálkoztam, de sajnos usbről nem akart elindulni a bootolás, úgyhogy ezt későbbre halasztom, most a driverekkel küzdök, de szerintem ezen a szinten már nem lehet ebből komolyabb probléma!
-
dozzer
tag
Szevasztok!
Egy kérdésem lenne. Egyik haveromnál szeretném megcsinálni a hálózatot. Digis nete van így lanon jön a net. Szeretném a laptopon keresztül leosztani a netet. Van ilyen hotspotos cucc a laptopban. Az a kérdésem , hogyna tudnám megoldani legegyszerübben a net megosztását a laptopon keresztül wifin? Eddig még nem sikerült mindig valami problémába ütközött a dolog.
Köszönöm előre a válaszokat!
-
atibuc
tag
válasz
bedohazi #8331 üzenetére
Szia.
igazábol mindent ki lehet venni de ajánlott a virusírtót a padot és esetleg a wi-fi szoftvert bent hagyni.
Illetve a szolgáltatásokból (Services) Lehet kivenni. Az alsó sarokban van egy kapcsoló ami elrejti a microsoft programokat a maradékból ízlés szerint válogathatsz.
-
amdathlonxp
aktív tag
-
w.miki
veterán
közben sikerült felfrissítenem a 0601-es BIOS-ra, de most sem látja az SSD-t
Lehet hogy ez a gép nem is támogatja a 32GB-os SSD-t sehogy? -
amdathlonxp
aktív tag
Sziasztok
Nem nagyon ismerem az Amd procikat ide milyen procit javasolnátok.Alaplap:
CPU típusa Mobile AMD Athlon XP, 1400 MHz (10.5 x 133) 1600+
Alaplap neve FUJITSU SIEMENS AMILO A-Series
Alaplapi lapkakészlet ATI Radeon IGP-320M
Rendszermemória 960 MB (PC2100 DDR SDRAM)
DIMM1: Kingston K 512 MB PC2100 DDR SDRAM (2.5-3-3-6 @ 133 MHz) (2.0-3-3-6 @ 133 MHz)
DIMM2: Kingston K 512 MB PC2100 DDR SDRAM (2.5-3-3-6 @ 133 MHz) (2.0-2-2-5 @ 100 MHz)
BIOS típusa Phoenix (11/18/02)Kb 2ghz-s érdekelne illetve hogy a jelenlegi cpu-t lehet e overclockolni pl clockgen vagy ilyesmi mert a bios nem teszi lehetővé.
Ui. Amd athlon xp gondolom magasabb órajelel is bele megy ,csak az elég ritka más Amd jó lehet nekem,
-
w.miki
veterán
Helló!
Egy Asus EeePC-vel kapcsolatban lenne kérdésem.
8GB-os SSD volt benne, és most egy 32GB-osat szerettünk volna beletenni, de azt nem ismeri fel.
Talán BIOS drivert kell frissíteni? Most 0301-es van rajta. Az újabb BIOSsal felismerné?
De hogyan tegyen fel? Van valami program, ami USB pendrive-ot DOS-os bootolosra csinál?
Vagy nem az a baj? Mit tanácsoltok? -
Tomeh
csendes tag
Sajnos a probléma még mindig adott, órák óta böngészem a netet, de semmi megoldást nem találtam!
Időközben megpróbáltam usb-ről win8-at telepíteni, mivel anno leszedtem az egyetem által egy jogtiszta verziót, csakhogy usbről egyszerűen nem tudok bootolni sem.
Igazán megköszönném ha valaki segítene! -
ebeni95
tag
Sziasztok!
Az ASUS F5Sr laposnak tényleg dedikált a HD3470-es videokártyája?
És ha igen, akkor MXM hányas? Illetve melyik az a legerősebb kártya, amit kezel?Előre is köszönöm!
Üdv!
-
NEMO1968
őstag
válasz
Oppenheimer #8357 üzenetére
Valszeg üzlet áll a háttérben.
Az egyik olcsóbb,a másik drágább,jobb-rosszabb minőségűek,szerződést bontanak,stb.
Amúgy meg a nyavaja tudja.
-
dehecked
tag
válasz
donjohnson #8351 üzenetére
Amikor az előző kommentem írtam, meguntam és elmentem BMXezni inkább
Most hazajöttem, elindítottam újból a telepítést, nem mahináltam a beviteli nyelvekkel semmit, és láss csodát működik egyből, szóval majd ha minden fent lesz, akkor a telepítőlemez segítségével kiszedem az angol bevitelt, mert anyám gyakori szokása átváltani "véletlenül", utána meg engem hívogat, hogy hogyan is kéne visszarakni magyarraÚj kérdésem: Van rá elérhető BIOS frissítés, azt mindegy, hogy driverek előtt vagy után telepítem? Jobban esne a kicsi szívemnek a driverek előtt, hátha utána összeakadna a bajsza valamivel, de ki tudja mivel teszek jobbat
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy ez routeres kérdés, lehet, hogy windows 8-as.
Adott egy új Samsung 350V5C-S05 laptop win8 oprendszerrel. Internetezéssel wifin keresztül vannak problémák (TPlink WR741ND). Facebooknál Mozillával nem tölti be az oldalt, csak a fejlécet, explorerrel nem tölti be a fotókat, chrommal néha megyeget. A többi honlap is szarakodik, össze-vissza használunk mindenféle böngészőt, aztán egy idő után csak bejön valamelyikkel. Mi lehet a probléma? Panelházban lakunk, nagyon sok a wifi errefelé. Hallottam olyan, hogy alapból mindegyik egy sávban van és ezért zavarhatjék egymást vagy valami ilyesmi, nem értek hozzá.
Előre is köszönöm a tippeket!
-
Tomeh
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Lenovo Z500-ast free dos-al, egyből rá is akartam tenni egy win7 ultimate x64-et, a telepítő lefut, majd az első újraindulás után megadom a gép nevet, időt, dátumot, egyebeket, az ezutáni újraindulásnál viszont boot loopba kerül a gép, a lenovo felirat és a fekete képernyő váltogatják egymást!
Próbáltam újból az egészet, de nem vezetett megoldásra!
Van valakinek valami ötlete?
Köszönöm előre is! -
NEMO1968
őstag
válasz
Oppenheimer #8350 üzenetére
Lehet hogy 2 féle touchpaddal gyártották,azért van fent mindkét driver.
Próbálj meg a hardverazonosító alapján rákeresni.
Sz.v.sz az lesz a jó hozzá.
Ha jó a videokártya drivered,akkor elvileg automatikusan vált a kettő között. -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #8341 üzenetére
Feltettem a Win 8-at a notebookra. A probléma az, hogy a gyártó honlapján ehhez a típushoz 2 féle touchpad driver is szerepel, egyiket a Synaptics, másikat az Elantech gyártja. Ha a gyártó sem tudja, milyen touchpad van benne, akkor én honnan?
A másik, hogy a prociban van IGP, illetve van dedikált VGA is a laptopban. Jelenleg az Intel féle IGP-vel van gyorsítva a masina, de szeretném, ha G-force 610M is munkába lenne fogva. Most nem tudom, hogyha elindítanak a laptopon egy erőforrásigényesebb programot, mondjuk játékot, akkor magától munkára fogja-e a 610M-et, vagy nekem kéne most varázsolni valamit? A drivert természetesen felraktam.
-
dehecked
tag
Egy Latitude D610-et raknék újra ha engedné. Elindítottam a Windows XP újratelepítését, partícionálás kész, beviteli nyelvek közül csak a magyart hagytam meg, és következő lépésként kéri, hogy adjak meg nevet a számítógépnek, viszont a billentyűk csak idióta prüntyögéssel válaszolnak a lenyomásra, semmi, de tényleg semmi nem jelenik meg, akármit is nyomok. Próbáltam Fn váltóval, sima számokat, betűk, funkcióbillentyűk, de semmi. Utána visszatettem a nyelvek közé az amerikai angolt, alapértelmezettben ez volt még ott mielőtt kitöröltem volna, de így se reagál. Német import a gép, a bill meg sima ANSI, tehát angollal mindenképp mennie kéne szerintem. Sürgősen ki kéne találni valamit, mert felidegesít és a kukában végzi >_<
-
balpeter04
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, notebook RAM bővítésének bűvkörében.
A bővítendő notebook memóriáján jelenleg ez a szöveg szerepel: 1GB 2Rx8 PC2 5300S-555-12-E0
A kérdésem az lenne, hogy ha én ebbe a gépbe egy ugyan ilyen paraméterekkel rendelkező RAM-ot próbálnék meg beilleszteni, azzal a kivétellel, hogy a beillesztendő memórián 2Rx16 szerepel, az úgy működni fog?
Igazándiból fogalmam sincs, hogy ez a 2Rx[][] mit jelenthet, így azt sem tudom, hogy "kompatibilis-e" a két memóriamodul egymás mellett.
-
dehecked
tag
válasz
Dell XPS #8344 üzenetére
Az ST nem tudom mi, de mikor beléptem BIOSba, egy jó kis Latitude D610 felirat fogadott, azonnal más lett a leányzó fekvése, meg is lett minden driver meg gyári app hozzá
Tudnám a fenéklemezre miért nem tudják ez ráírni, az átlag user az ismerősi körömben ilyet nem mer meglépni hogy boot alatt egyáltalán a géphez nyúljon
-
ghostrider20
tag
Hello midenki olyan kérdésem lenne ,hogy van egy pen drive és szeretnék rárakni egy olyan rendszert ha lehetséges amit tudok hurcolni tehát jó lenne virtual pc.vel is csak egyenlőre nem tudom megcsinálni ,hogy a pendrivrol fusson minden!Mert másik gépbe berakom és mindig hibát ír ki de ha feltelepítem a virtual pc.t akkor viszont már jó minden azon a gépen is!
Végül is olyat szeretnék ,hogy gondolom van aki érti a zavaros írásom!Mintha egy másik számítógépet hurcolnék magammal egy pen.en csak ez függetlenül müködne,,,PL: linux cd.ről fut na ilyesmi kellene nekem ha meglehet csinálni úgy ,hogy penről menjen egy win7 de ha az lehetetlen beérem egy ubuntuval csak valaki írja le hogyan lehetséges mert nekem nem indul el csak azon a gépen amelyiken csinálom!
Köszönöm segítséget
Bocsánat nem virtual pc hanem virtual box.... -
dehecked
tag
Kéne nekem egy kis segítség! Anyámnak van egy nagyon-nagyon régi Dell U7670-es notija, és újra kéne húznom a Win XP-t neki, hogy értelmesen fusson, mert jó szokásához méltóan mindent össze vissza telepítgetett és teleszöszmötölte a rendszert. Viszont drivereket eddig hiába kerestem, nem találtam hozzá sehol, van valami tippetek, honnét tudnék szerezni? Előre is köszi mindenkinek!
U.i.: már írtam a DELL topikba is, csak nagyon gyorsan kéne neki ez a kis öleb, hogy tudja nézni a receptjeit, vagy mittudomén még mire használja -
Rivaul
addikt
válasz
Oppenheimer #8339 üzenetére
mennie kell mindennek. Youtube alatt van egy csomó videó ahogy azon a gépen win8-al szórakoznak.
-
Oppenheimer
nagyúr
Hello! Ha egy Win 7-es Packard Bell EasyNote TS laptopra Win 8-at tennék, lennének várhatóan driverproblémák, vagy minden flottul működne?
-
DjDanee87
addikt
Üdv
Lehet hülyeséget kérdezek:
Lehet kapni olyan laptopot amibe az alap HDD mellé még SSDt is lehet tenni a rendszer alá ? Ha igen egy típust mondhatnátok, ami ilyen és utánanézek milyenek vannak még. -
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Van nálam egy ASUS A6R notebook, amin ezelőtt is Vista volt. Most ujra telepítettem és az eszközkezelőben nem ismer fel valamit: "Alapvető rendszereszköz" .Olvasgattam és talán chipset gond, de érdekes módon ezelőtt minden okés volt az eszközkezelőben.
Mit kellene csinálnom?
-
Stereopheis
tag
válasz
KingKress79 #8324 üzenetére
Múltkor havernak a sör borult rá. Kivettük a billt, feltéptük az összes gombot, csap alatt mosogatószerrel jól átmostuk az egészet, kb. egy óra hajszárító, és minden rendbe jött
Persze ez egy ezer éves Fu-Si gép volt, egy drágábbal lehet óvatosabban kell bánni. De a gépből azért mindenképp érdemes kiszedni akció előtt
-
bedohazi
aktív tag
Udv,
Az lenne a kerdesem, hogy ha megnyitom az msconfigot, ott a startup-nal megjeleno programoknal miket vehetek ki, hogy ne induljanak a laptop indulasakor, mert gondolom minel kevesebb indul annal gyorsabban er el a desktop megjeleniteseig.
Amik most be vannak pipalva itt lathatok, es mellette, hogy mi megy:
Ezek voltak alapbol es meg par amit mar kivettem, tobbek kozott a Synaptics es Syngesture-t is kivettem, majd visszatettem mert akkor nem volt elerheto a touchpad gorgeto fukcioja pl, de amikor mar visszatettem mar nem indul el magatol pedig be van pipalva
Ez mitol lehet?
A masik kerdes, hogy van a Lenovo battery es energy managementes progi es a dolby profile selector, amit ha kiveszek akkor nem fog elindulni magatol es olyan mint ha fel sem lenne telepitve???? Megeri ezeket hasznalni? A lenovos cuccot meg megertem mert van olyan beallitasa hogy az akut csak 60% ig tolti fel ha halozatrol megy es lehet teljesitmeny allitasok csinalni, ami nem tudom mennyit er.... de a dolby az eleg furcsa, mert ha megy es a zene ikont kivalasztom egesz szep a hangzas, viszont ha kikapcsolom a programot akkor nagyon gyenge lesz, mintha a program direkt legyengitene, mert ha jol emlekszem amig nem volt fent, addig kb ugyan olyan volt mint most bekapcsolva
-
NEMO1968
őstag
válasz
Szia!
Ha működik rendesen minden,akkor olcsón megúsztad.
Sz.v.sz egyenként kellene kiszedned a gombokat,és valami olyan tisztítószerrel ami nem bántja a műanyagot,lemosogatnád.
Kár lenne összerakott állapotban bármivel is mosogatnod,spriccelgetned.
Lehet hogy oda is juttatnál a ragacsból,ahol eddig nem volt,és csak nagyobb bajt csinálnál. -
Szólista
senior tag
Sziasztok!
Egy barátomnak olyat csinál a laptopja,hogy nem tud böngészöből(IE,Crome) megnyitni semmijen oldalt.(origo,facebook stb...)Azt irja ki,hogy a hely tanusitványa hibás.Az avast is lejárt,annak lehet köze hozzá?
-
DonThomasino
veterán
válasz
Inkább kontakt spré kéne neki mint ablaktsztitó.
-
KingKress79
aktív tag
Sziasztok! A laptopom billentyűzetére ráborult egy kevés almalé. Már megszáradt, csak az a gondom, hogy pár billentyű erősebben kell lenyomni pl space, G. Szerintem ez a ragadástól van. Gondoltam arra, hogy a billentyűk alá ablaktisztítót spriccelek vagy kiveszem a billentyűket (csak nem tudom, hogy utána vissza tudnám rakni). Gondoltam mielőtt bármit is csinálnék felteszem itt a kérdésem. Várom a válaszokat! (Amúgy a laptop egy Dell N5110, ha számítana)
-
banán007
tag
-
TheProb
veterán
Szerintetek mennyiért lehetne eladni ezt a gépet i5-2430-al és kingtson 96 gigás ssd-vel ( a gyári 500gigás mellett). az alap garancia kb 2014. februárig tart. valamint alaplap,vga-ra 2014.09 közepe?
-
Dell XPS
veterán
Ha eddig nem néztem, akkor ezt is ellenőrizni kellene, illetve egy processzor terheltséget, memória használatot is a feladatkezelőben (külön ablakban futtatva.). Lehet melege is a gépnek a paszív hűtés miatt, de nyilván akkor az előző rendszernél is jelentkezett volna - ez vonatkozik a merevlemez kérdésére is. Egy HBCD lemezzel vizsgálva, mini XP felületről ellenőrizve, közelebb kerülnénk a problémához.
-
Weaver
senior tag
válasz
DonThomasino #8313 üzenetére
rendben, köszi! akkor az marad.
-
Weaver
senior tag
új dell notira tennék w7-et. van egy dellutility partició, 300 megás, 295 szabad. törölhető ez?
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Ötleteket szeretnék kérni tőletek, vajon mitől lehet az, hogy egy Samsung Series 5 gépben egyik napról a másikra a webkamerát nem látja a Skype. A hang és videobeállításoknál a kamera listában nem jelenik meg semmi. Windows 8 x64 van rajta, összes win updattel és legfrissebb driverekkel. Intel graphics driverből is a legfrissebb van. Eszközkezelőben szépen látszik a webkamera, hibát nem ír ki. A Skype ujratelepítése és a webkamera le/majd vissza tiltása sem segített sajnos. Az S Camera nevű gyári program sem érzékelte a webakmerát. Próbálkoztam ilyen Microsoft-os Skype fix hibaelhárító programmal is, eredménytelenül sajnos.
Ha valaki találkozott hadonló jellegű problémával, kérem ossza meg a megoldást!
-
barisj
aktív tag
válasz
Dell XPS #8308 üzenetére
Csökkentett módban nem próbáltam,kék halált még soha nem kaptam és azért tettem újra,mert használtan kaptam, s mindenféle sz@r volt a gépen, meg 1 giga rammal win7 ulti 64bit nem hiszem h jó oprendszer ennek a gépnek
szerk: ja és igen, DELL oldaláról töltöttem le a drivereket.
-
komyka
tag
Üdv! Adott egy HP compaq 615-ös notebook. Az lenne a kérdés, hogy lehetséges e benne ventilátor csere? A gyárinak olyan a hangja mint egy hajszárítónak. Tudom, hogy szabályzás miatt hangos, de konkrétan valami normálisabb csapágyazású hűtő létezik e ehhez a fajtához?
-
barisj
aktív tag
Hali! Van nekem egy dell inspiron mini 1012 netbookom. Amióta újra tettem a win7-et,azóta folyamat befagy.. ha videót nézek (letöltve),ha netezek,ha mittudomén.. Semmi felesleges szar program nincs a gépen,egy 32bites win7 starter van rajta. Ezelőtt egy win7 ulti 64bit volt rajta,és úgy nem volt ilyen baja.. szóval nem értem
tegyem újra megint,vagymi?
-
Huroq
senior tag
válasz
Dell XPS #8303 üzenetére
ESC billentyűre behozza a winchestert és az atherost.
Ilyen beállítások elérhetők a BIOS -ban.
linkVégül sikerült.
USB Configuration -nél a XHCI -t auto -ról enable -re tettem, illetve a javasolt PXE is enable. A biosban továbbra sem látta a meghajtót, de az ESC billentyűt megnyomva már kiválasztható lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I-7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/Garancia
- Dell Precision 7550 15.6 FHD Touch / i7-10850H 32GB / 512GB / nVidia Quadro / IR workstation tervező
- Dell Inspiron 15 3530 /13.gen i7-1355U/16GB/512 GB SSD FHD Garancia
- Dobozos új Lenovo Ideapad Slim 5 Laptop /R7-7730U/16 GB Ram/512 SSD/14" FHD+ OLED/ Garancia
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W