Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #2690 üzenetére
Igen, belerakták. Többfajta codec telepítése választható, ebből az egyik az FFDShow.
Nekem problémám évekkel ezelőtt volt az FFDShow-val. Azóta hanyagolás tárgya volt és szépen elvoltam nélküle. Most is csak a kíváncsiság miatt hagytam benn a KliteMega telepítésekor. Probléma nem jelentkezett még és remélem már nem is fog
-
-
csiky
tag
válasz
CPT.Pirk #2388 üzenetére
ja.. hülye vagyok, nem ccc-ben volt, hanem az asus által adott pc probe vagy vmi hasonló nevű progi, amivel OC-zni is lehet állítani, sry elírtam. elég csúnya volt a lelkem, de funkcionalitásában tökéletes
De azóta a kártyát is lecseréltem, most passzív gigabyte ddr3mas xt-m van szintén 2600
-
t.tomi
tag
-
Frenszisz
csendes tag
válasz
CPT.Pirk #1991 üzenetére
nálam a Riva is jól állítja az órajeleket,az AGCT-t nem szeretem,túl fapados
Remélem 850/850 tényleg viszi még,mert vmod-t nem tervezek. 900/900 fölött csak a sapphire XT-k mentek??
még1: hőmérséklet nem számít? mert most jó ez az érték (átlag 52fok game alatt,idle 45fok körül),de ha nagyon megugrik az gázos? v pont a magas hőmérs. miatt fog esetleg hibázni magasabb órajelen? -
Frenszisz
csendes tag
válasz
CPT.Pirk #1989 üzenetére
Kössz,sztem is jó kari! főleg h így kevesebből is kijöttem mintha XT-t vettem volna.
Azt honnan tudod h hol van vége? hibázik 3d alatt v fagy a Win,esetleg a driver újraindul? am Rivatuner 2.06attal húzom és azzal is monitorozom.
Ja,így a végére a hütő: hát lehetne csendesebb,de engem nem zavar annyira.
-
barnam_
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #1940 üzenetére
No de a cpu score kihat az SM2/SM3 pontokra is, ezért nem sokkal több (bár ha ugyanannyi, akkor valami gebasz van nálad
). X2 jól fög jönni, ma már elég sok játék kihasználja, meg amúgyis gyorsabb
Igen, emlékszek(#1941) wwenigma: Letudnád írni, pontosan mit írtál be a registry-be?
Mert akkor kipróbálom holnap, vagy holnapután.
Mindenkinek: Mi lenne, ha lenne egy első hsz., amiben össze lenne írva minden lényeges infó a HD2600-akról?
-
éN79
addikt
válasz
CPT.Pirk #1893 üzenetére
Hogyhogy hiányzik Vista alól? Nálam van ilyen beállítás és elvileg működik is normálisan, igaz én 70 Hz-re lőttem anno a monitoromat.
Amúgy miért jobb 60 helyett az 50 Hz?mod: már sejtem, 16:9-es lehet a monitorod. Ezen beállítás esetén nálam az egyetlen freki a 60 Hz.
-
Alex123
senior tag
válasz
CPT.Pirk #1797 üzenetére
Már megvan, tehát mind1...
És ez ha jól látom a gyárilag "tuningolt" Sonic változat.
Eddig megy vele a Bioshock, próbáltam 3d mark 05, 06-tal, aquamark3-al, PC Wizard 2008-al, EVEREST Ultimate Edition-al, és itt a fórumon olvasott HDRIBL-el is és nem tapasztaltam hibát.
Konkrétan milyen hibajelenségre/ségekre kellene figyelnem?
- Alex -
-
válasz
CPT.Pirk #1839 üzenetére
Nem, nem vitatom, hogy kevés, de nekem még elég és a kolléga kérdéséhez mérten írtam, hogy elég
Jó eredmény, nagyon is
nekem 5535 default beállításokkal a 3dmrk05. (nincs semmi húzva és nem 2600 karim van)
vmod-ra meg ne építsünk, átlagember nem megy bele... inkább néhány ezerrel több
-
válasz
CPT.Pirk #1830 üzenetére
Bocs, de az én konfigom is túl kevés ezek szerint? Nem vettem észre.
Komolyra fordítva a szót: szerintem még azért nem kell kidobni az agp-s gépeket, jól muzsikál nekem ez is. 6600GT-nél jobbakat is ki tud hajtani szvsz, bár elég gyér a konfigleírása, 7300-at meg végképp!7600GT DDR3 inkább.
LK: inkább sz ötezres
-
Zolee11
senior tag
válasz
CPT.Pirk #1702 üzenetére
Ez így van, de pl. a 6600 Gt gyári hűtővel így ment 1 évig amíg lecseréltem VF900Cu-ra és nem volt semmi problémája...
Game alatt 105 fokos volt a GPU és környezete 80-90 fok, amire a kondenzátorok lettek tervezve...
A sok gond inkább a gyártás kezdetlegessége miatt van ezeknél a kártyáknál, sztem... és nem a hűtés hiányossága okozza.
Nálam a az ASUS néha nem indul el, másodszori startra mindig elindult, eddig összesen 3x nem startolt, ha elindul no problem, akát 48 órán kersztűl megy, ha végleg beáll azonnal csere... nem tudom mi okozza a gondot..
Teszteltem lehúzott hűtővel is, nem állt le, 110 fokra melegedett 30 perc játék alatt, de nem állt meg és nem hibázott, a hiba oka más... nem jöttem rá mi okozza... -
diegho
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #1554 üzenetére
egy dtk 400w és egy sirtec 360w kivételével az összes eddigi tápom fsp belsős volt. (kivéve a legelső jnc-t ami eldurrant és magával vitte a fél gépet) most 350-es pnr van ez előtt 320-as ultra power volt 3 évig (szintén fsp belsővel) és még mindig teszi a dolgát egy egy átlagos fogyasztásu gépben. köv tápom nagy eséllyel megint fsp lesz igaz a corsair is esélyes, de az még a jövő zenéje. viszont sajnos be kell látnom hangos ez a pnr, legalábbis 300-at pörgő proci ventivel egy 5v-on üzemelő rendszer ventivel (vga-n) és immár +2db 5v-ra szabályzott silentblade-el (1 vinyó alatt, 1 hátul) is ha megállítom a tápventit csend lesz a gépben. ergó hangos. csak nem tudom mi a rákot vegyek ami nem túl drága (vehetnék 100k-ért is tápot de minek ha nem használom ki) és még halk is. buestorm-ra gondoltam igazából, asszem az lesz a befutó.
-
barnam_
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #1467 üzenetére
És ez jó tesztelni, hogy stabil-e az adott órajelen? (Mint Ati tooln-nál a forgó szőrös kocka)
Hát a lakatot nem vettem észrede nem csinál semmit. Vagyis kiírja az emelt órajelet, de ugyanakkor 0-t is ír, Everest-ben nem változik.
(#1466) DeadMeat: Azért elég szégyen, hogy július óta nem értek rá megcsinálni, nem?
-
Zolee11
senior tag
válasz
CPT.Pirk #1440 üzenetére
Érthető módon: miért jobb a gddr3 mint a gddr2? Mert gyorsabb?
A válasz igen. Ekkor vetődik fel a kérdés h kitudja-e használni ezt a GPU vagy nem? Pl. CoD2 esetén nem, de ha nagy mennyiségű textúrát kell mozgatni akkor igen. És itt a lényeg, van amire elég a ddr2 és lesz amire nem...
Az h valaki ezeket nem gondolja végig és megvesz egy karit, mert 3 ezerrel többért egy adott teszt szerint csak 2-3%ot nyer, majd adott játékoknál emiatt játszhatatlan fps-t produkál a kártya, majd vehet vissza 800x600-ra, az az ő problémája lesz...
Mert pont a textúramozgatás ami nem GPU teljesítményigényes, de annál inkább sávszél, és az bőven kerül a VRAM-ba is, nem egyszer kell oda-vissza rakosgatni ;) -
Locutus
veterán
válasz
CPT.Pirk #1410 üzenetére
Igen, most igy áll a dolog. A jövö heti készlet dönt, akkor megyek pestre a cuccokért.
De igazából engem nem fog bántani ha csak ddr2-es, nagyon csillivilli játékokat úgysem játszok, főleg nem egy vagon filterrel meg többezres felbontásban
Persze ha lesz jobb alternativa, azt veszek. Köszi a tanácsot
-
adcsyka
csendes tag
válasz
CPT.Pirk #1402 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Próbáltam kézzel is úgy felment maga a driver csak sajnos minden 3D-s progi elszállt valamilyen hibaüzinevel. Próbáltam már azt is hogy az MSI driveréből kivettem azokat a sorokat amelyek az én kártyámra vonatkoztak és átültettem az ATI driverébe. Az sem hozott változást. Viszont furcsálottam hogy még a 7.10-es ATI driverben sincs semmilyen HD2xxx AGP támogatva.
-
Zolee11
senior tag
-
-
Clemi
veterán
válasz
CPT.Pirk #1213 üzenetére
Hát azon hogy AA nélkül mennyire nagy a külömbség, meg hogy mennyivel rondább minden elvitatkozgathatnánk itt egész este, de nem sok értelme lenne. Megint végigjátszottam, és ki-be kapcsolgattam a az AA-t és a 4X-et kipróbáltam. Az igaz, hogy a levegőben belógó vezetékek rondábbak, mivel egy kicsit fűrészfogasak. Menetközben direkt megálltam, alaposan szemügyre vettem mindent, ki-be kapcsolgattam az AA-t, de azon a néhány vezetéken kívül (amit egyébként eddig nem is figyeltem) egyszerűen nem találtam semmit aminek a látványa változott volna. Igaz nekem 19"-os CRT monitorom van, és LCD-n lehet hogy van külümbség.
-
diegho
nagyúr
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #1164 üzenetére
Az opció neve is: "Init display first", mi értelme lenne ilyen nevet adni neki, hogy "másodikat" nem is keresne semmilyen körülmények között.
Hogy ON is legyek, VF900-zal stabil a GPU 900MHz-en is, de egyrészt nem láttam számottevő különbséget, másrészt a Set default clocks-tól is kaptam ajándékba egy resetet, szóval az AMD GCT sajnos felejtős...
-
sosperecek18
őstag
válasz
CPT.Pirk #1136 üzenetére
Engem sem érdekel az AA...mindegy várjuk ki a végleges game-t
De legalább vhogy kitudnám tapasztalni, hogy hol a vége a vga-nak, mert ez az amd clock, elég furcsán teszi a dolgát, meg nekem nem tudom nálatok hogy van de az everest is csak annyit ír ki vga-ra, hogy ati crossfire és semmi egyéb(mindegy nem is ezzel van a gond) -
sosperecek18
őstag
-
MC Pite
veterán
válasz
CPT.Pirk #1025 üzenetére
Jól szellőző házaknál elöl van 1-2 venti, ami ha takarólemezekt kiveszed (én amúgy is hogy a nyák körül is legyen légmozgás) akkor van légmozgás a vga körül... Persze ettől még rá lehet segíteni... De nálam is elment X850XT is anno passzívan... (igaz, oldalt is van 5Von éppen forgó ventim)
Vkinek segített már a friss win a vpu recoveres dologra amúgy? Mert szomszédban az írják hogy nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged