-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
atilla100 #26095 üzenetére
Szerintem tedd át ide: milyen notebookot vegyek ?
-
atilla100
tag
Sziasztok!
Notebook vásárláson töröm a fejemet, 80-100e forintom lenne rá, mit ajánlanátok? Netre, filmezésre lenne. Illetve ezekbe a mai gépekbe bele lehet tenni egy SSD-t úgy hogy valami mást ne kelljen kivenni? -
IGG
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy Lenovo G580-as laptopom (B960-2x2,2GHz, 4GB, 7670m - nem tudom mi fontos még, de asszem ez a lényeg)
Nos, játékra is használnám, de igazából nem egy erős gépről van szó, mert az ujabbakat persze nem viszi. De a youtube-n néztem videókat erről a tipusról, (vagy hasonlóakról) és érdekes módon, például a Battlefield3-4-et elfogadható beállításokkal játszotta. Rákerestem különböző módszerekkel, hogy csak a processzor, vagy a videókártya típusát írtam be, és mind2 eredménnyel ugyanúgy szinte mégha nem is max grafikai beállításokkal, de játszaható minőségben tolta a videón... Nem vagyok nagy szakértő (sőt egyáltalán gőzöm sincs az egészről, hogy most miért van ez). Igazából csak a BF4 Commandert játszanám csak a laptopon, (mivel gondolom ahhoz nem kell egy erőmű, hogy az fusson, mert csak a térkép van előtted) de még azt sem bírja, mert teljesen vibrál a kép, ugrál össze vissza.... a térkép az nem, ami előttem van, de a kisablakban (ahol a tagokat lehet spec-elni) szarakodik :/
Nem a játék megoldására vagyok kíváncsi, (de ha tudja arra valaki a választ, megköszönném hogy elmondaná) hanem, hogy a videókon ha külön rákeresek egyes hardverekre, azok ugy miért működnek jól, nekem meg így egyben miért nem??.
(Van egy asztalim is, azzal nincs gond... --> csakhogy ne jöjjenek olyan válaszok h vegyek asztaligépet, és uj laptopra sem akarok beruházni) -
Ice&Lime
veterán
válasz
amdathlonxp #26090 üzenetére
Koszi, remelhetoleg mas gepnel is kifogja majd irni.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
amdathlonxp #26087 üzenetére
Ez biztato eddig akkor, koszi hogy megnezted. Egyebkent milyen laptopod van?
-
HF77
őstag
üdv
laptopot vásárolnék főleg netre(film, facebook, online poker) kellene:
ez megér 60.000ft-ot?
Lenovo G505
AMD A4 5000
8 gb ddr3 1600 mhz
500 gb sata 3 hdd
hd 8330 512mb ddr3 vga
aksi 3 óra
köszi -
Ice&Lime
veterán
Koszi mindkettotoknek.
Aidaban lehet hogy a demo verzio miatt esetleg nem fogja kirni teljesen? (most csak telefonrol vagyok) -
Ice&Lime
veterán
Van olyan program ami megmutatja az adott notebookban levo kijelzo pontos tipusat? (csakhogy ne kelljen emiatt szetkapni)
-
Tim82
félisten
Egy kedves barátom Dell Latitude E6410-e még novemberben elázott (esőben beázott neki a hátizsákja, nem jutott időben száraz helyre). A beázás a kijelző bal felét érintette, ott először csíkban világosabb volt a kép, majd azóta a helyzet rosszabbodott, ilyen jelenleg (külső monitoron rendben van a kép):
A kérdésem az, hogy elég-e a kijelzőt cserélni vagy a szalagkábelt is kell, illetve az E6400 kijelzője-szalagkábele 1:1-ben felhasználható E6410-hez?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Milyen hűtőpadot érdemes venni laptop alá? 1 ventillátorosat, vagy több? Cooler Master D-Lite nézegettem.
-
bandi0000
nagyúr
hali
kérdés, egy Acer laptopba, amin él még a gyári garancia, hogy lehet memóriát bővíteni úgy, hogy ne ugorjon a gari, ha persze lehet? -
bsanya
aktív tag
Sziasztok!
Két kérdésre szeretnék választ kapni Tőletek:
1. Dell E6220-ban szeretnék kivitelezni egy HDD-SSD cserét... Milyen SSD-t javasoltok hozzá, 60-80GB "tárolókapacitás" elég. Megbízható, problémamentes megoldás érdekelne :-)
2. Kisfiamnak van egy HP Elitbook 8740w laptopja (i5 520M, 4GB RAM, GPU: ATI HD5850), kapott egy játékot, ami viszont GPU-ból GeForce GTX 660 (2gb) vagy Radeon HD 7870 (2gb) szeretne, valamelyiket bele lehet-e rakni (vagy ezeknek megfelelő mást)?Köszi
Sanya -
péjé
őstag
válasz
LA1703 #26070 üzenetére
sziasztok,
(ha rossz helyen járok irányítsatok át, nem találtam direkt ilyen topikot...)
van egy Lenovo G505s laptopom, benne egy Broadcom BCM943142HM half Mini PCI-E Wifi kártya...ez nem dual band-es...
kérdésem hogy cserélhetem ezt más mini pci-e wifi kártyára ami tud dual bandet?
mondjuk erre?
azt gondolom h miért-ne de nem rendelem meg feleslegesen ha azt mondjátok h nem lehet...előre is köszi.
-
bakter24
őstag
válasz
LA1703 #26068 üzenetére
Lehet venni ilyen "mikiegeres" kábelt párszáz forintért, de amúgy a magányos, a képeden a felső a földelés, az alsó 2 a nulla és a fázis. A linkelt képen látszik is a jelölés. Érdemes a földelést is bekötni, de vannak olyan tápok, amik gyárilag sem földeltek, szóval nem extrém nagy baj szerintem.
-
LA1703
tag
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha egy földelt 3 pines samsung tápot földelés nélkül használok lehet valami baja?
Illetve tudna valaki segíteni az rf 190-es csatlakozó bekötésével? [link]
Hozzám került egy samsung laptop és csak az adaptert kaptam hozzá tápkábelt nem.
Ezért kellene valami megoldás hozzá.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Dell XPS
veterán
válasz
King Unique #26057 üzenetére
Azt lett volna helyes ha kiírja, hogy nem talál boot -olható meghajtót, és nem töltődik be rendszerindítási kísérlet. Hová írta be magát ? Milyen fájlrendszert akart kezelni, ha nincs BIOS által felismert meghajtó, pendrive, SD kártya, lemez, stb. ??
Én is BIOS frissítést javasoltam volna, örülök, hogy megoldódott.
-
konyi79
addikt
válasz
Cingáriusz #26065 üzenetére
A6 6310 single chanel DDR3L 1866
-
Sziasztok!
Páromnak van egy Lenovo G50-45-ös notija, amiben Lenovo Lancer 5B2 típusú alaplap van.
A gyárilag 1x4Gb ddr3-as ramja helyére vettünk 2x4Gb Crusial ramot, melyeket szépen lát is 8Gb-nak, de valamiért a Dual Channel nem akar menni. Megpróbáltam a modulok felcserélését, semmi, biost frissítettem, az sem oldotta meg. Biosban semmilyen beállítási opció nincs erre vonatkozólag.
Lehetséges, hogy ez a noti nem képes Dual Channel módban kezelni a ramokat? AMD APU-s gép, szóval elég valószínűtlennek tartom.
Annyi még, hogy a vásárolt Crusical ramok nem KIT-ben voltak árusítva, de két teljesen egyformát vettem. Nem tudom, hogy ez mennyire lehet probléma.
Valaki esetleg tud megoldást? -
csixy
addikt
válasz
King Unique #26062 üzenetére
Nem jött be a shiftes újraindítás se?
-
King Unique
titán
Ezt próbáltam, onnan a fixmbr és fixboot parancsokat is, de nem használt.
Viszont úgy néz ki, hogy egy BIOS frissítés Win8.1 alól indítva megoldotta a dolgot és helyreáll a rend. Igaz az új BIOS-ban most mindent legacy-ra kell állítani, hogy HDD-ről bebootoljon a rendszer. De eddig működik, kopp-kopp.
Viszont, ami kicsit zavar, hogy a laptop kijelző fényereje sokkal erősebb lett és jóval lejjebb kell venni, hogy a korábban megszokottal megegyező legyen. Illetve lehet nem is lehet pont olyanra állítani. Ez nem tudom mért van... -
nonsen5e
veterán
válasz
csababarca #26059 üzenetére
Ez a legkevésbé sem notebookos kérdés.
Ha csak Mozilla alatt, és csak ez az oldal, akkor a böngészőben lesz valami elállítódva. Újratelepíteni próbáltad?
Valamiért a CSS-t nem tölti be ahogy látom. Esetleg valami bővítményeket használsz amik beleszólhatnak ebbe? -
csababarca
őstag
Pörög a topik még este is,azért ide írom:
http://kepfeltoltes.hu/160110/ncore_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ezt mi okozhatja? Újra lett telepítve az oprendszer, és az az egy oldal így jön be Mozilla alatt.
-
csixy
addikt
válasz
King Unique #26057 üzenetére
Te valószüleg ismered ezt ,de hátha mégse nem:http://www.makeuseof.com/tag/how-to-access-the-bios-on-a-windows-8-computer/.
A shiftes újraindítás működik Win10-en is. -
King Unique
titán
válasz
Dell XPS #26056 üzenetére
Akksit kivettem, még a kis elemet is és így áramtalanítva nyomtam a gombot kb. 1 percig, majd felengedtem. Utána rádugtam a hálózati kábel és bekapcs, de nem változott semmi. Ugyanúgy Grub hibaüzenet, nem tudok F2-vel belépni a BIOS-ba és csak F12-vel indítható a lsitából a HDD-t kiválasztva a rendszer. Cumi...
Pedig, amikor telepítettem azt a xart külső SSD-re, nem írt semmi hibaüzenetet. Lehet a HDD-t ki kellett volna venni, bár akkor sem biztos, hogy ok lenne.
Volt, aki BIOS frissítést ajánlott, de az nem tudom mit változtatna ezen?
"Ha nincs elérhető "meghajtó", ill. boot eszköz, akkor nem jelentkezhet Grub hibaüzenet..."
Pedig először még kivett HDD-nél is feldobta, majd a sikertelen reset után, valami lefut és behozza az F12-es boot menüt. De a BIOS-ba belépni nem lehet.
-
Dell XPS
veterán
válasz
King Unique #26053 üzenetére
Úgy emlékeztem, hogy beléphetsz a Bios setup -ba is. Szvsz jól: [link]
Ha nincs elérhető "meghajtó", ill. boot eszköz, akkor nem jelentkezhet Grub hibaüzenet...
-
Adott egy Acer és egy Lenovo notebook is, mindkettővel ugyanaz a gondom.
Be szeretnék bootolni pendrive-ról, de a boot menüben ( F12 ) mindig csak a Windows Boot Manager-t adja be, ami pedig a gépen lévő Win8-as rendszert indítja el.
Hogyan lehetne mégis pendrive-ról bebootolni?
-
King Unique
titán
válasz
Dell XPS #26052 üzenetére
Abban két opció van:
- OneKey recovery
- Instant resetElőbbi, ha jól tudom mentésből állít vissza és be kell neki adagolni pl. a DVD-t, utóbbi meg teljesen legyalulja a gépet és visszateszi a FreeDOS-t. Ez utóbbit főleg nem akarom. Bár, ha nincs benne a HDD, akkor nem tudom mit csinál...?
Nincs csatlakoztatva semmilyen külső eszköz.Ezt a cmos resetet jól csináltam, vagy másképp kellene?
-
Dell XPS
veterán
válasz
King Unique #26051 üzenetére
Power gomb melletti novo button -nal indítva a laptopot ? Nincs eszköz csatlakoztatva a notihoz (külső hdd, optibay, pendrive, stb.) ?
-
King Unique
titán
Üdv!
Lenovo G580 (20157) laptop, UEFI boot és Legacy boot opcióval és ez a hibajelenség [link].
Próbáltam a cmos resetet [link], de nem tapasztaltam semmi változást. Ha a HDD kiveszem és üresen kapcsolom be a gépet, akkor is az a Grub hibaüzenet jön be és F2-vel nem lehet belépni a BIOS-ba és átállítani Legacy bootra.Valakinek van ötlete, hogyan lehetne visszaállítani az eredeti állapotot és ne kelljen mindig F12-vel kiválasztani a boot eszközt
-
Dell XPS
veterán
válasz
Yoyoyo #26037 üzenetére
Próbálj meg csatornát váltani, legtöbb esetben megoldást jelent. Régebbi illesztőprogramokkal (is) ellenőrizted ? Milyen kártya van benne?
Létezhet ilyen hardver hiba, de általában más jelenségek is társulnak hozzá: sűrűn "eldobálja"a kapcsolatot, nem talál hálózatot, nincs jelerősség, korlátozott, stb. Inkább beállítás, ill. szoftveres hibára gondolnék elsőre.
-
Sziasztok!
adott egy asus a9rp lapi.
már próbáltam 2 hdd -is és mindig rosszul ismeri fel a vinyókat?20 helyett 28gb(sok felkiáltójellel)40 helyett 48gb(u.n. felkiáltó jelek)
mi a probléma?
Előre is kösz a segítséget!
-
-
t0mmy
csendes tag
A555G AMD frissítéssel kapcsolatban lenne egy kis problémám,néhol a szöveg homályos, feldobja a driver frissítési lehetőséget, frissítem, újraindítom a gépet és megint feldobja az ablakot, hogy frissítsem.
Eszközkezelőben eltávolítottam a videokártyát, újratelepítettem és nem változott semmi.
Vkinek vmi ötlet? -
komono
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy (egy "vésztöltő" szeretnék venni, ami tud tölteni a laptopot és telefont is.) hol lehet venni egy dc aljzatos és usb-s "vésztöltőt"? Vagy esetleg mit ajánjlotok, mi a véleményetek?
Általában csak usb-sek vannak. Azonban találtam két átalakítót meg egy 16000 mAh "vésztöltőt"(/powerbank).
A két link:lenovo g505s-hez az első átalakító: [link] , és az usb-s átalakító: [link] , meg a "vésztöltő" [link].
A válaszotokat előre is köszönöm!!!! -
eri3k
csendes tag
Üdv!
Az lenne a problémám hogy van egy ACER Aspire E5-551G laptopom és észre vettem a Radeon beállításokban hogy két videokártya van feltüntetve egy elsődleges Radeon R5-s és egy R7 M265 és feltelepítettem a GTA V játékot és a videobeállításokba 700 mb-ból tudok gazdálkodni de a gépbe R7 M265-ös videokártya van ami 2 gb-s. Lehetséges az hogy a alaptop R5 videokártyát használja ( am nem tudom miért van egyáltalán mikor R7 M265 kártya van benne) ? Ha igen akkor hogy lehet beállítani hogy a R7-t használja a játékokhoz. -
Yoyoyo
tag
válasz
Dell XPS #26036 üzenetére
másik laptopon nincs lassulás, van még 3 mobil is, ami csatlakozik...
- T-home-os router van, alaplap csere volt (lehet, hogy másik wifi modullal adták?), win7 - win10-zel ugyanúgy lassú, új drivereket raktam, azokkal is lassan jönnek be az oldalak, ha közvetlenül a router mellé megyek, akkor sem volt gyorsabb.
- A chanelt még nem próbáltam átállítani, mert az összes többi gépen nincs ilyen gond.
- Inssidert kipróbálom - ott mit figyeljek? ütközéseket, valami interferenciát?
Tehát olyan hardverhiba létezik, hogy nem megszűnik, hanem csak lelassul a net?
köszi
-
Zoll21
tag
Sziasztok, adott egy acer aspire 5750zg laptop, amit ma kitakarítottam, újrapasztáztam, összerak, majd bekapcsoláskor csak simán bekapcsol és megy de nincs kép és a hdd ikon sem villog, fekete a képernyő, de megy a laptop a venti felpörög induláskor, mi lehet a hiba?
-
fleetcmd
tag
Sziasztok!
Nézegettem a sok notebook-os témát, végül úgy gondoltam, hogy a többibe nem annyira illik bele a bajom, úgyhogy ide írom.
Hosszú, szomorú történet röviden: Dell laptop ventillátorát kellett kitisztítani. Sajnos ehhez teljesen szét kellett szedni a gépet. Ez még nem gond. A gond az volt, hogy - mivel még sosem volt szétszedve - a WLAN kártyára annyira rá volt "gyógyulva" a csatlakozó, hogy a kártyáról lerántotta az egészet. Mivel nem volt ismerős, aki vissza tudta volna forrasztani, gondoltam, egyszerűbb, ha beszerzek egy másikat, hogy ne csak a vezetékes hálózat menjen.
Na most a bevezető után a tényleges kérdés az alábbi:
Az antennakábelben konkrétan "bennragadtak" a régi kártya csatlakozójának a darabjai (legalábbis én úgy ítélem meg ránézésre). Hogy a manóban lehet azt onnan kiszedni? Vagy egyéb tanács?
Így néz ki:
http://i.imgur.com/Yb4t05Q.jpg
Köszi
-
Yoyoyo
tag
Sziasztok!
Laptopomon belassult a WiFi. Külső tényezők nem változtak (ugyanaz a router, beállítás, minden...).
Létezik olyan, hogy tönkremegy a wifi adapter? Esetleg alaplapi hiba?
Az alaplap mondjuk kb. fél éve lett kicserélve, de akkor nem tapasztaltam ilyet.
Próbáltam drivert cserélni, windowst is cseréltem Win7 -> Win10-re, Router restart, stb./Egy Asus Zenbook UX32A-ról van szó/
Mit tudnék még kipróbálni?
Köszönöm előre is a segítséget.
-
Wyll
őstag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani egy megbízható notebook szervizt?
Egy - valószínűleg - háttérvilágítás-hibás Asust kéne megszakérteni.
-
Dell XPS
veterán
válasz
perfegor17 #26022 üzenetére
Sajnos nem! Nincs "bekötve" az alaplapon, így meghajtóként nem fogja felismerni.
-
Whaazzup
senior tag
válasz
perfegor17 #26022 üzenetére
Szerintem,nem.kűlső USB adapter.ÜDv.
-
perfegor17
senior tag
Sziasztok van egy HP elitbook 6930p nevezetű laposom.Meg lehet-e valahogy oldani hogy a pci slotba rakott ssd-t lássa a kicsike?
-
Kbali
nagyúr
válasz
Pandimakaay #26017 üzenetére
Nem lehet, hogy csak altattad a gépet, nem pedig kikapcsoltad (altatva ugyanis fogyaszt még)?
-
MrRL19
senior tag
-
BaLee
addikt
Persze, ilyen alap dolgokon túl vagyok már. Nem is értem. Tudom én, hogy az analóg csatlakozásnak vannak nyűgei néha de ilyen? Ráadásul egyszerre jött elő két gépnél egymástól függetlenül....
Többször újraindítottam, cserélgettem az elsődleges képernyőket ide-oda, kábeleket is kihúztam, visszadugtam végül abban maradtunk hogy utánanézek de semmi okosat nem találtam. Mondtam veszünk egy HDMI kábelt azzal talán jó lesz de kíváncsi lennék az okára.
Driver újratelepítést próbáltam de alap intel HD integrált videókártyáról hajtja a gép ilyenkor a monitort annak nincs is külön drivere, a windows alapból felismeri...A képernyőfelbontásnál, a speciális tulajdonságoknál az üzemmódoknál is az 1680x1050-es felbontást mutatja a legnagyobbnak. Szerencsétlen monitor meg nem győz reklamálni hogy az ő felbontása 1920x1080 és állítsuk arra...
-
Pandimakaay
tag
sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, mióta feltettem a win10 et többször észrevettem, hgoy mondjuk kikapcsoltam 70% on töltőre téve, és mikor visszakapcsoltam teljesen le volt merülve, észrevettem ezt bármilyen szintű töltöttségnél, illetve hálózatra kötve illetve anélkül is, eléggé idegesít mert előtte ezzel semmiféle gond nem volt, illetve ha bekapcsolva hagyom és úgy töltőn, azzal nincs baj és nem merült csak úgy le sose. De mi a fene lehet ez? van esetleg valami ötletetek? Előre is köszönöm a válaszokat. Mostmár kinyomtam azt a gyorsindítást, főkapcsolónál, de ugyanazt csinálja, mifasz lehet ez?
-
Ice&Lime
veterán
Tudnátok segíteni kicsit egy driver megtalálásában a neten?
gép: dell 5558, win 8.1 x64
Összes chipset drivert letöltöttem, de eszközkezelőből belekeresve nem talált semmit sem, és winupdate és dell system driver detect sem, ami érdekes...
1db driver hiányzik, az adatai a következőek:
SM buszvezérlő
Érték:
PCI\VEN_8086&DEV_9C22&SUBSYS_06AD1028&REV_04
PCI\VEN_8086&DEV_9C22&SUBSYS_06AD1028
PCI\VEN_8086&DEV_9C22&CC_0C0500
PCI\VEN_8086&DEV_9C22&CC_0C05Köszi!
-
Rolii125
újonc
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy kinéztem egy laptopot, Asus X555LB, de nem tudom hogy maximum mennyi RAM fér bele mivel a gyártó az oldalon 8Gb ír, a webáruházak némelyike 4Gb szóval össze vissza ezt valaki tudja?
-
BaLee
addikt
Adott egy cégben két Laptop. Mindkettő HP Probook G470. Volt egy áramszünet.
Azóta mindkét Laptopon a montiorra nem lehet állítani 1680x1050-es felbontásnál nagyobbat, míg előtte lehetett 1920x1080-at ami a monitor natív felbontása. Analóg kábellel vannak összekötve.Újraindítások megvoltak, nem ajánl fel nagyobb felbontás mint 1680x1050, ami a Notebook natív felbontása.
Áramszünet előtt simán működött.Ötlet?
-
rii
nagyúr
válasz
Dell XPS #25999 üzenetére
kivetem az akkut, meg a HDD-t ... meg nincs bedugva a 220-ba
ezek közül gondolom vagy az akku vagy 220 kellene a Hard Resethez220-at adjak neki?
ja'nem kell 220 se:
SMBus - reset:- teljes áramtalanítás: akku ki, tápcsatlakozó ki, majd kb egy percig nyomd a bekapcsológombot!
- 1-2 perc elteltével indítsd tápról a laptopot úgy, hogy ne helyezd visza az akkumulátort!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED monitor topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Óra topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Eladó Lenovo Yoga Pro 7 14ARP8
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Update 06.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged