Új hozzászólás Aktív témák
-
Atapi
senior tag
Sziasztok!
Nemrégiben lecseréltem az alaplapomat egy gigabyte ep35c-ds3r deszkára, egy intel 965ös laprol. A konfig többi része változatlan maradt: e6400 proc, 2*1GB geil ram, asus hd2600xt vga. A lapcserével egybekötve ujratelepitettem a rendszeremet is, és most csodálkozva tapasztalom, hogy ugyanazokkal a beállitásokkal cs 1.5 d3d-ben elég haloványan produkál. Ezalatt azt értem, hogy a megszokott konstans 100fps fogja magát, és le-le esik akár 50-60fpsre is, és nem értem ez mitől lehet. Opengl-ben megvan a 100fps fixen, régen d3d-ben is megvolt, még egy 945ös lap+630+x700+2*512ram konfiggal is, de szerintem még a régi 2.8as dcerkával is, egy 9600as radeonnal....
Valakinek van esetleg ötlete, hogy mi okozhatja a jelenséget? xp sp2 rendszerről lenne szó, driverfrissitésekkel már probálkoztam. Nem tudom mennyire ebbe a topicba tartozik a kérdés, de szerintem valami vga körüli dolog lehet elkenődve, csak nem tudom mi, persze lehet hogy tévedek...
Ötleteket, segítséget előre is köszönöm!üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Raspberry Pi
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Gmail
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest