szia
az általam leírtak sajnos teljesen megfelelnek a valóságnak!
nem tudom mi tévő legyek! egyébként sztem egy szuper gép, szinte mindenben azt hozza amit elvártam tőle, csak épp ez az akksi ügy aggaszt.
most teszteltem le egyik ismerősöm notiját, e-450-es proci, 6330-as vidi kari, 3gb memória, stb, akksi ugyanaz mint az enyém és simán kibírja a 2 órás 720p-s filmet, 2-es, 3-as fényerővel, Bőven jó.
Talán túl nagy teljesítményű a z575 az akksihoz mérten?! Nem lehet valami olyan beállításokat eszközölni, amivel hosszabb ideig kibírná? Mert ha tényleg csak ez áll rendelkezésre, amit az energy management kínál, akkor ez a jövőre nézve elég elkeserítő. Hiszen ha folyamatosan veszít a kapacitásából, akkor a végén még oda is eljuthat a gép hogy egy év után már csak 1 órát fog bírni.
Azt nem tudja valaki véletlenül, hogy ha most veszek bele egy nagyobb 8 cellásat, akkor az garivesztéssel jár-e?

). Nem tudom hogyan, mert nem raktam újra a gépet, nem babráltam a driverekkel. Egyszerűen eltűnt. Az az érzésem hogy frissítette a windows update egy jobb driverre, vagy nem tudom. Mert próbáltam anno ugye a gép újratelepítéseket, felraktam a gyártó oldaláról a drivereket, régebbieket, de nem oldotta meg most meg csak egyszerűen megoldódott