- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
Üdv mindenkinek!
Tegnap elpusztult a 9800 pro-m ezért ma lett egy AGP-s 2600XT-m, Sapphire, 256 DDR3-al.
Elég sok meglepi ért vele... először is az install cd vistához volt. Nekem XP-m van. Utána leszedtem a sapphire oldaláról a 190MB-os driver csomagot, 32 bites XP-hez 2600XT agp karihoz. El se indult. Az install legelején jött egy kis ablak amiben csak ok-t nyomhattam, majd 1 hibaüzi és kész.
Volt fent egy 7.4-es cat régről, elkezdtem feltenni, de kiírta nem ismeri a hw-t.
Eljöttem ide, láttam az első hsz-t, leszedtem a 8.3-as cat.-ot az ATI-AMD honlapról, "kézzel" installáltam, utána meg feltettem a CCC-t is, minden működik vígan!
Nagyon meglepett a kártya, látványosan gyorsabb a 9800pro-nál.
2 kérdésem lenne:
1 A sapphire-tól leszedett driver miért nem akarhatott működni
2 Láttam fentebb h már vannak olyan driverek amiket nem manuálsian kell feltenni. Ha nem a sapphire az akkor megírná vki nekem, h melyik és hol érhető el?
Köszi és üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest