- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Adobe Creative Cloud előfizetést kínál az NVIDIA App
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- OLED monitor topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panthera
őstag
Köszi a választ!
Most jutott eszembe, egy játéknál szokta azt csinálni a gép, hogy az autó egyszer csak elkezd körbe-körbe menni (gyakorlatilag 1 kört nem lehet végig vinni). Nem jöttem még rá, mitől lehet. Kezdetben a billentyűzeten próbáltam állítani, de valószínűleg a konfig nem lehet jó a kártyának. -
Panthera
őstag
Sziasztok!
Adott egy 512-es HD 2600 Pro kártya (AGP). Az érdekelne, hogy a kiegészítő 4 tűs csatlakozó az plusz táp lenne és feltétlen kell azt használni? Eddig gond nélkül ment a gépben, de az nem volt bekötve (nem az enyém). A táp az 300W-os, és a gép elég gyenge (1,3 GHz, 1 GB RAM).
-
Panthera
őstag
Sziasztok!
Igaz, nekem nem pont 2600-am van, de a kérdés szempontjából lehet hogy nem is érdekes. Fogalmam sincs hogy a kártya a rossz, vagy én csinálok valamit helytelenül. HD2400pro kártyáról van szó, most a legfrissebb driver van fenn. Az egyik hibát ez megoldotta, de másik még megmaradt. (Akit érdekel a régi hiba: [link] )
Rengeteg hibás képpontot tesz a képernyőre. Ha nézek egy weblapot, mikor scrollozok az oldalon aközben szedi össze ezeket, de ha képeket nézegetek, és teljes méretben pl. oda akarok menni a kívánt helyre akkor ott is folyamatosan lehet látni őket. Aztán ha a hibás képpontot "kiviszem" a látható felületről aztán vissza akkor eltűnik. Például képet szerkeszteni lehetetlenség, mert a hibás képpontok is mentésre kerülnek!!! Játékoknál is előfordulnak, de akkor egy kis területen jelennek meg, és ott össze-vissza villognak.
Ma meg többször elvesztette a videojelet a monitor, tehát úgy csinált mintha kikapcsoltam volna a gépet (a kártya rendesen a helyén van).
Remélem hogy más is találkozott már ilyennel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest